Reise

FERIE MED MUNNBIND

5. januar 2018

Hei, og hjertlig velkommen tilbake til tidenes ferieblogg. Jeg har skjønt at folk finner det irriterende når bloggere skriver «haha» i innleggene sine, men jeg må bare. Så her kommer det: haha.

Klokken syv i dag morges bar jeg Gravlyset (i virkeligheten gikk han selv) ut i en taxi og kjørte avgårde til sykehuset. Jeg trådte inn i rollen som engelsktalende, avbalansert reservemamma – mens han trådte inn i sykeseng og munnbind. Da legen så inn i munnen hans og skvatt til, tok jeg meg selv i å tenke: å nei, ikke la ham dø. Jeg orker jo ikke å være sammen med noen andre. Men så viste det seg heldigvis at det bare var en overdramatisk lege, og at alt vi trengte var åtte forskjellige medisiner, ro, hvile og tid.

Om vi skulle sendt avgårde et postkort til nære og kjære, så ville det sett slik ut.

Tid har vi jo mye av, selv om det ikke føles sånn akkurat nå. Vi har ni dager igjen av vår to uker lange ferie, så vi skulle gjerne hatt en magisk pille akkurat nå. Eller om jeg bare kunne få ta over halvparten av sykdommen til Gravlyset, så vi kunne vært bittelitt syke begge to. For jeg er nemlig blitt frisk som en fisk. Legen på sykehuset mente dog at det kom jeg ikke til å være lenge – så derfor har vi fått med oss en bunke nydelige munnbind hjem på hotellrommet.

Ta av deg det munnbindet når vi går gjennom resepsjonen, så folk ikke blir redde for oss!

Jaja, det var en liten update fra tidenes kjæresteferie. Nå skal kveldsmedisinen inntas, og så skal vi rett og slett sove. Nattinatt 

18 Comments

  • Reply Aida 5. januar 2018 at 19:15

    Uff kjære Ida <3 dette hørtes ikke mye bra ut 🙁 så utrolig kjedelig. For mange år tilbake så studerte jeg og jobbet ræva av meg samtidig. Var sååå sliten og lengtet etter ferie. I slutten av januar så dro jeg til Fuerteventura. Ble så syk som aldri før. Min teori er at jeg var sliten og dro fra -20 til +20. Kroppen fikk slappet av og vips tidenes halsbetennelse var et faktum. Kanskje det er litt med din kjære også? Mye stress, jul ja gelé pakka, klimaforandring og da kommer det. Det jeg lærte fra den gangen, jeg skal så vidt det lar seg gjøre unngå å reise nov-feb til steder som utsetter kroppen for store forandringer. Håper han kommer seg fort og klarer dere dere fint etter denne ferien så klarer dere alt! Det blir nok flere fine ferier på dere, og sikkert om ikke lenge også. God bedring, gode klemmer sendes ❤️

    • Reply Ida Wulff 6. januar 2018 at 03:39

      Jaaa, jeg er også helt sikker på at når man først lar kroppen slappe av – DA smeller det. Tusen takk, snille du <3

  • Reply Jorunn 5. januar 2018 at 22:26

    Uff, sånt skjer og er så typisk! Jeg fikk UVI på første ferietur med kjæresten, og hadde så himla vondt at jeg ikke klarte å kose meg med noen ting. Endte opp på antibiotika-kur, og kunne dermed ikke sole meg eller drikke noe alkohol. Og det var halvveis i ferien. I Hellas. I juni. Vi dro til Hellas nettopp for å få en garantert solrik ferie :p vi trøstet oss med at vi skal ha mange fine ferieturer sammen i årene som kommer! <3

    • Reply Ida Wulff 6. januar 2018 at 03:38

      Åååå nei stakkars 🙁 Ja, heldigvis får man flere muligheter <3

  • Reply Anonym 6. januar 2018 at 00:22

    Hei! Har samboeren din fått 8 medisiner mot feber? Leger i Thailand er kjent for å overmedisinere turister! Anbefaler å ikke ta noen av de, og heller holde dere til paracet og vanlig ro og hvile.

    Godt bedring!

    Mvh,
    Autorisert helsepersonell

    • Reply Ida Wulff 6. januar 2018 at 03:37

      Nei, ikke bare mot feber 🙂 Tusen takk!

      • Reply Anonym 6. januar 2018 at 16:08

        Samboeren din kan få ferien sin på ny om han tar med legeerklæring til sjefen sin! Blir man syk under ferie, og kan dokumentere det, har man krav på ny ferie. Hadde kontaktet reiseforsikringen asap!

        • Reply Ida Wulff 12. januar 2018 at 09:53

          Vi har kontaktet reiseforsikring <3

  • Reply Oda 6. januar 2018 at 00:23

    Så kjedelig! God bedring videre 🙂

    • Reply Ida Wulff 6. januar 2018 at 03:36

      Tusen takk fra Gravlyset <3

  • Reply Frk.Frøken 6. januar 2018 at 08:37

    For en uflaks, Ida! Utrolig irriterende å bli syk på ferie, men det blir i alle fall en god historie utav det – i ettertid i hvert fall. Så nydelige dere er, både du og Gravlyset, jeg digger bilder med naturlig look! Håper formen bedrer seg i takt med medisininntaket og at dere får en herlig siste uke ❤ klem

  • Reply Nina 7. januar 2018 at 03:44

    Jeg har inntrykk av at nesten alle som reiser til Thailand blir syke 😮 tror ikke jeg hadde turt å reise dit!

  • Reply Katarina 7. januar 2018 at 07:14

    Vi er også på kjærestetur i Thailand, og har det akkurat som dere! Føles litt bedre ut når det regner akkurat nå da, haha..
    Kos dere videre:)

  • Reply Camilla 7. januar 2018 at 17:39

    Uff.. jeg blir lei meg på deres vegne! Kan ikke se for meg hvordan det er å være så dårlig i utlandet. Jeg hater å være syk hjemme 🙁 var syk i utlandet EN gang med både ørebetennelse og halsbetennelse og det som var. Jeg var så heldig at jeg fikk medisin som gjorde meg frisk i rekordfart, men det er mulig det kan diskuteres hvor «bra» medisinen var for kroppen :p masse god bedring <3 også krysser jeg fingrene for at reiseforsikringen gir dere penger tilbake!

    • Reply Ida Wulff 8. januar 2018 at 03:16

      Tusen takk, Camilla <3 Det håper vi også på 🙂 Stor klem!

  • Reply anette 8. januar 2018 at 17:52

    Håper dere blir frisk snart! Jeg var selv innlagt på sykehuset på koh samui for 3 år siden med kraftig nyrebekkenbetennelse. Til tross for ekstreme smerter, er det det beste sykehuset jeg noensinne har vært på. For en service. Jeg var der i 3 dager med 40 i feber, og mens jeg lå å svettet i sengen satt det flere damer med kalde kluter rundt meg. De sjekket på meg hele tiden og kom bare jeg trakk i en tråd. Virkelig den beste opplevelsen jeg noensinne har hatt med leger. At Thailand er et skummelt land å være innlagt på er så langt i fra min oppfatning. Glad dere fikk god behandling! God bedring 🙂 klem

    • Reply Ida Wulff 9. januar 2018 at 01:37

      Stakkars!! Men så bra at du ble godt tatt vare på. Klem til deg <3

  • Reply sklep online 11. mars 2024 at 15:26

    Wow, amazing weblog layout! How lengthy have you been running a blog for?
    you make running a blog look easy. The entire look of
    your site is wonderful, as well as the content!
    You can see similar here e-commerce

  • Leave a Reply