Reise

HVER DAG ER EN DÅRLIG HÅRDAG

6. januar 2018


I går kom vi oss nesten ut på middag. Gravlyset mannet seg opp, og jeg brukte 1,5 time på å krølle håret og sminke meg. Å krølle håret og sminke seg er nesten umulig i Thailand. Luften er så fuktig at de falske krøllene erstattes av små, naturlige sauekrøller før du rekker å gripe etter hårsprayen. Så et lite tips til alle som skal til Thailand på romantisk ferie, bryllupsreise eller har andre grunner til å ville se litt bra ut: ta med en parykk. Neida. Ta med en hårspray som beskytter mot fukt, og eventuelt noen fine hårbøyler/hårbånd. I Thailand er hver dag en dårlig hårdag!

Da jeg hadde svettet meg gjennom sminkepungen, druknet min kjære i feber igjen, og jeg var selvfølgelig forståelsesfull da han med munnvikene pekende nedover sa at vi måtte avlyse date night. Den mindre forståelsesfulle delen av meg, tvang ham med utenfor hotellrommet for å knipse bilder av meg. Så der stod han på huk (for at bena mine skal se lengre ut enn de er i virkeligheten) og knipset bilder av meg til han nesten besvimte.

Legen har gitt Gravlyset skriftlig beskjed om å holde seg i ro i 5 dager til, så nå har jeg egentlig slått meg til ro med at denne ferien ble som den ble. Forhåpentligvis kan vi få noe igjen på reiseforsikring, som vi kan bruke på en ny ferie. En ferie helt uten sykehus, munnbind og en seng som ikke er klissvåt av svette og kalde håndklær. Dét høres jo helt fantastisk ut, hehe.

Nå har vi nettopp spist frokost, og jeg har smurt meg inn med solkrem. Sitter og vurderer å være en dårlig kjæreste, og gå ned på stranda alene i et par timer. Vi bor jo  stranda, så det er ikke sånn at jeg reiser langt vekk. Men det går an å leie både paddle board og vannscooter rett utenfor her – og det hadde vært litt gøy. Ikke like gøy alene, men hallooo det er ikke meg det er synd på her!

Snakkes snart igjen 

15 Comments

 • Reply Annie 6. januar 2018 at 13:27

  Åh jeg synes så synd på gravlyset! Det er så kjipern å være sjuk i et annet land, godt han har reservemamma ida på plass :’D du ser frisk og fin ut i allefall, så jeg synes du skal ta deg en svipptur på det paddleboardet! Ønsker han god bedring, og håper på mirakuløst vis han blir friskmeldt før tiden 🙂 God ferie (så godt det går) videre 😉

 • Reply MayBritt 6. januar 2018 at 17:02

  Så fine bilder av deg 🙂 du burde prøve brazilian frizzout, det er genialt! Da slipper du å bruke rettetang på flere måneder.

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2018 at 03:17

   Har faktisk tatt det en gang, og var veldig fornøyd 😀 nå har det gått ut, så kanskje på tide å spandere på seg en ny runde <3 Takk for påminnelsen!

 • Reply Marie 7. januar 2018 at 00:02

  Unn deg noen turer på stranda, og kos deg!!

  Gravlyset må uansett sove ut feberen og hvile, og det gjør deg IKKE til en dårlig kjæreste bare fordi du ikke holder han i hånden👆🏻😘

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2018 at 03:17

   <3

 • Reply Ida 7. januar 2018 at 00:18

  Hei Ida! Før du byttet platform skrev du noe i et innlegg om at du ble din egen «bestevenn». Kunne du skrevet litt mer om det og om hvordan du kom dit? 🙂 Mulig du har skrevet om det før, men finner det ikke.. Hadde vært supert å lese om noen tips! 🙂

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:25

   Det kan jeg gjerne prøve på, takk for ønsket <3

 • Reply VSE 7. januar 2018 at 08:05

  Hurra for reiseforsikring! Da vi fikk flynekt hjem fra ferie etter jula i fjor, sa de på forsikringskontoret at det var viktig at det stod at man var såvidt syk at man måtte holde sengen i mer enn 3 dager. Hun på sykehuset sa at siden vi måtte utsette hjemreisen, så skulle vel det tilsi at man hadde vært ordentlig dårlig. Da så forsikringsselskapet sitt snitt til å gjøre det litt vanskelig, for selv om vi hadde sagt det til legen, så hadde hun ikke presisert med blokkbokstaver akkurat det. Heldigvis finnes det folk som ikke er fullstendig i den kvadratiske boksen, så hun som ble vår saksbehandler, og som vi var i kontakt med fra dag 1 med sykdom, skjønte jo alvoret og hvor mye det ødla ferien.. Fikk tilbake 8.500 for 6 dager med sykdom for barnet og en voksen som til enhver tid måtte bistå han. Mat får man ikke for, men ellers alt av transport, medisiner, legebesøk.. Lite jobb med alle kvitteringer og sånt da🤪Lykke til og god bedring!

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:26

   Åh, så bra at dere fikk igjen <3 <3

 • Reply B 7. januar 2018 at 15:02

  Det var en veldig din kjole 🙂 Så synd at ferien blir preget av sykdom. Jeg jobber med reiseforsikring, og hvis han har oppsøkt lege og fått skriftlig beskjed å holde sengen, så vil det gi erstatning for tapt ferie. Det er en makssum per dag, men dere vil nok få noen kroner igjen. Ønsker han god bedring!

  • Reply Ida Wulff 12. januar 2018 at 08:17

   Tusen takk for det <33

 • Reply Vilde 7. januar 2018 at 22:01

  Hvor er kjolen din fra?

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2018 at 03:14

   ByTimo 🙂

 • Reply Vilde 7. januar 2018 at 22:02

  Hvor er kjolen din fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 8. januar 2018 at 03:14

   ByTimo 🙂

  Leave a Reply