Reise

DEN ULTIMATE TESTEN FOR PARFORHOLDET

14. januar 2018


Se på oss, da. Ute og drikker drinker som et helt normalt kjærestepar på tur. Jeg drakk to slurker av den kiwi-drinken, og følte meg som en full sjømann. Er det noe det har vært lite av på denne turen, så er det alkohol og ordentlige måltider. Det har gått mest i fried rice og Diet Coke, så denne drinken gikk rett i fletta.

Selv om dette har vært en skikkelig drittferie, er vi enige om at det har kommet noe godt ut av den. For denne turen har virkelig vært den ultimate testen for parforholdet. Å reise i seg selv kan jo være en test for et forhold, men vi har gjort ekstremversjonen med feber, influensa, sykehusbesøk, omgangssyke, lite mat, lite søvn, flere døgn i strekk inne på hotellrommet, grining og brekningslyder. Til tider har det vært som en horror movie på rommet vårt, I kid you not.

Og til tross for alt dette, har stemningen mellom oss stort sett vært god. Vi er ikke lei av hverandre, og vi vil fortsatt sove inntil hverandre. Vi gleder oss fortsatt til å komme hjem til hverdagslivet vårt, og fortsette på planene vi har sammen. Selv om jeg skulle ønske at denne ferien ble noe helt annet, så klarer jeg å se det positive i at den ble så ræva også. Vi bestod testen, liksom!

Ikke at det har vært null frustrasjon på veien. For eksempel så bjeffet jeg skikkelig, da jeg etter tolvte runde med oppkast ble spurt for tjuefjerde gang: går det bra? Nei, det går ikke bra. Kaster jeg opp én gang til så dør jeg av dehydrering! Gå ut og sett deg i hagen!

Men sånn i det store og hele så har det gått veldig bra, hehe.

Nå har jeg så smått begynt å pakke kofferten. Gruer meg til å fly, gleder meg til å komme hjem. Hjemreisen blir full av «hjelpemidler», jeg orker ikke tanken på å være tilstede sånn som formen er nå.

Snakkes snart, fred ut.

14 Comments

 • Reply Marit 14. januar 2018 at 16:40

  haha elsker skrivingen din! Kan du poste video? Lurer sånn på hvordan du høres ut haha! Aldri hørt stemmen din før, og har lest bloggen din i mange år, så hadde vært gøy!

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2018 at 10:53

   Så hyggelig <3 Det skal jeg virkelig prøve på!

 • Reply Anonym 14. januar 2018 at 18:33

  Så bra dere er på bedringens vei! Husker mannen og jeg hadde en lignende reiseopplevelse tidlig i forholdet. Vi trodde også det var den ultimate testen. Det skulle vise seg at den virkelige testen er å få to barn på to år(med prevensjon: p-piller på første, spiral på andre), giftemål, mastergrad, flytting fra storbyen og huskjøp. Håper dere også går gjennom lignende prøve når tiden er moden (eller umoden).

  God hjemreise!

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2018 at 10:53

   Hehe, ja, tviler ikke på at det kommer større tester i fremtiden. Tusen takk <3

 • Reply Yvonne 15. januar 2018 at 10:17

  Hvor er kjolen fra?

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2018 at 10:52

   Designers Remix 🙂

 • Reply Marit 15. januar 2018 at 11:00

  Håper dere får igjen pengene for turen gjennom forsikring! God bedring.

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2018 at 10:51

   Tusen takk <3

 • Reply Yvonne 15. januar 2018 at 12:59

  Så godt dere fikk noen fine dager til slutt. Men uff, så leit når ferien blir sånn. Dessverre er dette Thailand i et nøtteskall og litt det som holder meg igjen fra å dra dit igjen med de to små barna mine. Jeg og samboeren ble også veldig «godt kjent» på vår første Thailandferie. Det var litt sånn; «Vennen min – er du snill og henter en ny truse til meg?» Min erfaring er at du blir sjuk med oppkast eller får diare dersom du ikke er ekstremt forsiktig med maten i Asia. Men hvem gidder å bare spise på hotellet? Jeg har reist mye og blitt matforgiftet i Thailand hver bidige gang. God tur hjem i alle fall! Drikk Cola med sukker eller original iste peach. Synes jeg alltid hjelper. Klem Y

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2018 at 10:51

   Uff, så ille! Jeg føler meg faktisk ganske ferdig med Thailand etter denne turen – ikke pga matforgiftning og sykdom, men når det er sagt så syns jeg aldri at jeg har spist spesielt god mat i landet :O Tusen takk, og klem til deg <3

 • Reply Anonym 15. januar 2018 at 16:43

  Hei Ida,
  Jeg bestilte hårtabletter hos good for me etter å ha lest en annonse på din blogg. Det skulle jeg aldri ha gjort. Jeg hadde lyst til å prøve ut dette og bestilte derfor helt bevisst et enkeltkjøp. Good for me setter meg derimot opp på et abonnement og krever at jeg betaler for dette. Jeg tok kontakt med de og prøvde å ha en dialog hvor de skriver til meg på en nedlatende måte og er ordentlige ufine. Jeg er helt satt ut. De sier at jeg har inngått et abonnement og dette står hverken i ordrebekreftelsen eller fremkommer noe sted. Jeg har tilbudt meg å sende varen tilbake- men de godtar ingenting annet enn penger. Jeg vil derfor gjerne informere deg om dette da da jeg alltid har vært fornøyd med ting du har anmeldt tidligere. Men måten jeg blir behandlet på av dette selskapet er noe av det mest uprofesjonelle jeg har opplevd og jeg syns det er veldig trist.

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:34

   Hei! Leit å høre at du ikke er fornøyd med Good For Me. Som du sikkeret skjønner så har ikke jeg noen påvirkning på kundeservice og har heller ikke noe innsikt i denne situasjonen. Hvis du mener at du blir uretterdig behandlet så ville jeg stått på for å bevise at du har rett i saken. Igjen, leit å høre at du ikke er fornøyd <3

 • Reply Charlotte 15. januar 2018 at 20:50

  Ønsker meg noen ferie paraplyer! 🙂

  • Reply Ida Wulff 16. januar 2018 at 10:49

   Skal få til noen paraplyer denne uken 😀 Klem til deg

  Leave a Reply