Serietips og musikk

EN NY RUNDE SERIETIPS

17. januar 2018

God morgen  Denne jetlagen, altså. Jeg har vært våken siden klokken 5, og det er innmari kjedelig når man uansett er syk og skal ta det med ro. Jeg elsker vanligvis jetlag-typen hvor man får flere timer i døgnet, men akkurat nå skulle jeg gjerne sett at døgnet var en smule kortere. I dag skal jeg i hvertfall komme meg litt ut. Ha en sånn meningsløs dag hvor jeg pusser opp utseende, sender avgårde en pakke og drikker en smoothie. Kanskje gå litt i møbelbutikker for å hente inspirasjon. Jeg dør litt på innsiden og tenker at jeg burde begynne å studere igjen.

Nok om meg, og over til serietips. Er det noe jeg har gjort mye av den siste tiden, så er det å se på serier. Her er mine favoritter siden sist:
Manhunt: Unabomber er basert på en sann historie om en terrorist som herjet i USA helt fra slutten av 70-tallet til starten av 90-tallet. Han er kjent for å ha sendt en rekke bomber til flyplasser, universiteter og tilfeldige mennesker, og i serien følger vi FBI sin jakt på mannen. Dette er en terningkast 5, virkelig spennende! Du kan se hele serien på Netflix.

Hvite Gutter så vi på Koh Samui, og herregud som vi lo. Serien følger fire til dels mislykkede vestkantgutter i hverdagslivet – underholdnigsfaktor tusen. Du kan se hele serien på Dplay.

Martin og Mikkelsen er vel heller et talkshow, men jeg tar den med fordi jeg er blitt helt hektet. Humoren er perfekt og upassende, og du kan se alt gratis på NRK.no.

The End Of The F***ing World handler om to sære ungdommer som finner hverandre. Hun tror de er et par – han planlegger å drepe henne. Høres ut som en fjåsete serie, men den er faktisk veldig fin. Du kan se den på Netflix.

Og med det ønsker jeg å inspirere deg til å gå hjem etter jobb/skole, legge deg i senga og se på serie resten av kvelden. Lag taco, eller kanskje pizza, og husk at trene – det kan du gjøre en annen dag. Fint, da er vi enige!

22 Comments

 • Reply i 17. januar 2018 at 11:42

  Takk for fine tips! Vil tipse deg om Le Bureau også, fransk spionserie. Det ligger tre sesonger på NRK. Tror det er umulig ikke å la seg begeistre av den, også hvis man ikke elsker spioner i utgangspunktet:) God bedring!

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 12:12

   Takk for tips i retur 😀 <3

 • Reply mh-Ingrid 17. januar 2018 at 13:26

  Herlig Ida! Likte veldig godt unabomber selv. Å bli student igjen: jeg skulle gjort myyye for å ikke være student nå. Men jaja – alt har sine pros og cons tipper jeg? Forresten veldig fin – den nye bloggen din!

  Og forresten, vet ikke om du har lest denne artikkelen? Den viser til en undersøkelse som er helt syke resultater på (jfr tidligere innlegget ditt. Understøtter det du skrev – hvis den stemmer da. Virker som at noen deler poengene dine, bare ikke alle greiene i kommentarfeltet).
  http://martinehalvs.blogg.no/1516174886_hallo_det_var_jo_bare_drlig_sex.html

  Klem fra Ingrid

 • Reply RIKKE 17. januar 2018 at 18:22

  Når tenker du at du vil ha barn? 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 12:11

   Jeg har alltid sagt/tenkt at det må skje noe det året jeg fyller 30. Men man vet jo aldri hvilke vendinger livet tar 🙂

 • Reply Anna 17. januar 2018 at 19:13

  Hei Ida,

  Er nå selv på vei hjem og synes det er morsomt å lese ditt innlegg når jeg akkurat satt og drømte om pizza og sofa 🙂 fint at flere deler denne tanken i dag! Haha

  Med tanke på studier så lurte jeg på om du noengang mens du studerte tenke på å ta ett semester eller noe sånt i utlandet – ja eller nei og hvorfor? 🙂

  Klem,
  Anna

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 12:36

   Hei 🙂 Pizza og sofa er livet, hehe <3 Ja, jeg var veldig interessert i å ta ett år enten i Australia eller California da jeg studerte. Men så ble jeg redd for bloggen, og lysten døde litt ut. Type hvem skal ta bilder av meg, hvordan skal jeg tjene penger… Ja. Men de i klassen min som dro hadde det så SJUKT fantastisk, tror til og med et par av dem har flyttet/fått seg kjæreste der de var på utveksling. Hvis du ikke har noe som holder deg tilbake, så ville jeg gått for det!! Stor klem

 • Reply Silje 17. januar 2018 at 19:40

  Tusen takk 😊

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 12:11

   <3

 • Reply Anonym 17. januar 2018 at 21:07

  Trengte serietips nå, er på rehabilitering, og her skjer det ingenting på kveldene, så her har serier vært gull verdt, har nok aldri sett så mye på serier som her..

  Og du, et tips jeg fikk her inne, ikke stress med å finne meningen med livet, livet skal leves hver eneste dag, gjør noe meningsfylt, gjør noe du brenner for, noe du elsker, noe som gjør deg godt, følg hjertet ditt, veien blir til mens man lever.. <3

  Det er så mye motiverende råd man får her, men det jeg skrev nå skal jeg følge, virkelig følge også har jeg lært meg gleden med å slappe av, her er det mindfullness, yoga, og avslapning, og den avslapningen tar deg til nye høyder, har allerede meldt meg på kurs når jeg kommer hjem igjen.. Det er så viktig å kjenne at man puster ordentlig, at man virkelig slapper av, kjenner at kroppen gir slipp, skrur av mobilen, og tar seg en pause fra hverdagen.. Så viktig det egentlig er, tenk, det hadde jeg ikke lært, hvis jeg ikke var her inne.. Så prøv det du også, ikke avfei det og tenk det er teit, virkelig prøv.. <3

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 12:10

   Så fint skrevet, det er absolutt noe å tenke på <3 Lykke til videre på rehabilitering <3

 • Reply Oda 17. januar 2018 at 23:33

  takk for tips, og god bedring videre 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 12:09

   Tusen takk <3

 • Reply Oda 17. januar 2018 at 23:33

  takk for tips, og god bedring videre 🙂

 • Reply Ingvil 18. januar 2018 at 18:43

  Et tips til deg er “Good Behavior”, om en svindler og en leiemorder. Første sesong ligger på Sumo, og andre sesong går på TNT nå.. Rett og slett avhengighetsskapende! Så er det “The Royals” da, om en fiktiv kongefamilie av Storbritannia, der alle dolker hverandre i ryggen, jukser og bedrar. (Elizabeth Hurley er dronningen).

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 12:00

   Hei! 😀 Så hyggelig at du ville gi noen tips i retur, tusen takk! Good Behavior har jeg dessverre sett, digget den. Men The Royals er ny for meg, så dét tipset er notert <3

 • Reply Ingrid Kaggerud 19. januar 2018 at 14:45

  Du må se Designated Survivor!! Ligger på Netflix, og jeg kan ikke si annet enn at den er sinnsykt bra.

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 16:07

   Sett dessverre :-((

 • Reply Michaela 22. januar 2018 at 18:34

  Jeg har verdens beste serietips her nå (det pussige er at hovedrollen i den forrige serien jeg tipset deg om også var en autistisk gutt :P) – The Good Doctor på TV2. Så utrolig fin og sjarmerende serie om en ung nyutdannet lege og kirurg som er autistisk og i tillegg såkalt savantsyndrom. SE DEN! Det er det eneste jeg trenger å si. Favoritt om dagen, for sure <3

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:40

   TAKK for tips, serietips blir jeg alltid glad for 😀 <3

 • Reply Michaela 22. januar 2018 at 18:36

  *Som i tillegg HAR savantsyndrom 😉 Damn, som jeg irriterer meg over slike småfeil! Selv om du skjønner hva jeg skriver, haha. Uansett – ha en fin kveld <3

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:40

   Hehe 😀 <3

  Leave a Reply