Paraplyer

UNDER MIN PARAPLY

18. januar 2018

Da jeg var ute og surfet på brøytesnø tidligere i dag, kjente jeg at det var den perfekte dagen for å formulere noen paraplyer. Snø og sykdom setter meg virkelig i den rette stemningen for å spy ut litt vonde ord om medmennesker og omgivelser. Tut og kjør!

Mennesker som går bak meg på fortauet, og legger seg helt oppi rumpa på meg. Så holder de nøyaktig samme tempo og blir gående og puste meg i nakken. Kan du bare GÅ forbi?! Jeg opplevde dette i dag, og tenkte at mennesket bak meg burde være takknemlig for at jeg ikke gikk rundt med balltre. Neida! Joda.

Parfymen til kjæresten min. Jeg brukte den som luftfriskner da jeg hadde diaré i Thailand, så nå lukter han liksom… Bæsj.

Folk på fly som ikke tar i mot beskjeder fra personalet. Jeg skjønner at det er gammeldags å be om at mobiltelefoner blir skrudd helt av, men blir du bedt om det så gjør du det faen meg bare. Fra Bangkok til Koh Samui måtte jeg sitte alene med et søskenpar. De ble bedt om å skru av telefonen fire ganger før take off, men ga fullstendig blaffen. Jeg ble så hissig at jeg mannet meg opp og sa i fra til dem. Hva tror du at de gjorde? Fortsatte å trykke på telefonen, så klart. De tok seg ikke engang bryet å sette på flymodus. Hadde mest lyst til å åpne nødutgangen og hive dem ned i Det indiske hav.

Butikkansatte i klesbutikker som henger i gardinene på prøverommet som små apekatter. Hvordan går det der inne?! Vel. Jeg har snart fått av meg ytterjakka, så foreløpig går det så det suser.

Å stå med takeaway-pizza og vente på grønn mann. Etter at jeg flyttet til Vinderen er lyskryss blitt en stor del av livet mitt, og jeg tenker faktisk at det burde fantes en takeaway-knapp ved alle fotgjengerfelt.

Når folk som jobber i butikk er gjerrig på poser. Jeg ser du har en pose, skal du virkelig ha en til? Ja, det skal jeg. Jeg legger ikke en klase tomater i samme pose som en ny, dyr kjole – men sånn ellers så lover jeg at jeg ikke er et miljøsvin. Slutt å dømme meg, onde menneske.

Onepiece koseplagg. Jeg tisser alltid på dem, klarer liksom ikke å la være. Helt utrolig at ermene klarer å havne i do, samme hvor fokusert jeg er på at denne gangen skal jeg lykkes.

Hvordan sier man dette uten å virke som et grusomt menneske… Hotellansatte i Thailand, som nærmest kaster seg ned på bakken eller klistrer seg inntil veggen når du kommer gående forbi. Hallooo, jeg er ikke kongen. Og jeg er heller ikke to meter bred. Det er fint plass til oss to likeverdige mennesker på denne stien. De får meg til å føle meg som om jeg er motorsagmassakren som kommer gående med motorsaga mi over skulderen.

Bildene i innlegget har forresten ikke noe annet formål enn at den som leser skal føle at jeg byr på meg selv og mitt glamorøse liv. Og så har jeg ikke lyst til å bli tatt bilder av i dag, for jeg ser ut som noe som har gått ut på dato. Eventuelt vært fanget i en kjeller litt for lenge.

Nei, nå vil jeg veldig gjerne høre noen av DINE paraplyer! Hva har irritert deg de siste dagene? Ikke la meg sitte her og være sær alene 

102 Comments

 • Reply Mira 18. januar 2018 at 12:45

  Det mest irriterende, og som jeg har opplevd FLERE ganger denne uken har vært følgende: Når jeg har satt meg på en buss med nesten ingen mennesker og dermed mange ledige seter, så har jeg opplevd at eldre damer har satt seg ved siden av meg. Sykt irriterende når jeg vil sitte alene også er det fuckings 30 ledige plasser rundt meg, rett foran og rett bak. Fader altså.

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 16:08

   Hvorfor gjør folk det?? Helt utrolig.

  • Reply A 20. januar 2018 at 15:16

   Tenkt på at disse eldre damene kanskje ikke har kontakt med så mange mennesker i løpet av en dag og setter seg ved siden av folk på bussen i håp om å prate litt, selv med en fremmed på bussen?

 • Reply Mie 18. januar 2018 at 13:25

  Hahah digger deg! Så enig i den med hotellansatte, var i India i desember og følte meg fæl hver gang jeg spurte om noe eller møtte på de haha

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 16:08

   Godt å høre at det ikke bare er meg! 😀

 • Reply MB 18. januar 2018 at 13:45

  HAHA, herregud Ida! Ler meg skakk! Og den med de som ikke respekterer personoalet!! Er det mulig?? Hvor vanskelig er det å legge bort mobilen i 5 minutter, eventuelt slå på flymodus.

  DIGGER bildene og selvironien din <3 men var det med kjelleren tilfeldig med det som foregår i USA atm?.. haha

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 16:08

   Nå måtte jeg vri hjernen min for å forstå hva du mente! Men nei, det var ikke et forsøk på å spøke med den nyhetssaken, hehe 😀 <3

 • Reply Silje 18. januar 2018 at 13:51

  Å ligge på dobbeltrom på føden. Veldig gøy å være lyttende vitne til vaginale undersøkelser og rier av en annen verden.

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 16:06

   OMG! Burde ikke vært lov. Ligger du der nå forresten??? :O I såfall, LYKKE TIL <3

  • Reply Helene 21. januar 2018 at 11:01

   Signerer den… Fytti rakkern. Ble satt i gang forrige gang jeg gikk gravid, og det var IKKE gøy å høre på at andre ble sjekket for åpning eller høre på at de har hatt rier halve natta, og ikke tør å bruke den røde snora ved senga. Nei, denne gangen håper jeg fødselen går i gang av seg selv…

 • Reply Geriatriks 18. januar 2018 at 14:20

  Folk som står putt stille, med kofferten ved siden av seg, på rullefortauene på flyplassen…. aaaaarghj…

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 16:06

   Rulletrapp-regler FTW!

 • Reply Bergliot 18. januar 2018 at 14:50

  Eldre folk som venter til alle varene er slått inn, pakker gjerne ferdig også, FØR de begynner å lete etter penger/kort😣

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 16:05

   åh, jeg vet! Kribler i hele kroppen min når jeg opplever det, men så prøver jeg å være snill og tålmodig, haha <3

 • Reply Anette 18. januar 2018 at 14:50

  Jeg jobber i kundeservice og det mest irriterende er de som kjefter, banner og sverter når man prøver å hjelpe.. Blir alltid veldig klein stemning når det viser seg at det er de selv som har gjort en feil :p

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 16:05

   HAHA, fantastisk! Kan tenke meg det er en fryd når problemet er deres egen feil.

   • Reply Anette 18. januar 2018 at 17:31

    Absolutt, like gøy hver gang 🙂

 • Reply Mh-Ingrid 18. januar 2018 at 15:03

  Folk som stopper opp eller går vanvittig treigt i gata fordi de ser i mobilen eller bare eier stedet – og sperrer veien sånn at jeg må dele selskap med en høy bukett saltsnø. Hallo, jeg skal forbi liksom!

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 16:04

   Signerer den, jeg!

 • Reply Emily 18. januar 2018 at 15:20

  Hahaha, jeg tisser også alltid på onepiecen min når jeg bruker den… Har på meg så plutselig vått erme WTF!!!

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 16:04

   Tipp topp stemning!

   • Reply Anonym 24. januar 2018 at 19:38

    Dere må knyte ermene rundt knærne før dere setter dere ned 🙂

    • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:04

     Smart!!

 • Reply Carina 18. januar 2018 at 15:40

  Brøytekanter, evt. mangel på brøyting når man skal trille barnevogn. Trenger ikke helsestudio resten av januar i hvert fall!

  • Reply Ida Wulff 18. januar 2018 at 16:04

   å shit, nei det tror jeg på! Syns det er vanskelig nok å ta seg rundt med bare meg :O

 • Reply LH 18. januar 2018 at 16:08

  Passiv aggressive mennesker! Var på trening og skulle tøye, finner meg en matte og steller meg ved ribbeveggen, plutselig hører jeg jenta ved siden av meg, si til venninna si « får vel flytte meg jeg da, siden noen tok plassen min!».. unnskyld meg ass, men tør du ikke å si til folk at du bruker plassen så får du holde den passiv aggressive holdningen for deg selv, for jeg svarer nemlig på tiltale 😄

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:20

   HAHA! Ja, hva med å heller si i fra. Så bittert :p

 • Reply Hanna 18. januar 2018 at 16:16

  Når venninner «snik»skryter på snap om hvor mange ganger hun og kjæresten har hatt sex på en dag? Altsåååå please keep it to yourself.. Glad for at dere har det bra liksom men vet liksom ikke helt hva jeg skal svare.. ?? hahaa

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:20

   Haha! Good for you, liksom 😀

 • Reply Ida 18. januar 2018 at 16:40

  Folk som kremter/harker av uvane hvert andre minutt. Får helt angst jeg, ass.

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:20

   Når man først legger merke til det, er det umulig å la det gå!

 • Reply Anna 18. januar 2018 at 16:48

  Min paraply: folk som bruker dyrefilter på Snapchat.

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:19

   Voff!

 • Reply Kristine 18. januar 2018 at 17:58

  hyller dette!

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:19

   😀 <3

 • Reply Hanne 18. januar 2018 at 19:33

  Ler meg skakk av dine paraplyer… De kunne like gjerne vært mine. Vanvittig irriterende med menn som ikke eier baller til å stå i mot damas ønske om å ha han med på butikken. Så står de der, rett opp og ned, i veien for alt og alle.

  I dag (igjen) har jeg irritert meg over uberkule butikkansatte med overhyggelig høyfrekvent stemme som snakker til meg som om vi har vært venninner siden fødselen. Hva med å slappe av bare litt?

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 12:00

   Hahahaha, venner siden fødselen, jeg ler <3

 • Reply Christine 18. januar 2018 at 20:44

  Å gå på do på jobb. Tørr ikke slippe en fis og når kroppen pre-gamer før mensen så er det mye gass og generelt oppblåsthet som skulle vært ute via noen fjerter. MEN GUD FORBY at dørene på do hadde vært mer lydisolerende enn ei gardin og vi kan jo for all del ikke droppe den typ 3 cm sprekken under døra som sørger for at en hver sjel på kontoret hører hva du presser ut av deg på jobb. Så hva skjer? Mage som ligner ei som er gravid i 9. Måned og ekstreme magekramper fordi du holder gassen inne. Takk 😂

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:59

   Føler med deg!!! <3

 • Reply SiriH 18. januar 2018 at 21:22

  Min paraply er vinter…. Har fibromyalgi og kuldegrader fører til «tannverk» i hver eneste muskel og ledd og jeg er dømt til et liv på sofaen 😿
  Men aldri så galt at det ikke er godt for noe: Er for dårlig til å gå ut å røyke og har abonnement på Netflix, Viaplay og HBO 👌

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:21

   Å nei, stakkars deg :O <3 Det hørtes slitsomt ut 🙁 Godt vi straaaaks går mot lysere tider! Stor klem

 • Reply Benedikte 18. januar 2018 at 21:23

  De som glemmer at de har på seg sekk på toget og står å presser den dumme sekken langt inn i organene dine. Gratulerer til de som faktisk klarer å ta av sekken, men når de skal ta den på, da må de slenge den rundt seg som en lasso så du blir pisket av de dumme fjellreven-reimene. 😵 Nå er jo faktisk det meste som foregår på toget fryktelig irriterende 😛

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:21

   Hahahaha, jeg ler!! Det er så sant. Kjæresten min fikk en fiolin-kasse i trynet da vi tok bussen i går!

  • Reply Sandra 26. januar 2018 at 10:42

   Hahaha jeg ler!!! Den her er en klassiker!

 • Reply Ingerid 18. januar 2018 at 22:05

  ååå, tissing på onepiece!! The struggle is real. trudde eg var den einaste, og følte meg som totalt ubrukelig menneske som alltid kom ut med pysjen full av tiss etter at eg hadde vore på do, sjølv om eg har vore superfokusert på at armane ikkje skal havne i do.

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:19

   Hahaha <33 Onepiece = tissedress!

 • Reply Lotte 19. januar 2018 at 04:40

  1. Bråkete gjenger på treningsenter som prater og har det gøy sammen mer enn de trenger
  2. Når folk skal liksom prøve å flørte når man prøver å sykle på trening.. jeg hater utseende mitt på trening og liker virkelig ikke å bli sett på når jeg trener
  3. Jeg hater sier og utålmodige bussjåførere.. i dag ble jeg kjefta på pga jeg hadde tatt feil av ruten på bussen og fordi jeg spiste noen tomater på bussen.
  Har hatt en bra uke så ikke mye å irritere seg over.

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:19

   Kan folk bare forstå at man skal trene på trening. Helt enig med deg!

 • Reply FA 19. januar 2018 at 07:02

  Hahaha lo skikkelig av at kjæresten din lukter bæsj!! 😂

  Har noen paraplyer jeg også:
  – Når jeg tar en snus og folk rundt spør når jeg skal slutte uten at jeg har sagt at jeg skal det. Som om det er forventet at alle som snuser hele tiden prøver å slutte og at jeg er teit som gjør det.
  – Folk som går sakte på fortauet/flere i bredden. Irriterer meg grønn.
  – Folk på trikken/bussen som mener de har førsterett på å komme seg inn eller få sitteplass, og PRESSER seg fram som om det sto om liv.

  Så neida, du er ikke sær alene, haha <3

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:18

   Aaah, takk for paraplyene dine!! Kjenner meg SPESIELT igjen i den med snusen. Nå har jeg jo planer om å slutte, men da jeg ikke hadde det – jeg tror jeg ble spurt hver eneste dag.

 • Reply Maria 19. januar 2018 at 09:20

  Folk som ligger i 60 i 80 sonen (eller traktor som kjører i 40), som lager laaaang kø og ikke vil kjøre inn til siden ved nærmeste busstopp.

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:17

   Life is too short!

 • Reply Oline 19. januar 2018 at 09:47

  Når venner avlyser 5 minutter før vi skal møtes eller kommer 20-30 minutter for sent HELE tiden. Føler meg passe ukomfortabel med å sitte helt alene på en kaffe og forsøke å virke opptatt frem til de kommer. ( Jeg møter alltid opp 10-15 min før avtaler og blir da sittende helt alene ganske lenge)

  Irriterer meg også over mennesker som aldri vasker treningsapparatet på treningsenteret etter seg.

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:17

   SÅ enig! Det er rett og slett ufint. Og slitsomt for oss som alltid er tidlig ute!

 • Reply Trude 19. januar 2018 at 10:32

  Eldre mennesker som har satt av hele dagen til å gå på apoteket. Som gjerne skal fortelle hele livshistorien sin til farmasøyten..
  Hva med oss andre som bare skulle en kjapp tur innom? Skjer aldri 😒☔️

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:17

   Haha, sååå sant! Tror ikke jeg hadde hatt tålmodighet til å jobbe som farmasøyt :O

 • Reply Sienna 19. januar 2018 at 11:09

  Random spørsmål: beste/kuleste/fineste restauranten for date i Oslo? 😇

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:16

   Oi, aner ikke?? Jeg har nesten aldri vært på DATE på en restaurant fordi det er så grusomt. Men styr unna Ling Ling – og kanskje Dinner ved Nationaltheateret kunne vært noe? Der er det mørkt og passe fancy, men ikke for mye liksom. Og du kan få mat i de fleste prisklasser. Ellers har jeg hørt mye bra om Annen Etage. Lykke til på date! 😀 Stor klem

 • Reply Isabell 19. januar 2018 at 11:18

  Jeg ELSKER disse innleggene! Er så enig! Jeg har tusen ting som irriterer meg. I går ble jeg nesten voldelig. Hva skjer med folk som snakker i munnen på den som foreleser? Det sitter to gutter foran meg, og de hvisker så høyt at jeg ikke hører hva læreren min forsøker å formidle. Jeg hadde lyst til å kaste litagoen i bakhodet deres, men siden jeg har mensen er jeg avhengig av litt sukker for å overleve dagen.

  • Reply Ida Wulff 19. januar 2018 at 11:59

   Det der var min største irritasjon da jeg var student, fikk lyst å hive stol i hodet på de som alltid snakket i munn på foreleser. Hvem TROR de at de er?!!

 • Reply Bahar 19. januar 2018 at 12:25

  Wæææ, den ene paraplyen om pose-spørsmålet fra oss ansatte i klesbutikker må jeg nesten forsvare litt haha! I frykt for at fler skal tro vi er gjerrig, så spør vi bare fordi vi har begynt å ta betalt for posene våres for å redusere plastforbruket!

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 16:08

   Ja, det er jo forståelig hvis posen koster penger 😀

 • Reply Anonym 19. januar 2018 at 12:40

  Folk som smatter.. Også er det de som prøver å skjære seg gjennom tallerkenen.. Jeg får bare lyst til å takke for maten og gå ut døra snarest. 🙃

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 16:08

   Hahaha, lyden av bestikk på tallerken. Døøør!

 • Reply Lena 19. januar 2018 at 13:10

  Vennegjenger som skal gå fem i bredden på fortauet og som ikke viker når man kommer gående alene mot dem, spesielt når man går med barnevogn. Har begynt å bare gå uten å stoppe opp, så enten blir de påkjørt av barnevogna eller så må en av de vike 😀

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 16:08

   Heia deg! 😀

 • Reply Christina 19. januar 2018 at 20:27

  «Kjæresten min fikk en fiolin-kasse i trynet da vi tok bussen i går!»

  😂😂😂😂😂👍❤

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 16:07

   Oh yes, haha <3

   • Reply Guro 26. januar 2018 at 01:03

    Det er faktisk den beste kommentaren jeg har sett, haha! Ligger her og prøver å være stille da samboeren sover, men knakk helt sammen! Kommentaren om fjellreven-reimene trynet var pretty up there den og! 😅😅

    • Reply Ida Wulff 26. januar 2018 at 11:17

     HAHAHA <333

 • Reply Maria 19. januar 2018 at 21:50

  Ååå min verste paraply noensinne var faktisk å sitte i nærheten av en som KLIPPET neglene sine på fly. Var så ekkelt!!! Får frysninger av å tenke tilbake på det

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 16:07

   Atte HÆ???? NEI? Skulle fantes en luke i gulvet for sånne som han.

 • Reply Jorunn 19. januar 2018 at 22:28

  Bloggere som får ALT sponsa og du ikke kan bla nedover en eneste blogg lenger, uten å se at nærmest hvert eneste innlegg er ponsa.
  …og selvfølgelig oss lesere som fortsetter å gå inn på bloggene og fortsetter oss å irritere oss over det… spesielt når du selv lever på et stramt studentbudjsett…

  (Å lese din blogg gir meg minst dårlig samvittighet/irritasjon og du er fremdeles favoritten)
  🙂

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 16:06

   Neimen så hyggelig at jeg irriterer minst <3 Hehe!

 • Reply Karoline 19. januar 2018 at 22:56

  – Når jeg står ved busstoppet og speider etter bussen, så kommer det noen og stiller seg RETT foran meg. Ja, jeg kan flytte meg, men når jeg tydelig står i den retningen skjønner jeg ikke hvorfor noen skal stille seg rett foran! Hva skjer med folk?!
  – At folk ikke flytter seg når setet ved siden av blir ledig på bussen når de sitter klistret oppi deg.
  – At folk (spes utenlandske gutter) skal prikke meg på skuldra for å starte en samtale på bussen, når jeg helt tydelig har i øreproppene og er opptatt med å enten høre på noe, eller late som jeg hører på noe. JEG VIL IKKE BLI VENNEN DIN! En gang ble jeg spurt hva jeg heter og hvor jeg bor, og unnskyld meg men er det greit å spørre om? Jeg svarte at det var hemmelig, haha. Og ja, jeg hadde reagert på samme måte uansett hvem som hdde spurt meg etter å ha delt bussete med meg i 2 minutter.
  – At man «må» småprate med kollegaer fra jobben om man møter de på togstasjonen eller busstoppet. Greit med de man hr kontakt med til vanlig, men det eeeer så kleint å smalltalke med totalt uinteresserte folk bare fordi man «må».

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 16:09

   Signerer SAMTLIGE punkter, kjente jeg fikk uro i kroppen bare av å lese kommentaren din. Haha 😀 Greit å reise kollektivt, men trenger det å være så himla sosialt..

 • Reply Anonym 20. januar 2018 at 00:41

  Min paraply går til mannen på rema1000 i dag som mente han skulle ha 10% rabatt på øl, men Æ appen skulle han faen meg ikke ha. Diskusjonen mellom han og han i kassa er 12 minutter jeg ALDRI får tilbake ;(

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 16:06

   OMG, litt opp til han bak kassa å få denne kunden vekk og ta seg av de andre kundene eller. Så irriterende :O

 • Reply Celine 20. januar 2018 at 10:37

  Mine paraplyer er:
  – For meg som jobber i klesbutikk er det ufattelig irriterende med de kundene som har veldig vanskeligheter med å henge på plass klærene etter at det er prøvd det på og bare slenger det på bakken. Why?
  – Og ikke minst dersom en vare er glemt å priset eller mangler pris av div grunner og alltid får tilbake «Ja, da er den gratis da» Altså, nei. den er faktisk ikke det :’))

  Eller når toget viser tiden den skal gå uten noen forandringer, og du kommer til plattformen og møter «innstilt, buss for tog». Kan ikke ruter/nsb si ifra litt før..

  Ellers, Ha en super fin helg, Ida! <3 er en fryd å lese bloggen din

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 16:05

   «Da er den gratis, da» hahahaha jeg ler meg i hjel. Kan tenke meg at Paraply-businessen min hadde skutt fart hvis jeg jobbet i klesbutikk. KUDOS for å ikke klikke mentalt på denne typen kunder <3

 • Reply Blops 20. januar 2018 at 21:12

  Ha ha! Ikke en paraply, men et reelt spørsmål: Tips til hvem/hvor som er profesjonelle og vokser i Tønsberg? Hehe, som i hårfjerning lissom. Orker ikke å gå til noen som ikke er best første gang.

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 16:04

   Hei 😀 Jeg har aldri vokset meg i Tønsberg, men en venninne var veldig fornøyd med et sted inne på senteret på Olsrød Park. Aaaner dessverre ikke hva det heter, men kan vel ikke være så mange som driver med det på det lille senteret 😀 Lykke til med førstegangsvoksing – det er vondest første gangen, så ikke gi opp :O

   • Reply Blops 22. januar 2018 at 18:55

    Tusen takk 😺 det skal jeg klare å finne. Kan lett se for meg en viss paraply med å gå til noen som er mindre flinke … 😁

   • Reply Josefine 23. januar 2018 at 00:05

    Clinique R som ligger ved svømmehallen er veldig bra 🙂

 • Reply Janne 20. januar 2018 at 22:17

  Folk som snakker på høytaler med telefonen i butikken. Jada… opplevd det mange ganger.,.

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 16:03

   Whyyy man

 • Reply Anonym 21. januar 2018 at 11:27

  Skulle du ikke steppe up gamet når du gikk over til UI? Synes du skriver så mange ganger at NÅ, nå skal du bli flink og blogge oftere, men så blir det liksom aldri? Hvis du tenker på blogging som en jobb, så bør du jo kunne stille noen krav til deg selv angående det å gjøre jobben litt mer regelmessig?:) Elsker bloggen din, men blir litt lei av å gå inn gang på gang uten nytt innhold.

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 16:03

   Det har du helt rett i. Har vært en dårlig start på dette året, og jeg håper det går seg til. Klem

 • Reply Hege 21. januar 2018 at 21:02

  Nå har jeg akkurat vært ute og reist, og én ting som irriterer meg enormt er mennesker som forsyner seg grådig under hotellfrokosten, også spiser de bare 1/3 del av det?! Og det er ikke rent få av disse menneskene heller..🙈
  Jeg lærte i hvert fall fra ung alder at den maten du forskyner deg selv med, den spiser du opp.
  Sikkert en litt sær ting å irritere seg over, men det er rett og slett ufint å sløse sånn synes jeg.

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:52

   ENIG! Jeg blir dritflau når jeg ikke klarer å spise opp hotellfrokosten min – så forsyner meg heller med for lite enn for mye. Om alle bare var som oss 😀

 • Reply Maria 23. januar 2018 at 04:28

  Som bartender og servitør har jeg mange paraplyer å dele, haha.

  -gjester som plystrer på deg og veiver febrilsk med armene. For det første: ser jeg ut som en hund!? Og for det andre så klarer du å vente et par minutter eller så kan du dra den feite rævva di til baren for å bestille selv.

  -gutter og menn som spør om jeg ønsker å bli med dem på hotellrommet:s Bare fordi jeg er hyggelig og smilende så betyr ikke det at jeg er interessert. Jobben min er å være hyggelig.

  -folk som glaner. Får lyst til å skrike: HVA FAEN GLOR DU PÅ!? TREKK TIL DEG ØYA!!!

  Ellers må jeg si at jeg har vært fast leser i mange år og jeg digger deg!
  Du er et positivt vesen men ikke too-much positiv hvis du skjønner hva jeg mener;) For livet er faktisk ikke alltid MEGA deilig. Elsker disse paraply innleggene! 🙂

  Klem<3

  • Reply Ida Wulff 26. januar 2018 at 11:25

   Haha, åååå kan tenke meg du sitter på mange paraplyer ja! Og hva skjer med mennesker som tar vennlighet som en sexinvitasjon. Skål for dem, da! Og takk for fine ord, såå koselig <3 klem klem

 • Reply K. 23. januar 2018 at 22:57

  Hvorfor snyter folk seg på offentlig transport eller midt under en forelesning? I et papir de stapper i lomma og så vandrer de rundt og tar overalt med uvaskede hender, uæææ :S Kan ikke bare være meg som syns det er skikkelig ekkelt? 😛

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:09

   Går an å snyte seg litt mer privat enn det ja! Hehe

 • Reply Katrine 24. januar 2018 at 20:25

  Folk som lager sånn sugelyd mellom fortenna! Og de som klirrer med bestikket mot tenna!

 • Reply Hanne Helena 25. januar 2018 at 09:19

  Damer som jobber i klesbutikk og spør om du trenger hjelp FØR inngangsdøra har rukket å lukke seg bak deg….

  Forresten, tips til å gå på do med onepiece; stå med ansiktet mot toalettet og kle av deg dressen, sveip armene rundt lårene så du ikke får mørke flekker 😂

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:01

   Veldig godt tips! Hehe <3

 • Reply Birgitte 27. januar 2018 at 14:37

  Er så enig i det meste av det du skriver, og du skriver så bra og morsomt! 😀 Det eneste jeg må si meg litt uenig i er det med posene. Butikker, spesielt matbutikker taper flere millioner i året på å gi ut gratis poser så det er derfor det er viktig at de aller fleste kundene betaler for poser 🙂

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 10:06

   Betaler gjeeerne for poser, så det var ikke der irritasjonen lå 😀

 • Reply Marianne 27. januar 2018 at 19:06

  De som legger ut en hel fest eller konsert på mystory på snap. Kos deg istedet! ..dessuten bråker det når jeg åpner dem mens jeg ammer om natta..

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 10:04

   Enig!!

 • Reply Pernille 29. januar 2018 at 00:44

  Omg butikkansatte!! Jeg er så enig..Er en selv, da men..MEN når jeg er i en klesbutikk så er jeg helt enig ang. apekatter i gardinen, ler meg ihjel. Lurer på om de tror vi kunder har noen overnaturlige evner når det kommer til å få prøvd på klærne innen en promilledels sekund. En perfekt butikksituasjon er at de driter i at jeg er der helt til jeg faktisk trenger de, ikke snakk og helst ikke smil til meg. De anstrengte smilene blir jeg bare stresset av likevell, hvertfall hvis det er ett stort og overhyggelig ett. Da kan du banne på at jeg «bare ser». Bare la meg få handle i fred. Og ang poser, jeg måtte le når jeg leste det. Fyyyf. en pose liksom. Jeg handler flere ganger i samme dagligvarebutikk hver dag hele året. Så var det en stakkars butikkansatt som påpekte at jeg hadde sakt at jeg ikke skulle ha pose, men så tok jeg en pose som lå der likevel..smak litt på den haha. Kunden bak meg reagerte så jeg «slapp unna» og fikk posen, men at det i det hele tatt skulle bli ett tema er jo fascinerende hehe

 • Leave a Reply