Hverdagsliv

JEG HAR HOLDT NOE HEMMELIG

21. januar 2018

Ok, det der hørtes ut som tidenes clickbait-overskrift. Men jeg har faktisk holdt noe hemmelig her på bloggen. Eller skjult, da. Og det er hvordan jeg bor.

Min nærende bosituasjon er en sånn situasjon som er komisk når den tilhører fortiden. Ettersom jeg sitter midt oppi det, syns jeg ikke det er komisk i det hele tatt. Men hvorfor ikke dele litt av livets overfladiske plager, er det ikke det vi har blogg for?

Du som har lest her en stund, kjenner til historien. Jeg sa opp leiligheten min her i Oslo for å flytte hjem til Tønsberg, og så møtte jeg en mann. En mann med en ungkarskåk, som han stort sett har brukt til spising og soving. Et midlertidig hjem, for en som har livet på jobb. Og så kom jeg trampende, da. Og krevde at ungkarskåken skulle være et hjem. Et lykkelig hjem med friske blomster på bordet.

Det er bare det. At vi bor på litt over 30 kvadratmeter. To liv sammen, i denne lille boksen. Med et bittelite bad hvor det også bor maur. Med et stort rom som inneholder stue, kjøkken og seng. Da jeg flyttet inn, insisterte jeg på å dele opp rommet med gardiner. Så nå har vi gardiner foran det bittelille kjøkkenet som er så gammelt at det aldri føles helt rent, og gardiner foran sengen som egentlig er en hems, sånn hvis rett skal være rett. Vi sover på en hems. På en god dag kaller jeg hemsen for hulen. Men faen som jeg hater den hulen. Jeg må opp en gardintrapp for å komme meg på plass i den 120 centimeter brede sengen. At jeg ikke har falt ut enda (jeg sover ytterst) er et mirakel.

Når vi vasker klær, er leiligheten rotete. Vi har selvfølgelig ikke livets luksus: tørketrommel. Så til og med sengetøy må henges opp. Henger der og lager god stemning i hjernen min.

Hvis jeg skulle bli PMS-sint og ha lyst til å smelle igjen en dør bak meg, så blir det komisk. Fordi alt jeg kan gjøre her er å marsjere inn på «soverommet» og dra gardinen hardt på plass. Og så kan han fremdeles snakke til meg, når jeg står der bak gardinen og furter.

Det er aldri helt ryddig her, aldri helt rent. 30 centimeter benkeplass på kjøkkenet gir ikke den store matgleden. Dessuten liker stekeovnen å steke ekstra mye på ett sted, så det er alltid en liten flekk som blir brent. Jeg må ta ut ledningen til kaffemaskinen for å få strøm til oppvaskmaskinen. Da vinteren kom, teipet jeg sprekker i terrassedøren fordi det blåste rett inn her. Om morgenen drikker jeg den idylliske morgenkaffen min foran en bråkmaker av en varmevifte, og jeg lurer på om jeg snart blir immun mot forkjølelse. Hvis du fremdeles lurte: ja, det er klin umulig å ta fine bilder til bloggen her.

Likevel så har vi hatt det fint her, vi to. De få kranglene vi har, dreier seg aldri om noe hybelrelatert. Men jeg dør litt hver gang jeg klatrer opp i sengen. Er kald på nesetippen om morgenen. Må trikse og mikse med ledninger. Hver gang strømmen går fordi jeg føner håret samtidig som vaskemaskinen går. Hver gang jeg ikke har noe å blogge om, og så inderlig skulle ønske at jeg bare kunne legge ut et fresht bilde av en smoothiebowl på kjøkkenbenken. Som jeg ikke har. Her hadde jeg aldri bodd hvis jeg ikke var forelsket… 

Jeg er middels materialistisk, og jeg står for det. Hadde jeg vært en tjue år gammel, knekkebrødspisende student, så hadde dette vært mer enn bra nok. Men nå er jeg voksen. Jeg er 27 år gammel, og jeg vil ha en seng hvor vi kan krype inn på hver vår side. Kaffemaskin på nattbordet. En svindyr garderobeløsning. Jeg vil ha dorull-lager i boden, rullede ansiktskluter på et brett på badet, og basilikum på en hylle på kjøkkenet. Jeg vil ha et langt spisebord med uttrekkbare plater og pynteputer og potteplanter så det tyter.

Som voksen, middels materialistisk livsnyter med støv på hjernen, klarer jeg ikke å bo sånn her stort lengre. Det går ut over livskvaliteten min – herregud, jeg har ikke engang klart å le av det på bloggen enda. Men da vet du! Jeg bor i et høl. Tanken på at det er midlertidig har hjulpet litt, men nå begynner sjarmen med livet i ungkarskåk virkelig å dabbe av.

Hatet til hybelen har smittet over på kjæresten min. Så i går var vi hos DnB for å snakke om boliglån. Det gikk veldig fint, og etterpå gikk vi ut og spiste burger. Så dro vi på Teknisk Museum, hvor vi gikk rundt i flere timer. Kanskje for å slippe å dra hjem til hybelen? Jeg tror det.

Men tenk at vi har greid oss her, da. Det er ganske utrolig. Kjæresten min mener til og med at jeg har blitt litt rotete av meg den siste tiden. Men som jeg sier hver gang han påpeker det: når jeg bor i en binge, så blir jeg en gris. 

Hvis jeg skal tenke positivt, så tror jeg uansett at hybellivet gjør at vi kommer til å sette ekstra stor pris på å få oss et ordentlig hjem. Et voksenhjem. Et hjem hvor vi kan ha det fint, ryddig, rent. Som vi kan vise frem, og invitere gjester til.

Gleder meg ass.

77 Comments

 • Reply Ida K 21. januar 2018 at 15:28

  Hahaha, jeg elsker dette! Gleder meg alltid til å lese bloggen din

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 16:01

   Hurra <3 <3 <3

 • Reply Mona 21. januar 2018 at 15:32

  Skal du ikke beholde leiligheten du har kjøpt?

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 16:01

   Vi får se!

 • Reply Marit 21. januar 2018 at 16:59

  huff! kan du vise bilder av hybelen? hadde vært gøy å sett, håper du får flyttet inn i noe større snart! elsker bloggen din, har følt deg lenge og du er desidert favorittbloggeren min

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:57

   Ja, det skal jeg faktisk prøve på 😀 Hadde aldri trodd at det skulle skje, men. Og tusen takk for fine ord duu <3 Så hyggelig at du liker bloggen. Klem

 • Reply Mia 21. januar 2018 at 17:31

  Fikk en dejavuu opplevelse her fra da jeg om min samboer flyttet sammen. Vi hadde nok litt bedre kår på en 30kvm, men ingen stue, så sengen all day og jeg kunne bli sprø. Dyr på badet og ett talentløst kjøkken og svindyr leie. Aldri mer! Men vi satte uthøyelig stor pris på når vi fikk oss noe større og endelig en stue! Kom vi oss igjennom det, så klarer vi vel alt- det vi sitter igjen med. Gled deg❤️

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:57

   Kan tenke meg at det var deilig ja!! Jeg gleeder meg så <3

 • Reply Mari 21. januar 2018 at 18:11

  Jeg skjønner at du ikke trives. For å sette en positiv vri- jeg lå og rulla av latter, fordi du skriver så bra. Det er vel dette innlegget og det om da du gikk ut pga PMS og ble syk som er mine favorittinnlegg. Digger deg.

  PS: jeg leser din blogg fra bloglovin’ og etter du bytta blogg så ble ikke jeg med over. Så når jeg savna deg da oppdaga jeg at du må fysisk gå inn og søke deg opp for å finne deg igjen, og det var ikke lett.

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:58

   Åh, det var veldig hyggelig å høre 😀 Godt at noen kan le av min ulykke…. Hehe. Bloglovin skal ha blitt fikset i dag, så tror alt funker nå? <3 Klem til deg!

 • Reply Anita 21. januar 2018 at 18:49

  Forstår godt du er frustrert over bosituasjonen. Håper dere finner noe snarest mulig. Kan jeg få spørre hvor stor plass du har hatt tidligere? Altså hvor stor/store leiligheten/leilighetene du har bodd i tidligere har vært. Lykke til med boligjakt, dette blir spennende! Nyt siste rest av helgen, fine Ida!

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:55

   Hei 🙂 Det håper vi også! Det er egentlig ikke størrelsen som er det største problemet, heller standarden. Uansett – min forrige leilighet var 35, før det hadde jeg 40, og før det igjen har jeg hatt større leiligheter på 60-80 kvm. Ønsker deg en fin uke! Klem <3

 • Reply Silje 21. januar 2018 at 20:48

  28 kvm, ikke noe privatliv, ikke oppvaskmaskin, FELLESVASKERI(!), badstue om sommeren og snøhule om vinteren… jeg mener, når du kan sitte på do og steke bacon samtidig er noe alvorlig gæli. Nå er det 80 kvm med alle bekvemmeligheter. Og ja, jeg ruller ansiktsklutene mine og har de stående i pene beholdere 🙌🏻 Du har min dypeste medfølelse, og jeg lover deg at du kommer til å le av det senere 😉

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:52

   Hahahaha, jeg ler! Badstue om sommeren og snøhule om vinteren. Fantastisk <3 Takk for medfølelsen, jeg gleder meg til å se tilbake på dette :O Stor klem!

 • Reply Karoline 21. januar 2018 at 21:09

  Jeg prøver å finne et ord for følelsen jeg sitter igjen med etter å ha lest dette.. Og jeg tror det er «real». Jeg elsker at du er så real Ida. I mitt forhold har det vært motsatt, jeg har ikke foventet å bo fint og kunne klart meg på 45kvm for 3 år siden før vi kjøpte leiligheten vår, men kjæresten min hadde høye ambisjoner for oss. Nå kan jeg jo aldri gå tilbake og jeg må innrømme at jeg også har en blitt middels materialistisk livsnyter. Derfor kjenner jeg meg så innmari igjen. Nå er vi så gamle og vi fortjener å bo sånn vi vil.. Jeg har alltid likt at du alltid er den du er, med sterke meninger, strenge krav til livet, dyre vaner, men du er dønn ærlig og står på ditt. Og jeg kjenner at jeg er så innmari glad for at du har funnet deg en snill fyr som virker veldig medgjørlig. Håper dere finner en fin, stor leilighet , raskt <3 PS. neste helg tror jeg at jeg skal invitere kjæresten på Teknisk museum og så spise burger. Takk for alltid fin blogg Ida!! <3

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:51

   Du er meg vel en god en!! Nå ble jeg glad <3 Og ja, kjør på med burger og Teknisk Museum 😀 Vi spiste på Kverneriet i Majorstuakrysset, derifra går 25-bussen direkte til Teknisk Museum. 19 stopp med bussen, men deilig å bli kjørt helt til døren. Takk for fine ord, og klem til deg <3

 • Reply Therese 21. januar 2018 at 21:25

  Jeg vil gjerne se bingen deres jeg! Man vet jo at det er midlertidig bosted for dere, og alt trenger jo ikke være så perfekt på bloggbilder bestandig. Jeg kan synes det er deilig og se bilder som ikke nødvendigvis er stylet til enhver tid. Kan du ikke bare drite i det perfekte Ida og legg ut bilder av bingen?

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:47

   Det er jo egentlig veldig meg å gjøre nettopp det! Men så føltes det plutselig bare bedre å la være. Ser at flere ønsker seg bilder av bingen, så spørs om jeg ikke bare må bjuda på nå fremover 😀 klem <3

 • Reply Ida 21. januar 2018 at 22:59

  Hahaha, nesten akkurat sånn hadde jeg og kjæresten min det når jeg flyttet inn til han for snart 8 år siden. Det var heelt grusomme forhold! Men tro det eller ei var det den beste tiden i mitt liv <3 Vi ler mye av det fremdeles 😀 Kan vi ikke pliiiiis få se bilder? Hvertfall av gardintrappen til hulen? 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:46

   Så morsomt 😀 <3 Godt å høre at flere har vært gjennom (og overlevd) det samme, hehe. Jeg skal gjøre mitt beste for å få til en liten shoot i gardintrappa 😉

 • Reply Kamilla 22. januar 2018 at 00:44

  Jeg ler. Og ler. Og ler litt til. Herregud, du er bare helt insane fantastisk god på å beskrive – jeg vitterlig ER i criben deres, ass. Eller bingen om du vil. Ikke slutt med dette.

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:45

   Haha 😀 Nå ble jeg glad. Hadde egentlig forventet sure kommentarer under dette innlegget, og kjæresten håpet at jeg ville få det. Rapporterer fra bingen igjen snart! KLEM <3

 • Reply Elisa 22. januar 2018 at 01:16

  Kjenner meg igjen her!;) Bodde med kjæresten i en 30 kvm. stor leilighet i tre år. Leiligheten var riktignok i et nybygg og veldig fin sånn sett, men jeg skulle sårt ønske at den hadde vært bittelitt større. Det som kanskje irriterte meg aller mest med den var hvor vanskelig det var å holde den ryddig. Man la plutselig så utrolig godt merke til at en bag lå på gulvet, eller at man hadde en pose med tomflasker, for å ikke snakke om tomme hermetikkbokser og glass. Det fantes jo ingen steder å hjemme unna sånt! Husker jeg rett som det var løp for å levere tomflasker, hermetikk og glass i et hjelpeløst forsøk på å holde det ryddig. Også hadde jeg store deler av garderoben min i tre store bedrollere under sengen, det var for å si det mildt veldig uoversiktlig og kaotisk! Er veldig glad vi har mer plass nå! Men selv om leiligheten var i trangeste laget så sitter vi faktisk igjen med mest koselige minner fra tiden der 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:45

   så morsomt å lese! Gjett om mestparten av klærne mine befinner seg i rotete skuffer under sengen. Woop woop! Men ja, det blir jo noen gode minner av det også – det føler man kanskje mer på når kapittelet er over 🙂 Klem til deg <3

 • Reply V 22. januar 2018 at 03:38

  Hahahaha ler meg skakk! Hvorfor flytta du dit og ikke han til deg?

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:42

   Jeg hadde allerede sagt opp leiligheten og bestemt meg for å flytte hjem da det ble et tema at vi skulle flytte sammen :*

 • Reply Anonym 22. januar 2018 at 04:14

  kan du pliiiis dele bilder?😂

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:43

   Ja, det er veldig mulig 😀 haha

 • Reply Anonym 22. januar 2018 at 04:53

  Vært det selv og heldigvis ble det bedre etter et par år… og nå i et eget stort hus, hvor vi kan være i hver vår etasje og ikke se eller høre hverandre, så velger vi som oftest å oppholde oss i samme rom. Så bare hold ut… det vil nok bli bedre!

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:43

   Så deilig med stort hus <3 Vi gleeeder oss til større plass! Selv om vi liker å være sammen, hehe.

 • Reply Jorunn 22. januar 2018 at 10:23

  HAHAHAH!
  Du MÅ dele bilder!! Jeg bor også på Vindern, i en trang hybel som aldri føles rein fordi den er så gammel og nedslitt. Ser stort fram til å flytte til våren.

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:42

   HAHA, goals <3 Det hadde faktisk vært gøy å dele noen bilder. Stæsje seg opp og posere på drittkjøkkenet. To be continued! Lykke til med flytting til våren 😀

 • Reply Kristina 22. januar 2018 at 10:28

  Ida! Jeg oppdaget plutselig at jeg har sluttet å lese bloggen din! Og det er ikke med vilje, men jeg kom plutselig på at det var lenge siden sist, og grunnen er at Bloglovin ikke vil bjuda på innleggene dine etter at du byttet plattform. Kan du prøve å fikse det? Ble nesten krisestemning når jeg oppdaget at jeg har gått glipp av en måned av livet ditt! 😀

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:40

   Hei du 😀 Det ble ordnet i dag, hipp hipp hurra <3 Men si gjerne i fra hvis det er noe som ikke funker! Krisestemning all the way, hehe. Stor klem

 • Reply Lena 22. januar 2018 at 10:48

  Først: ENDELIG er bloggen din tilbake på bloglovin! Jeg har sitti flere ganger og tenkt «Hva skjer med Ida?», siden det ikke har kommet oppdateringer, men nå blir det litt enklere 😀
  Så til bosituasjonen din/deres: å bo trangt fungerer i en liten periode, ja, men gud, selv om man er uendelig glad i et menneske trenger man luft og plass! Jeg og kjæresten bodde sammen på hans 19kvm hybel i ca. 4 måneder, før vi fikk ny studenthybel på 32kvm med eget soverom. Helt utrolig at vi klarte det, og at vi gadd, haha. Jeg bodde egentlig i et kollektiv på 100kvm rett oppi gata, men neida, vi skulle klemme oss sammen i det lille krypinnet til A, hvor man sov på kjøkkenet og nesten satt oppå hverandre på do. Nå som vi har bodd på 32kvm i et år, merker vi at det begynner å bli i det minste laget også, samt at med tiden irriterer man seg mer over hverandre, så det kan være lurt med litt plass, haha.
  Lykke til til dere to!

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:40

   Haha, åååå <3 Høres ut som ekte kjærlighet! Så søtt 😀 Og JA, i dag ble endelig Bloglovin fikset. Har skjønt at flere har trodd jeg er død, men neida, her er jeg 😀 Klem til deg, og takk for lykkeønskninger! <3

 • Reply Lone 22. januar 2018 at 11:36

  Dette handler om noe helt annet enn innlegget ditt…

  Hei, fine , flotte Ida. Føler jeg kjenner deg etter å ha lest bloggen din i alle år 🙂 Hva ville du gjort om din store kjærlighet hadde noen svake øyeblikk og valgte å tekste med ei anna jente, for så å møte henne to ganger? Jeg er helt fortvila, og aner ikke hva jeg skal gjøre… 🙁 Han angrer,og vil ha meg tilbake.

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:39

   Hei du <3 Æsj, kan nesten kjenne den vonde følelsen bare ved å lese det du skriver. Så leit at du har opplevd det. Og det er selvfølgelig et drit vanskelig dilemma. Jeg pleide å være den som kom løpene tilbake uansett hva som hadde skjedd. Det ga meg erfaringer som gjør at jeg i dag, ikke hadde godtatt så mye som en SMS som var litt på kanten.

   Men jeg skjønner at det er vanskelig, hvis det er din store kjærlighet og det er ham du egentlig vil ha. Hvis du klarer å tilgi og legge det bak deg, kan du jo alltids prøve. Men da er det noe med å VIRKELIG legge det bak seg, og ikke gå og gnage på det i hverdagen. Hvis du klarer det, så kudos til deg. Selv hadde jeg fått noen trust issues som ville påvirket forholdet. Tror jeg. I hodet mitt spiller det også en liten rolle om det var slik at han ble busted, eller om han faktisk kom og fortalte det av egen fri vilje. Noen angerer jo når de blir "tatt", og det er liksom ikke like… Ærlig, hvis du skjønner hvor jeg vil hen.

   Uansett så føler jeg med deg og ønsker deg masse lykke til, uansett hva du velger å gjøre <3<3<3 Masse klemmer til deg

 • Reply Lisa EH 22. januar 2018 at 11:59

  Åh, kjære deg Ida, som vanlig treffer du meg rett i hjertet. Jeg har akkurat fått kjæreste selv – la oss bare si at han ikke har støv på hjernen slik som jeg har. Likevel påpeker han at jeg har blitt mer rotete av meg, men at det bare er positivt for det viser at jeg klarer å slappe litt mer av <3

  En glede å følge deg, har faktisk 10 års jubileum (!) som leser på bloggen din i år 😀 Så gøy at møtet med banken gikk fint – dere får nok snart svindyr garderobeløsning og basilikum på kjøkkenbenken 😉 Og et dorull lager i boden var ingen dum ide 😉 Ha en god uke videre! Klem

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:33

   10 år!!! Herregud, så koselig <3 Tusen takk for at du leser, setter så stor pris på å ha en trofast leser 😀 Virkelig. Og gratulerer med kjæreste da du! Det er sikkert positivt å slappe litt av med støvhjernen sin noen ganger – finnes en mellomting 😀 Håper jeg får støvet tilbake når vi er på plass i et mer ordentlig hjem, hehe. Stor klem

 • Reply mh-Ingrid 22. januar 2018 at 14:12

  Huff! Høres ikke spesielt kjekt ut nei å bo så tett (det får da være grenser). Håper dere finner en løsning ganske snart 🙂 selv har jeg en leil på 45 med mannen, syns det holder akkurat…EGENTLIG litt lite. Så kan ikke tenke meg hvordan du har det! Håper du har noen bra steder å gå ellers når du jobber osv, så du får litt avbrekk 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. januar 2018 at 15:32

   Størrelsen er faktisk ikke det verste, 45 kvadratmeter er så absolutt utholdelig syns nå jeg 😀 Er vel mer standarden som er gått til hodet på meg, hehe. Men ja, jeg er nødt til å bli flinkere til å gå ut og jobbe. Er ikke så hyggelig å være hjemme fra morgen til kveld. Klem til deg <3

 • Reply Jorid 22. januar 2018 at 17:26

  kan du vise bilder av hybelen? hadde vært gøy å sett!! 😀
  Bor selv på 25 m2 med kjæresten 😀

  Og… Hvorfor flyttet heller ikke Gravlyset inn med deg på Tjuvholmen i mens? ;O

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:17

   Ja, det kan jeg gjøre! 🙂 Vi flyttet ikke til Tjuvholmen fordi leiligheten var sagt opp.

 • Reply Christine 22. januar 2018 at 18:24

  Åh det vekker minner til da jeg flyttet til Kristiansand og vi delte en hybel i farens hus på 15 kvadrat i 11 måneder! Det var bokstavelig talt en seng og et bad. Samt et lite kjøkken vi kunne bruke samtidig som vi satt i senga. På et eller annet tidspunkt hadde han glemt kyllingfilet i kjøleskapet så vi prøvde å åpne det så sjeldent som mulig, du veit, vond lukt sprer seg fort på 15 kvadrat 🙂 pluss for å kunne hoppe fra utsiden og lande i senga, uten å være lengdehopper!

  (Og det var vel rundt de tider jeg møtte deg for første gang)

  • Reply Ida Wulff 26. januar 2018 at 11:26

   Christine!! 😀 Hei! <3 Det var lenge siden. Herregud, vi er jo the original blog crew! Se hva som har skjedd med universet vårt!
   Nok om dét. Syns jeg kjenner lukten av kyllingfileten, haha!

 • Reply Thale 22. januar 2018 at 19:12

  Ååh jeg må le litt nå. :p måten du beskriver dette på ass. Minner meg litt om meg og min kjæreste sin første leilghet, den var litt større. Enda værre var at vi hadde svigermor boende i 2 uker. DET var trangt :p
  Har fulgt bloggen din i evigheter, men sjeldent jeg kommenterer :p
  Håper dere finner noe større snart.

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:21

   Å herregud! Kudos for at dere overlevde det, haha 😀 Tusen takk for at du følger bloggen, og veldig hyggelig at du stakk innom kommentarfeltet også <3 <3 Klem til deg!

 • Reply Siri 22. januar 2018 at 19:35

  Hehehe, skjønner deg godt jeg😅 er i en litt lingnende situasjon selv. Må bare få kommet oss til banken. For å snakke med noen sånn fysisk hos dnb, kan man lage avtale dem først da? Eller gjorde dere det? Har du en filial og en saksbehandler og anbefale? 🙂

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:18

   Hei 😀 Ja, vi bestilte time på DNB.no. Jeg ringte først inn, men de sa vi måtte booke på nett. Du kan sikkert ønske deg en rådgiver der, da. Jeg sender deg en mail med navn og sted på vår rådgiver, han var veldig ålreit. Bruker mailen du har lagt inn her, så håper den er riktig! Klem

 • Reply Julie 22. januar 2018 at 23:47

  Du skriver så utrolig bra, Ida! Haha lo og koste meg. Du skulle ikke blitt forfatter da?

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:16

   DET hadde vært gøy <3

 • Reply Anonym 23. januar 2018 at 00:30

  Bilder hadde vært sååå gøy, men video i skikkelig MTV cribs style hadde jo gjort livet mitt komplett tror jeg! Elsker bloggingen din for tiden, du måå skrive hyppigere ❤

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:17

   Haha, åååå, lyst å lage MTV cribs!! <3 <3 Og hyppigere skal jeg virkelig prøve, skjerpings! Stor klem

 • Reply Inga 23. januar 2018 at 08:25

  Episk innlegg! Du skriver så fantastisk billedlig! Tror vi er mange som kan kjenne oss igjen i dette. Jeg elsker egentlig leiligheten vi bor i nå som er den største vi har hatt på 52kvm. Men standarden er så som så i en obos-leilighet fra 50-tallet og selv om vi er i stand til å pusse opp så er vi ikke flinke til å prioritere det. Har nesten pusset opp stua og nesten pusset opp gangen, men lister mangler her og der og vi kommer aldri helt i mål. Vi har også funnet ut at vi må flytte nærmere jobben min og da er det i hvert fall lite motiverende å pusse opp. Lykke til med leilighetsjakt! Så spennende! Vi har snevret inn søket så mye at jeg fryktet vår jakt vil ta lang tid. Kanskje vi rekker å få opp listene før vi skal flytte 😀

 • Reply Kathrine 23. januar 2018 at 08:29

  Haha nå lo jeg godt! Håper vi får se bilder😅😂 Jeg lurer også på hvor den hvite genseren din er fra?😍

  Ha en fin dag!

  • Reply Ida Wulff 23. januar 2018 at 14:19

   Den er fra Second Female! 🙂 Fin dag til deg også <3

 • Reply Michelle 23. januar 2018 at 12:44

  Du skriver så sinnsykt bra og underholdene – som vanlig!

  Ha en super uke i ungkarskåken

  Klem

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:16

   Tuusen takk <3<3 Ønsker deg en super uke også! Stor klem

 • Reply Astrid 23. januar 2018 at 17:50

  Elsker ærligheten din og bloggen din!

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:12

   <3 <3 <3 til deg!

 • Reply Tonje 23. januar 2018 at 19:19

  Nå har du Ida humoren tilbake! Blogg sjarmen er skrudd opp til 100♡ jeg «daaaauer» når du skriver du bor i et «høl»! Lykke til med sparingen, it sucks i know😄

 • Reply Ingrid 23. januar 2018 at 19:47

  Kjære Ida. Jeg har lest bloggen din helt siden du blogget på caffelatte.blogg.no Jeg kommenterer aldri. MEN kjære vene som jeg DIGGER deg!!! Makan til et ærlig, godt og ekte menneske som deg skal man lete lenge etter. Måtte blogglivet ditt vare for evig <3 Love fra Hamar

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:12

   Så hyggelig at du fant veien til kommentarfeltet også, dét gjør meg glad 😀 <3 Tusen takk for fine ord, masse love tilbake til Hamar!!

 • Reply Helene G.S 23. januar 2018 at 22:36

  Hahahah, elsker det! 😂😂 Vanvittig bra innlegg 😅👍🏼

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:09

   😀 <3

 • Reply Anonym 24. januar 2018 at 03:12

  IDA, du er min favorittblogger!

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:08

   Åååå <3

 • Reply M 24. januar 2018 at 13:08

  Kjære Ida,
  Jeg er veldig glad i deg og ibloggen din, og har vært det i mange år. Men jeg lurer på om det er noe som har skjedd den siste tiden – det virker nemlig som om du har blitt mer negativ. Det er som om sarkasmen og galgenhumoren går over til noe som trykker deg ned. F.eks innlegget om da du kjæresten var i Thailand, og dere vasser over en elv, og stemningen grenset til magisk.. men da kom da selvsagt myggen og ødela. Det virker som det ligger en forventning om at ting går til helvete – og da gjør det som regel det. At du og kjæresten ikke var friske i Thailand og på ferien deres forstår jeg er utrolig frustrerende (lå selv på sykehus i Bangkok i fire av fire uker da jeg var der sist), og at galgenhumoren da slår til er oppløftende. I slike situasjoner er det lov til å være negativ og skuffet. Men det virker som om det ikke bare er i slike situasjoner du ser litt mørkt på ting, i stedet for å fokusere på det positive. Jeg setter stor pris på åpenheten din, galgenhumoren og sarkasmen! Noen ganger skulle jeg bare ønske at du kunne glede deg over alle sider av en sak, uten å nødvendigvis trekke frem én negativ faktor.
  Med dét sagt – du er fantastisk og jeg håper dere finner drømmeleiligheten omgående!
  Stor klem til deg ❤️

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:07

   Hei du! Så hyggelig at du liker bloggen min <3 Jeg kjenner meg virkelig ikke igjen i at noe har forandret seg der. Ved eksempelet du nevner, så var det virkelig slik at vi satt og koste oss, og så ble det avbrutt av mygg og vi måtte gå hjem. Å bli sittende der og smile mens myggen angriper hele kroppen er liksom ikke… Noe noen ville gjort, tror jeg? Bare for å være et positivt menneske? Humoren min og til dels skrivestilen min er negativ. Livet mitt ellers er veldig positivt og lykkelig altså, hehe. Klem til deg også <3

 • Reply Madelen 25. januar 2018 at 01:37

  Hybel på 12 kvadrat her… 🙂

  • Reply Ida Wulff 25. januar 2018 at 12:02

   Oi! Håper du har den alene? 😀

 • Reply Madelen 25. januar 2018 at 23:57

  Det har jeg 😉

 • Reply marie 26. januar 2018 at 12:23

  Hei! Superweird spørsmål, men har du noen ansiktskluter å anbefaler? Vasker du dem, eller hiver du dem etter bruk?

  • Reply Ida Wulff 26. januar 2018 at 13:00

   Hei 🙂 Jeg bruker ikke «ordentlige» kluter nå, kun sminkeservietter fra Ole Henriksen. Blir ikke kluter før jeg har plass på badet 😀

 • Reply emilie 26. januar 2018 at 13:01

  Haha herregud, Ida, så godt det er å lese et helt ærlig blogginnlegg om din nåværende bosituasjon, og alle kommentarene som stemmer i! For akkurat sånn har jeg det nå, med min kjæreste i København, han har flyttet inn på min bittelille studioleilighet (23 kvm), og etter snart et halvt år, har vi begynt å merke det.. Nå blir det endelig laaangt bedre kår, da vi har funnet drømmeleiligheten på 5. etasje, og med 59 kvm, blir det jo som et palass i forhold. Sånn er det – man går gjennom ulike faser i livet, også endrer ting seg og man kan le av det når det er over (eller når det nærmer seg slutten 😉 )! En god erfaring, som lærer oss å være liiiitt mer romslige med hverandre, og for min kjærestes del – han har blitt så ryddig! 🙂 Det er deilig. Takk for bloggen din, Ida, jeg er også din bloggleser gjennom ti år og det er herlig å følge deg; både med dine mer materalistiske sider, og dine ærlige, humoristiske innlegg. <3

 • Reply shalom 11. mars 2024 at 08:35

  Hei, jeg heter Nira Shalom, og jeg vil dele den gode nyheten om hvordan jeg fikk min eks-kjærlighet tilbake med verden. Jeg ble knust da kjærligheten min forlot meg for en annen jente forrige måned. Imidlertid introduserte en venn meg for Baba Wale da Wiseman, den store budbringeren. Jeg fortalte om problemet mitt til Baba Wale, og forklarte hvordan min eks-kjærlighet forlot meg og hvordan jeg trengte en jobb i et stort selskap. Han forsikret meg om at jeg hadde kommet til rett sted, hvor jeg ville få hjertens lyst uten bivirkninger. Han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og etter å ha fulgt instruksjonene hans, ringte min kjære meg i løpet av de neste 2 dagene og ba om unnskyldning for å ha forlatt meg før. En uke senere innkalte ønsket firma meg til intervju for stillingen som veileder. Jeg er henrykt over å dele med verden hvordan Baba Wale hjalp meg med å oppfylle mitt hjertes ønske. Baba Wale er en spesialist på alle slags trollformler og god magi. Hvis du trenger noen form for hjelp, vennligst kontakt Baba Wale på babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551
  Takk meg senere!

 • Leave a Reply