Hverdagsliv

LIVET I BINGEN, DEL 1

26. januar 2018

Hei, og velkommen til bingen. Hybelen. Kjærlighetsredet. Ungkarskåken. Dukkehuset. Helvete på jord. Kjært barn har mange navn, denne leiligheten har enda flere. Etter innlegget hvor jeg avslørte hvordan jeg bor, var det så mange som hadde lyst til å se bingen. Selvfølgelig skal jeg vise den frem. Velkommen inn!

Jeg tenkte vi kunne starte med soverommet. Hulen. Hemsen. Her sover jeg sammen med kjæresten min. Jeg er 27 år, og burde hatt et soverom med dør. Det har jeg ikke. Jeg har et hjørne, og veggene aka gardinene, er fra IKEA. De var tomme for mørkegrønn velour, så det ble mørkeblå «silke». Hvem er det vi prøver å lure, stygt blir det liksom uansett. Jeg husker kvelden før jeg flyttet inn, vi stod her som to ville sjimpanser og slet med å få opp gardinene. Da vi tok tre steg tilbake for å se på det ferdige resultatet, datt vi sammen på stuegulvet og lo så tårene trillet. Herregud.

På bildet under demonstrerer jeg hvordan jeg kommer meg opp i sengen og ut av sengen. Den berømte gardintrappa. Noen ganger, hvis jeg må på do etter at lyset ser slukket, bommer jeg på trinnene og vrikker foten. Men det går bra, altså. Hvis jeg skal dra frem noe positivt, så er den veldig kjekk å ha når man skal ta på seg sokker eller smøre leggene med bodylotion. Eventuelt hvis man trenger et sted å sitte mens man slapper av og forteller seg selv at: dette er ikke evig. Jeg gleder meg veldig til å ha en seng som står på gulvet igjen.

Slik ser det ut når vi har tatt kvelden. Vi sover inni der, just saying. Er det noen som klarer å spotte et laken som henger til tørk? Henger der og flotter seg, over døra som fører ut til gangen. Der ute er det walk in closet og toalett, som jeg gleder meg til å vise frem senere.

Ellers har vi en vakker liten vifte inne i hulen. Det kan jo bli varmt inne på et nyforelsket «soverom», så hvorfor ikke sørge for at støvet får virvle fritt i nattemørket. Personlig blir jeg meget tørr i øynene og begynner å nyse når vifta står på, men noen ganger må man bare ha forståelse for at menn syns det er varmt. Og så er jo sengen 120 centimeter bred, klart det blir varmt noen ganger.

Telys på soverommet?! Of course my horse. Når hulen er mørkelagt og telys er eneste lyskilde, forsvinner den ruglete tapeten helt. Så da kan det bli riktig så romantisk stemning. Dette praktiske knaggsystemet vil jeg bare påpeke at hang her lenge før jeg kjente kjæresten min. Jeg har gitt klar beskjed om at klokkene våre ikke kommer til å henge på veggen i den nye leiligheten.

De to små posene hører til silkeputetrekk vi fikk i gave av svigers. De er nydelige, men det minner meg på å fortelle: jeg har sluttet å bry meg om at sengetøy matcher. Rart hvordan prioriteringer forandrer seg når man ikke eier livets luksus: tørketrommel. Hver gang jeg søler kaffe i senga (hver dag), drømmer jeg meg bort til tørketrommelen som snart står og venter i den nye leiligheten. Jeg skal skifte sengetøy sju ganger i uka – satt på spissen.

Hvis noen stusser over skuffene under senga, så kan jeg fortelle at den ene stikker ut fordi vi har alt for mye drit bak. Kofferter. Støvsuger. Kasser med klær. Kasser med kopper og kar. Strandveska mi som er på størrelse med Russland. Og selve skuffene? Der har vi klærne vi bruker mest. Ligger inni der, i hauger og klumper, og nekter å oppføre seg uansett hvor ofte jeg bretter dem.

Håper du likte bingen. Hvis du lurer på hvor noe er fra så er det bare å spørre. Neida!

70 Comments

 • Reply Kamilla 26. januar 2018 at 23:07

  HAHAHA meeeeer please.

  • Reply Ida Wulff 27. januar 2018 at 11:21

   Haha, more to come 😀

 • Reply Baremalin 27. januar 2018 at 00:16

  «Vi sover inni der, just saying». Jeg ler meg ihjel! Fantastisk innlegg, fin avslutning på dagen 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. januar 2018 at 11:20

   😀 <3

 • Reply Elisabeth L 27. januar 2018 at 01:01

  Huff, er det slemt å le? Fikk virkelig latterkrampe her, du skriver så bra! Er det noen som burde gi ut bok så er det deg, for du vet virkelig hvordan du fanger folk 🙂 grugleder meg til del 2, haha<3

  • Reply Ida Wulff 27. januar 2018 at 11:19

   Ikke slemt å le! Haha. Og takk for fine ord <3 gled deg til å se walk in closet!

 • Reply Anonym 27. januar 2018 at 03:06

  Kan du skrive et innlegg om hvordan man gjør det beste ut av singeltilværelsen? Hvordan man slår seg til ro med at det skjer når det skjer, uten å stresse over at man er den siste single i gjengen? 🙂

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:31

   Ønsket er notert <3

 • Reply V 27. januar 2018 at 03:32

  HAHAHAHA seriøst elsker deg Ida!!! Ler meg ihjel 😂😂😂

  • Reply Ida Wulff 27. januar 2018 at 11:14

   😀 <3 <3

 • Reply Anita 27. januar 2018 at 03:45

  Ahhaaahahaaa,altså jeg døøør av latter!!😂😂 Som jeg unner dere begge den kommende flyttinga!😂

  • Reply Ida Wulff 27. januar 2018 at 11:14

   Ja skjønner du eller! Haha 😀

 • Reply Alina 27. januar 2018 at 03:57

  Du skriver så bra!

  • Reply Ida Wulff 27. januar 2018 at 11:13

   Takk! 😀

 • Reply LH 27. januar 2018 at 09:40

  Haha, det er stygt å le av andres «ulykke» men dette innlegget, jeg klarer ikke å la være 🙂 det vitner forøvrig mye om kjærligheten dere har for hverandre, at dere overlever i såpass trange kår 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. januar 2018 at 10:23

   Det er så lov å le!! Og ja, ikke sant? 😀 <3

 • Reply Nina 27. januar 2018 at 09:47

  Hahaha! Du er fab Ida 😀

  • Reply Ida Wulff 27. januar 2018 at 10:23

   Haha! Prøver hardt å være fab i bingen <3

 • Reply Sanna 27. januar 2018 at 13:19

  Gleder meg til å se resten, hihi:)
  Blir det bedre??;)

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 10:05

   Mulig! Haha <3

 • Reply Ingz 27. januar 2018 at 14:35

  Hahaha, godt å ikke være alene om å bo sånn! Vi bor på 33 kvadrat nesten uten vinduer. Kåken er delt opp i to lange, trange rom, så vi kaller den Tarmen 👌👌

  • Reply Ida Wulff 27. januar 2018 at 14:56

   Åh, Tarmen! <3 haha!

 • Reply Emma 27. januar 2018 at 16:22

  Hei, jeg prøver å gå fra superblond til min naturlige blonde hårfarge! Syns håret ditt er så fint nå, hva har du gjort for å gå fra veldig blond til sånn som du er nå, og hvem er frisøren din?

 • Reply Siri 27. januar 2018 at 16:55

  Haha, jeg synes ikke dette så så ille ut jeg! Jadde forestilt meg mye verre når du beskrev det tidligere. Aer hvertfall ut som dere har gjort det beste ut av det! Men skjønner jo at dere gjerne vil ha et ordentmig soverom. Har samme type løsning jeg også 😄👍

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:19

   Skal sies at jeg har stått på med lys og fargeredigering her, det ser myye mer stusselig ut i virkeligheten, haha 😀

 • Reply Miriam 27. januar 2018 at 17:44

  Synes ikke at det er så alt for gæli at du får til «house»tour i flere innlegg da! Kunne vært mindre😂😂 morsomt innlegg, digger bloggen din og må alltid sjekke om du har postet noe nytt siden sist😍🤩

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 10:04

   Hehe, ikke sant! Goals å få fire innlegg ut av en 30 kvm leilighet. Så hyggelig å høre <3 <3 Ønsker deg en fin mandag! Klem

 • Reply Marlene 27. januar 2018 at 18:17

  Jeg ler meg ihjel!😂

  • Reply Ida Wulff 28. januar 2018 at 00:27

   Haha! 😀

 • Reply Stine 27. januar 2018 at 20:06

  Digger det!

  • Reply Ida Wulff 28. januar 2018 at 00:26

   😀

 • Reply Charlotte 27. januar 2018 at 20:08

  Hahaha, du/dere ass 😂 Men blir det ikke mye krangling av sånt? 😵

  • Reply Ida Wulff 28. januar 2018 at 00:26

   Merkelig nok krangler vi sjeldent/aldri om hybelrelaterte ting :O

 • Reply Henriette 27. januar 2018 at 20:47

  Du er fantastisk, Ida! Elsker ærligheten, og du skriver så bra!! Det er utrolig hvor fort man kan begynne å sette pris på hverdagluksusen i et hjem, ja.

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 10:04

   Takk Henriette, så hyggelig <3 Gleder meg til hverdagsluksus 😀

 • Reply Sofie 27. januar 2018 at 20:48

  Jeg begynner å lure på om jeg egentlig ikke har funnet kjærligheten like vel, for dét der, det hadde jeg aldri tålt med noen😅

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 10:03

   Jeg leer! Hahahah <3

 • Reply mia 27. januar 2018 at 21:18

  Eneste bloggen hvor jeg faktisk leser inleggene. Du er rå!

  • Reply Ida Wulff 28. januar 2018 at 00:10

   Hurra!! 😀 <3 nå ble jeg glad!

 • Reply Anonym 27. januar 2018 at 21:34

  Hei Ida, lurer på hvordan det går med snus-sluttingen? Har du klart det? Trenger litt tips og motivasjon 🙂

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 10:03

   Hei 😀 Jeg har ikke klart det enda. Men er i planleggingen…. Haha. Vurderer faktisk å kjøpe meg E-sigarett i stedet, ikke si det til noen….

 • Reply ❤️ 27. januar 2018 at 22:07

  Men Ida, hva har skjedd med verdiene dine? Tenk på dem som bor sånn – hvor teite de må føle seg nå?
  Og det blogginnlegget om å spare hvor du viser et produkt laget av plast? Jeg bare forstår det ikke. Du har jo vist deg tidligere å være så kvikk, samfunnsengasjert og etisk. Håper ikke du slutter å fronte sunne verdier.

  Du kommer sikkert til å svare frekt nå, siden jeg kritiserer. Mener det konstruktivt, for du har brukt å vise veldig gode verdier! Humoren din har vært morsom og jeg tviler på at noen har følt seg støtt av mye før. Mulig jeg er vel politisk korrekt når jeg skriver dette, men jeg kjenner deg ikke igjen fra sånn som du har fremstått tidligere.

  Og ja, fire away med forsvar resten av leserne… Jeg er faktisk Ida-fan jeg også. Føler jeg bare burde si fra når hun provoserer mer enn å engasjere.

  God helg!

  • Reply Ida Wulff 28. januar 2018 at 00:10

   Foreldrene mine kom med samme tilbakemelding på innlegget – de syns det var morsomt, men «tenk på de som bor sånn og skal bo sånn i lang tid fremover». Og ja, jeg er klar over det. Jeg kan ikke gjøre annet enn å le av min egen forfengelighet når det kommer til hus og hjem, og stå for at jeg blir gæren av å bo så tett og med dårlig standard. Hadde jeg vært på et annet sted i livet så hadde det selvfølgelig vært litt annerledes. Da jeg flyttet inn her, presenterte jeg på bloggen at jeg hadde flyttet til Vinderen (som er et flott og dyrt sted) og jeg nevnte et walk in closet. Da syns jeg selv det er hysterisk morsomt å vise hva som egentlig befinner seg bak kulissene (eller gardinene). Jeg velger å ikke være så redd for å fornærme mennesker når jeg skriver, da ville det blitt nær umulig å poste noe som helst. Så til de jeg eventuelt fornærmer med dette så er det beklagelig – men samtidig så står jeg for det. Vi kan jo heller konkludere med at det er jeg som er prippen og teit – ikke at de som bor slik har triste liv. God helg til deg også, klem <3

 • Reply Anette 27. januar 2018 at 22:10

  120-seng….Been there, done that. Det er koselig å sove inntil hverandre, men det er noe med det å kunne sove på ryggen uten å måtte ligge som en standhaftig tinnsoldat. Eller å ligge som en sammenklistret skje. Godt dere har den vifta, da🙂

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 10:02

   Hahaha! Tinnsoldat, der sa du det <3

 • Reply Anne Marie 28. januar 2018 at 00:02

  Haha love it😅 du er herlig!

  • Reply Ida Wulff 28. januar 2018 at 00:04

   😀 <3

 • Reply Mona 28. januar 2018 at 02:49

  Hahaha! Hadde lignende tilstander i både leie leilighet 1 og 2 med kjæresten 😫 ble mye bedre etter vi kjøpte leilighet, men savner et ekstra rom å putte all «dritten» til typen som jeg ikke vil ha på stua 😅😅

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 10:02

   Haha! 😀 Sleng det i boden!!

 • Reply Anonym 28. januar 2018 at 13:03

  Helt enig med kommentaren ovenfor. Det er faktisk litt sykt hvordan du fronter ditt «dårlige levestandard» med HELE Norge, når du egentlig har det bra? Svar meg gjerne frekt tilbake, men du burde absolutt tenke på at folk som ikke tjener 100 og helvete tusen i måneden lever sånn der. Og det er heller ikke noe folk velger selv. Er det så ille for deg, så burde du tatt ansvar selv og skaffet en midlertidig leiebolig for både deg og kjæresten, fordi du KAN. Herregud.

 • Reply Marit 28. januar 2018 at 13:15

  du skriver så ekstremt bra tekster! Føler du på presset av å skrive bra, siden du stadig for kommentarer på hvor bra du skriver? Hilsen trofast bloggleser

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 09:56

   Hei 😀 Jeg syns det er veldig hyggelig å få kommentarer om at tekstene mine er bra, men jeg føler egentlig ikke noe press. Presset jeg føler går vel mer på å ha noe å levere, jeg er ikke så glad i å skrive at «i dag har jeg vært på kafé», jeg vil helst ha noe mer innhold. Men så er jo livet kjedelig av og til, så da kan det bli vanskelig å skrive noe fint. Klem

 • Reply Rakel 28. januar 2018 at 17:17

  Haha tenkte egentlig at du hadde overdrevet en smule når det kom til bosituasjonen din, men du har jo nesten underdrevet! Skjønner godt at du gleder deg til leilighet og soverom med fire VEGGER!

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 09:54

   Takk for forståelsen, haha 😀

 • Reply Ingrid 28. januar 2018 at 21:11

  Veeel. Kjæresten min er en svenske, så han er kanskje unnskyldt litt. Første gang jeg skulle på besøk til han var huset hans bare helt kaos, og jeg klarte ikke la være å påpeke det, så neste gang hadde han hengt jakker og gensere bortover veggene i stua. Han hadde altså SPIKRET opp som en rad over to hele vegger der klærne hang så fint. Jeg ville dø. Nå skal vi bygge hus, han har heldigvis gitt meg frie tøyler og sagt at han ikke skal legge seg bort i noe 😅

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 10:00

   Haha, jeg leeer! Høres ut som det ble forbedringer ganske tidlig da 😀 <3

 • Reply A 29. januar 2018 at 00:25

  Haha ler meg i hjel! Kjenner meg igjen i tankene dine og hvordan jeg selv hadde følt det i lignende situasjon. Gleder meg såå til å følge med på bloggen når dere flytter inn i leiligheten din i Tønsberg, håper du tar oss med på innkjøp og innredning av den! Og når vi først er inne på temaet, når er ca. flyttedato? Håper du får en finfin start på uka, klem fra meg <3

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 10:01

   Klart jeg skal ta med bloggen på det 😀 <3 Vi flytter i april, har endelig fått innflyttingsdato. Ønsker deg en fin uke, stor klem <3

 • Reply Mari 29. januar 2018 at 16:14

  HAHAHA! ler så tårene spruter av deg, du er jo bare genial <3 den ironien er bare til å ta og føle på! GO IDA

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 08:07

   😀 <3 !!!

 • Reply Anette 30. januar 2018 at 09:45

  Husker ikke sist jeg hadde dør til soverommet, hatt sovealkove de 4 siste årene. For meg funker det greit, helt til man har overnattingsbesøk som snorker på sofaen :p Gleder meg til dagen jeg får meg soverom med dør <3

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:10

   Gjester som snorker ass! Haha <3

 • Reply Stine 30. januar 2018 at 20:07

  Hvor er skjørtet fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 20:11

   H&M 🙂

 • Reply livingdoll 2. februar 2018 at 00:21

  Du kommer helt sikkert til å synes jeg er verdens mest sinnsforvirrede menneske, men det første jeg tenkte da jeg så dette var; «herregud så koselig!». Jeg kunne aldri bodd så trangt over lengre tid, men for ei uke eller to, eventuelt en romantisk helg med gubben, er jo ‘soverommet’ deres noe av det koseligste man kan finne! <3

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:46

   Hehe 😀 Funker for en langhelg <3

 • Reply Marianne 2. februar 2018 at 10:26

  Hahaha, her er du god!

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 11:20

   😀 <3

 • Reply Julie Anngelin Beck 2. februar 2018 at 11:56

  Begynte å lese bloggen din idag. Første gang jeg faktisk engasjerer meg for en blogg i hele mitt liv, men fy du er morsom 😂 Kunne ønske det var flere bloggere som hadde litt mer humor enn å bare skryte av ting de gjør og sin luxus! Stå på, dette syns jeg var utrolig bra 😂😂

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:07

   Såååå glad jeg ble nå 😀 Hurra! Og hjertlig velkommen inn hit! Ønsker deg en fin helg <3

  Leave a Reply