Hverdagsliv

JANUARSALG HOS BLI VAKKER

28. januar 2018

God søndag fra kjøkkensofaen til mamma og pappa  Her har vi nettopp gjort oss ferdig med søndagsfrokosten og sola skinner i Tønsberg. kos å være hjemme igjen!

Jeg titter egentlig bare innom for å minne deg på januarsalget hos Bli Vakker. De har mellom 20 og 70% rabatt på ALT, og nå er det bare noen få dager igjen av salget.

Selv har jeg kun handlet de tingene jeg er tom for og uansett kjøper – som shampoo, balsam og hårkur. Og sminkeserviettene mine fra Ole Henriksen! Fun fact: jeg er litt gjerrig på sminkeservietter, og syns de er så himla dyre å kjøpe i butikk. Derfor hamstrer jeg dem på Tax-Free, og ønsker meg dem til jul og sånt. Nå koster de det samme hos Bli Vakker som på Tax-Free, så da vettu! Balanse i livet mitt, haha.

Tenkte å skrive litt kort om produktene jeg har kjøpt på salget, siden flere av dem er mine faste favoritas.

Solpudderet mitt gjennom mange år, Gló Minerals sitt sunkiss-pudder. Jeg bruker det året rundt. Sunkiss kan du kjøpe her. Om sommeren eller hvis jeg er litt brunere, adder jeg i tillegg dette pudderet. Det bruker jeg ellers som øyenskygge året rundt, elsker produkter som kan brukes til flere ting! Du med blå øyne vil elske det som øyenskygge, øynene blir liksom mer.. Blå?

Beautyblender bruker jeg til å påføre foundation. Rart å tenke på at jeg brukte fingrene til det før, det hadde jeg aldri klart å gjøre igjen. Trenger vel ikke å selge inn Beautyblenderen akkurat, jeg tipper det er verdens mest solgte sminkekost. Men husk å alltid gjøre den våt før du bruker den, ellers suger den til seg all foundation! Det tok det en stund før jeg lærte. Du finner Beautyblenderen her.

Klagde på at kjæresten brukte opp hårsprayen min, den faste fra Bed Head. Da kom han hjem med denne fra Joico, og den var så god at jeg kjøpte den igjen. Holder virkelig babyhårene på plass og lukter deilig. Du finner den her!

Sminkeservietter fra Ole Henriksen begynte jeg å bruke etter at en hudpleier spurte meg om jeg bruker billige sminkeservietter. Eh, ja, har kjøpt sminkeservietter på matbutikken hele livet. Og hun bare: ikke gjør det mer. Sminkeserviettene fra Ole Henriksen lukter godteri men samtidig friskt. Og så er det verdt å nevne at de har mye fuktighet, syns det er så mange smineservietter som er knusk tørre når man tar dem ut av pakken. Rosa kan kjøpes her, oransje kan kjøpes her.
Shampoo, balsam og hårkur fra Kevin Murphy. Ærlig sak: jeg har aldri brukt Kevin Murphy, kun testet det i dusjen til Kristina da jeg var på besøk der. Og daaa fikk jeg mildt sagt lyst på. Ganske dyre produkter, men Bli Vakker gir 20% på dem nå. Jeg bestilte serien som heter Hydrate Me, tror vinterhåret blir glad for det. Dagens dilemma: skal jeg hamstre Kevin Murphy nå som det er salg? Bli Vakker selger store flasker også, og shampoo trenger jeg jo alltid… Hm.. Shampoo her, balsam her og hårkur her.

Glattetangen min fra GHD er det også salg på – den er jo ikke ny hjemme hos meg, men jeg tenkte jeg måtte tipse om når det er hele 31% rabatt på den! Du finner den her.

Det er nesten komisk hvor glad jeg blir når det er salg hos Bli Vakker. Føler nesten at tjener penger, haha. Men det gjør jeg jo ikke. Men jeg sparer i hvertfall en god del, på produkter jeg uansett skulle kjøpt. Og det er ikke snakk om å spare en femmer, det er snakk om hundrelapper. Det må man like!

Bli Vakker har et gigantisk utvalg av merker innen beauty og velvære, til veldig fine priser. Så skynd deg å sjekke ut januarsalget hvis du er tom for noe i sminkepungen eller i dusjen 😀

Nå skal jeg pakke inn bursdagsgaver til mor og far (muulig at noen av dem er fra Bli Vakker, hehee) og komme meg ut i det fine været.

Ønsker deg en supersøndag 

19 Comments

 • Reply J. 28. januar 2018 at 13:45

  Du har ikke vurdert å bytte sminkeserviettene med micellar water? (Garnier, la roche posay og flere har alternativer) Drøyere i bruk, billigere, mer effektivt og mer miljøvennlig.

  Når folk drar micellar water over annsiktet til noen som har brukt sminkeservietter så kommer det som regel mye ut siden micellar water binder seg til oljen som ligger igjen fra sminken. Bare et tips! 🙂

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 09:55

   Aldri hørt om! Men skal googles 😀

 • Reply Seline 28. januar 2018 at 13:48

  Tips er at du også finner OH serviettene til priser fra 99-149 når de er på tilbud hos VITA, så du måå ikke vente på reiser eller januarsalg! 🙂

 • Reply Anonym 28. januar 2018 at 16:29

  Det skal stå annonse i toppen av innlegget også, ikke bare helt øverst under kategorier.

 • Reply Anonym 28. januar 2018 at 17:13

  Er alle produktene ekte? Er så mye lavere priser på Redken enn på feks Coverbrands, og synes en hårolje jeg kjøpte en gang virket annerledes enn de jeg kjøpte i butikk. Dette er mange år siden..

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 10:01

   Alle produktene er ekte, noen av merkene er parallellimport men det er fullt lovlig 🙂 <3

 • Reply Emily 28. januar 2018 at 18:28

  Anbefaler deg virkelig å kjøpe babyservietter til å fjerne sminke med, jeg bare skyller de i vann og fjerner sminken super lett, pluss at disse er jo kjempe rimelige 🙂

 • Reply E 28. januar 2018 at 21:04

  Hei! Vurderer å bestille fra blivakker. Men har hatt dårlig erfaring tidligere med at produkter har vært falske og at best før datoen har vært skrapet vekk fra flaskene osv.. Skal nevnes at dette er mangen år siden men merker jeg blir skeptisk. Kevin Murphy selges jo nesten ikke på nett men blivakker har det utvalget? Og er produktene forseglet, kjøpes varene direkte fra leverandør?

  • Reply Ida Wulff 29. januar 2018 at 09:51

   Hei! 🙂

   Du kan i hvertfall føle deg veldig trygg på Bli Vakker nå, les på denne linken: https://www.blivakker.no/kundesenter-hvordan-opererer

   Kevin Murphy-produktene var forseglet. Noen av varene hos Bli Vakker er parallellimport, men det er det full åpenhet rundt <3

 • Reply Camilla 29. januar 2018 at 12:52

  Salg er balsam for sjelen for en gjerrigknark som meg selv…:-O haha. Meen kjenner igjen det med sminkeservietter. Kjøper egentlig alt slikt på blivakker, men prøvde ut en klut fra makeupmekka. Det er desidert de best brukte pengene noensinne. Den kan vaskes opp til 1000 ganger, koster nå 70kr og fjerner sminke myyye bedre enn sminkeservietter. Du burde oppriktig prøve det. Genialt for oss som er gjerrig på sminkeservietter, haha. Ha en fin uke<3

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 00:17

   Haha, ikke sant?! 😀 og takk for tipset, det skal jeg huske på. Fin uke til deg også <3 klem!

 • Reply Sj 29. januar 2018 at 13:06

  Mange av produktene jeg har kjøpt på blivakker virker annerledes enn det jeg kjøper hos frisøren. Når jeg fortalte dette til frisøren min sa hun at de ofte selger produkter som har gått ut på dato, og at det er derfor de er så billig.

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 09:43

   Hvordan kan produktene gå ut på dato når de er forseglet? På shampoo f.eks er holdbarheten 12 mnd etter at du har åpnet flasken. Ikke en dato.. 🙂

 • Reply Guro 29. januar 2018 at 13:48

  Hvordan vil du si de sminkeserviettene er? Har sensitiv hud, men er veldig interessert i å prøve disse. Vet du noe om det funker fint for de med sensitiv hud også?

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 09:42

   Hei 🙂 jeg tror Ole Henriksen generelt er veldig snill mot huden, så jeg ville ikke vært redd for å prøve disse. Men de lukter veldig godt, så er jo ikke parfymefrie. Klem <3

 • Reply Anonym 29. januar 2018 at 20:42

  Hva er dine tanker om Vixen? Har du fått med deg hvor mye snusk det er rundt den kåringa? Og har du lest bloggomtoppbloggere?

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 08:07

   Svarte på den andre kommentaren din :-))

 • Reply Anonym 30. januar 2018 at 10:34

  fikk lyst til å kjøpe sminkeserviettene selvom jeg ikke en gang bruker sminke :-p

  enig med hun som kommenterte om vixen i ditt siste innlegg.. du er ikke som andre bloggere. da jeg startet å lese bloggen din i caffelatte tiden inspirerte du meg til å bli en bedre versjon av meg selv med innleggene dine. nå glemmer jeg å komme innom fordi du har byttet plattform, men liker deg fortsatt!

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 13:33

   Ikke for å være superselger, men jeg tror fint man kan bruke disse sminkeserviettene selv om man ikke bruker sminke. Det er jo en del pleie i dem! Haha 😀 <3 Men trenger du ikke, så spar pengene dine!

   Og herregud, takk for så fine ord <3 Stor klem til deg!

  Leave a Reply