Nybygg, hjem & interiør

HALV PRIS PÅ LEILIGHET

29. januar 2018

Kumbaya my lord, i dag har vi vært på meglerkontoret i Tønsberg, hvor kjæresten min signerte på skjøtet til leiligheten. Så nå eier vi den sammen. Halvparten hver. Eller som jeg liker å si: fiksa meg halv pris på leilighet. Det eneste jeg ikke likte med å være singel, er at verden er designet for å være to. Dritdyrt å kjøpe kyllingfilet, dritdyrt å kjøpe leilighet. Men nå har rettferdigheten seiret for min del, og jeg har fått 50% avslag på bolig. Luksus! Neida, men samtidig: jo.

Etter at signaturen var på plass på papiret, stod vi lenge utenfor den nye leiligheten vår og glodde. På fasaden som for det meste består av stillaser og skilt. På menn med signalgule dresser og hjelm på hodet. Vi ville så gjerne inn og se! Stod der og så drømmende opp på bygningen, i håp om at en storhjertet Byggmester Bob skulle komme bort og spørre om vi hadde lyst til å bli med inn en tur. Men det skjedde ikke. Jeg så en åpen dør og vurderte et øyeblikk å galoppere inn – men en byggeplass kan jo være farlig.

I’m the Wulff let me in let the party begin. Vet ikke hvorfor, men dette bildet minnet meg om den sangen.

Vi får nok bare smøre oss med tålmodighet. Selv om jeg skal innrømme at det er smertefullt å bruke millioner på noe man ikke har sett. Tenk om leiligheten er dritstygg. Ingen som vet – bare mennene med hjelm på hodet.

Det begynner å bli et par år siden jeg satt og myste med prospektet i fanget, på et tidspunkt bestemte jeg meg bare for å glemme leiligheten helt. Men i kveld har det vært frem med målebåndet igjen, for å prøve å gjette seg fram til målene i leiligheten. Plutselig litt gøy igjen, nå som vi er to om det. Og ikke minst fordi det nærmer seg.

Men sånn bortsett fra det, så blir man jo helt gæren av nybygg.

Og så har jeg kjøpt leilighet sammen med en mann. Thanks for me.

33 Comments

 • Reply Mie 29. januar 2018 at 22:53

  Så gøy, gratulerer! Når skal den stå ferdig?

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 00:17

   Tusen takk 😀 i april skal den stå ferdig. Klem

 • Reply Caroline 29. januar 2018 at 23:07

  Gratulerer så mye! Har du kjøpt i en av de ved Mcern midt i byen? Er du ikke bekymret for støyet fra brygga og taxikøen like ved i natterstider?

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 00:18

   Tusen takk <3 Det stemmer 🙂 det blir ekstra lydisolert og aircondition på soverommene. Midt i bar street jo, haha!

 • Reply Linn 30. januar 2018 at 00:30

  En helt annen ting; hva syns du om Fixen og at den åpenbart er korrupt og at bloggomtoppblogger er disket? Leser du Bloggomtoppblogger? Og kan du si noe om hva du tenker om de » store» bloggerne? Du fremstår i en annen liga enn de andre, derfor du stort sett får bare positive kommentarer. Jeg blir så trist av at de store bloggerne liksom skal være forbilder for unge jenter. Og med 40 % økning i psykisk uhelse hos barn og unge, så må alle ta et ansvar. Ikke bare bloggere, men de kan ikke fraskrives ansvar overhodet. Du er et sunt forbilde mener jeg og du prøver ikke å lure lesere med «venninneråd» om produkter, det blir for dumt og det gjennomskues.

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 00:56

   Hei 🙂 korrupt vet jeg ikke, men min oppfatning er at du som blogger er nødt til å «tigge» om nominasjoner og stemmer for å være en del av Vixen. Altså inkluderer Vixen helst de som gir dem mest klikk og oppmerksomhet. Det er ikke noe jeg er interessert i å bruke min blogg til. Et år fikk jeg mail om at jeg var nominert i en rekke kategorier – men da jeg ikke nevnte det på blogg eller andre kanaler, ble jeg selvfølgelig luket ut i neste runde. Og det har vel Vixen rett til å gjøre, de er en selvstendig prisutdeling. Men _troverdigheten_ deres kan man nok stille spørsmål til, jeg er enig i mye av kritikken de får.

   Jeg har lest noen innlegg på Bloggomtoppbloggere, og syns at de til tider driver bedre gravejournalistikk enn enkelte nettaviser, hehe. Nå vet jo jeg hvem som skriver bloggen, men hadde jeg vært dem hadde jeg stått frem og bare eid å være bloggpoliti 😉 Hvorfor er de blitt disket av Vixen? Det har jeg ikke fått med meg.

   • Reply Henriette 30. januar 2018 at 22:03

    Anniken Jørgensen og Martine Lunde ble disket fordi de ikke hadde fulgt reglene når det kommer til merking av innleggene sine riktig med tanke på reklame/annonse. Jeg vet Anniken skrev ett innlegg der hun lo litt av at flere av de nominerte var langt verre enn det hun var, at hun ikke forsto hva de (vixen) mente var feil, for hun viste til en mail som sa at alt var som det skulle fra hun hadde fått mail om å rette opp i ett par ting.
    Men i neste innlegg så jeg hun skrev at hun fortsatt var blant de nominerte. Og det har jeg sett Martine Lunde er også. Så jeg vet ikke om Vixen har snudd, eller hva de har gjort. Men tabba seg ut, det er helt sikkert at de har gjort.

 • Reply Anine 30. januar 2018 at 08:27

  Så spennende med helt ny leilighet! Har du bilder av prospektet?😀

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:18

   Jaa, veldig moro 😀 Har en bok med prospektet ja.

 • Reply Anonym 30. januar 2018 at 09:10

  Det er der du(eller dere da, hehe) har kjøpt leilighet ja 🙂 Det kommer helt sikkert til å bli veldig bra. Kort for gravlyset å gå til togstasjon også 🙂 Og kort til Mickey D’s, heh;)

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 09:34

   Mc Donalds <3 <3 haha!

 • Reply Linn 30. januar 2018 at 10:19

  Takk for svar. BOTB har blitt disket pga brudd på åndverksloven, som er ironisk mtp hvor mange lover som brytes av toppbloggerne som ikke blir disket. Der er det fritt frem uten konsekvenser til tross for advarsler. Så står de på svartelisten til juryformann mens de er nominert. Hvordan vet du hvem de er? Du bruker bloggen din smart; du er troverdig og undervurderer ikke leserne dine. Og fremstår seriøs i en skamløs bransje. Bra du holder deg unna Vixen.

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 10:31

   Det burde være likt for alle i såfall! Og hvis noen i juryen har en agenda mot dem fra før, så virker det veldig useriøst.

 • Reply Mk 30. januar 2018 at 12:20

  Å midt i byen å greier! Blir nok kjempefint der oppe! Gleder meg til innlegg derfra

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 13:34

   Jaaa, tror det blir veldig veldig bra 😀 <3

 • Reply Nina 30. januar 2018 at 16:29

  Har kjøpt nybygg selv. Hvor lenge før overtakelsesdato fikk dere endelig tidspunkt fra utbygger?

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 19:26

   Vi har akkurat fått dato, og det er innflytting i april 🙂

 • Reply sigrid 30. januar 2018 at 19:02

  Gratulerer så mye! Gleder meg til dere flytter inn, kommer til å bli utrolig koselig for dere 🙂

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 19:24

   Tusen takk 😀 Vi gleder oss SÅ mye vi også! Klem

 • Reply Ine 30. januar 2018 at 20:53

  Et aldri så lite tips fra ei jente som selv venter på at leilighet skal stå ferdig og som vsr vokst opp på arkitektkontor. Kjøp deg en linjal med målestokk. Trekantet linjal med måleenhet. Da kan du lett måle tegningen i riktig målestokk og innrede hjemmet allerede nå. Kjøpes billig på ebay !

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:37

   Hei 😀 Muligens et dumt spørsmål, men hvorfor må den være trekantet? Funker det ikke med en rett linjal?

 • Reply Kristin 30. januar 2018 at 21:16

  Det har vært så gøy å følge deg det siste året/halvåret, Ida! Alltid digget bloggen din, har fulgt deg siden caffelatte-tiden, men ekstra morsomt å være med på de store endringene som foregår i livet ditt. Håper livet som samboere og boligeiere i Tønsberg blir supert 🙂 Ønsker deg en fiiin tirsdagskveld!

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2018 at 11:07

   Så hyggelig, Kristin 😀 tusen, tusen takk <3

 • Reply Henriette 30. januar 2018 at 22:04

  Gratulerer så mye med leilighet sammen med kjæresten din!

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2018 at 00:34

   Tusen takk 😀 <3

 • Reply Iselin 31. januar 2018 at 00:13

  Var ikke forberedt på den sang referansen. La automatisk over til «the wolf» røffheten da jeg leste setningen. Er det nå man skal bruke nostalgi, flashback og alle mulige uttrykk.. heh

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2018 at 00:33

   Hehe 😀

 • Reply V 31. januar 2018 at 01:33

  Når får vi se ringen du fikk i bursdagsgave fra gravlyset? 😍❤️😍

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2018 at 11:05

   Har den på meg på nesten alle bilder, kommer nok ikke til å lage eget innlegg om den 🙂 <3

 • Reply Synne 31. januar 2018 at 21:20

  Så hyggelig, du blir min nærmeste nabo! Fra kontoret, that is. Føles som jeg bor der til tider, så vi kan faktisk kalle oss naboer. Gratulerer igjen! Sangen vekker forresten gode minner, og jeg la også automatisk om til «Wolf» i røff tone – haha!

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2018 at 12:19

   Oooh, koselig 😀 Kanskje vi sees <3

 • Reply M 3. februar 2018 at 10:04

  Hvis du går inn på byggekontoret(nærmeste brakke eller lignende) og spør kan det hende du får komme inn og se. Jobber selv på byggeplass.
  Gratulerer med leilighet, da 🙂

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 11:03

   Tusen takk! 😀

  Leave a Reply