Hverdagsliv

ALLE PAR BURDE HA EN FUELBOX

30. januar 2018

Reklame for FuelBox


Det er kanskje rart å nevne det, men jeg gjør det likevel: som blogger er det beste som kan skje meg, at jeg får spørsmål om å teste/skrive om et produkt som jeg allerede elsker.

Produktet jeg skal fortelle deg om i dag, er et slikt tilfelle. Min elskede FuelBox. Egentlig ikke min, for det var kjæresten som fikk den til jul av mammaen sin. Men nå er den vår, og vi har hatt veldig stor glede av den.

Alle er kanskje ikke kjent med hva FuelBox er. Kort fortalt er det den gode samtalen på boks.
FuelBox handler om å bringe mennesker sammen, og om å ha de gode samtalene ansikt til ansikt. Vi er i år 2018. Noen ganger virker det som om mennesker er mer opptatt av å se på TV-serier og scrolle Instagram, enn å se mennesker i øynene. Jeg tar det personlig og blir fornærmet – når mennesker jeg tilbringer tid med, er mer opptatt av hva som skjer andre steder. Vi er sammen her og nå, se meg i øynene og snakk med meg.

Jeg husker da jeg begynte å date kjæresten min, og han sa til meg: til å være blogger sitter du veldig lite på telefonen din. Og jeg bare: ja, jeg vet. Jeg er et godt menneske. Haha! Men jeg er faktisk veldig bevisst på å være tilstede når jeg er sammen med andre mennesker. Jeg syns det er viktig.

FuelBox kommer i flere versjoner. For par, for familier, for barn, for venner, for kollegaer og så videre. Vi har den som heter FuelBox PAR. Min første tanke da kjæresten kom hjem med den var: men… Trenger vi den? Vi prater jo non stop hele tiden uansett. Men så viste det seg at FuelBox’en ledet oss inn på helt nye veier, og tok samtalene våre til et helt nytt nivå. 170 åpne spørsmål – og best av alt: du får en god grunn til å stille de spørsmålene du kanskje ikke tør å stille på eget initiativ. Muligens også noen spørsmål som aldri har streifet deg?

Hva er det jeg gjør som får deg til å le? Hva skal vi aldri slutte med? Hva tror du jeg tenner mest på ved deg? Hva misunner du det motsatte kjønn? Hvilke av mine klær kunne du tenke deg å kaste i søpla? Hva kan du lære av meg? Hva savner du mest i vårt forhold? Hvor går grensen for utroskap for deg? Hva setter du spesielt pris på at jeg gjør i hjemmet vårt? Hva syns du om måten jeg håndterer penger på? Hva er det mest romantiske jeg har gjort for deg? 

Disse spørsmålene og hundre og femtini andre spørsmål har jeg fått svar på. Det samme har han. Og vi har ikke bare fått svar, vi har snakket masse rundt hvert eneste spørsmål. For svarene er ærlige, og slikt blir det oppfølgingsspørsmål av. Vi FuelBox’et mye i romjulen. Og på ferie i Thailand. Vi har pratet i mange timer, og enda har vi ikke rundet hele boksen.

Til tross for at jeg har vært singel i mange år, er jeg ganske sikker på at jeg nå har skjønt hva som er viktig for å ha et vellykket parforhold. Vi kan ikke forvente å være stormforelsket til døden skiller oss ad. Vi kan heller ikke forvente at vi skal ha lyst på hverandre hver eneste dag resten av livet. Men man kan jobbe med å bli hverandres beste venn – slik at man i mindre gode perioder i hvertfall har sin beste venn ved sin side. Og for å være bestevenner, må man dyrke den gjensidige nysgjerrigheten, spørre, dele, reflektere sammen. Rett og slett snakke, om mer enn de overfladiske tingene. Klart man kan snakke om været og hva man skal ha til middag. Men det er viktig å ha de gode samtalene også.

Så, hva har vi som par konkret fått ut av FuelBox? Vi har definitivt fått gå i dybden når det kommer til å snakke om sex. På Koh Samui brukte vi sikkert to timer på å snakke om giftemål og forventninger rundt et bryllup – og dét kom vi inn på via et oppfølgingsspørsmål. Vi gikk inn i det som veldig uenige, men i løpet av samtalen fant vi ut at vi egentlig mener det samme. Vi snakket bare forskjellig språk. Ellers har vi satt oss noen mål for prosjekter vi ønsker å gjøre sammen på fritiden. Og vi har begge fått positive bekreftelser på ting vi gjør i forholdet, som det ikke ville falt oss inn å spørre om uten Fuelbox.

FuelBox Par er delt inn i 10 kategorier, som adresserer viktige, vanskelige og morsomme sider ved parforhold og livet generelt. Enten du er godt gift eller i et ferskt forhold, så vil jeg virkelig anbefale FuelBox Par på det varmeste til alle som ønsker å bli enda bedre kjent med hverandre. gull verdt ♥ 

Grunnen til at jeg tipser om FuelBox nå, er at det nærmer seg Valentines Day. FuelBox PAR er perfekt å ha med seg på ferier, på restaurant og på hyttetur – og jeg tenker at det er en fin aktivitet å gjøre på Valentines Day. Om det er med kjæreste, familie eller venner. Uansett med hvem det er: det handler om nærvær og gode samtaler med den/de du er mest glad i.

En liten avsporing her, men mamma og pappa fikk to FuelBox’er i bursdagsgavene sine. De var ikke veldig overrasket da jeg kom hjem og la ivrig ut om den gode samtalen. Hjemme hos dem er jeg kjent for å være den som kjemper for at mamma skal sette en serie på pause og at pappa skal logge ut av Finn.no, slik at vi kan samles rundt bordet og prate eller spille spill. De fikk både FuelBox PAR og FuelBox FAMILIE – så da fikk vi testet familie-boksen også. Veldig gøy, selv om jeg stakk av med prisen for den i familien som tar mest oppmerksomhet. Sånn kan det gå!
I anledning Valentines Day 14. februar, vil jeg nå gi deg 100 kroner i rabatt på alle FuelBox’er hos Fuelbox.no

Du får rabatten ved å bruke kode «idaw», og den er gyldig frem til 7. februar Valentines gavetips nr 1 fra meg!

Hvis du ønsker kan du følge FuelBox på Facebook her og Instagram her 🙂 Les gjerne historien bak FuelBox også, det er faktisk en norsk dame som har skapt den. Veldig inspirerende! 

44 Comments

 • Reply dod 30. januar 2018 at 14:28

  elsker bloggen din! men hva skjer med annonsemerkingen?

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 14:43

   Hei!

   De siste dagene har jeg fått tilbakemelding i kommentarfeltet på at annonsemerkingen min ikke er tydelig nok – altså at det står annonse med svart fet skrift over overskriften. Det er en standardløsning fra bloggplatformen jeg har flyttet til, og selv mente jeg at den var bra nok. Men tilbakemelding fra dere som kommenterer tilsier noe annet, og flere mener at de har måtte lete etter merkingen. Nå endret jeg nettopp til under overskriften, hva syns du om det? Jeg er oppriktig ute etter tilbakemeldinger, er ikke ute etter å skjule at et innlegg er et reklamesamarbeid 🙂 Klem

   • Reply Kamilla 30. januar 2018 at 15:50

    Hei Ida!
    Jeg syntes det er enkelt å se at det er reklame, spesielt nå som den er under overskriften 🙂
    I tillegg nevner du jo i innledningen at du har fått spørsmål om teste/skrive om produktet, så da viser du jo til at dette er et samarbeid! Bra jobba

    • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 15:57

     SÅ bra, takk for feedback 😀 <3

 • Reply Marte 30. januar 2018 at 14:47

  Dette virket spennende!!

  Et litt rart spm. Kan et sv spm bl.a være f.eks. «Hvor mange har du hatt sex med?» Jeg er ganske ærlig med kjæresten altså, men akkurat den der tenkte jeg at vi kanskje ikke trenger å dele .. he he he

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 15:56

   Veldig gøy med FuelBox 😀 Og nei, den type spørsmål kommer ikke. Det er ikke dårlig stemning på boks, hehe <3

 • Reply Anine 30. januar 2018 at 15:03

  Fuelbox er genialt! Og digger at du er tilbake med litt hyppigere blogging igjen! 😀

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 15:56

   Enig 😀 Og jaa, prøver da vettu! <3

 • Reply B 30. januar 2018 at 15:19

  Angående reklamemerking fra hun over. Jeg personlig har ingenting imot det, men tenkte du ville vite det selv. Jeg leser blogger fra Bloglovin, og når innlegget dit kom opp der så kommer det ikke opp «Reklame» først. Starter kun rett på selve innlegget 🙂

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 15:57

   Åja! Men nå som det står reklame inne i innlegget, så kommer det opp? 🙂 Takk for tilbakemelding.

 • Reply S 30. januar 2018 at 16:00

  Vet du hvor lang leveringstiden er? 🙂

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 18:48

   Ja, de sendes ut dagen etter bestilling og da tar det 2-4 dager 🙂 <3

 • Reply Lilly 30. januar 2018 at 17:10

  Reklame-merkingen kommer ikke opp i Bloglovin nei, som hun over sier. Har ikke noe imot det jeg heller, da jeg skjønner fort at det er reklame. På de fleste andre blogger leser jeg ikke reklamene, men du skriver liksom et fullverdig og godt innlegg i reklamene dine som jeg bare må lese 😀

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 18:20

   Å, det var hyggelig å høre da 😀 ha en fin kveld <3

 • Reply Frk.Frøken 30. januar 2018 at 17:21

  Jeg digger Fuelbox! Vi arvet det faktisk av noen venner, der fruen i huset nektet å bruke det mer. Første gang hun og samboeren skulle spille det, kom spørsmålet «Hvilke av mine klær kunne du tenke deg å kaste i søpla?» Han svarte at han gjerne kunne tenke seg å kaste de grusomme bestemorstrusene hennes. Da klikket hun, fordi hun hadde bodd i de trusene de siste ti årene og han hadde aldri sagt et eneste ord om at han ikke likte de. Hva skjedde med å gi et lite hint, liksom? 😂 Vi har ledd mye av denne historien (sammen med bestemortruseparet – og resten av gjengen vår). Men sånn fikk vi altså Fuelbox.

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 19:25

   Hahahaha, herreguuuud!! Nå lo jeg godt. For en fantastisk historie. Takk for at du delte <3 Og så får vi håpe hun fikk seg noen nye truser, da. Bedre sent enn aldri 😉 KLEM!

 • Reply Miaamh@instagram 30. januar 2018 at 18:15

  Så spennende!! Denne må jeg få kjøpt i valentines gave. Mer interessant å sette seg med denne og et glass vin enn med et kortspill.

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 18:20

   Absolutt 😀 Det kan det komme mange gode samtaler ut av! Kos deg masse <3

 • Reply Ane 30. januar 2018 at 19:06

  Tusen takk for supergodt tips! Kjøpte en med det samme, gleder oss til den kommer 😃 Kjempegod annonse også, morsom å lese. Det er du den eneste bloggeren jeg vet om som får til! Klem

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 19:24

   Så hyggelig å høre! Og jeg håper du vil få glede av FuelBox’en, det er veldig givende <3 Ønsker deg en fin kveld :* Klem

 • Reply Astrid 30. januar 2018 at 22:18

  Hei! Fint innlegg, skal vurdere å kjøpe en 😊
  Da du skrev at du tar maste på foreldrene dine om å legge bort elektronikk for å ha gode samtaler, begynte jeg å forestille meg situasjonen. Hører sikkert litt rart ut, men jeg er en person som gjerne assosierer litt bort fra temaet. Uansett, da slo det meg at jeg ikke har peiling på hvordan du er, sånn i virkeligheten. Så, kunne du tenke deg å videoblogge litt? Digger deg.

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2018 at 00:34

   Det skal jeg virkelig prøve på 🙂 klem <3

 • Reply Lise 31. januar 2018 at 00:39

  Vedr merking :
  Mye bedre 🙂 . Ryddig at det er sånn. Fint at du skriver hva du reklamerer for også 👍 😊.

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2018 at 00:55

   Supert, takk for tilbakemelding :-))

 • Reply Lisa 31. januar 2018 at 00:43

  Hei Ida!

  Her kommer en liten unnskyldning fra meg. Jeg var en av dem som følte meg litt dumpa i det du fikk deg ekte kjæreste og begynte å skrive om det. Jeg tenkte for meg selv at jeg i hvert fall ikke skulle la meg eksponeres for det jeg selv ikke hadde ved å lese bloggen din uansett hvor bra den måtte være. Vel, nå har dette tidligere bitre og kjipe trynet joinet deg på den andre siden. Hadde du skrevet dette innlegget for bare en måned siden hadde jeg avskrevet deg på flekken, men nå tenker jeg at DETTE må vi (legg merke til «vi» – herregud æsj hva skjer med meg? Overgangen fra singel bitch til bitch med fast følge er forvirrende) skaffe oss!

  Jeg skjønner ikke helt hvem jeg er nå, men skjønner såpass at jeg må lese litt av innleggene jeg gikk glipp av i perioden jeg boikottet deg litt fordi jeg var så alene og ulykkelig selv.

  Uansett, unnskyld for at jeg sviktet deg en liten stund. Jeg er tilbake som trofast leser igjen nå!

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2018 at 11:07

   Neimen HALLO <3 Gratulerer så mye med å ha joinet the dark side! Haha 😀 Og yes, jeg føler deg 100%. Overgangen fra singel bitch til bitch med fast følge ER forvirrende. Og dette er jo rene kjærestebloggen blitt, så jeg har full forståelse for midlertidig fravær. Velkommen tilbake, og lykke til med "vi"-livet <3

 • Reply Henriette 31. januar 2018 at 10:43

  Aldri hørt om Fuelbox, men ironisk nok tror jeg det er akkurat hva vi trenger her hjemme. Som småbarnsforeldre er det lett å glemme å snakke sammen om annet enn praktiske ting, så denne er bestilt inn til Valentine´s! Takk for tips! 😀

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2018 at 10:58

   Så herlig Henriette 😀 <3 Håper dere vil få stor glede av den. Ha en fiin dag, klem!

 • Reply A 31. januar 2018 at 17:24

  Takk for tips! Fuelbox er bestillt og får plass i kofferten når vi drar til Thailand om en uke. Der har vi god tid til samtale og refleksjon… 😉

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2018 at 19:37

   Så kos!! <3 Ønsker dere en fin tur – håper dere har mer flaks enn hva vi hadde med helsa i hvertfall 😀 Klem!

 • Reply Malin 31. januar 2018 at 18:23

  Hei, Ida 😊 jeg kjøpte Fuelbox i julegave til kjæresten, men synes han er ganske elendig til å stille oppfølgingsspørsmål. Har sagt det til han, men det oppleves som om det nesten bare går inn det ene øret og ut det andre. Har du noen gode tips? Må bare legge til at han sier han liker boksen – likevel synes jeg ikke helt at vi har kommet til den virkelige gode samtale (evt. vil jeg bare snakke mere om meg selv, who knows). Klem <3

  • Reply Ida Wulff 31. januar 2018 at 19:34

   Hei 😀 Så gøy at dere har en FuelBox. Hva med å bruke det lille heftet som ligger inni boksen? Der er det en liten liste med oppfølgingsspørsmål som passer til kortene. Kan det ikke være en regel at dere må velge minst ett spørsmål fra den? <3 Klem!

 • Reply Marte 31. januar 2018 at 20:21

  Hei Ida 😊
  Litt random spørsmål.. Har du en hudpleiesalong som du kan anbefale, eller som du vet er bra i Tønsbergområdet? Bor i Horten, men har fortsatt ikke funnet en som er god på øyenbryn. Hadde vært deilig å slippe Oslo hver gang jeg skal ordne bryna 🙈💁🏻

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2018 at 12:23

   Hei 😀 Har aldri vært hos hudpleie i Tønsberg, men vet at mange skryter av Clinique R som ligger i nærheten av svømmehallen. Så kanskje du kan sjekke ut dem! 🙂 Klem <3

 • Reply Silje 4. februar 2018 at 19:00

  Oppdaget at denne ble reklamert for både av deg og Caroline B.E. Men det var først da jeg så det her at jeg tenkte det var troverdig, og nok en gang har jeg bestilt gjennom reklameinnlegg hos deg;) Gleder meg til å prøve! Synes forresten bloggen din bare blir bedre og bedre for tiden! Fulgt bloggen din i mange år nå!

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 11:09

   Tuusen takk, så hyggelig! 😀 Og jeg håper du blir glad i FuelBox’en din <3 Stor klem!

 • Reply Maria 6. februar 2018 at 21:41

  Hei.
  Er det toll på disse?

  • Reply Ida Wulff 7. februar 2018 at 11:24

   Nei, det er det ikke 🙂

 • Reply Anna 7. februar 2018 at 18:58

  OK, så ringte kjæresten min for å stille disse spørsmålene. Svarene hans var:
  Hva får det til å le? «At du i det hele tatt foreslår å gjennomføre dette».
  Hva skal vi aldri slutte med? «Veit ikke».
  Hva tror du jeg tenner mest på ved deg? «Hva faen er dette for noen spørsmål?!»
  Hva misunner du det motsatte kjønn? «Ikke en dritt, for å være ærlig».
  Hvilke av mine klær kunne du tenke deg å kaste i søpla? «Alle pelsjakkene dine. Du ser ut som en ballong».
  Hva savner du mest i vårt forhold? «Å slippe å snakke i telefonen».
  Hva setter du spesielt pris på at jeg gjør i hjemmet vårt? «Vasker trappa».
  Hva kan du lære av meg? «Å vaske trappa».
  Hvor går grensen for utroskap for deg? «Ved kjønnssykdommer og barn».
  Hva syns du om måten jeg håndterer penger på? «Greit».
  Hva er det mest romantiske jeg har gjort for deg? «Du kom på overraskelsesbesøk på torsdag».
  Oppsummert:
  1. Han har ikke hukommelse lenger tilbake i tid enn tre dager.
  2. Jeg har ikke verdens mest reflekterte mann.

  • Reply Anna 7. februar 2018 at 18:59

   Ooops, slett en av de. Den ble dobbelt publisert 😅

   • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 11:20

    Done 😀

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 11:20

   Hahaha 😀 Jeg leer <3 Kanskje han hadde en dårlig dag? :O

   • Reply Anna 12. februar 2018 at 19:18

    Neei, han er bare sykt klein av seg og blir helt spinnvill og svett hvis jeg skal stille slike seriøse spørsmål.
    Men han har bare godt av det!

 • Reply best finisher in ipl 25. mars 2024 at 17:59

  Im thankful for the article.Really looking forward to read more. Cool.

 • Leave a Reply