Hverdagsliv

FAMILIETID ER DEN BESTE TIDEN

30. januar 2018


Tilbake i Oslo, etter en veldig fin helg hjemme i Tønsberg  Fy søren som jeg satt pris på å sove i en vanlig dobbeltseng! Det kommer nok til å ta lang tid før jeg tar for gitt å kunne slenge beina utenfor sengekanten og reise meg. Shoutout til gardintrappa jeg klatrer i hver morgen og hver kveld.

Da vi kom hjem på lørdag, disket pappa opp med hjemmelaget tapas og rødvin. På søndag hadde mamma bursdag, så da ble det besøk av besteforeldre og hjemmelaget pizza. Matkoma! Og jeg kan ikke tro at begge foreldrene mine har bikket 50, det er så rart. I hodet mitt er de litt over 40, men jeg skjønner jo at regnestykket ikke går opp når det er tre år til jeg selv fyller 30. Kan livet ta seg en chill pill?

Familietid er den beste tiden, jeg gleder meg veldig til å bli «nabo» med foreldre og besteforeldre igjen. Da kan vi finne på andre ting enn å spise god mat, for jeg er fortsatt mett etter helgen…

Nå skal jeg ha litt hjemmekontor, og i kveld skal kjæresten og jeg ut og feire at vi har kjøpt leilighet sammen. Hipp hurra 😀

7 Comments

 • Reply Maria 30. januar 2018 at 11:24

  Hei Ida! Så utrolig hyggelig å flytte sammen med en du virker veldig glad i, og samtidig få 50% avslag på leilighet! Jeg har lest bloggen din siden du var en sau (på håret) og hadde russebukse, jeg var 12 og fangirla noe innmari. Jeg har aldri kommentert før, og ville bare si at selv om jeg er ganske uenig med deg på mange ting (pels, metoo og politikk generelt) syns jeg du har så mye integritet og er en av få seriøse bloggere der ute. Det står det enorm respekt av i en tid hvor alt handler om å generere klikk og bli rik, hvor konsekvensen er at unge jenter må lide for det. Du er super, og det er fint å se at du har kapra herr gravlys som tilsynelatende behandler deg så bra (i motsetning her rapperdusten). Ha en fin dag videre Wulffen.

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 13:34

   Herregud, nå ble jeg glad! <3 Takk for så fine ord. Jeg er kanskje bloggskadet, men jeg syns det var fint av deg til tross for at du er uenig med meg på tingene du ramser opp. Håper du får en kjempefin dag, klem til deg!

 • Reply Silje 30. januar 2018 at 12:28

  Ida, Ida, Ida – jeg digger deg! Du skriver så fint og har så bra verdier 🙂 Heldige familien din som har deg <3

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 13:35

   Åh <3 Du er god, tusen takk for hyggelig kommentar. Ønsker deg en super tirsdag <3

 • Reply ane 30. januar 2018 at 12:52

  Halloooo, man sparer ikke på å gå ut å feire! Nå må du snu om vanene og lage kjøttkaker og kålstuing hvis du skal ha noen møbler i den nye leiligheten! ps du er veldig lik på pappan din! Ha en fortsatt god uke!

  • Reply Ida Wulff 30. januar 2018 at 13:36

   Haha 😀 Det er ganske dyrt å handle inn ingredienser til det også da. Nei, du har helt rett. Men for oss er dette en big deal, så da går vi ut og feirer litt på felleskortet vårt 😀 <3 Fortsatt god uke til deg også!

 • Reply Natilie 20. juli 2024 at 21:14

  Aw, this was an incredibly good post. Taking the time and actual effort to create a good article…
  but what can I say… I hesitate a whole lot and don’t manage to get anything done.

 • Leave a Reply