Hverdagsliv

GOODBYE JANUARY

31. januar 2018

 STØRSTE OPPTUR: Kommer kanskje ikke som noen overraskelse at det var å bli huseier sammen med kjæresten min. Det blir et veldig fint kapittel vi skal inn i nå. Ellers er det jo en stor opptur at jeg syns det er innmari gøy å blogge for tiden. Jeg har alltid elsket å blogge, men det er ikke alltid like enkelt eller givende. Nå er jeg inne i en periode hvor jeg nyter alle sider ved det. Og tro det eller ei, men å kommunisere med du som leser i kommentarfeltet, gir mye bloggmotivasjon.

 STØRSTE NEDTUR: Ja, det må jo være at vi startet året med en skikkelig drittferie på Koh Samui. Bare sykdom og tull. Og så er det nedtur å fremdeles bo i bingen, det er godt jeg klarer å se lyset i enden av tunellen.

 BESTE KJØP: Det begynner å bli lenge siden jeg har shoppet noe ordentlig. Så da må det bli… Badedyret Gro og sminkeservietter fra Ole Henriksen. Her er det sparekontoen som prioriteres om dagen, hvis det var noen tvil om det!

 BESTE MINNER: Synd jeg ikke kan si Koh Samui, selv om vi har noen få gode minner derifra. Middag med svigers og hjemmehelg i Tønsberg topper listen i januar.

 MÅNEDENS FLAUSE: Ah.. En dag satte jeg meg alene på kafé for å jobbe, mens jeg ventet på at kjæresten skulle bli ferdig på jobb. Jeg fant et koselig lite hjørne ved vinduet, og satt der og redigerte noen bilder. Så kommer kjæresten gående, og jeg skjønner ikke hvorfor han ler. Hvorfor han drar opp iPhonen, og kommer bort for å ta bilde av meg gjennom vinduet. Herregud, har jeg fortsatt håndkle på hodet eller noe?! Så får jeg se bildet. Og på vinduet står det søren meg i gigantiske bokstaver: BLOGGER’S CORNER… Hvordan klarte jeg å sette meg der? Kanskje rart at det gjorde meg så flau, jeg rødmet uansett som et uvær. Så sykt nørd å sitte der alene og faktisk blogge, haha!

 MÅNEDENS LÆRDOM: Jeg har innsett at omgivelsene mine har veldig mye å si på hvordan jeg føler meg. Og det er vel egentlig en uting, men det er fremdeles sannheten. Lett påvirkelig! Nå som jeg bor i det jeg kaller bingen, føler jeg meg altså litt som en gris. Jeg føler meg i hvertfall ikke veldig fresh.

♥ MÅNEDENS MATRETT: Jeg har spist store mengder fried rice. Men jeg er fortsatt helt hektet på indisk, og prøver å finne på masse tulleanledninger for at vi skal gå ut og spise det. Klarer å lure medeieren på felleskortet i 5 av 10 tilfeller.

 MEST SPILTE SANGER: 
Vincent – James Blake
Natalie – Milk & Bone
Do You Remember – Jarryd James
Macadamian – Jimmy Smash

♥ BESTE BLOGGINNLEGG: Selv er jeg meste fornøyd med dette, dette og dette 🙂 

♥ MÅNEDENS SERIE: Har akkurat begynt å se på Narcos. Mest fordi jeg har sett alt annet, virker det som. Takler jo ikke skytescener… Men den er faktisk ikke så ille som jeg trodde den skulle være, må bare se bort et par ganger i hver episode 😀

 MÅNEDENS HUMOR: Denne musikkvideoen tok meg med storm, jeg er rett og slett avhengig av den, haha! Lager mine egne versjoner her hjemme hele tiden.

 PLANER FOR FEBRUAR: Selv om jeg har fått streng beskjed om å nyte veien til målet (den nye leiligheten), så gir jeg blaffen i det og håper at februar måned flyr unna i en fart 😀 Jeg har ingen spennende planer i februar, bortsett fra kickoff med United Influencers, så jeg skal bare prøve å gjøre det beste ut av hverdagen. Prøve å trene litt. Kanskje lage meg en Tise-konto, nå som jeg skal flytte og vil kvitte meg med en del ting. Og så skal jeg selvfølgelig gjøre mitt beste med bløggen 

Nå skal jeg finne et tau, binde kjæresten min og slepe ham med opp på butikken så vi kan kjøpe smågodt. Narcos neste!

39 Comments

 • Reply Lina 31. januar 2018 at 22:40

  Gidder ikke å komme med en «dette er første gang jeg kommenterer på bloggen din»-kommentar (selv om det faktisk er det), for det er nesten litt klisjé, men kanskje det blir klisjé igjen!? Uansett. Jeg bor i Porsgrunn, men kjører ofte forbi Oslo/Tønsberg, og hveeer gang har jeg sagt til samboeren min at «den dagen Ida får kjæreste, så må vi få til en dobbeldate», og altså, nå har du jo det 😀 helt seriøst, jeg blir så glad av å lese bloggen din, uansett hva slags innlegg du kommer med. Du er så åpen og hjertegod, og jeg tror ikke det finnes mange av deg. Om du skulle befinne deg i Porsgrunn en dag (altså, hvorfor skulle du det), så er du hjertelig velkommen på en kopp te, kaffe eller what ever you like 😀 digger deg sååå

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:38

   Hei Linda 😀 Sååå koselig! <3 Måtte lese denne kommentaren høyt for Gravlyset, hehe. Roooper ut hvis jeg av en eller annen grunn skulle befinne meg i Porsgrunn 😉 GOD HELG! Klem

  • Reply Ingrid 2. februar 2018 at 22:48

   Bittelite serietips om du ikke har sett det allerede. OUTLANDER. Og ja, det må ropes ut. Men et lite «varsku» det kan altså hende at du ikke vil være sammen med kjæresten din lengre når du er ferdig. Just saying, Jamie Fraser ❤️

   • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 11:12

    Haha 😀 <3 Tuusen takk for tips!! Elsker å få serietips! Håper du får en fin dag :*

 • Reply Anonym 31. januar 2018 at 22:51

  Hei! Når flytter dere inn i den nye leiligheten? Klem❤️

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2018 at 12:19

   I april! 🙂 <3

 • Reply Malin 31. januar 2018 at 22:54

  Ja til Tise 😃

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2018 at 12:19

   😀 <3

 • Reply Lise Penne 31. januar 2018 at 23:50

  Du MÅ gi beskjed asap når du lager tise-konto! Det hadde vært fenomenalt å kjøpt noe av det fine du har 😁

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2018 at 12:18

   Det skal jeg gjøre 😀 <3

 • Reply Rebekka 1. februar 2018 at 01:10

  Åh som jeg digger deg! Selv om du er en av få «gamle» bloggere som fortsatt leverer, har det blitt lett for meg å glemme bloggen din i alt oppstyr med klikkhysteri, Vixen (hva ER det som skjer???), rumpeforstørrelser og gudene vet hva. Nå tittet jeg innom klokken 23:30 om natta og sitter fortsatt og scroller og ler av både deg og lolorama-kommentarer som ikke tåler sarkasmen din klokken 01:09 selv om jeg har skole hele dagen i morgen!!!!!!!! Ta det som et kompliment……

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2018 at 12:16

   DU altså <3 Så hyggelig, nå ble jeg veldig glad 😀 Og ja, hva skjer med blogg-Norge om dagen, det er til å bli deprimert av. For et freak show. Håper du kom deg opp i tid til skole <3 <3

 • Reply anlaug helene 1. februar 2018 at 09:51

  om du tør å mekke indisk på egenhånd så anbefaler jeg å lese indiskvegetar.com. jeg er litt forelska i den bloggen, og oppskriftene er ikke så avanserte som en skulle tro!
  apropos kaféflause: hvilke kafeer liker du best i oslo?

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2018 at 12:13

   Takk for tipset 😀 Jeg har ikke så mange kafétips som en kanskje skulle tro, ender gjerne på random steder i nærheten av noe annet jeg skal. Jeg syns Palmen på Grand er et av de hyggeligste stedene å sitte, selv om jeg sikkert burde anbefale 10 hipsterbuler på Løkka… Der har jeg en jobb å gjøre!

 • Reply Laura 1. februar 2018 at 10:13

  Er nødt til at sige, at jeg i øjeblikket virkelig elsker din blog! Fortsæt det gode arbejde <3

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2018 at 12:12

   Takk Laura, så koselig <3 <3 Ønsker deg en fin dag 😀

 • Reply Eline 1. februar 2018 at 10:13

  Har du sett «the good wife»? Jeg har sett på den HELE tiden siden influensa i jula, er skikkelig lei meg for at jeg har sett alle episodene:P

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2018 at 12:11

   Ja, for leeenge siden men har på følelsen at det har kommet nye sesonger siden den gang :O Så kjedelig med influensa i julen da 🙁 <3

 • Reply Anna 1. februar 2018 at 11:24

  Sitter på biblioteket på Uio og har tatt en pause (prokastinering er livet), så jeg sitter og leser meg gjennom blogglovin, din blogg og hjartesmil er høydepunktene! Jeg er alt for dårlig til å kommentere, men jeg liker bloggen din veldig godt. Du er et forbilde i bloggverden, som hverken misjonerer dine tanker som de eneste rette eller ser ut som og fronter livet som barbie! Stor klem

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2018 at 12:09

   Så utrolig hyggelig å høre <3 Prokastinering er mellomnavnet mitt, så jeg føler deg! 😀 Stor klem!

 • Reply Kaja 1. februar 2018 at 13:42

  Heihei søteste du <3
  Nå MÅÅ jeg bare kommentere bloggen din. Altså, for en kvalitetsblogg!!! Jeg blir skikklig glad langt inni hjerterota hver gang jeg ser at det har kommet et nytt innlegg. Fortsett den enormt gode jobben du gjør, for skriving er virkelig noe du kan! WOW sier jeg bare <3
  Klem fra ei som føler du er en av mine nærmeste venninner, og det tiltross for at jeg aldri har møtt deg, hehe!

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2018 at 18:06

   Herregud! Du aner ikke hvor glad jeg ble nå!! <3 Takk for så innmari fine ord <3 <3 <3 Stor klem 😀

 • Reply H 1. februar 2018 at 14:08

  Ja til tise 😀 elsker disse innleggene på slutten av måneden

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2018 at 15:12

   Hurra 😀 <3

 • Reply Ini 1. februar 2018 at 16:26

  Får du ikke bittelitt angst av tanken på at svigers kanskje leser bloggen din ? Hadde fått helt noia. Selv om det ikke står noe «farlig» 😁🙈

  • Reply Ida Wulff 1. februar 2018 at 17:07

   Hehe, det er litt flaut men de er kule folk så det går bra <3

 • Reply Marie 1. februar 2018 at 20:23

  Hvor er den fantastisk fine kjolen fra? 😍

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 11:22

   Hvilken, den røde? Den er fra ByTimo 🙂 <3

 • Reply Elisabeth 1. februar 2018 at 20:36

  Jaaa, Tise! 😊 kthnxbai

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 11:22

   😀 <3

 • Reply Lena 2. februar 2018 at 17:11

  Hei Ida!
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den røde kjolen din? Den du har på feriebildet? Den var så nydelig😁

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 18:34

   Den er fra ByTimo, kjøpt i butikken deres på Paleet! 🙂 klem <3

 • Reply Rikke 3. februar 2018 at 11:25

  Hei! Jeg håper du får nok ros fra oss lesere for alle de fine og morsomme innleggene du deler. Jeg leser ikke så mye blogg, men har lest din i mange år. Så mye morsomt og fint du skriver. Det er alltid like artig når et nytt innlegg kommer ut! Du ser så glad og sprudlede ut, og det smitter sånn over. Jeg har et litt underlig spørsmål som jeg har tenkt på haha – hvordan går bloggen etter du endret plattform? Er det forskjell i lesertall etc.? Den ser ihvertfall veldig bra ut og innholdet er det samme, om ikke bedre.
  Ønsker deg en fin helg <3 og håper du fortsetter med dette lenge!
  klem Rikke

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 11:11

   Hei Rikke 😀 <3 SÅ koselig, takk for fine ord <3 Jeg tror det går bra med bloggen – har i hvertfall ikke merket at noe går dårligere. Jeg holder meg bevisst unna å kikke på statistikk osv, det er det andre som tar seg av! Stor klem til deg

 • Reply Benedice 6. februar 2018 at 01:41

  Du er rå, fra a til å. Fersig snakket. Men jeg mååå bare spørre, når du skriver opp månedens musikk, hvorfor skriver du alltid artistnavnet tsist?😂😂. Virker sikkert som et random spørsmål, men jeg er tydeligvis litt ocd😂.

  • Reply Ida Wulff 7. februar 2018 at 11:25

   Åh <3 <3 Angående artistnavnet til sist, så er det nok fordi jeg bruker Spotify, og der står alltid tittelen først til venstre i spillelistene 😀

 • Reply Stine 8. februar 2018 at 23:46

  Jeg som trodde jeg var den eneste som likte den musikkvideoen! Takk Gud for at noen har smak 😃

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 10:13

   Haha, high five 😀 <3

 • Reply Top Uses For Gpt 4 29. august 2023 at 11:01

  Hi, I do believe this is an excellent website. Istumbledupon it
  😉 I mayy revisit once again since I bookmarke it.
  Money and freedom is the ggreatest way to change, may you be rich
  and continue to help others.

 • Leave a Reply