Nybygg, hjem & interiør

INNFLYTTINGSDATOEN ER KLAR

1. februar 2018

Vi har fått innflyttingsdato for den nye leiligheten. Shit! Og jeg kan fortelle at det er cirka 80 dager til. Jeg ringte for å dele den gode nyheten med han som har kjøpt leiligheten sammen med meg, men i stedet for å juble så begynte jeg å grine. For da jeg sa ordene høyt, innså jeg hvor lenge det er til. Ikke at det er så lenge til slutten av april i den store sammenhengen. Men da jeg kjøpte den, ble det forespeilet at den skulle stå ferdig på slutten av sommeren 2017. Jeg skjønte ganske fort at dét ikke kom til å skje, og så kom det beskjed om første kvartal 2018. Slutten av april er ikke første kvartal 2018, MEN nå har vi i hvertfall en dato å forholde oss til. Da går det an å planlegge på ekte.

Gjett hvem som har ranet hele matbutikken for interiørmagasiner. Ja, du gjettet riktig! Jeg brukte felleskortet. Å sitte på gulvet og lete etter skatter i bladene, minner meg om da jeg var liten og satt og ringet rundt alt jeg ønsket meg i leketøyskataloger. Nostalgi! Finnes det i det hele tatt leketøyskataloger lengre? Det bryter vel med loven.

Uansett. Nå som jeg begynner å komme meg over hvor lenge 80 dager er, er jeg veldig veldig glad. Noen vil kanskje tenke at jeg sutrer – men et ordentlig hjem betyr sinnsykt mye for meg. Ettersom jeg jobber hjemmefra, er det ikke tvil om at jeg er mer hjemme enn folk flest.

April kan ikke komme fort nok 😀

Nå skal jeg speedrydde bingen så det ser ut som jeg har gjort mer enn å nerde på Mac’en i dag, sneiks ♥

33 Comments

 • Reply Maria 1. februar 2018 at 17:07

  Ååå så spennende! Du får ihvertfall glede deg leeenge, og planlegging og shopping 😉 er jo halve moroa! hihi

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 01:44

   Veldig sant! Nå skal felleskortet få kjørt seg, haha 😉 <3

 • Reply Anine 1. februar 2018 at 18:33

  Det blir så spennende! Gleder meg til å se hvordan det blir. Kos deg med planleggingen!!

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 01:43

   Jaaa, jeg gleder meg og! 😀 takk takk!

 • Reply Ellie 1. februar 2018 at 18:53

  Nå blir det hvertfall veldig virkelig da 🙂 Frister ikke sånn veldig å kjøpe nybygg egentlig, med tanke på at jeg sjeldent hører om noen som står klare i tide.

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 01:43

   Nei, ikke sant? Tviler på at jeg kommer til å gjøre det igjen.. <3

 • Reply Therese 1. februar 2018 at 20:47

  Haha digga kommentar « ja du gjettet riktig riktig»! Jeg brukte felleskorte😂

  Håper selv det snart blir april men mest pga vinteren😳 hellig overbevist om at eg egentlig sko vert fødd i et varmt land🙄
  Grattis til dåke med ny heim så satser vi på at tiden går fort!!!!

  PS digge deg og bloggen🙌🏻

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 01:42

   Haha 😀 viktig å holde liv i felleskortet vettu! Og ja… hvordan havnet vi i dette kalde landet montro? Litt mer sol hadde ikke gjort vondt… Tusen takk for det <3 <3

 • Reply Åshild 1. februar 2018 at 21:42

  Kjæresten og jeg kjøpte leilighet i midten av februar i fjor, og overtakelsen var ikke før 27 april…vi bodde også i en altfor liten leilighet så vi synes ventetiden var laaang. Plutselig var dagen her! Vi hadde både bestilt sofa, spisebord, stuebord, funnet maling osv og da var ventetiden mye kortere! Masse lykke til i ventetiden, dere får fylle dagene med planlegging 😀 hehe

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 01:46

   Så herlig 😀 hva er din erfaring med å kjøpe møbler før innflytting? Skulle du ønske at du hadde ventet til du hadde bodd deg inn? Her har jeg en som vil vente… men da blir det fort 6-8 ukers ventetid på møbler, jeg orker ikke mer venting 😀

   • Reply Åshild 2. februar 2018 at 10:48

    Skjønner godt du ikke vil vente 6-8 uker, vi måtte vente nesten to uker på sofaen. Ganske stusselig å se på tv mens man sitter på spisestuestoler haha.. vi var så heldige at vi fikk komme innom og ta mål av leiligheten så vi visste hvor stor sofa osv vi kunne ha. Ekstremt deilig å få ting på plass fort så man slipper å gå å vente i en halvferdig leilighet på alle møblene. Jeg angrer ikke på at vi ikke ventet! Kjør på, sier jeg! Hehe

    • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 11:19

     Så kjekt at dere fikk komme inn og ta mål! Hvis det ikke kommer bedre nyheter, så får ikke vi se leiligheten før 2 uker før innflytting 🙁 Blæææ. Men da blir det å bestille ASAP etter befaring <3

 • Reply Lene 1. februar 2018 at 22:00

  Skjult reklame?
  Bolig pluss ja..

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 01:41

   Ja, tenkte å tjene et par ekstra kroner i skjul 😉 LOL!

 • Reply Frida 1. februar 2018 at 22:42

  Du skriver så sinnsykt bra Ida!! Koser meg mens jeg leser 🙂 Ønsker deg en helg!!

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 01:40

   Så hyggelig å høre! <3 og jeg så den andre kommentaren din også – Hehe. Helg til oss begge 😀

 • Reply Frida 1. februar 2018 at 22:43

  Ønsker deg en •fin• helg så klart 😁

 • Reply Alina 2. februar 2018 at 03:49

  Hvor er teppet fra?

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 10:17

   Ellos 🙂

 • Reply Tale 2. februar 2018 at 09:59

  Vi flyttet inn i nybygg for snart 2 år siden, og husker ventingen godt. Vi bestilte de store møblene med ventetid på forhånd. Som sofa, seng, spisebord osv. Har ikke angret på det 🙂 Mitt tips er å tegne opp leiligheten på ruteark og så tegne inn plassering og størrelse på aktuelle møbler. På den måten syns i alle fall jeg det var greit å kjøpe før vi hadde ‘bodd oss inn’. Alt av pynt og småmøbler syns jeg det var greit å vente med, men hadde en stor mappe på mobilen med bilder av ting jeg kunne tenke meg. Det gjorde i alle fall ventetiden litt mer spennende 🙂 Syns forresten det er veldig gøy å lese bloggen din om dagen. Har fulgt deg i mange(!) år, og syns du har nådd nye høyder nå!

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:45

   Så deilig!! Må prøve å overtale gravlyset til å bli med på det :O Hadde du tegninger med nøyaktig mål? Jeg har bare 1:100 som jeg ikke vet om er HELT nøyaktig. Og tusen takk, så hyggelig å høre <3 😀

   • Reply Tale 2. februar 2018 at 14:11

    Hadde vel bare 1:100 vi også, men målte og regnet sånn at det ble ganske riktig i alle fall. Ville kanskje ikke tatt sjansen hvis det sto om 1-2 cm, men det gir en ganske riktig oversikt 🙂 Gleder meg til flytteblogging jeg!

    • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 11:06

     Takk for svar 😀

 • Reply Miriam 2. februar 2018 at 11:35

  Hei Ida! Godt å endelig å vite innflyttningsdag etter såå lang venting kan jeg tenke meg! Jeg og samboeren har også kjøpt nybygg og er veldig spent på om vi får utsatt innflyttningsdato også, men har skjønt at man får en ganske god kompansasjon for forsinket innflyttning? Regner med at du/dere også har fått/får det? Ønsker deg en fin helg!

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 11:37

   Hei 😀 Gratulerer med det <3 Man får kun kompensasjon for forsinkelse når ENDELIG innflyttingsdato er gitt. Så det er den datoen vi har fått nå som gjelder, og hvis den blir forsinket, så blir det snakk om kompensasjon 🙂 Fin helg til deg også! Klem

   • Reply Miriam 5. februar 2018 at 14:42

    Takk for det <3 Så utrolig kjedelig og ikke minst irriterende at man ikke får noe kompansasjon når de er så forsinket med ferdigstillelse før endelig innflyttingsdato er satt! Må være vanskelig å smøre seg med såå mye tålmodighet, hehe. Håper ting går som planlagt nå da, gleder meg til å følge med 🙂 klem!

    • Reply Ida Wulff 5. februar 2018 at 18:27

     Ja, litt kjedelig, men håper det går som planlagt fremover ja 😀 Og takk det samme <3 Stor klem!

 • Reply M 2. februar 2018 at 14:55

  Gleder meg til å høre/lese/se fortsettelsen😃 Det spørs hvordan, hvilke type møbler og prisklasse dere tenker dere, men jeg jobber i hvert fall hos Slettvoll og der hjelper vi dere gjerne med å tegne opp leiligheten som møbleringsplan 🙂 Da er jo dette med våre møbler og eventuelle møbler dere har fra før av. Litt lettere å se proporsjonene og en enklest mulig oversikt over de forskjellige møblene i forskjellige str. Vi har jo forøvrig veeeldig mye fint så kom innom oss 😃❤️

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 15:20

   Hei 😀 Nååå måtte jeg le litt, for jeg har faktisk skrevet et innlegg om vår første tur sammen i møbelbutikk – og det var nettopp hos dere. For det er vel kun én Slettvoll i Oslo? Har ikke publisert innlegget enda, men det kommer snart! Ikke barebare å elske Slettvoll når man har en svært fornuftig mann. Han skjønte for eksempel ikke vitsen med å bruke over 26.000 på de nyydelige høyskapene deres, bare for å kjøpe enda flere dyre ting å putte inni. Nu vel, jeg jobber med saken.
   Vi har sett på litt forskjellige sofaer fra dere, blant annet Elliot. Men vi vil ha mer enn bare en «strek» med sofa, så er redd den blir veldig dyr hvis man skal bygge en hel sittegruppe. Mye mulig vi kommer innom igjen, da skal vi ta med oss prospektet. Kanskje vi sees 😀 Klem <3

   • Reply Marte 2. februar 2018 at 16:07

    HAHA, så morsomt! 😀 Jeg jobber på Skøyen ja (og jeg er fra Tønsberg hehe)! Jeg liker også Elliot veldig godt, så vi to er i hvert fall ganske enig der! Kom innom oss så kan vi se på det 😀

    Klem <3

    • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 11:03

     😀 <3

 • Reply ai undress 16. januar 2024 at 13:13

  I think this is a real great post.Really thank you! Really Cool.

 • Reply best cricket captain in the world 25. mars 2024 at 16:25

  Major thankies for the blog.Thanks Again.

 • Leave a Reply