Hverdagsliv

LIVET I BINGEN, DEL 2

1. februar 2018

Da jeg flyttet inn i bingen, nevnte jeg ord som Vinderen og walk in closet. Vinderen er et dyrt sted og walk in closet er en stor luksus. Og det er jo ikke løgn at jeg bor på Vinderen og har walk in closet, men… Det var bloggversjonen jeg presenterte, ikke virkeligheten.

Her er virkeligheten, da.

Hver gang jeg henter et klesplagg i bingens lille walk in closet, tenker jeg på den sommeren jeg besøkte mormor og morfar i deres nye husvogn for første gang. Eller sommerhuset deres, som det gjerne heter på en blogg. Jeg fikk en liten husvogn tour, og spurte spøkefullt: har dere walk in closet her, eller? Morfar kunne fortelle at dét hadde de. Så viste han meg inn på do. Walk in klosett. Så klart. Lett å misforstå når det går på engelsk. Vårt kjære walk in closet er omtrent like stort som toalettet i husvogna til mormor og morfar.

Kjæresten min er en tålmodig fyr, men noen ganger hører jeg at han brøler når han er der inne. Da sitter jeg helt i ro og holder pusten, i håp om at han ikke skal tenke at det er min skyld at det er trangt. Det var ikke like trangt da han bodde alene.

Det er ikke alltid mine klær som er problemet inne i det lille avlukket. Noen ganger får man en smekk i tinningen av tørkestativet som pleier å stå lent inntil den ledige veggen. Andre ganger får man strykebrettet kjørt inn i skulderbladet. For hvis man ikke lister seg som om det lå en bjørn og sov, så velter ting.

Jeg har tatt steget og kastet strykebrettet. Lovet at han skal få et nytt når vi bor i en leilighet som er strøkne skjorter verdig. Men det blå og hvite tørkestativet fra Ikea må bo her selv om det er plagsomt og har voldelige tendenser. Det glimter til med sitt fravær på disse bildene, fordi det i skrivende stund står og fyller hele stua. Bingesjefen (meg) har vasket sengetøy i dag, skjønner du.

Her ligger votter og luksusvesker side om side. Jeg har bestemt meg for at veskene mine må flytte ut. Det lille rommet er så kaldt at jeg får flashback til bursdagsfeiringer på Mc Donalds da jeg var yngre, og vi måtte gå på omvisning gjennom kjøkkenet og fryserommet hvor all maten stod. Alltid like spennende…

Tilbake til veskene. Det hadde tatt seg ut om de råtnet av fuktskader. Så de får heller komme tilbake til meg når vi flytter inn i den nye leiligheten.

Dette har jeg ikke sagt til kjæresten min, men før han eksisterte i mitt univers, designet jeg en garderobevegg med utstillingsplass til alle veskene mine. Den garderobeveggen koster latterlige 50.000, og det virket som en god idé da jeg var i tilvalgsfasen. Skal bli en hyggelig kveld i bingen når han får servert den informasjonen. Jeg er redd han blir vanskelig, og krever at halvparten av veskehyllene er hans. At han skal stille opp Fifa-spillene sine der. Eller legge en Mac og masse papirer der. Det har han jo egentlig rett til. Men jeg håper han elsker meg nok.

Ellers har vi klart å stappe hver vår skittentøyskurv inn her også. Hvor ellers, liksom. Min drøm er å en gang ha et eget vaskerom. Det blir ikke med det første, men en vakker dag…

Til slutt vil jeg gi en shoutout til den lille kurven på gulvet. Har alltid lurt på hvorfor vi har den. Den sprakk forresten da jeg reiste meg opp etter fotoshoot – så da kan vel den kastes også.

Hvis du gikk glipp av «Livet i bingen, del 1» så kan du lese innlegget her

46 Comments

 • Reply Silje 1. februar 2018 at 22:18

  Haha! Me totalrenoverte leiligheten og bytta ut walk in closet med vaskerom. Aldri angra. Men må no ha klesskap i alle rom for å få plass til alle klær, men shit- vaskerom er fantastisk!

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 11:21

   SÅ deilig! <3 Heldig!

 • Reply Rita 1. februar 2018 at 22:24

  Kjære tid hvor jeg koser meg mrd bloggen din om dagen😀du pøser jo på med fantastiske innlegg😃har fulgt deg noen år, og du er som god vin,du blir bare bedre og bedre😚stor klem😚😚

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:09

   Åh <3 Tenk å bli sammenlignet med VIN! 😀 haha, tusen tusen takk <3 Stor klem tilbake!

 • Reply J. 1. februar 2018 at 22:43

  Kanskje mini strykebrett hadde vært noe for dere? De har gjerne en liten knagg også så man kan henge de opp. 🙂 https://www.clasohlson.com/no/Strykebrett/34-2228

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:09

   Hehe, ja kanskje det 😀

 • Reply Lisa 1. februar 2018 at 23:06

  Det oser skrivelyst og skriveglede, ikke minst, av bloggen din for tiden og det er så gøy å se!
  Alltid en nedtur å klikke seg inn her for så å oppdage at det ikke er noen nye innlegg, haha 😁

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:08

   Weee, det blir jeg glad for å høre 😀 <3

 • Reply Louise 1. februar 2018 at 23:10

  Jeg døøør av deg😂😍😍

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 11:21

   😀 <3

 • Reply Carina 2. februar 2018 at 00:19

  Haha ler godt av innleggene dine.. Takk for bloggen din☺

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 11:23

   Såå hyggelig å høre 😀 Og takk til deg <3

 • Reply Elin 2. februar 2018 at 05:57

  Hahaha, Ida 😂 Jeg elsker bloggen din!!

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 11:21

   Hurra 😀 <3 <3

 • Reply Ellie 2. februar 2018 at 07:48

  Haha, tror det blir godt for dere begge å flytte inn i ny leilighet med plass til både klær, tørkestativ og vesker. Håper du skriver (og legger til bildebevis) om mer av livet i bingen, for det er særdeles underholdende å lese.

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 11:24

   Ja, det blir fantastisk 😀 Det skal jeg selvfølgelig prøve på! <3 Klem til deg

 • Reply Ane 2. februar 2018 at 09:04

  Du burde freelance som skribent! Tror det er flere enn «bloggverden» som hadde fått glede av talentet, og humoren din!

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:08

   For et kompliment, tusen takk 😀 <3 Jeg har gjort masse freelance i mine "yngre dager", men trives best med å skrive for meg selv. Klem!

 • Reply Anine 2. februar 2018 at 09:42

  Hahaha, dette her er virkelig god reklame til denne bingen skal selges en vakker dag! Jeg digger det!

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 11:20

   Haha 😀 Skal dele annonsen hvis den blir lagt ut for salg/utleie!

 • Reply Carina 2. februar 2018 at 09:44

  Hei Ida! Et lille tip herfra; renseribøjler eller ganske de fine, sorte velour-bøjler fra IKEA, kunne måske give (følelsen af) lidt mere plads i jeres Walk-in – de hvide træbøjler fylder jo en del! 🙂

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 11:20

   Takk for tips 😀 begynner å bli smålei av de hvite trebøylene ja, har hatt dem i maange år! Klem <3

 • Reply Hellis 2. februar 2018 at 11:50

  Hahah i <3 u

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:05

   <3 <3 <3

 • Reply ane 2. februar 2018 at 12:36

  Tenk positivt, det er ikke alle som har «fancy» parkett i klesskapet!

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 12:44

   Hehe 😀 Veeeldig sant! Stor stas 😉 <3

 • Reply MB 2. februar 2018 at 13:45

  Hahaha, herregud! Du er god! <3

  • Reply Ida Wulff 2. februar 2018 at 13:49

   😀 😀 <3

 • Reply E 2. februar 2018 at 20:05

  Hei Ida! Kunne ikke du skrevet et innlegg om det å date i startfasen? Venter man til gutten spør om å møtes, hvor mye bør man tekste frem og tilbake osv? Jeg vet at du kanskje ikke sitter på noe «fasit», men det hadde vært gøy å høre fra en så avslappet jente som deg som nå har funnet noen, haha 😀 På forhånd takk! Liker forøvrig alt det andre du skriver også, du er fortsatt og vil alltid være den beste bloggeren👌🏼

 • Reply IE 2. februar 2018 at 20:18

  Hei Ida!
  Leste på bloggen din for noen dager siden at du har blitt så hekta på indisk, og jeg sier bare: amen sista! Vil anbefale deg tikkakurs hos Kristiane aka Snillegucci/Snilletikka på Instagram 🙏🏼 Det koster 400kr per pers på kurs, og du lærer deg å lage tikka/butter chicken fra bunnen av – i tillegg til at du får en fantastisk opplevelse og krydder som trengs med hjem 👌🏼Du kan reise alene eller med Gravlyset eller ei venninne! Ikke bare er det billigere enn å gå ut å spise, men du har muligheten til å imponere gjester med helt syk indisk framover 🙏🏼 De beste 400kr jeg brukte i 2017!

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 11:10

   Åå, det hørtes gøy ut 😀

 • Reply Kua 2. februar 2018 at 20:41

  Ida du er awesome!!

  • Reply Ida Wulff 5. februar 2018 at 18:27

   <3 <3 <3

 • Reply V 3. februar 2018 at 01:00

  Haha du e bare helt fantastisk Ida <3 ja takk til flere sånne innlegg. Eneste bloggeren som får mæ til å flir! Kanskje fordi du e den eneste med god humor og godt talent for å skriv 😉 god helg <3

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 11:12

   Du er goood <3 <3 <3

 • Reply Stine Tomine 3. februar 2018 at 12:17

  Digger humoren, så gøy å lese😆😆Bingen 1 var også heelt spot on 😂👌🏻👌🏻

  • Reply Ida Wulff 5. februar 2018 at 01:49

   Hehe, så braa, takk takk 😀

 • Reply Sofia 4. februar 2018 at 12:17

  Hei Ida, Kunne du skrevet et innlegg om din mening om Vixen? Mange som respekterer deg, og ditt synspunkt rundt dette hadde blitt satt pris på.

 • Reply Ann 4. februar 2018 at 19:16

  Eksen min bodde på et stabbur sammen med broren sin, så tatt i betrakning syns jeg ikke bula deres virker så ille. :p

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 11:02

   Haha, stabbur faktisk 😀

 • Reply Anonym 4. februar 2018 at 21:49

  blogg daaaaaa:(:(:(

  • Reply Ida Wulff 5. februar 2018 at 01:49

   yes yes 😀

 • Reply Ingrid Kaggerud 5. februar 2018 at 14:21

  AltSÅ, hvor lik er ikke min situasjon? Jeg og «samboeren» min, som jeg nå kaller «roommate» bor i kjelleren til svigers. Og med kjelleren mener jeg på min kjæreste sitt 7 kvadrats(?) soverom, med en 52″ TV på veggen, rett foran dobbeltsenga som tar ca hele rommet – det føles ut som jeg er på kino hver gang jeg setter den på. Jeg har for øyeblikket alle klærne mine i en MALM kommode fra IKEA på typ 4 skuffer, men den er i ferd med å velte siden den ikke er festet til veggen. På toppen av det hele har vi jo fått oss hund den gang vi leide en fantastisk leilighet, så hun har blitt presset inn her sammen med oss 🙂 Men hun har ingenting i mot å ligge i sengen dagen lang. Vi venter på å finne rette leiligheten å kjøpe, så da får jeg et helt nytt liv. Snx

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 11:08

   Åhåååå, unnskyld at jeg ler! Føler SÅ med deg <3 Lykke til på leilighetsjakt, håper dere finner noe snart! Stor klem til deg i kjellern!

 • Reply G // IkkeStress 5. februar 2018 at 15:04

  Ærlighet varer lengst, og en god latter forlenger livet – så din blogg kommer nok til å leve evig!

  • Reply Ida Wulff 5. februar 2018 at 18:24

   Så snilt skrevet av deg <3

  Leave a Reply