Hverdagsliv

EN HELG BORTE

5. februar 2018


Har du hatt en fin helg? Det har jeg. Jeg la bort Mac’en og ble med kjæresten min hjem til Fredrikstad. Tenk at jeg har funnet meg en som syns at familie er like viktig som det jeg syns. Som velger en helg med foreldre og besteforeldre fremfor en helg med fest og moro. Det er kanskje helt normalt på vår alder? Haha. Jeg vet ikke. Har bare ofte følt meg som en raring her i Oslo, som tar toget hjem på fredagskvelden for å spise pizza med mamma og pappa. Men heldigvis er vi nå to som er enig om at det er tipp topp.

Noe annet som er tipp topp, er at foreldrene til kjæresten min har hund. Min svoger, Simba, som har figurert på bloggen tidligere også. Jeg trodde i hvertfall det skulle være tipp topp, men han… Gidder liksom ikke å bli ordentlig venn med meg. Det er som om han leser tankene mine. Og de tankene er at: hvis vi kan låne Simba av og til, så trenger vi jo ikke å skaffe oss hund! Han bare: hell no. Jeg er en hund med egne meninger og følelser. Så jeg får vel bare akseptere det, og gi Simba litt tid til å innse hvilket fantastisk menneske jeg er.

Han fikk hele tre godteribiter for å holde ut denne fotoshooten, se så pent han smiler mot litt betaling.

Helgen i Fredrikstad oppsummert: masse god mat, litt vin, en god del leilighetsprat og en tur til Sverige. Tenk å kunne kjøre til Sverige på en halvtime! For en luksus. Jeg er en av de som syns «harryhandel» er gøy. Jeg forbinder det med en husstand som aldri er tom for noe. Tårn med dopapir, tårn med oppvasktabletter, tårn med tøymykner, tårn med tannkrem. Ja, det blir nok noen Sverige-turer på oss fremover. Så kan vi kombinere det med litt svoger-tvangskos. Heee he.

Jeg er tilbake i Oslo alene, og har min første alenenatt i bingen ever. Det blir første og siste, for å si det sånn. Skikkelig stusselig. Ooog der nærmet klokka seg 2 på natta med stormskritt, så jeg får vel joine maurene på badet og dra av meg den brune masken.

Snakkes i morgen 

14 Comments

 • Reply mh-Ingrid 5. februar 2018 at 11:16

  Haha! Så godt å høre det er flere som meg og min kjære! Føler meg som en marsboer, men det er faktisk skikkelig hyggelig med en lørdagskveld sammen med svigers: heller det enn dunkemusikk, roping og kaos på et utested. Og så harryhandel da. Vi pleier å ta harryhandel med svigers. Kjempekos. Huff, jeg begynner å bli voksen jeg. Rolig og sånn voksen. Men det er ikke så ille, sånn egentlig? Egentlig ganske fint. Selv om det ikke er like kult å fortelle om hva jeg gjorde i helgen som før. Ha en super uke Ida!

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 11:21

   High five for det 😀 Håper du har det fint <3

 • Reply Stine 5. februar 2018 at 14:55

  Så fin hund! Er det en dvergpuddel? 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. februar 2018 at 18:24

   Blanding av malteser og puddel troor jeg 🙂

 • Reply G // IkkeStress 5. februar 2018 at 15:03

  For en søt hund! Er det en maltesermix?
  Veldig kos å bruke tid med familie da, spesielt når man snart er nærmere 30 enn 20 og kjenner at man trenger betraktelig mer enn en søndag på å hente inn formen etter en kveld på byen!

  • Reply Ida Wulff 5. februar 2018 at 18:24

   Ikke sant 😀 Jeg tror Simba er en maltipoo, altså blanding av malteser og puddel <3

 • Reply Elza 5. februar 2018 at 20:14

  Så fin du er!

  • Reply Ida Wulff 6. februar 2018 at 21:16

   <3<3<3

 • Reply Henrikke 5. februar 2018 at 22:06

  Så fin! Og søt genser! Hvor er den fra? 😀

  • Reply Ida Wulff 7. februar 2018 at 11:25

   Den er fra Maggy! 🙂

 • Reply Therese 5. februar 2018 at 22:48

  Ååå for en søt voffs 💕💕 hvor e den grå genseren din fra?

  • Reply Ida Wulff 6. februar 2018 at 21:16

   Den er fra Maggy 😀 <3

 • Reply Anonym 6. februar 2018 at 13:02

  hvor er genseren din fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. februar 2018 at 21:15

   Maggy 🙂

  Leave a Reply