Hverdagsliv

HVIS DU IKKE LIKER Å TA VITAMINER

11. februar 2018

Reklame for Good For Me


Endelig på plass i en svær hotellseng, omringet av myke puter og luksus. Om bare alle søndager kunne vært slik! Ekstra godt når man er sliten etter en helg med litt for mye gøy.

Over til noe annet: blogglivet… For en liten stund siden, fikk jeg tilsendt årets store nyhet fra Good For Me. De hadde forsikret meg om at jeg kom til å elske dette produktet, som bærer navnet Beauty Bombz.

Om jeg elsker det? Vel. Jeg gikk helt bananas og spiste opp hele vitaminboksen som godteri på noen få dager. Det er ikke bra, jeg vet. Men jeg syns de smakte så himmelsk godt, og de har den perfekte godterikonsistensen. Det var rett og slett vanskelig å bare spise de to vitaminene som er anbefalt dose per dag.

Så da det plutselig ble tid til å dele nyheten på bloggen, var vitaminboksen min selvfølgelig tom. Ehe, hei hei! Jeg vet at jeg fikk vitaminer forrige uke, men hadde det vært mulig å få mer? Spist opp, jeg. Sånn kan det gå.

For å si det enkelt: det har aldri vært lettere å få i seg vitaminer. Jeg må heller anstrenge meg for å ikke spise for mye, så det er jo et luksusproblem. Og hvis du nå tror jeg overdriver: prøv selv!

Over til hva disse himmelske vitaminene egentlig er fornoe. Beauty Bombz er i følge Good For Me det ultimate produktet for å dyrke frem din naturlige skjønnhet fra innsiden. Litt mer spesifikt: de inneholder ingredienser med effekt på blant annet hud, hår og negler. Biotin, Vitamin A, Vitamin C og Omega 3 fra vegetabilske kilder for å nevne noe. Beauty Bombz kommer i en fresh liten boks som fint kan stå fremme på badet, og har en gummy konsistens med jordbærsmak. Og så er de fri for gelatin, hurra!

Så til alle som klager over at de syns det er vanskelig å svelge vitaminer, eller som bare syns det er en kjedelig greie å huske på i hverdagen – her har du løsningen din. Selv har jeg tenkt til å bruke Hair Luxious i tillegg til Beauty Bombz, da disse er en perfekt kombo. håret kan vel aldri få nok godsaker, eller hva?

1 boks med Beauty Bombz inneholder 60 gummies og varer i 1 mnd. Der har jeg noe å lære 😉

Akkurat nå er Beauty Bombz så poppis at det er satt et tak på 2 bokser per kunde, så løp inn på nettsiden til Good For Me og sikre deg en boks. Du får 40% på din første bestilling hvis du signer deg opp for abonnement, men det går også an å bestille én boks.

Favorittgodteriet mitt Beauty Bombz finner du HER 

Nå skal Mac’en legges bort, og det skal snurres film! Håper du har en deilig søndag også 🙂

24 Comments

 • Reply Ingrid 11. februar 2018 at 21:21

  Jeg forstår at du må betale regninger du og, alle må tjene livets opphold på et vis.
  Likevel, å reklamere for godteri-tilskudd? Helt ærlig, hvis vi spiser variert så skal det ikke være nødvendig med ekstra tilskudd. Noen ganger skulle jeg så ønske at dere bloggere fikk mer seriøse annonsører. Viss du hadde reklamert For møllers tran så skulle jeg ha kjøpt av deg, fordi det er et skikkelig produkt som leger og helsepersonell anbefaler. For du er så bra på alt ellers, oppegående og smart. Jeg liker deg kjempe godt, men det er noe med den reklamen som gir bismak fordi dere bloggere går god for meningsløse produkt.

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 10:17

   Hva mener du, at det er helt unødvendig å spise vitaminer??

   • Reply Ingrid 12. februar 2018 at 12:50

    Det har jo blitt sjekket så mange ganger. Testa en person som tar vitamintilskudd og en person som spiser variert og personen som spiste vanlig mat og den som spiste kom mye bedre ut på testene som ble gjort. Selvsagt er det lurt å ta D vitamin hvis du bor langt oppi nord men variert kost er bedre enn beauty-tilskudd. Det ser jo fint ut på kjøkkenbenken og er et lekkert produkt. Men husk på at du har mange yngre lesere, som tror på dette. Jeg ser andre og reagerer på denne reklamen, så det er kanskje ulempen med at mange av leserne dine vokser med deg. 😉 Jeg tror du forstår hva jeg mener.

    • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 12:57

     Hei igjen 🙂 Med hånden på hjertet: håret og neglene mine er som dag og natt når jeg tar f.eks Hair Luxious. Dag og natt er kanskje å overdrive – men: fra å røyte som en falleferdig ponny til å nesten ikke røyte i det hele tatt. Og fra myke negler, til sterke negler som vokser i rekordfart. Jeg bruker flere timer av dagene mine på å snakke (skrive) med lesere, jeg er fullstendig klar over at majoriteten er oppegående, smarte mennesker som jeg har mye til felles med. Og jeg tvinger ingen til å ta vitaminer, jeg tipser om noe som har funket for meg. JA, det er en jobb også, men jeg velger de samarbeidspartnerne jeg liker. Resten takker jeg nei til. Om du er uenig i mine avgjørelser, så aksepterer jeg det. Blunkefjes og klem tilbake!

   • Reply Ingrid 12. februar 2018 at 16:15

    Jeg kan leve med at vi er uenige, og hvis produktet fungerer for deg så er det veldig bra. Jeg skulle gjerne sett en klinisk uavhengig rapport som beviser akkurat det du sier. Da skulle jeg ha tømt helsekosten for piller!

    Jeg må si tilslutt; at jeg håper vi blogglesere får se en endring av annonsører på sikt. Hva slags produkter kommer du til å gå god for om 5 – eller 10 år? Kanskje det blir tran og rabatter på legoland, den type ting. Smile-blunke-fjes*

 • Reply Line 11. februar 2018 at 21:30

  Tidenes dyreste urin for alle som blir påvirket av deg til å kjøpe det, med andre ord. Nesten 300kr for en boks i måneden! Omg. Håper folk her ikke kjøper det!

 • Reply Nina 11. februar 2018 at 22:41

  Så fin boks de kommer i da! Jeg kjøper vitaminene mine i butikk/apotek (på nett for billigst pris), er da som regel 100-200 vitaminer i en boks (riktig nok ikke i like fin boks som den du reklamerer for), ingen problemer med å svelge de, og de er også fri for gelatin ☺️ Håret mitt er tykt, langt og vokser fort, og vitaminene har sikkert bidratt der.

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 10:02

   Så bra at du har funnet noe som funker for deg 😀 <3

 • Reply Malin 11. februar 2018 at 23:12

  Ingen hotell jeg har bodd på i hovedstaden har sett sånn ut, hvilket er det? 😍 Vil gjerne drukne i puter jeg også 😅

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 10:01

   The Thief hotell <3

   • Reply Malin 12. februar 2018 at 11:48

    Til den prisen skjønner jeg alle putene haha 🙈😅

    • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 12:19

     Dyrt ja! Haha. Men hvis det frister likevel, så sjekk «pakkene» på nettsiden deres 🙂

 • Reply F 12. februar 2018 at 09:10

  Her var det mange selvmotsigelser og misvisende ytringer. For det første er det helseskadelig å spise opp en boks av dette da du vil få overdose av blant annet A-vitamin. Du skriver så at du kombinerer dette med et annet likt produkt som også inneholder de samme vitaminene for skjønnhet som igjen bare gir deg en overdose. Du sier ingenting om effekt – så da regner jeg med at dette bare brukes som godteri for å gi deg selv en vitaminoverdose? Dette markedsfører du altså med god samvittighet til leserne dine. Husk at du også har mange unge lesere som lar seg friste til å kjøpe dette som godteri og ta en overdose som deg. Synes bare du blir mer og mer useriøs. Er alt bare penger for deg eller hva? Skjerp deg!!

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 10:04

   Hei! Jeg vet ikke om jeg er helt enig med deg – jeg skriver i innlegget at det IKKE er bra å spise som godteri, det var en «feil» jeg gjorde fordi jeg syns de smakte så godt. Kan garantere deg at jeg fra nå av holder meg til anbefalt dose per dag – og det oppfordrer jeg også til her 🙂 Ønsker deg en fin dag!

 • Reply Anonym 12. februar 2018 at 11:28

  Du oppfordrer til overdose av A og D vitamin som begge produktene inneholder. Dette samles i leveren og forgifter kroppen. Er du så kunnskapsløs eller ofrer du andre menneskers liv og helse for å berike deg selv. Skjerp deg ellers får både du og selskapet som du betales av Mattilsynet og Forbrukerombudet på nakken!!!

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 11:36

   Jeg oppfordrer ikke til overdose, ro deg helt ned.

   • Reply J. 13. februar 2018 at 21:27

    Ha ha ha! Oppfordrer til overdose 😹 ukas!

 • Reply Linn 12. februar 2018 at 11:52

  Reklamene du har for «skjønnhetspiller» er fordummende og du undervurderer leserne. Om det virkelig er sant at du spiste hele boksen er det meget spesielt..Tror du har mange oppegående lesere, så det er skuffende når du skriver slike annonser som dette. Du burde gjennomtenke hvem du ønsker å være reklame for mtp at du er ganske voksen nå, om det er blogg du tenker å livnære deg på fremover med troverdighet. Og ikke bli en av de som fraskriver seg alt ansvar for unge lesere, slik disse reklamene bevitner. Man trenger IKKE vitamintilskudd med et normalt kosthold, spør hvem som helst lege.

 • Reply Cecilie 12. februar 2018 at 12:25

  Utrolig fin boks og de smaker helt sykt godt 💜 Har gått på de selv i 1 uker om merker allerede effekten på neglene 😁 Gleder meg til å se resultatet etter flere uker.

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 12:57

   Så gøy da 😀 <3

 • Reply Anonym 12. februar 2018 at 15:23

  Hvis du og dette firmaet fortsetter å spre budskapet om å innta 3 produkter daglig da du jo i tillegg hevder du tar betakarotenet gold daglig året rundt med hver maks dose A vitamin så er dette helseskadelig og noe for Helsekontrollen i TV 2 å belyse. I tillegg gir du misvisende info om oppbevaring da kosttilskudd ikke skal oppbevares på et varmt bad men stå mørkt i skap i vanlig romtemperatur. I tillegg forherliger du plastikkbokser men de skal kastes i søppelet og er et stort miljøproblem. Du har et ansvar som du tydeligvis gir blaffen i for å tjene noen kroner, synes dette er dårlig av deg!

 • Reply Pernille 12. februar 2018 at 17:05

  Noen mennesker elsker å misforstå 😅 når det er sagt, så lærte jeg i naturfagen (av K.H på komp.byggeren forresten, om du hadde han) at om man spiser sunt og variert så skal det holde, og når du har «fylt opp kvota» med det du trenger, så går resten rett igjennom og blir med ut med urinen. Men det kan vel ikke skade å ta ekstra vitaminer sånn i tilfelle, og merker man en forskjell selv, burde det være en god nok grunn for å fortsette. Spesielt D vitaminer i denne mørke tiden! Som du sa, du tvinger ingen, det er en anbefaling for noe som funker. 😊

  Synes det er leit at du ofte blir misforstått, selv om jeg tenker at da leser de ikke innleggene dine godt nok.. du skriver så mye bra, jeg er litt over bloggverdenen med perfekte tryner og liv, men du virker liksom så ekte og real. Liker deg jeg, Ida 😊 ha en fin kveld videre ❤

 • Reply Maria 12. februar 2018 at 21:47

  Hvorfor vil de ikke uttale seg om hvor mye «rørsukker» de bruker i produktet?

 • Reply Iselin 13. februar 2018 at 04:27

  Det innlegget her bør nok skrives om. Litt for mye tøys og litt før lite fakta. Overdose av vitaminer bør ikke tulles med når det gjelder så unge lesere. Bivirkninger av overdose av vitaminer kan være skadelig og flaut. Gutter blant annet kan få problemer med underlivet om dosen er for høy.

  Jeg syns du er en flink blogger men ikke hold på med rosablogg reklame vær så snill. Vi som er litt eldre lesere vet jo at omega3 er nok i seg selv, da kan du ikke skrive på kommentarer at du er usikker om du er enig.

 • Leave a Reply