Hverdagsliv Uncategorized

KICK OFF MED UNITED INFLUENCERS

11. februar 2018

Annonse: jeg har fått gratis mat, hotellopphold og goodiebag fordi jeg er en blogger, blunkefjes


Foto: Sigve Ferstad

Et aldri så lite bildedryss fra kick off med United Influencers 

Tro du meg, jeg var stressa langt inn i sjelen: sleepover med 100 andre influencere – som vi nå kalles. Men det gikk jo så bra til slutt! Dagen hadde stappfullt program, med en rekke interessante foredrag og god lunsj. Og godteri. Og is. Etterpå var det aktiviteter ute i snøen, så da gikk jeg og gjemte meg på rommet mitt. Og på kvelden var det duket for tre retters middag, prisutdeling og fest. Koselig å catche up med Kristina som kom helt fra Kristiansand, og ikke minst de fine folkene i UI som jeg har begynt å jobbe sammen med.

For å være helt ærlig er jeg fortsatt litt i koma etter kick off, det ble mye vin og dessverre litt dansing også. Dansing er på topp 3-listen over oppførsel som gir meg fylleangst! Uansett: tusen takk til UI for et fantastisk opplegg, jeg gleder meg allerede til neste år 😀

Jeg er tilbake i Oslo, og sjekket nettopp inn på hotell med kjæresten. Vi trengte en pause fra bingen, og ble enig om at vi fortjener det beste i verden begge to 

21 Comments

 • Reply Anonym frekkas 11. februar 2018 at 19:26

  Synes du ikke det er litt pinlig at du etter å ha gått over til IU ikke klarer å levere bedre enn det du gjør? Selve innleggene dine er bra, men altså.. 3 innlegg i uken? Er ikke det litt for dårlig når blogging trossalt er jobben din? Lurer virkelig på hva du bruker de 16 våkne timene i døgnet på. Jobb er det åpenbart ikke

 • Reply Anonym frekkas 11. februar 2018 at 19:26

  Synes du ikke det er litt pinlig at du etter å ha gått over til IU ikke klarer å levere bedre enn det du gjør? Selve innleggene dine er bra, men altså.. 3 innlegg i uken? Er ikke det litt for dårlig når blogging trossalt er jobben din? Lurer virkelig på hva du bruker de 16 våkne timene i døgnet på. Jobb er det åpenbart ikke

  • Reply Ida Wulff 11. februar 2018 at 20:15

   Når denne uken er over har den bestått av 6 innlegg. Hvorfor du valgte å halvere vet jeg ikke, men jeg har veldig lyst å levere MER. Pinlig? Nei, egentlig ikke. Jeg er mer opptatt av kvalitet enn å spy ut bare for å poste noe 🙂

 • Reply Cecilie 11. februar 2018 at 20:04

  Hallo! Er det virkelig melkesjokolade med kokos jeg ser!? Eller drømmer jeg nå 😍 var den god? 😋 (angrer litt på godtefritt år nå om det stemmer)

  • Reply Ida Wulff 11. februar 2018 at 20:13

   Haha, JA! 😀 Tror ikke den er i butikk enda, men gled deg i såfall! <3

 • Reply helben 11. februar 2018 at 20:09

  er det dårlig stemning mellom deg og Kristina? det har jo vært «bestiser» så litt rart at du bare nevner ho kjapt. Bare litt nyskjerrig 😉

  • Reply Ida Wulff 11. februar 2018 at 20:12

   Hei 🙂 Det er ikke dårlig stemning mellom oss. Alt jeg nevner i dette innlegget, nevner jeg vel kjapt?

   • Reply helben 11. februar 2018 at 20:25

    så bra! overanalysering fra min side 😉

    • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 10:16

     🙂 <3

 • Reply Anonym 11. februar 2018 at 22:57

  Er det David Pedersen på bilde? Kan jeg isåfall spørre hvilken rolle han har som gjorde at han var med? Digger det du skriver!

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 10:02

   Hehe, ja, han er kommersiell rådgiver i United Influencers 🙂 Og tusen takk!

 • Reply Charlotte 11. februar 2018 at 23:29

  Her satt jeg å tenkte at du virkelig leverer varene på bloggen for tiden, om det er kjæresten din sin skyld eller ikke vites ikke, men fydda! Jeg lever for humor, ironi og hvanåenndetersomgjørmegglad, og du LEVERER! Og i det jeg tenkte å kanskje poste en liten kommentar etter å ha tenkt på det lenge, ser jeg at noen har kommet meg i forsprang, men ikke den positive veien. Screw that/him/her, og vit at du lyser opp hverdagen til en som halter rundt fordi ho knakk ankelen i september i fjor, og det funker bare ikke når det skjedde på samme side som hjerneslaget gikk utover. Føler meg som en haltende skilpadde, og jeg ser sikker slik ut også. Eller… Kanskje en haltende pingvin? Så takk 🙂 Takk for at du får meg til å trekke på smilebånda hele tiden!

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 10:01

   Charlotte <3 <3 Du er så god! Og jeg ønsker deg masse god bedring, stakkar. Det hørtes veldig vondt ut 🙁 Stor klem til deg!! PS. Pingviner er nå heldigvis søte!

  • Reply Oda 13. februar 2018 at 16:34

   God bedring 🙂

 • Reply Isabell 11. februar 2018 at 23:40

  Hahah, ååh nå lo jeg! Du er ikke alene når det gjelder dansing som fylleangst. Jeg må holde meg unna vodkaen, da den gjør at jeg føler meg som verdens deiligste og tror jeg kan twerke.. alltid fylleangst deluxe dagen derpå!

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 09:59

   HAHAHA, godt å høre at vi er flere <3 <3 <3

 • Reply Lena 12. februar 2018 at 01:40

  Hei:-)
  Hvilken selvbruning bruker du? Du har så innmari fin farge og glød i huden:-)

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 09:59

   Her har jeg brukt Clarins sin gel tan i ansiktet <3

 • Reply Frida 12. februar 2018 at 19:44

  Hei! Når du nevnte Kristina kom jeg på at dere snakket om et prosjekt sammen, ble det noe av? Hilsen en altfor nysgjerrig jente 🙂

  • Reply Ida Wulff 14. februar 2018 at 12:05

   Det var en podcast, som foreløpig ikke er blitt realisert 🙂

   • Reply Frida 20. februar 2018 at 17:15

    OMG, yes please!!

  Leave a Reply