Hverdagsliv

DET FØLES SOM HJEMME

12. februar 2018

For det første: så sjukt deilig å sove på hotell. Et avbrekk fra bingen, hemsen og gardintrappa gjør godt, det kjenner jeg allerede. For det andre: vi har sjekket inn på The Thief, som ligger i samme bygning som leiligheten jeg har bodd i de siste 2,5 årene. Jeg forelsket meg aldri i Tjuvholmen som bosted, men nå føltes det som å komme hjem. Jeg har ikke vært i området siden jeg flyttet ut i oktober, men nå gir det meg en følelse av… Rent sengetøy, orden på livet og nyforelskelse. Det var liksom ordene som datt ned i hodet på meg. Du vet når du kommer til et sted hvor du har mange minner fra, og så kan du kjenne på nøyaktig de samme følelsene som du hadde en gang i tiden? Jeg elsker det – spesielt når det er de gode følelsene.

Jeg kom nettopp opp fra hotellfrokost, og kjæresten min har gått på jobb. Det snør sidelengs ute, og jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre i dag. Jeg skal jobbe i noen timer, men etter det… Sitte og vente på at snøen forsvinner? Jeg blir gal. Men bare på den overfladiske måten – bortsett fra snøen, så er alt fint akkurat nå.

Herregud, kom nettopp på den dagen jeg flyttet ut fra bygget her. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å parkere flyttebilen rett utenfor hotellinngangen. Og da jeg stod med en svær jævel av en IKEA-sofa på den ene skulderen, fikk jeg beskjed av en hotellansatt om at jeg måtte flytte bilen. Det er en beskjed jeg fortsatt er uenig i den dag i dag – kanskje hotellet burde kjøpt hele bygningen da, hvis folk ikke skal få lov til å flytte inn og ut. Uansett: jeg ble rasende, og det sprutet sikkert ild ut av ørene på meg. Ser du ikke at vi er to mennesker som står her med svette i barten og en SOFA på skuldrene?! Og så fortsatte jeg å bære ting ut i bilen. Noen ganger må man bare stå på sitt… Haha. Flytting tar på – men til tross for det, så gleder jeg meg veldig til å flytte igjen.

Heldigvis kjennes det ut som februar raser avgårde, og da er vi eenda nærmere april AKA flytting til et ordentlig hjem. Enn så lenge får jeg nøye meg med å rulle rundt i hotellsengetøy når det virkelig trengs 

10 Comments

 • Reply Maria 12. februar 2018 at 11:36

  Så fin du er ? Hvor har du kjøpt genseren? 🙂

 • Reply Lina 12. februar 2018 at 15:40

  Morsom historie, kan se det for meg :p
  Hvorfor flyttet du til bingen i stedet for at gravluset flyttet inn til deg?
  Husker du hadde sagt opp leiligheten så er kanskje derfor, men du fikk jo stadig forlenge leieperioden så tenkte kanskje den kunne forlenges litt til :p

  • Reply Ida Wulff 12. februar 2018 at 16:04

   Ja, det er fordi jeg hadde sagt opp leiligheten. Tror de skulle pusse den opp da jeg flyttet ut, så den kunne bli en del av av et utleieprosjekt som heter By The Sea 🙂

 • Reply Anonym 12. februar 2018 at 18:32

  Hei Ida 🙂
  Du er så fantastisk flink! Jeg liker så godt måten du kler deg og sminker deg på. Kan du ikke legge ut liitt oftere hvor klærne er fra og kanskje lage en liten sminkevideo.
  Stor klem 🙂

  • Reply Ida Wulff 14. februar 2018 at 12:04

   Sååå hyggelig! Det kan jeg prøve på <3 Klem!

 • Reply Kathrine 13. februar 2018 at 10:06

  Hei Ida

  Hvilken krølltang/krøllstav bruker du for å få så fine krøller? 🙂

 • Reply Silje 13. februar 2018 at 11:25

  Hvorfor er dere på hotell egentlig? 😃 Høres jo deilig ut!

  • Reply Ida Wulff 13. februar 2018 at 12:19

   Fordi vi er så lei av hybelen vi bor på, det er iiiskaldt der! Så da tar vi en liten pause <3

 • Reply Line 13. februar 2018 at 18:28

  Fin bukse! Hvilken modell er det?

  • Reply Ida Wulff 14. februar 2018 at 11:07

   Den er fra Lee og heter noe med Scarlett 🙂

  Leave a Reply