Hverdagsliv

FØR DU SMINKER DEG

15. februar 2018

Reklame for Ole Henriksen


God kveld ♥ Etter en deilig natt på hotell, er jeg tilbake i bingen. Laget wok til middag og tenkte snart å hive meg løs på årets første treningsøkt. Nei, jeg tuller ikke… Men det kan vi snakke om senere! 

I dag vil jeg nemlig fortelle deg om et produkt jeg har fått teste, for en av verdens mest sprudlende og inspirerende menn: Ole Henriksen! Jeg møtte ham faktisk i 2011, tror det var første gang jeg gikk på et presseevent som blogger. Knallrød leppestift og høye hæler… Nok om dét. Jeg hadde aldri hørt om Ole Henriksen før, men siden den gang har jeg alltid hatt ett eller annet produkt derifra. Nå var jeg jo så heldig å være på foredrag med hudguruen i forrige uke også, og da var blant annet prepping av huden før makeup et tema.

Produktet jeg har fått teste heter Banana Bright, og er en øyekrem som er inspirert av et «must-have» for alle makeup-artister, nemlig bananpulver. Dette er heeelt nytt for meg, visste du at bananpulver kan brukes på huden for å lysne og korrigere farge? Det gjorde ikke jeg!

Ole Henriksen har smelt bananpulver og kollagen sammen i en krem, noe som til sammen gir den perfekte basen før du legger sminke. Bananpulveret lysner opp, og kollagenen strammer opp huden og reduserer fine linjer. I tillegg bidrar C-vitamin fra tre forskjellige kilder til å gjenopplive og lysne øyeområdet over tid. Altså: på sikt kan øyekremen redusere mørke ringer og kråketær.

Rekk opp hånda alle som er mørk rundt øynene – jeg strekker i hvertfall armen i været. Når jeg påfører Banana Bright Eye Crème, ser området lysere ut med én gang. I tillegg gir den masse fukt og lukter friskt! Sistnevnte er grunn nok i seg selv til å elske Ole Henriksen. Han jeg deler bad med har til og med begynt å vaske seg i ansiktet med sminkeserviettene.  Vi skal snart ha en økonomisk prat rundt akkurat det… 
I woke up like this – neida.

Du får kjøpt Banana Bright Eye Créme HER!

Et lite bonustips hvis du sliter med mørke ringer rundt øynene, og kanskje er litt hoven når du starter dagen: legg to spiseskjeer i kjøleskapet over natten, og hold dem under øynene i noen minutter på morgenen. Ikke bare er det deilig, men man ser litt friskere ut etterpå også! Youu are welcome 

Okei, på tide med den treningsøkten som blir vanskeligere og vanskeligere å få gjennomført!

16 Comments

 • Reply Elise 15. februar 2018 at 19:01

  Så gøy! Lukter kremen banan? Og fungerer den som erstatter for concealer?:-D

  • Reply Ida Wulff 16. februar 2018 at 16:37

   Nei, den lukter mer citrus-aktig, som resten av de oransje produktene fra OH. Veldig friskt! 🙂 og jeg bruker den som «primer» FØR concealer <3

 • Reply Ingrid Kaggerud 16. februar 2018 at 00:25

  En liten update fra meg i kjelleren: VI HAR KJØPT BOLIG!! Og tar over før påske, altsåå gudene har hørt meg

  • Reply Ida Wulff 16. februar 2018 at 08:46

   Er det sant!!!! Halleluja 😀 😀 gratulerer så mye! Jeg kjenner deg ikke, men må jo bare si at: dét fortjener dere. Så utrolig deilig – og det var ikke lenge til heller. Hipp hipp hurra <3 da tenker jeg det blir lettere å holde ut i kjelleren de neste ukene!

 • Reply Mari 16. februar 2018 at 08:17

  Hei Ida 🙂 Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg lurer på om du kanskje kan lage et innlegg med tips til hva et kjærestepar kan gjøre i hverdagen? Virker som dere er utrolig flinke til å finne på masse småting, og det er noe jeg kjenner vi trenger å bli litt flinkere til 🙂 Om dere spiller masse spill feks, kan du kanskje tipse om hvilke? Har fått med meg fuel box (?)! Elsker forresten virkelig bloggen din, og oppdaterer den seriøst som en psyko hele tiden haha 🙂 Du er faktisk den eneste jeg aldri har blitt provosert eller oppgitt over, og kjenner meg så sykt igjen av mye du skriver! Så stå på og aldri slutt å skrive 🙂

  • Reply Ida Wulff 16. februar 2018 at 08:49

   Hei Mari <3 ønsket er notert 😀 så det skal jeg prøve på. Og tusen takk for hyggelige ord! Håper du får en fin dag <3 stor klem

 • Reply Ada 16. februar 2018 at 09:55

  Shit, den var dyr! haha! Men vurderer å kjøpe, trenger sårt noe som kan lyse opp litt. Virker den drøy i bruk eller? 🙂

  • Reply Ida Wulff 16. februar 2018 at 10:37

   I know, øyekrem er generelt dyrt – derfor har jeg aldri prioritert det. Men så takket jeg ja til å teste, fordi jeg har begynt å la meg irritere av at sminken legger seg i linjer under øynene :O Når det er sagt: den er veeldig drøy i bruk. Jeg har ikke hatt den så lenge at jeg vet hvor lenge den varer, men jeg setter så vidt fingertuppen nedi, og det holder <3

 • Reply Anonym 17. februar 2018 at 14:59

  Hvor fikk du tak i Wonderfeel Double Cleanser?

 • Reply Maren 17. februar 2018 at 14:59

  Hvor fikk du tak i Wonderfeel Double Cleanser?

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:32

   Fikk den i en goodiebag, men gå innom en Vita-butikk? Var innom for å kjøpe ansiktsmasken i den rosa serien før helgen, og de hadde maasse Ole Henriksen <3

 • Reply MayBritt 17. februar 2018 at 15:19

  Hei! Nysgjerrig på den kremen jeg, da sminken min også har begynt å lagt seg i linjer under øynene! 🙄 Gjør ikke sminken det når du bruker den kremen? 😃

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:50

   Den hjelper enormt på linjer under øynene, hurra 😀

 • Reply Anna 17. februar 2018 at 17:22

  Hei Ida! Digger bloggen:) Jeg bare lurte på om du kunne laget et innlegg hvor du viser sminken du bruker?

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:38

   Ønsket er notert, takk <3

 • Reply Anonym 17. februar 2018 at 18:41

  Jeg prøver banan kremen selv. Er kosmetisk Spl, kan ikke si den lever opp til forventningene! Den skulle egentlig være isteden for concealer. Nei, den gir jeg bort! Kan ikke se at den blir en hit! Lykke til!

 • Leave a Reply