Hverdagsliv

ROOM SERVICE & KORTSPILL

15. februar 2018


SMS til kjæresten i formiddag: ikke finn på noe Valentines-tull nå. Det har ikke jeg gjort. Holder i massevis at vi er glad i hverandre! 

Han svarte ikke, og nå ligger jeg i en hotellseng igjen. Lucky me  Vet egentlig ikke hvor lurt det er med disse hotellbesøkene, for jeg ender jo opp med å mislike hybelen vår ennå mer når vi kommer hjem. Fra stor seng til liten pinneseng. Fra serviceinnstilte hotellansatte til maur på badet. Fra room service til lage sjæl på hybelkjøkkenet. Jaja, thats life!

Vi har hatt en fin Valentines Day, men er enige om at vi egentlig ikke trenger denne dagen. Som to ferskinger er vi fremdeles flinke til å gi hverandre oppmerksomhet og finne på hyggelige ting i hverdagen. Men kanskje vi kommer til å trenge den en gang i fremtiden, hvem vet.

Kvelden har gått med til å spise, se på TV og spille kort. Ja, spille kort! En helt chill feiring, med andre ord. Jeg har klart å gjøre Mr. Boyfriend hekta på et spill som jeg har hatt på iPhonen i mange år. Det heter Yaniv, og er sjukt avhengighetsskapende. Jeg vinner 9 av 10 ganger, og han har så konkurranseinstinkt at han får hetetokter og banner – noe jeg sjeldent hører. Så da koser jeg meg! Spenning i hverdagen, haha.

Langt over leggetid, ville bare dele disse bildene hvor jeg har kledd meg ut som en grizzlybjørn 😀 Håper du har hatt en fin dag, nattinatt 

15 Comments

 • Reply Therese 15. februar 2018 at 12:58

  Hei Ida! Kunne du ordnet slik at du får bilde på blogg bokmerket ditt? Ikke at det har noe og si altså, men er bare min ocd hjerne som plages da ditt bokmerke er uten bilde på min tlf, hahah:)

  • Reply Ida Wulff 15. februar 2018 at 18:44

   JA, men har du peiling på hvordan man gjør det? Trodde det var noe som skjedde automatisk når man la til nye bokmerker :O

   • Reply Therese 15. februar 2018 at 21:02

    Nei, jeg vet desverre ikke hvordan man gjør det. Men det vet vel bliggnettverket ditt kanskje? 🙂

    • Reply Ida Wulff 16. februar 2018 at 08:49

     Skal høre! 🙂

 • Reply Amalie 15. februar 2018 at 14:55

  Omg, visste ikke at det var flere norske sjeler som spilte Yaniv! Det er så addicting, var faktisk samboeren min som viste det til meg flere år tilbake, og da var skaden skjedd…

  • Reply Ida Wulff 15. februar 2018 at 18:44

   Æææ, så gøy 😀 Yaniv er vel et israelsk spill hvis jeg ikke tar helt feil??

 • Reply Henriette 15. februar 2018 at 15:41

  Jeg har fulgt bloggen din nesten helt siden du startet. Jeg kan faktisk huske at du skrev et innlegg om Yaniv for lenge siden, sikkert 5-6 år siden. Jeg lærte meg det kortspillet etter det, og jeg har også lært det til samboeren min. Vi spiller det ofte, og i likhet med deg vinner jeg som regel – til hans forargelse;-)

  • Reply Ida Wulff 15. februar 2018 at 18:45

   Så morsomt 😀 Og at dere fremdeles spiller det! Og yesss, girl power! <3

 • Reply Ylva 15. februar 2018 at 19:39

  Hei! Det virker som du koser det ihjel med kjæreste, og det unner jeg deg virkelig. Har lest bloggen din langt tid. Jeg har en følelse av at jeg kjenner deg, noe jeg vet jeg ikke gjør da det som skrives kun er en liten del av ditt liv. MEN jeg har en sterk følelse av at ditt vennskap med Kristina har blitt satt litt på vent, altså at du ikke har så mye tid til henne pga kjæreste. Tror ikke du har nevnt at du har tilbragt tid med henne eller snakket med henne i ett blogginnlegg på veldig lang tid. Så klart er det godt mulig du har både vært med henne og snakket med på tlf eller hva enn som må gjøres for å pleie ett forhold, enten det er kjærester, venner eller familie, og det håper jeg virkelig du har gjort. Jeg kritiserer ikke deg, vil bare av mitt hele hjerte råde deg til å ikke gi slipp på alt og alle rundt deg fordi du ikke lenger «trenger» dem så mye som du gjorde før. Jeg har hatt flere venninner som har angret seg ihjel da de har innsett av kjæresteforholdet deres kostet dem gode vennskap, noe det ikke treger å gjøre. Jeg er også fullstendig klar over at det er vanskelig å tilbringe tid med andre når man først har funnet seg sin sjelevenn og egentlig ikke for nok av han. Vet ikke engang hvorfor jeg skriver dette, jeg kjenner jo deg ikke, men har bare en så sterk følelse av at jeg må «advare» deg, veldig teit da jeg er sikker på at du er klar over dette. Tror kanskje jeg kjenner på dette nå som jeg vet Kristina har vært gjennom noen vonde dager, og i tillegg en mer kjedelig vinter enn vanlig (svak vinterdepresjon som hun kalte det selv) føler at hvis dette hadde vært før du hadde kjæreste hadde du på en eller annen måte vært der mer for henne, men håper selvfølgelig at du har det, bare at det ikke har kommet frem på bloggen. Nei, vet virkelig ikke hvorfor jeg henger meg opp i dette, men har nesten en vond følelse av det, nesten som om jeg er Kristina, og min bestevenninne forsvant over nattet, føler meg veldig lite verdsatt på vegne av henne liksom… sykt rart, må trappe ned blogglesing så jeg ikke trenge å leve meg sånn inn i dette. Ønsker deg virkelig alt godt, og ingenting av dette er ment vondt, men kanskje dette kan være en liten «vekker»? Husk at Kristina og de andre rundt deg har vært der for deg lengre enn din kjæreste noen gang vil kunne være, er jo så klart ikke din kjærestes feil at han ikke traff deg tidligere, men men men prøver bare å si at et forhold er som en skogssti, det må gåes og tråkkes på for at stien skal eksistere ellers så gror den sammen, og du vet aldri når du vil ønske at den stien fremdeles kunne eksistere så du kan komme deg frem til rett sted når du trenger det 😉 Og du har jo selv sagt at du har blitt dårligere på å besøke familien din så tror bare det klinger i mitt hode da at da har du sikker ikke blitt noe flinkere til å behandle venneforhold etter du har fått kjæreste.. nei nå skal jeg ikke blande meg inn i ditt liv. Lykke til med alt som er 🙂

  • Reply Ida Wulff 15. februar 2018 at 20:15

   Hei 🙂 Jeg skjønner hvor du kommer fra, men dette er det ikke noe i. Kristina og jeg snakker sammen på telefonen hver dag – vi ser ikke hverandre noe sjeldnere nå, enn før jeg fikk meg kjæreste. Hun bor jo i Kristiansand, og har som regel kun kommet på besøk i Oslo når hun også har jobb der. Men nå flytter vi jo snart til Tønsberg som er nærmere Kristiansand, i tillegg til at vi har gjesterom – så da blir det lettere med besøk bare for kosens skyld. Jeg har aldri vært mye sammen med venner i hverdagen, verken Kristina eller andre. Derfor har jeg vært mye alene = vært mye hjemme hos familien. Og hjem drar jeg fremdeles, bare ikke hele tiden. Jeg skjønner at man ikke får med seg alle fragmenter gjennom en blogg, så no hard feelings. Men kritikk for å ha blitt en dårlig venn tar jeg altså IKKE 😀 Klem

 • Reply Irritone 17. februar 2018 at 12:35

  Hei! Nå blir jeg til verdens mest irriterende person, men siden du selv sier du er opptatt av grammatikk, ville jeg bare tipse om forskjell på ennå og enda. Ennå har med tid å gjøre, kan oftest erstattes med fremdeles (jeg hater ennå hybelen min), enda handler om å legge noe til (jeg hadde hatet hybelen min enda mer). Du skriver jo bedre enn de fleste bloggere, så blir nesten for dumt å komme med en slik kommentar, men det virker som du genuint er opptatt av rettskriving, bare derfor jeg kommenterer. Tror ingen journalister noen gang har fått til denne ennå/enda-regelen, så ikke rart folk ikke får det med seg.

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 19:13

   Åh, akkurat den der syns jeg er vanskelig!! :O Skal øve meg!! <3

 • Reply Hege 22. februar 2018 at 08:21

  Nå har du fått meg hekta på dette spillet hehe, så gøy 😁 men kan man spille det mot hverandre på tlf ? Må lære min mann dette her men jeg har Android så fant ikke noe spill sammen på spillet. Vi er på tur og glemt kort stokk så hadde vært gøy å spille noe sammen 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. februar 2018 at 12:15

   Ja 😀 Jeg vet ikke hvordan det gjøres på Android, men på iPhone kobler man det opp mot game center og kan invitere hverandre til spill når begge har appen. Håper du får det til, for det er sååå gøy!

 • Reply undress vip 16. januar 2024 at 16:18

  Thank you ever so for you blog.Thanks Again. Fantastic.

 • Leave a Reply