Hverdagsliv

HVEM GJØR JEG DETTE FOR?

16. februar 2018

Til tross for at jeg ikke ser ut som noen pyntedukke, gjør jeg ganske mange ting for å føle meg vel. Jeg setter på vippeextensions, og tar både manikyr og pedikyr ganske ofte. Tar sikkert fem forskjellige vitaminer om dagen, og er oppriktig interessert i å bruke det beste av hårpleie, hudpleie og kroppspleie. Hver kveld smører jeg meg med en bodylotion så dyr, at jeg blir stresset når visse andre begynner å trykke på pumpa. Deilig med litt mye krem over hele kroppen! Spesielt når den lukter blåbær. Jeg barberer legger, armhuler – napper til og med nesehår med pinsett. Vokser bryn, vokser underlivet, tar ansiktsmaske, og noen ganger går jeg til hudpleier for å føle at jeg er ekstra snill mot huden min. Bare siden desember har det gått over 6000 kroner til frisør, for å prøve å se helt vanlig ut på håret. Eller naturlig, som det heter.

Noen ganger føler jeg meg fanget i disse skjønnhetsrutinene. Som at jeg er helt avhengig av å gjøre alle de små (men dyre) tingene for å føle meg vel. Og spesielt nå som jeg ikke har vært flink med trening eller kosthold. Jeg har en følelse av at en endring der kan gjøre at jeg føler meg vel, også uten perfekte negler og vipper. Så noe må skje.

De siste årene har jeg kuttet ned på hva jeg tar i mot av «sponsede behandlinger», og betaler for det meste selv. Og dette skriver jeg ikke for å få ros, men kanskje for å peke en fortjent finger mot andre bloggere: å se fin og fresh ut er ingen sak når du får alt gratis. Tenk på mottakeren, som fort må bruke mange tusen i måneden for å opprettholde samme rutine. 2500,- for vipper. 700,- for negler. 600,- for bryn. 1900,- for hudpleier. 3200,- for frisør. Dette er bare cirka-priser for å gi et eksempel, men prøv å plusse det sammen. Det er mer enn hva en student mottar fra Lånekassen hver måned. Og disse tingene skal jo gjerne gjøres nettopp én gang i måneden.

Skummelt å si høyt. For noen ganger kommer jeg også til å tipse om ting som ikke gjør seg i et studentbudsjett. Men det er likevel noe man kan være bevisst. Syns jeg.

Jeg aner ikke hvor jeg skal med dette innlegget, tankene mine begynte bare å rulle rundt i denne grøten i går. Jeg hadde vært og tatt brasiliansk voks, hvor jeg spurte om råd fordi jeg har slitt en del med inngrodde hår. Så jeg fikk en roll-on, som viste seg å være ren sprit. Prøv å helle ren sprit på et nyvokset underliv, og jeg skal love deg at du også løper rundt i ring som en brølende kalkun. Au! Man må lide for skjønnheten – eller  man det. Og så lurer jeg på om jeg hadde fortsatt å gjøre alle disse tingene hvis jeg bodde alene på en øde øy. En øde øy med skjønnhetssalong, vel å merke.

For jeg gjør det jo for meg selv, gjør jeg ikke? Hadde jeg egentlig brydd meg, hvis jeg ikke var blogger?

Bestevenninnen min som også er blogger, fikk en kommentar her om dagen. Det var en leser som gjerne ville fortelle henne at alle snakket om hvor tjukk hun er i virkeligheten. At en gjeng som så henne i helgen hadde pratet om det. For det første så burde jo ikke dette mennesket ta opp en plass i et i-land. Send ham/henne til et mer belastet strøk på jorda, takk. Men for det andre: det er jo ganske tydelig at det er visse forventninger til hvordan en blogger skal se ut?

Jeg håper at jeg én dag kan føle meg så trygg i mitt eget skinn at alt jeg gjør er å gå til frisøren hver tredje måned for å friske opp litt. Jeg syns det naturlige er  vakkert. På alle andre, så klart.

Nei, nå skal jeg slutte å bable og tenke. Jeg skal starte dagen på ordentlig. Rydde bingen, tømme mailboksen og legge en plan for helgen. Det er FREDAG!

72 Comments

 • Reply H 16. februar 2018 at 11:57

  Utrolig flott resonnement. Har fulgt deg sporadisk i noen år Ida, og jeg liker utviklingen din! Har tenkt på det samme selv den siste tiden. Også tilbake til et mer materialistisk spørsmål;hvor er pumpsene fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:53

   Takk <3 Pumpsene er fra Calvin Klein, kjøpt i skobutikken på Aker Brygge 🙂

 • Reply Sanne 16. februar 2018 at 11:57

  Blir glad av sånne innlegg😊 du er flink å skrive og jeg tror det er noe mange kjenner seg igjen i

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:36

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 😀 <3 Håper du har hatt en fin helg! Klem

 • Reply Cecilie 16. februar 2018 at 11:57

  Dette var noe av det mest fornuftige jeg har lest av deg på lenge, Ida! Du er et sunt forbilde for jenter og kvinner – og det er fantastisk at du reflekterer offentlig over hvor enkelt det er når alt er gratis, men hvor vanskelig det kan være for «oss andre»! Kjempebra.

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 19:20

   <3 <3 <3

 • Reply Vilde 16. februar 2018 at 11:58

  Takk for at du er den eneste bloggeren jeg ikke leser ironisk <3

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:35

   Dét er et kompliment, takk! <3

 • Reply Camilla 16. februar 2018 at 12:00

  Deilig å se en blogger ta litt balletak på dette «problemet», for det er jo som du sier slik at produktene skal kjøpes av «vanlige folk», med vanlige, gjennomsnittlige lønninger 😉
  Kudos, Ida. Du skuffer aldri! <3

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:53

   <3 <3 <3

 • Reply supermarie 16. februar 2018 at 12:27

  DETTE <3 Takk for at du er som du er på Internett – bloggverden trenger det!

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:35

   <3 <3 <3

 • Reply Geriatriks 16. februar 2018 at 12:46

  haha… da jeg gikk til snipp-snipp-legen så hadde jeg ikke shavet posen godt nok så det måtte tas litt til der og da… for deretter å få resultatet vasket med sprit…. Ehh.. Damn!

  (google Geriatriks + en mann en pung en skalpell for hele den sjelsettende opplevelsen) 😀

 • Reply Charlotte 16. februar 2018 at 13:28

  Jeg kjenner meg igjen, og fikk utrolig vondt av Kristina. Både fordi hun ikke fortjener det, men også fordi jeg føler vi er så mange som blir påvirket av andres meninger om oss selv. Jeg har kuttet ut vippeextensions, og jeg må helt ærlig si at det ikke er noe særlig.. Og det er faktisk utrolig kjipt å innrømme, men ved at vi innrømmer det, så klarer vi kanskje å takle det bedre? Jeg håper det. Jeg synes du er utrolig fin, og du har så vanvittig mange gode kvaliteter ved deg. Du sprer glede og inspirasjon til meg i alle fall!

 • Reply Charlotte 16. februar 2018 at 13:41

  Hahaha, en haltende pingvin og en brølende kalkun!
  Men se det fra ett litt annet perspektiv: 7. Oktober 2008 ble jeg påkjørt, hjerneslag, hjerneblødning, punkterte lunger, and what not. 87% sjanse for å dø, tre måneder i koma. Det ligger myemer bak det enn hva jeg skriver, men det orker ikke jeg gå inn på nå. Poenget er; man ser og hører at jeg er skadet, man kunne også lese mye av det før. Jeg manglet det filteret om å ikke skrive/si/gjøre det jeg tenkte. Helt greit. Selvtilliten min er på topp, jeg har klart det andre ikke hadde klart. Lære seg å gå på nytt, spise, prate, slutte med bleie i en alder av 18 år, det også med etterfølgende av hjerneslaget/blødningen, høyre side av kroppen funker ikke helt som den skal. Men det er helt greit, jeg klarer å bære det, jeg. Jeg. Og nettopp kun jeg. Jeg føler folk ofte viser meg at det er ikke plass til meg her, gå å heng med de andre «of your kind». Som er ingen andre. Og når du da skriver det du skriver, begynner jeg å tenke. Jeg har lenge trodd at jeg har gjort dette(frisør etc) for å føle meg vel i en kropp full av arr, hull og metall. Men så slår det meg litt… Gjør jeg kanskje dette for at andre skal godta meg? At jeg kanskje gjør det for å ligne de «normale»? For at andre skal la være å stirre fordi jeg til en viss grad hvertfall ser normal ut? You tell me. Så jeg føler det kanskje ligger litt der, at det er en viss type man må/bør være, for å bli godtatt. Jeg føler meg bedre når jeg gjør disse tingene, men bakgrunnen for det er kanskje ikke like grei. Vi tenker jo dessverre mye på hva andre tenker og mener om oss, jeg gjør i allefall mye det. Men om jeg tror det er noe verden blir kvitt eller klarer å riste av seg? Nei. Jeg tror det ligger hos hver enkelt og deres mentale styrke egentlig. Jeg er usikker på om ipen er den samme når jeg kommenterer fra iPad fremfor mobilen, men jeg er den haltende pingvinen, if not 🙂

 • Reply Elisabeth 16. februar 2018 at 13:59

  Hei Ida! Takk for et veldig fint og reflektert innlegg. Tenker ofte på det samme ift hvor mye alt koster. Jeg elsker også fine negler, nyklipt hår, fine vipper, bryn osv. Så jeg velger ut noe jeg gjør fast, og noe som gjøres sjeldnere. Provoserer meg litt når bloggere som får alt dette sponset skriver ting som « i dag har jeg en såå lang dag foran meg, skal fikse vipper, bryn, hud, hår og negler på ÈN DAG, haha lol såå stress, håper jeg rekker alt» og jeg bare…. come on.

 • Reply Merete 16. februar 2018 at 14:27

  Du imponerer stadig, Ida, Men nå tok du kaka! At du i det hele tatt tenker i de baner synes jeg er utrolig imponerende.
  Du må være et at av de fineste menneskene jeg ikke kjenner. Morsom, sympatisk, ironisk, snill, omtenksom og vakker. Heldige er de som er rundt deg 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 19:25

   Takk for så fine ord, Merete <3 Stor klem!

 • Reply Maria 16. februar 2018 at 15:22

  Du har et viktig poeng her! Jeg bruker selv enorme summer på hår og vipper, men tror ikke noen tenker det når de ser meg på gaten.

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:35

   Nei, ikke sant? 😀 Men så føler man seg liksom ikke like vel uten…

 • Reply karen 16. februar 2018 at 15:23

  kan jeg spørre hva den bodylotionen heter ? 😀

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:52

   Eminence Blueberry et eller annet 😀

 • Reply Malin 16. februar 2018 at 16:39

  Elsker alle tekstene dine!
  Utrolig bra skrevet 🙂

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:52

   Tusen takk! 😀 <3

 • Reply Lena 16. februar 2018 at 18:20

  Ida, du er den eneste bloggeren jeg virkelig liker!

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:52

   😀 😀 😀 <3 <3 <3

 • Reply Ida 16. februar 2018 at 18:20

  Dette var herlig og ærlig 😀
  Jeg og tar brasiliansk og har slitt med det samme. Har en type roll-on(sprit) jeg også, men fikk streng beskjed om å ikke bruke den før det har gått 4-5 dager etter ny voksing. Ellers sier min «vokesdame» at jeg må skrubbe huden der nede også 2-3 ganger i uken, men igjen ikke de første dagene etter behandling, da skal huden bare hvile.

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:52

   Takk 😀 Jeg fikk beskjed om å begynne å bruke den samme dag. Deeeet svei, haha! Men ikke fått inngrodde hår, så kanskje det funket 😀

 • Reply Monica 16. februar 2018 at 18:24

  Visste ikke at du var «så» forfengelig. 🙈 Misforstå meg rett. Synes bare dette var svimlende priser. Godt du sier det selv. Virker som om dette er en standard for mange influencere.
  Er så enig at man skal ta vare på seg selv, og det er så viktig for selvfølelsen vår. 🙌🏻 Når det gjelder bestevenninnen din, er jeg en trofast følger av henne. Jeg beundrer henne sånn for hennes godhet mot mennesker (spes.eldre) og dyr , samt hennes ekte og naturlig flotte vesen. Hun er vakker både på innsiden og utsiden og det er så ufortjent det hun har vært utsatt for. Fint å se at du setter lys på en så viktig sak. Dere er heldig som har hverandre💗

 • Reply Hanne N 16. februar 2018 at 18:40

  Ida! Du skriver så sinnsykt bra! Du er en av veldig få bloggere som får sagt sannheten på en veldig ryddig måte. Jeg er så enig med deg. Har vært fast leser siden 2009 og kan mildt sagt ikke greie meg uten. Vær så snill og aldri slutt med bloggingen din, i såfall ikke på veldig, veldig lang tid. Takk!

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 19:23

   Åh!! SÅ hyggelig <3 <3 <3

 • Reply Inga 16. februar 2018 at 19:27

  For et ærlig, interessant og litt skummelt innlegg å lese. Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du skriver så godt og jeg synes du har en unik evne til å skildre de små tingene i hverdagen. Jeg skjønner selvsagt (!) at annonser er nødvendige for at du skal kunne leve av bloggen og synes derfor det er flott at du problematiserer behandlinger som på så mange blogger oppfattes som «hverdagslige» når det faktisk er så dyrt som det er. Jeg unner alle å føle seg bra, men synes ikke at dyre behandlinger bør normaliseres.

 • Reply Ine 16. februar 2018 at 21:06

  Veldig viktig det du tar opp, og jeg utfordrer deg til å gjøre det samme som kristina. Ta vekk alt som ikke er naturlig. Klarer du?:)

 • Reply Astrid 16. februar 2018 at 21:15

  Jeg lurer på om du fortsatt bruker krølltangen fra mas? Eller om EU har en annen å anbefale? 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:35

   Ja, jeg bruker både den OG en fra GHD, bytter litt på og elsker begge to 😀 <3

 • Reply Kristin 16. februar 2018 at 21:34

  For et bra innlegg. Synes det er bra du betaler for deg selv, og at du faktisk skriver om dette. Det er en grunn til at det ikke er en tråd om deg på Kvinneguiden (tror jeg) 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:33

   Tusen takk, Kristin 😀 <3

 • Reply Mammatil2 16. februar 2018 at 22:39

  Hei Ida. Jeg syns det er flott å se at dere godt etablerte bloggere begynner å se at alt dette dere kjøper dere ikke er nødvendig! Ja takk til å ta tilbake det litt mer naturlige og ekte. Jeg lugger ca 10 år foran deg i løypa. For 10 år siden sprang jeg rundt på Grünerløkka i pumps, kjoler og nettingstrømper.. vi sminket oss og gikk til frisøren hver 2-3 mnd. Noen hadde akkurat såvidt begynt med Hair Extensions.. såvidt.. folk lo litt av det. Hva skjedde på 5-10 år! Shit… de gutta vi ble med hjem visste ihvertfall litt mer hva de fikk på kroken kvelden før. Det var ikke så vanlig med løsnegler, løshår, løsvipper eller restylan. Når normen er at alle 20 åringer på byen har dette, inkl Botox rett i sinnarynken alletede før smilerynker har kommet, ja da er vi kommet til et trist sted. Jeg har nå som nevn blitt 10 år eldre. Flyttet til hjembyen med hus, hage, 2 flotte barn og stasjonsvogn. Elsker på tenke på årene i Oslo. Pizza på villa Paradise, dagen nigthhawk diner åpnet… eller grilling i sofienbergparken, men en ting eg sikkert. Jeg er innmari glad jeg ikke er 20 år idag. Og jeg håper noe skjer med dette skjønnhetstyrraniet før mine barn entrer tenårene! Nei Ida, du trenger ikke alt dette.. du er vakker nok som du er. Unnskyld å si det. Men dere jenter… unge idag (høres ut som jeg er 100 år ha ha ha, er serr ikke det) det er jo ikke forskjell på hver dag og fest. Lykke til videre, gøy å følge deg på veien inn i voksenlivet, og 30 årene er faktisk veldig fine. Klem

 • Reply Karoline 17. februar 2018 at 01:00

  Hvilket rom pleier du å bestille på the thief? Er det verdt det å gå all in, eller er alle rommene store og luksuriøse?❤️ Klem

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:33

   Tror bare jeg har bodd på Deluxe-rom de gangene jeg har vært der. Tror det er veldig liten forskjell mellom Deluxe og Superior <3 Klem

 • Reply M 17. februar 2018 at 02:16

  Jeg syns det er veldig fint at du reflekterer over det. Jeg skulle ønske vi alle kvinner følte oss vakre uten all de skjønnhetsprodukter. Å sminke seg skal være morsomt, ikke nødvendig.

  De som dømmer og mobber andres utseende er uvitende folkeslag.

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:51

   Æsj, der sier du noe. Sminke føles absolutt som en nødvendighet… Så teit!

 • Reply Lisa EH 17. februar 2018 at 02:55

  Ååå Ida, igjen traff du meg i hjertet <3 Til og med bare med et «tankene-farer-innlegg» Jeg har også hatt det dårlig på treningsfronten i det siste, så hurra for ekstra pleie til hud og hår <3 Jeg går ikke til frisøren hver måned, men bruker en haug med penger på blant annet ansiktsmaske (tar hver dag) og dyre hårprodukter. Viktig å ta vare på seg selv! Synd at jeg er sykepleier og «fattig» 🙁 😛 Fortsatt fin helg til deg!

 • Reply Ragnhild 17. februar 2018 at 08:24

  Jeg må bare si at du skriver så fantastisk bra! Tar meg i å le høyt når jeg leser innleggene dine som er så on point, og så ærlig at det er helt herlig. Takk for det! Forresten sikker på at du er like naturlig vakker som du synes andre er uten alt det dilldallet 🙂

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:39

   Jeg blir sååå glad 😀 <3 Tusen takk!!

 • Reply Renate 17. februar 2018 at 09:28

  Fyy her setter du det på spissen👏🏼 Helt enig! Dritbra skrevet

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:33

   Taakk 😀 <3

 • Reply Anniken 17. februar 2018 at 10:40

  TUSEN TAKK! Helt herlig at du er bevisst på dette og skriver det, i motsetning til mange andre bloggere. Det skaper et uoppnåelig ideal!

  Jeg har først i det siste året begynt å følge deg, men du har raskt blitt min yndlingsblogger, blant annet fordi du er en ærlig sjel som har bena plantet på jorda! Stå på videre ❤️

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:38

   Herregud, så hyggelig å høre!!! <3 <3 <3

 • Reply Frida 17. februar 2018 at 11:48

  Takk for at du deler Ida💕 Har mange lignende tanker om dagen. Ha en fin lørdag!

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:33

   Tusen takk, Frida <3 Håper du har hatt en kjempefin helg! Klem til deg

 • Reply Camilla 17. februar 2018 at 16:14

  Interessant innlegg! Tror det er litt vanskeligere å slutte når man først er i gang. Om man alltid ser veldig strigla ut, så ser det litt rart ut om en plutselig kommer uten sminke en dag f.eks. Personlig er ikke et sånt forbruk mulig, siden jeg er student på femte året 😉 Men det er veldig befriende å gå uten sminke i perioder, så føler man seg så smashing så fort man tar litt mascara på vippene. Jeg tenker at «sånn ser jeg ut, og det er bra nok». Men nå er ikke jeg en blogger med tusenvis av lesere 😉

  Det plager ikke meg om du tipser om dyre ting, du har mange andre kvaliteter som gjør bloggen til verdt å følge!

 • Reply L 17. februar 2018 at 16:50

  Hei! Du skrev at Only kendell var favorittjeansen, lurer bare på om du syns den er liten/normal/stor i str? 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:32

   Normal i str syns jeg! 🙂

 • Reply Helle 17. februar 2018 at 18:30

  Har lenge lurt litt på hva du tenker om fordelene av voksing kontra barbering av underlivet? Fordi jeg synes det er så slitsomt for meg og typen, å vente på at hårene gror ut for voksing. Barbering blir jo ikke alltid like glatt men man får gjort det hyppigere…?

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:31

   Truuue, hmm.. Et lite tips for å gjøre gro-perioden kortere, er å time det slik at du har mensen uken før voksing! I mitt hode blir det da slik: en uke heelt glatt, en uke med litt stikkehår, en uke med mensen og SÅ vokse 😀 Jeg tror aldri jeg kommer til å slutte å vokse – på legger osv foretrekker jeg dog fremdeles å barbere.

 • Reply Iselin 17. februar 2018 at 18:42

  Trist..

 • Reply Helene 17. februar 2018 at 21:48

  Dette er sååå fint!

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:29

   <3

 • Reply Aline 17. februar 2018 at 22:18

  Alt handler jo om prioritering. Om det er viktig for deg så er vel det greit å bruke penger på det?? Alt det du nevner kan jeg stå over faktisk, men håret ditt er bare så utrolig flott nå. Den fargen! Synd frisørtimer er svindyrt i Norge..men ser man ut som en gudinne som deg er det faktisk verdt det akkurat DET synes nå jeg! 😉

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:29

   Åh, så snill du er! <3 Frisør kommer jeg nok aldri til å slutte helt med uansett, haha 😀 Og ja, det er veeeldig dyrt i Norge dessverre.

 • Reply Ingrid 18. februar 2018 at 16:39

  Hei! Først, jeg digger bloggen din! 🙂

  Til innlegget, dette er ikke kritikk til deg, eller deg personlig. Faktisk, takk for at du tør å ta dette opp!

  Dette er generelt for bloggere…. Blogging har blitt business og penger. Leserene ser opp til dere, og mange ønsker å være som dere. Jeg har i flere år tenkt at bloggere har blitt levende reklameplakater, med alle sponsede behandlinger og produkter. Etterhvert føles det falskt. Alle ønsker å bruke falske vipper, hair extantions, osv osv. Bloggere har blitt et produkt.

  Jeg savner det mer naturlige, og ekte.
  Jeg synes ikke det er pent når vi blir en kopi av hverandre. Hvor alle har de samme øyenbrynene, øyne, hår, og kropp. Og bruker de samme klærne. Eller hvor vi oppfører oss «polert».
  Tvert imot, det gjør meg trist.

  For mange er dette uoppnåelig økonomisk sett, og flere og flere får økonomiske problemer fordi de føler de må ha det dere bloggere fronter, for å være bra nok.

  Igjen, dette er ikke kritikk til deg, men til bransjen.
  Jeg leser fast bloggen til deg og Kristina, fordi dere kunne vært mine venninner, og fordi dere har få sponsede innlegg. Dere prøver ikke å få meg til å være en kopi av noen andre/dere. Jeg elsker hvordan Kristina trener fordi hun elsker det, ikke for å passe i size zero, og hvordan hun har et vanlig forhold til mat, og unner seg digg mat. Jeg vil være som henne.
  Du deler av dine flauser og ditt hverdagsliv. Upolert. Jeg digger det. Du er som oss vanlige. Bortsett fra alle skjønnhetsritualene du nevner. Hvor mange har råd til det?

 • Reply Anniken 18. februar 2018 at 20:06

  Selv har jeg ikke vært til frisøren siden september. Nå er det jo virkelig på tide da det som tidligere var et fortau, nå ser ut som en firefelts motorvei… *2 Men, jeg får ikke ting gratis, og da må det prioriteres riktig. Til andre blondies i lik situasjon; blåshampoo og tørrshampoo gjør underverker 😂

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:24

   Hehe 😀 Motorvei har jeg ofte selv, noen ganger er det en ulempe at håret vokser fort!

 • Reply Maja 18. februar 2018 at 22:08

  Takk for at du tar opp dette temaet Ida!
  Dette er noe jeg har tenkt på selv en stund.
  Det kan til tider oppleves som frustrerende at mange bloggere får sponset behandlinger som koster et studentbudsjett i måneden, for å være «naturlig» pen. Selvfølgelig blir jeg påvirket når bloggere skriver om at «disse vippene og brynene gjør at jeg ikke trenger å sminke meg». Frisøren har klippet, farget, satt inn extenstions og klippet igjen til den nette sum av… 5000? 10 000?
  Leppene har fått et lite stikk av restylane, og det er en utrolig flink, profesjonell og herlig dame som har gjort det..gratis.
  Ja, jeg er litt bitter.
  Jeg vil også skjemmes bort og få dette sponset!
  Dessverre påvirker det som noen mener er et minimum av månedlige behandlinger man bør få utført i like stor grad en 26 åring (meg) og en 16 åring (min kusine).

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:23

   Skjønner absolutt at det er bittert og frustrerende. Og hvis noen fremdeles skriver om sponset restylane: meld dem til forbrukerombudet, det er helt no no!

 • Reply Karoline 19. februar 2018 at 13:49

  Smører du deg med bodylotion hver kveld på tørr hud? Jeg synes det tar så lang tid før det trekker inn hvis jeg ikke har dusjet først. Men huden min er jo så tørr nå på vinteren 🙁

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:35

   Ja, det gjør jeg! 🙂 Men smører den ikke helt inn i huden, lar huden «drikke» selv <3

 • Reply Hanne 20. februar 2018 at 20:34

  Om flere bloggere hadde tenkt slik! Jeg er lærer i videregående skole og har elever som vurderer å heller stryke i fag enn å ta seg råd til å få legeerklæring ved sykdom. Men vippeextensions – det hadde de råd til. Jeg er ganske sikker på at de fleste av elevene som har det, ikke hadde hatt det dersom bloggere ikke skrev om det. Og så synes jeg jo selvfølgelig de er mye finere med sine naturlige vipper…

 • Reply A 21. mars 2018 at 20:32

  Hei Ida! 🙂

  Ser du skriver du har hatt en del problemer med inngrodde hår, og da er vi to. Jeg vokser jeg også, og etter en behandling for over et halvt år siden med en «ekspert», (som i utgangspunktet kun var ekspert på påføring av voldsom smerte. vi snakker hot wax som sakte og forsiktig ble fjernet igjen…), så har huden aldri helt blitt den samme. Jeg hadde vokset før, uten problemer. Men etter voksetimen fra helvete ble det gradvis bare mange røde prikker og inngrodde hår. Ser nærmest ut som om underlivet mitt har kommet i kvisefasen av puberteten.

  Jeg har tatt det fornuftige, men kjipe valget med en lang pause fra voksingen, og brukt Tend Skin Solution etter å ha ransøkt hele google for anmeldelser av produkter mot inngrodde små djevler. Så langt har jeg likevel ikke opplevd mirakler, kun visse forbedringer. Det skal sies at jeg kun har brukt det i under 2 uker, så kanskje blir det helt borte etterhvert, som flere av anmeldelsene skriver. Kanskje har du noen gode tips, eller fått bort dine? Også lurer jeg på om du kan anbefale stedet du vokser deg? Jeg er på utkikk etter et sted hvor de virkelig kan det de driver med!

  Hvis du har mulighet og tid til å svare så er jeg veldig takknemlig for det! <3

 • Reply yohoho 14. august 2023 at 07:42

  Yohoho.io is a outstanding multiplayer on the web recreation that contains taken the
  gaming entire world as a result of storm. Inside of this recreation, your self participate in as a pirate and
  navigate for the duration of a hazardous sea,
  battling from other pirates in direction of develop into the strongest
  and highest feared pirate upon the superior seas. The activity is free toward play and can be played within any internet
  browser, manufacturing it easily offered toward anyone with an internet marriage.

  Gameplay

  In just Yohoho.io, gamers manage a pirate ship and sail
  above the ocean, amassing materials and battling versus other players.
  The game is separated into two modes: team method and deathmatch
  mode. Inside personnel method, players are divided into groups and need to perform together toward triumph over other teams and collect the utmost materials.
  Inside of deathmatch manner, players overcome in opposition to each other within an all-out beat in direction of be the ultimate pirate standing.

 • Reply sklep 11. mars 2024 at 13:07

  Wow, awesome blog format! How lengthy have you ever been blogging for?
  you make blogging glance easy. The full glance of your web site
  is excellent, as well as the content material! You can see similar here sklep internetowy

 • Leave a Reply