Hverdagsliv

EN HELG UTEN PLANER

17. februar 2018

Endelig en helg uten planer! For en luksus. Her i huset sov vi lenge, før vi spiste frokost i to timer. Noe av det beste som finnes er å sitte rundt spisebordet og prate. Og når man har en helg uten planer, kan man jo gjøre nettopp det.

Resten av dagen har gått med til å se på Varg Veum (da vet du at du er tom for serier), vase litt rundt i byen og ikke minst gjøre noe jeg har hatt lyst til lenge: få gang i Tise-kontoen min. Jeg har såå mye fine klær liggende, som jeg bare vet at jeg aldri kommer til å bruke igjen. Så å legge det ut til salgs får bli mitt bidrag til miljøet denne måneden. Ja til gjenbruk! 😀 Jeg legger ut litt her og der, foreløpig finner du blant annet alle By Timo-kjolene mine, en Missoni-pute, Eames-gyngestolen min og masse fint fra Second Female. Du finner meg på @idawulff 

Et lite Oslo-tips fra meg: dirty fries på Døgnvill Tjuvholmen. Altså: hvem bryr seg om kosthold når de kommer på bordet… 

Hva resten av helgen bringer vites ikke. Jeg har lyst til å gå på stand up i kveld, men det virker som om alt er utsolgt. Noe fest blir det i hvertfall ikke, dét sparer jeg til neste lørdag. Har egentlig lyst til å besøke familien også, så kanskje det blir en liten roadtrip hjem i morgen.

Ønsker deg en fin lørdagskveld 🙂

9 Comments

 • Reply sigrid 17. februar 2018 at 20:00

  Tips til serie; papirhuset på Netflix. Den er spansk, men en av de bedre seriene jeg har sett(!!!) Slukte den på nullkommaniks. Action og spenning.

  God helg <3

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:38

   Aiii, blir så skeptisk når det er spansk/fransk!! Meeen, ska prøve 😀 Takk for tipset <3

 • Reply Anna 18. februar 2018 at 08:35

  Helg uten planer er den beste følelsen! Anbefaler en serie som heter en natt på NRK hvis dere ikke har sett den enda. Ble liggende hele gårsdagen med den, veldig fin og korte episoder (min favoritt). Nyt søndagen, Ida!

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:28

   Enig 😀 <3 Åh, vi har sett den, men takk for at du ville tipse meg uansett. Håper du har hatt en fin søndag, stor klem!

 • Reply Frida 18. februar 2018 at 18:56

  Har du sett the disapperance på HBO? Sykt bra og spennende serie 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. februar 2018 at 22:25

   Nei, ikke sett 😀 TUSEN takk for tips! <3

 • Reply Ingrid 20. februar 2018 at 09:14

  Jeg har sagt det en gang før, men ifall det har gått i glemmeboka og du ikke har sett den. OUTLANDER! Ja, det måtte ropes høyt. Altså, du forstår ikke. Jamie all the way sier jeg bare 😍

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:33

   Outlander står på lista 😀 <3

 • Reply http://mobileautodetailingkc.com 12. august 2023 at 08:44

  Thanks for the blog.Really looking forward to read more.

 • Leave a Reply