Hverdagsliv

FAMILIETID MED FREIA BRETTSPILL

18. februar 2018

Reklame for Freia Melkesjokolade


Søndager hjemme hos familien ♥

Jeg er så glad vi bestemte oss for å ta en dagstur hit. Vi har gått tur for å se hvordan det ligger an med leiligheten vår, spist god lunsj og bedrevet en av mine favorittaktiviteter: spilt spill! Som jeg har sagt før: min oppgave i familien er å sørge for at alle legger fra seg iPaden og samles rundt bordet for å gjøre noe sammen. I en hverdag hvor alle har hvert sitt, syns jeg det er viktig å virkelig være sammen, når vi først er samlet under samme tak.

Familien skjønte ingenting da jeg sa at jeg hadde med fire helt nye spill, og alt jeg la på bordet var fire plater med Freia Melkesjokolade.

Men: Freia har gjort noe så smart som å lage brettspill inni emballasjen. Snakk om å kombinere to av livets største gleder: sjokolade og brettspill 😀
Sjokoladene som inneholder brettspill er Freia Melkesjokolade, Freia Melkesjokolade Firkløver, Freia Melkesjokolade Fruktnøtt og Freia Melkesjokolade Kvikk Lunsj.

Freia har laget fire forskjellige spill. Hvilket spill du får i din emballasje er helt tilfeldig, men det står mellom Redd Blånesæter, Reisen til Fjellets indre, Kjempestorkene angriper og Stork vs. Ninjastork. Vi endte opp med å spille Reisen til Fjellets Indre – som enkelt forklart handler om å komme seg først frem til fjellets indre. Sjokoladebiter brukes som spillbrikker, og mangler du en terning: last ned en terning-app. Altså er det like lett å spille Freia Brettspill på vei til hytta som hjemme i stua 🙂
Som en bonus, kan man faktisk vinne premier ved å spille Freia Melkesjokolade-brettspill. På innsiden av pakningen finner du en unik kode, som kan skrives inn på Freia sin nettside HER. Der kan du også se bilde av premiene du kan vinne.

Så det er noe å tenke på neste gang du planlegger spillkveld med familie eller venner 😀

Nå skal vi på middag hos mormor og morfar, før vi setter oss i bilen og kjøre tilbake til Oslo by! Snakkes snart igjen 

4 Comments

 • Reply Helene 18. februar 2018 at 22:36

  Elsker spill! Er bare 25 år, men spill og vin slår alt! Vet du hvor mammaen din har kjøpt de sorte glassbrikkene? Klem

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:37

   Jaaa, enig 😀 <3 De er kjøpt på Interiørbutikken i Tønsberg.

 • Reply MarieB 19. februar 2018 at 12:28

  Sjokolade og brettspill – det blir ikke bedre! Så fint bilde av deg og kjæresten 🙂 Det er så gøy at hvis jeg ikke får kikket innom på noen dager er det masse å scrolle seg gjennom, bloggen er virkelig på topp om dagen! <3

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:50

   <3 <3 <3

  Leave a Reply