Hverdagsliv

DET SOM VEKKER DRAGEN I MEG

19. februar 2018

Det er et folkeslag jeg aldri kommer til å forstå meg helt på, og det er de som bare chiller noe helt vanvittig. Eller som jeg liker å kalle det: de som bare driter langt i andres tid. Jeg bryr meg ikke hvis en venninne er ti minutter forsinket til en lunsjdate, det som vekker dragen i meg, er når folk jeg betaler, gir fullstendig blaffen i meg. Som i dag for eksempel. Jeg stresset i vei for å gjøre alt klart til vaskehjelpen skulle komme, og stod utenfor og trippet da hun egentlig skulle vært her. Det hjalp ikke at jeg stod der med en taxi som hadde startet takstameteret – for jeg hadde selvfølgelig gjort avtaler på samme tid som leiligheten skulle bli vasket. Men vaskehjelpen chillet max, og svarte på melding at hun kunne jo kjøre hjemmefra nå, og da ville det ta ti minutter ish. Altså. Du skulle vært her for et kvarter siden, og jeg skulle vært et annet sted nå. Og nå må jeg vaske bingen sjæl, fordi jeg ble så provosert. HAHA! Det er ikke dét dette handler om altså, det fikk meg bare til å tenke på hvor ofte jeg venter på folk som kommer for sent. Og så vokser snøballen, for da kommer jeg for sent til neste avtale. Og jeg er helt allergisk mot å komme for sent. Kan ikke alle bare ha respekt for andre sin tid, thank you very much 

Jeg hadde i hvertfall nok respekt for meg selv i dag, til å kjøpe denne nydelige rosebuketten. Den var litt mer bildevennlig enn meg, som har vært ute på tokt i boblejakke og med dott på hodet.

Ellers har jeg sendt avgårde en haug med pakker i dag også. Som jeg nevnte, har jeg laget meg Tise-konto, og jeg var på grensen til å angre da jeg krabbet opp til postkontoret som et esel med makset lass. Men tanken om at jeg gjorde noe miljøvennlig fikk meg gjennom det – og selvfølgelig en veldig snill mann på postkontoret, som hjalp meg å klistre frimerker og brette kasser 😉 Nå er jeg mange kjoler og én Missoni-pute fattigere, og det føles BRA. Når jeg flytter skal jeg gå løs på lagerboden min, der er det så mye klær at jeg helt sikkert må ansette noen familiemedlemmer for å komme meg gjennom…

Resten av kvelden har jeg ingen andre planer enn husarbeidet jeg prøvde å lure meg unna. At det er lyst ute nå gjør meg helt sjukt glad. Får nesten samme følelse som etter å ha trent. Hurra 😀 

23 Comments

 • Reply Christina 19. februar 2018 at 16:22

  Tror du kanskje ikke bør noen sinne bør gå til oppussing av noe med hjelp av håndverkere 😂

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:34

   Nei, det kan jeg tenke meg :O

 • Reply Henriette Louise Larsen 19. februar 2018 at 19:09

  Selvom vaskehjelp er litt luksus synes jeg likevel at en bør møte opp til avtalt tid. Det er jo som et arbeidsforhold, så den reaksjonen er helt forståelig. Haha! God unnskyldning for å unne seg nye blomster i alle fall 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 19:10

   Enig! 😀 <3

 • Reply Lotte 19. februar 2018 at 20:34

  Hei,
  Jeg er veldig glad i bloggen din, vil du skal vite det. Og ikke misforstå mitt spørsmål.

  Men, ny leilighet bringer vel med seg enorme utgifter til både det ene og det andre. Hvordan kan dere da ha råd til vaskehjelp, FULL selvpleie (hår, negler, voksing, bryn……), taxi hit og dit, spise ute, reiser osv. Jeg er riktignok student, men forstår det ikke hvordan dere har råd. Mulig du ikke er keen på å utdype, men ble nysgjerrig. Skulle gjerne hatt det sånn selv! 😀
  Ellers god kveld <3

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:50

   Hei 🙂 Så hyggelig at du liker bloggen min. Full selvpleie er en prioritering – jeg kjøper for eksempel veldig sjeldent nye klær. Drikker nesten ikke alkohol ute heller, så da kan man bruke penger på andre ting. Taxi hit og dit bruker jeg i jobbsammenheng, altså i forbindelse med oppdrag. Disse skriver jeg av på skatten, og unner meg fordi jeg ikke har utgift på bil. Ellers har vi jo to inntekter, så derfor er vi heldige og har råd til både reising og restauranter uten at det går nevneverdig på bekostning av ny bolig. Om det er så mye mer å utdype vet jeg ikke :O Men vi er eeegentlig veldig fornuftige altså 😀 <3 Klem!

 • Reply Camilla 19. februar 2018 at 20:57

  Er så enig. Mangel på respekt for andres tid er noe av det verste jeg vet. Spesielt når det er «profesjonelle», og ikke venninne-dater som du sier. :p Burde skamma seg 😉

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:39

   JAA 😀

 • Reply Thea 19. februar 2018 at 21:14

  Hei! jeg bare lurte på noe. husker du og kristina hadde et prosjekt sammen for en tid tilbake, som det virket som skulle lanseres om ikke så lang tid? Bare lurte på om det prosjektet ble noe av, eller om dere lanserte det og jeg aldri fikk det med meg? haha

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:44

   Hei! 🙂 Vi prøvde oss på podcast, men det funket ikke helt for meg. Kanskje vi prøver oss igjen ved en senere anledning!

 • Reply Katrine 19. februar 2018 at 23:43

  Eventuelt rope ut og be meg hjelpe deg! Synes det er så utrolig gøy å styre med. Samtidig som man selv blir kvitt noe som andre blir lykkelige eiere av. En skikkelig god følelse!! 😍

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:33

   Eniiig, gøy er det 😀 <3

 • Reply R 19. februar 2018 at 23:46

  Vaskehjelp på 30 kvadrat 😀

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:33

   Deilig 😀

 • Reply Ina 20. februar 2018 at 12:53

  Har du vaskehjelp til 30 kvadrat?:p

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:32

   Skammer meg ikke, hvis det var det du lurte på 😀

 • Reply Lotte 20. februar 2018 at 16:43

  Jeg må bare fortelle noe som skjedde i dag som var veldig irriterende..
  Jeg var på kiwi.. var en mann i 50-60årene som var foran meg i køen.
  Når han står å pakker ned varene sine rett ved meg (varene mine kom på samme bånd) og istedenfor å bare komme seg av gårde så skulle drikke brus og han ville heller ikke flytte vogna si.. nei den sto ved siden av meg når jeg betalte. Han fikk også noen av de som jobba der til å leite etter noe han hadde glemt i butikken – noen strikka hansker.
  ARROGANTE NORDMENN😐😮

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:32

   Skakke være mulig!!

 • Reply MayBritt 20. februar 2018 at 19:04

  Amen! Er så enig med deg, tenk så mye lettere alt hadde vært om alle hadde respektert andre sin tid! 😅 Du, den øyekremen fra Ole Henriksen du skrev så fint om. Gjør den at sminken ikke legger seg i linjene under øyet? Sliter nemlig med samme problem som deg der 😆

  • Reply Ida Wulff 20. februar 2018 at 21:32

   Den hjelper i hvertfall veldig mye 😀

 • Reply Anna 20. februar 2018 at 22:58

  JA TIL PODCAST!!!!

 • Reply Anonym 21. februar 2018 at 22:34

  Hei! Jeg gikk bak deg her om dagen på Vinderen, og hadde egentlig tenkt å si hei, men så gikk du opp mot Shell og jeg tenkte der hadde vært litt voldsomt å følge etter deg opp dit. Så jeg tenkte jeg kunne si det her i stedet. At jeg setter veldig pris på bloggen din, kanskje noe for gamle dagers skyld. Da jeg var veldig ung tenåring og trengte noe å finne trøst og glede i. Du er skikkelig kul. Håper jeg møter på deg en annen gang så jeg får sagt hei.

  Heia Ida!

  • Reply Ida Wulff 22. februar 2018 at 12:16

   Hei 😀 Åh, da var jeg på hissig tokt og jaktet på en minibank, så endte jeg med å kjøpe tyggis på Shell i stedet for å få tak i cash! Haha. Men så hyggelig å høre, får håpe vi bumper inni hverandre en annen dag <3 Stor klem!

  Leave a Reply