Reise

DETTE GLEDER JEG MEG TIL

23. februar 2018

Reklame: min kommende reise med Royal Caribbean er sponset 


Påskeferie: I slutten av mars starter påskeferien, og jeg har foreløpig ingen planer. Men jeg gleder meg uansett veldig mye til at samboeren min skal ha litt fri fra jobb! Selv har jeg alltid fri og er alltid på jobb, som jeg liker å si. Heldig med den. Men det at han får noen fridager, gjør at vi kan finne på noe hyggelig – og være sent oppe, hurra! Om vi hiver oss avgårde på en roadtrip eller om det blir Oslo-påske vites ikke. Aller mest kunne jeg tenke meg å dra på hyttetur med en liten gjeng, men det er sikkert svindyrt å leie en hytte i påsken. Hyggelig skal vi i hvertfall ha det, hva enn som kommer til å skje 😀

Befaring av leilighet: I midten av april… Jeg grugleder meg så vilt mye til å tråkke inn i leiligheten for første gang, og se hva vi egentlig har kjøpt. Burde nesten hatt sånn hjelm med en GoPro som filmer ansiktet mitt den dagen, haha! Kanskje blir jeg skuffet, kanskje blir jeg skikkelig glad. Jeg har hørt rykter om veldig fin takhøyde, så det har gitt meg håp. Nybygg er i utgangspunktet ikke helt min stil. Takhøyde er min stil. Når vi har fått se leiligheten, er det bare å hive seg rundt og begynne å bestille møbler. Og så reiser jeg passende nok på ferie.
Cruise i Middelhavet: Kristina og jeg reiser på jentetur med Royal Caribbean! OMG, som jeg gleder meg. Vi flyr til Barcelona, og så tar skipet oss videre til Mallorca, Marseille, La Spezia, Roma og Napoli. Jeg har vært på nøyaktig denne ruten før, men da var jeg en sur tenåring som helst ville ligge på skipet og drikke brus når familien gikk i land. I senere tid har jeg virkelig angret på at jeg ikke gikk i land i Napoli, og besøkte Pompeii. Dét skal jeg gjøre denne gangen! Og så Roma, da. Favorittbyen. Best av alt: skipet vi reiser med heter Symphony Of The Seas. Det er verdens største cruiseskip som ble bygget ferdig nå i 2018. Kanskje det blir litt vanskelig å komme seg i land likevel? 😉 Alle bildene i dette innlegget er fra min forrige reise med Royal Caribbean, da familien og jeg var på cruise i karibien. Jeg elsker å være på cruise, alt er liksom så enkelt. Man blir båret på gullstol fra den ene paradiset til det andre, man har alt man trenger rundt seg, bruker ingen penger når man er ombord – og man finner ut hvilke steder som er verdt å reise tilbake til. På forrige cruise lærte jeg blant annet at jeg aldri skal feriere på Jamaica, men at Mexico er et sted jeg MÅ tilbake til. Rabattkode på cruise finner du forresten nederst i innlegget.

Flytte inn i ny leilighet: Når jeg kommer hjem fra cruiset, er det bare å kaste seg rundt. For da skal bingen pakkes ned på én dag, og så skal det flyttes. Det blir en STOR dag, og jeg kommer sikkert til å være så lykkelig at jeg griner. De første dagene skal nok brukes på å male vegger og sette opp garderober og så videre, og så er det bare å skyve møblene på plass. Hvis vi har noen møbler da… Hehe.
Besøke en venninne: Er det noen som husker Naddis? Nå har jeg ikke sett henne på ett år. Min vakre venn som dro til California for å ta master, så skjedde livet, og nå ser det ut til at hun skal bli der for alltid. Jeg sender henne snaps av at jeg sover på en hems – hun sender meg snaps av bassenget sitt som har utsikt til Hollywood-skiltet. Forskjell på folk. Nå begynner det å bli på høy tid at jeg reiser over på besøk, og jeg håper at jeg får det til i løpet av mai. Æææ! Som jeg savner henne. Er det noe jeg er dårlig på, så er det å holde kontakten med venner som flytter ut av landet. Som om de ikke eksisterer helt på ekte lengre. Men nei, der må jeg bare ta meg sammen!

Sommer i Tønsberg: Når sommeren kommer, og vi er kommet oss ordentlig på plass i den nye leiligheten. Alle vet jo hvor fin sommerby Tønsberg er! Det skjer så mye gøy i byen i sommer, så jeg gleder meg veldig til å invitere gjester hjem. Servere middag og vin, før vi går ut og tar sommernatta med storm. Dessuten har mamma og pappa akkurat kjøpt seg båt, og da er det vel ingen tvil om at store deler av sommeren skal tilbringes ute på vannet 😀
Hvor sykt er det at disse bildene verken er fargeredigert eller lagt filter på? Karibien er vakkert altså Lengter tilbake – men nå gleder jeg meg veldig til Europa-ferie denne gangen!

Ingen tvil om at jeg har mye å glede meg til denne våren/sommeren. Føler meg så heldig at jeg ofte har mareritt om at ting går til helvete. Men det får man tåle! Har du noen morsomme reiser planlagt i nærmeste fremtid? 😀 Tell me, tell me.


Siden jeg samarbeider med Royal Caribbean er jeg så heldig at jeg får gi ut en rabattkode på bloggen. Rabattkoden ida10 gir 10% rabatt på ALLE reiseruter med Royal Caribbean

 

35 Comments

 • Reply Charlotte 23. februar 2018 at 15:44

  Hei! Vet du om rabattkoden din gjelder for hele reisen (inkl. skatter og avgifter) eller kun for basisprisen?

 • Reply GJ 23. februar 2018 at 17:47

  Helledussen du er heldig!! Arh, feriefoten begyne å bli litt rastløs nå…

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 19:10

   Samme heeer 😀

 • Reply Anine 23. februar 2018 at 18:00

  Cruise ser så deilig ut, har så lyst til å gjøre det selv! Selv skal jeg snart til Cape Town, can’t wait! 😀

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 19:09

   Åh, så deilig 😀 Håper du får en fantastisk tur <3 <3

 • Reply Charlotte 23. februar 2018 at 19:34

  Hvorfor vil du ikke på ferie til jamaica ? Og må man ikke bruke noe penger ombord i det hele tatt?

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 19:09

   Følte bare ikke viben helt der, både vær og mennesker. Men kan selvfølgelig være annerledes i andre byer 🙂 Hvis man har drikkepakke trenger man ikke bruke penger ombord nei 🙂 All mat og drikke er inkludert da. Såå deilig <3

 • Reply Elisabeth L 23. februar 2018 at 22:18

  åå, får så god følelse av slike innlegg! ser virkelig frem til ferie selv, og har alltid hatt lyst til å ta cuiseskip med samme ruta som du skrev over, så gleder meg til å se hva du synes 🙂 har forresten testet premium white, og nå er det min andre runde etter 2 mnd, dette høres kanskje dumt ut, men jeg må bare spørre haha; det samles veldig mye spytt når jeg skal ha det i 25-30 min, pleier du som regel å spytte det ut underveis eller svelger du det ned? for leste at det ikke bør svelges? vet liksom ikke hva jeg bør gjøre, haha 😛

 • Reply T 24. februar 2018 at 01:43

  Hei Ida! Kunne du skrevet litt om hva slags tanker du har rundt studier/valg av studiet? Jeg har virkelig ikke peiling på hva jeg skal velge. Har tenkt på alt fra sykepleier til jus… Er det noen studier du finner spesielt interessante?

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 18:56

   Hei 🙂 Åh, jeg er så grønn på dette selv akkurat nå, så jeg er nok ikke til stor inspirasjon. Vurderte jus sterkt en periode, men etter å ha hatt bittelitt jus på bacheloren min, er jeg helt sikker på at jeg ALDRI skal ha noe mer med det å gjøre. Sykepleier derimot er ganske interessant for meg – da er man virkelig safe, og man kan gjøre så mye forskjellig. Lykke til med valget ditt <3

 • Reply Anne 24. februar 2018 at 09:47

  Cruise høres spennende ut! Reiser til Thailand, nærmere bestemt Koh Tao, om 14 dager 🙂 Gleder meg til å unnslippe sprengkulda som kommer..

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 18:55

   Goood tur, var så lei meg for at jeg ikke fikk tatt turen til Koh Tao :O <3

 • Reply Eline 24. februar 2018 at 09:55

  Hei Ida 🙂
  Jeg skal på bryllupsreise cruise i karibien i april <3 har du noen tips? Var dere i Miami først? Overnattingssteder der? Noe man bør få med seg? Måtte dere ta vaksiner før dere reiste til karibien? Noen utflukter som er verdt å få med seg? Reiser med allure of the seas, var det det du reiste med også? 🙂

 • Reply Eline 24. februar 2018 at 10:00

  Heihei! Har ingen reiser planlagt, men er på tur nå. Backpacker i 2 måneder. Har vært i Namibia, India og nå er jeg i Indonesia før turen går videre til Dubai, Jordan, Israel og Palestina. Fælt for min del å leve under backpacker forhold, men når jeg ser at andre folk lever verre går det fint. Men må ælig innrømme at cruiseferie ikke ser så veldig feil ut, så kanskje det blir det for å lade opp etter alle inntrykkene her!:)

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 19:08

   Woooow, så kult 😀 <3 Kan tenke meg det er mange inntrykk som skal synke etter en slik tur ja. Likte du India?

 • Reply Becca 24. februar 2018 at 11:05

  Virkelig verdt å besøke Pompeii når man er i Napoli, fyy søren det var helt fantastisk! Må sette av en del timer, da byen er stor å utforske. Vis dere har tid- vær så snill å ta på joggeskoene og gå hele veien opp til toppen av vulkanen Vesuv! Vanvittig fin utsikt og jeg synes det var ganske stort å kunne se ned i krateret!

  Napoli i seg selv synes jeg egentlig var skuffende de dagene jeg var der i fjor på rund reise rundt om i Italia. Veldig pent om dagen. Fin park og strand promenda og gatene med mye farger, butikker osv. Litt kronglete å komme seg fram og best å holde seg på «fin» by siden👆🏻, da det oser av svært mye søppel, tagging og lommetyver. Ble anbefalt av italienerne i Roma om å ikke ha på seg for mye synlige verdi saker (gull smykker osv) og spesielt legge igjen designer vesker på rommet.

  Ha med rikelig med drikke, da det ikke er lett å finne butikker som selger væske. Ligger så trang og «usynlig» til.

  Den eneste stranden er helt grei vis dere vil besøke. over befolket og rundt 200kr per person for en solseng.

  Ikke gå i gamle byen om kvelden. Det er det verste jeg har vært med på. Altfor mørkt,, søppel og tagging overalt og en hver mann som røyker hasj i hvert hjørne. Store gjenger som stopper deg opp hele tiden for å selge deg noe eller skal «vise» deg steder som er verdt å besøke. Som oftest lokke deg med innpå ett bordell.
  Tok meg 3 dager før vi ble overbevist at Napoli er sjarmerende på sin måte, men kun om dagen etter vår erfaring dessverre😓

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 18:54

   TUSEN takk for at du ville dele din erfaring 😀 Blir jo ikke så mye tid i Napoli, men Pompeii skal jeg i hvertfall få med meg <3 Klem til deg!

 • Reply Anonym 24. februar 2018 at 11:57

  Ååå du har mye å glede deg til! Sjalu 😩 Det siste bildet så ut som bilder f eks TUI og slikt bruker til reklame, dødsfint!!

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:38

   Jaaa, var så fint der 😀 Det er på Cayman Island! <3

 • Reply Hilde i Oslo 24. februar 2018 at 15:52

  Hei! Vi skal på Symphony of the Seas 14 april. Når skal dere dra??

 • Reply Charlotte 25. februar 2018 at 13:14

  Åå, her var det mye fint å se frem til! Jeg har såå lyst til å dra på cruise, så det håper jeg at jeg får til i løpet av 2019 🙂 Selv drar jeg til Milano om en måned – det ser jeg utrolig mye frem til. Sommeren er enda litt åpen, så der kan det enda blir veldig bra. Gleder meg til å følge med på alt det fine du skal fremover <3 Stor klem

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 19:06

   Så gøy med Milano, der har jeg aldri vært 😀 Goood tur <3

 • Reply Kristin 25. februar 2018 at 14:38

  Hei! Jeg lurer veldig på hvilken selvbruning du bruker, både til kropp og ansikt?:)

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 18:53

   Bruker for det meste Clarins og Vita Liberata 🙂

 • Reply M 25. februar 2018 at 16:26

  Nå har jeg hørt flere som sier at de mislikte Jamaica sterkt etter å ha stoppet innom mens de har vært på cruise. Jeg lurer litt på hva som gjorde at du ikke likte deg der? Kjæresten og jeg var nylig på tur i Jamaica, men på en annen del av øya enn der cruiseskipene kommer, og vi synes det var helt fantastisk. Har veldig lyst til å reise tilbake dit! 🙂 Vil anta at det kanskje var veldig turistpreget i området dere var i, uansett så anbefaler jeg å ikke avskrive Jamaica fullstendig basert på det inntrykket du fikk 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 19:07

   Hvor var dere? 🙂 Det blåste ekstremt mye, men først og fremst syns jeg menneskene var sinnsykt slitsomme der. Og da snakker vi alle. Mamma og pappa har vært i 2 uker, og de vil heller ikke tilbake. Men ja – det er sikkert stor forskjell på stedene!

 • Reply Susanne 25. februar 2018 at 22:30

  Så mye herlig å glede seg til!
  Men ang. malingen, får dere ikke veggene malt i de fargene dere ønsker, med tanke på at de uansett kommer til å ta minst to strøk med hvitmaling før overtakelse? Vet ikke hva som er standard, men en venninne av meg fikk iallefall velge ut fargekoder og flytta inn til profesjonelt nymalt nybygg! Verdt å sjekke opp 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 19:13

   Hei! 🙂 Det kostet så innmari mye per farge man valgte – uansett hvor lite man skulle ha malt. I tillegg hadde de så få farger å velge mellom, så da tar jeg det heller selv 😀 <3

 • Reply Hilde i Oslo 26. februar 2018 at 13:20

  Hvilken dato reiser dere m symphony of the Seas? Ses vi 14 april ombord?

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:34

   Vi skal reise 14. april ja!

   • Reply Hilde i Oslo 27. februar 2018 at 19:25

    Så gøy! Da ses vi ombord!! : D

    • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 19:27

     Så gøy da 😀 <3

 • Reply Elisabeth 1. mars 2018 at 16:53

  Jeg og mine venninner skal til Roma i juli, som jeg gleder meg veldig til. I fjor dro vi til Island, som anbefales for alle! Håper det blir årlige turer med jentegjengen, lenge etter vi er ferdige med studietiden!

  • Reply Ida Wulff 2. mars 2018 at 11:40

   Åh, det er sååå koselig 😀 Og Roma er jo verdens fineste by <3

 • Reply tourism company in lonavala 25. mars 2024 at 16:22

  I truly appreciate this blog article.

 • Leave a Reply