Hverdagsliv

DET ER BLÅMANDAG

26. februar 2018

Følelsen av å våkne av alarmen 6.30, finne ut av at det er 15 minusgrader ute og at det er tomt for både pulverkaffe og kaffekapsler. Det er sjeldent jeg bruker  mye krefter på å ta meg sammen og tenke: Ida, du har verdens beste liv, ikke sutre. Det er bare det at… Når det er 15 minus ute, så er det sånn cirka 5 minus inne. Det føles i hvertfall slik. Sverger jeg kan kjenne det nyvaskede håret mitt fryse til is akkurat nå.

Jeg har så vondt i viljen i dag. Kanskje skyldes det date night med vin på onsdag. Kanskje skyldes det stand up og drinker på kulturhuset på torsdag. Kanskje skyldes det helaften og drinker med svigers på fredag. Kanskje skyldes det bursdag og bytur på lørdag. Har du hørt! Snakk om å gjøre ekstremsport i å dra seg ut av vintermodus. Ble så opphengt i å komme meg opp av sofaen og gjøre masse hyggelig, at jeg i følge min egen ordbok har hatt en fire-dagers. Mange fine minner, men i dag er det tungt…Skammer meg over sutringen, men klarer ikke å la være. Nå skal jeg blåse håret tørt, drikke så mye vann jeg orker og fokusere på at det finnes liv som faktisk er tøffe der ute. Og så må jeg vel ta på meg to boblejakker, og sprinte opp til butikken for å kjøpe kaffe.

Liiivet, har vi ikke fortjent bedre enn denne bitende kulden? Det syns jeg.

15 Comments

 • Reply Caroline 26. februar 2018 at 11:24

  Kjære Ida… det føltes så innmari bra å høre at det ikke bare var jeg som akutt våknet dødstidlig idag blåfryst fra helvette( ja kaldt inne også selv med pysj( hvilket jeg egentlig missliket men bruker forI det er kaldt i utgangspunktet) men nå tok kuldegradene kaka)! Jeg visste ikke om jeg skulle avlyse uken eller hvor jeg skulle gjøre av meg.. jeg skriver masteroppgave for tiden og er «selvstendig sjef» så det satt eksepsjonelt langt inne å stå opp. Ikke hjelper det at han jeg har har en greie med bor i California( jeg flyttet akkurat hjem pga krav fra universitetet) og at det går skikkelig dårlig… med andre ord er jo følelseslivet på bærtur også da, hvilket jeg i utgangspunktet hater fordi jeg har vært som deg ( mastersjef i eget liv som singel) men brått måtte forholde meg til følelser og hele den pakka… jeg som har alt på stell har plutselig følelser som mindfucker alt og da blir småting som vinter, kulde, kaldt, trøtt, kjipt, ja du vet Store ting.. liv altså. Phu, dette ble brått veldig dypt, men kjente meg liksom så igjen i deg. Forresten ha en videre fantastisk dag! Jeg klarte å stå opp tidlig, og kjenner dagen brått er bedre allerede( kaffen reddet meg!) Klem Caroline.

 • Reply KostholdsBloggeren 26. februar 2018 at 12:59

  Det er mandag. Hvorvidt den er blå vet jeg ikke, her er den hvit. Nå er det nok snø?

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:35

   Du sier noe der: HVIT MANDAG! Æsj,nå holder det altså :O <3

 • Reply Anine 26. februar 2018 at 12:59

  Haha, etter en slik helg er det vel lov til å synes litt synd på seg selv! Ha en fin mandag <3

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:35

   Ikke sant 😀 Hehe. Takk det samme <3 Eller tirsdag da, som det plutselig rakk å bli!

 • Reply Tora 26. februar 2018 at 13:31

  Det e så deilig og hør at mandag e hardt for fleir. I et I-landsperspektiv, så klart, men likevel!

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:34

   <3 <3 <3

 • Reply mh-Ingrid 26. februar 2018 at 13:53

  Skjønner deg godt, jeg!
  Hvor er skjerfet fra forresten? Sykt fint 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:34

   Det er fra Arnie Says 🙂 <3

 • Reply Mia 26. februar 2018 at 16:48

  Så fin jakke! Hvor er den fra?

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 20:32

   Ravn 🙂

 • Reply Marie 26. februar 2018 at 23:30

  Fryser du ikke på anklene dine?!😨 Jeg bor i Tønsberg og kledde meg seriøst i bobledress for å gå de 5 meterne det er fra leiligheten min til matbutikken rett over gata. SVINKALDT. Hadde aldri greid å gå med bare ankler nå, så kudos til deg altså🙅🏼

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 23:55

   Dette var ikke i dag altså – men jo 😀 er veldig opptatt av at jeans skal være korte i beina, så får lide for det nå!

 • Reply Kristin 27. februar 2018 at 20:52

  Du klarer hvert fall å se smashing ut i kulda 😀

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 21:29

   Neimen takk du 😀 <3

  Leave a Reply