Nybygg, hjem & interiør

INTERIØRET JEG IKKE TAKLER

26. februar 2018

Det er kanskje ikke så rart at jeg har interiør på hjernen om dagen, for nå flyr tiden virkelig frem mot overtakelse av leilighet. Jeg snakker en del med en venninne som bor i USA, som også er i gang med å innrede et hjem. Det skal sies at hun har litt flere utfordringer enn meg – for amerikanere har elendig smak når det kommer til møbler. Men én ting vi har til felles, er at vi skal innrede hjemmet vårt i samarbeid med en mann. I dag morges, da det var kveld hos henne, lå vi og sendte bilder frem og tilbake, og lo av møbler som er blitt foreslått av vår bedre halvdel.

Da fant jeg ut at jeg like gjerne kunne lage en liste over ting som er fullstendig NO NO, sånn at de aller verste forslagene slipper å komme på bordet. Og hvorfor ikke dele den på bloggen også!Jeg har nemlig litt lyst til å høre hva som er dine no no’s i kommentarfeltet.
Her er interiørtrender og møbler som aldri kommer til å sette en fot innenfor hos meg:

Skinnsofa: finnes ikke deilig å sitte i, syns jeg. Kan riktig nok se pent ut hvis sofaen er stram i fisken og har riktig proposjoner – men jeg ville ikke sluppet en skinnsofa inn i hjemmet mitt om den så betalte husleie. Ligge på skinn og lage knirkelyder som overdøver serien man ser på? Klam på ryggen etter tre nervepirrende episoder? Nei takk!

Spisestoler av plast: jeg har selv hatt det hele mitt voksne liv. Egentlig ganske rart, ettersom mitt favorittsted å oppholde seg er rundt spisebordet. Sitter man 2-3 timer på de harde plaststolene som hadde passet bedre inn hos Mc Donalds, er man garantert vond korsrygg og klam rumpestump. Jeg heier på myke spisestoler fra nå!

Trendfargene: det er ikke så lenge siden 96% av norske hjem ble malt i fargene warm blush og minty breeze. Spesielt førstnevnte syns jeg er helt forferdelig. Først var jeg litt sånn: den er sikkert kjeempefin, men jeg henger alltid etter på trender og trenger litt tid på å like noe som er nytt og annerledes. Men glem det. Med disse fargene på veggene, hadde jeg tilbragt så mye tid som mulig ute av hjemmet.

Stressless i skinn: føler ikke det er nødvendig å forsvare.

Bilder/plakater med quotes: føler egentlig det havner i samme bås som hvite trebokstaver som staver H-O-M-E. Hvis jeg noen gang får følelsen av at jeg trenger å vite at sky is the limit hver eneste dag, så skriver jeg det eventuelt på notater på iPhonen. Når det er sagt: hva man skal ha på veggen… Innmari vanskelig!

Sofa med nakkestøtte: kjæresten min ville bidra i sofajakten, og sendte meg 9 linker til grå sofaer med nakkestøtte og diverse klumper av pølseputer som liksom skal øke komforten. Jeg prøver så godt jeg kan å lytte til alle forslagene hans, men der måtte jeg bare be ham om å ta seg en velfortjent pause fra å google «komfortabel sofa».

Høyglans: åååh, minner! Husker jeg var så happy da barndomshjemmet ble pusset opp med kjøkken i hvit høyglans. Ting forandrer seg, og nå syns jeg at høyglans er både harry og upraktisk. Hei fingermerker!

Glasstopper: egentlig bare fordi det er kjedelig å holde dem rene for støv og fingermerker. Jeg har hatt en god dose glass opp gjennom tidene, og nå kjenner jeg at det holder.

Gul/mørk parkett: nesten hele mitt liv, har jeg vært omgitt av stygge gulv. Det vil si: enten har de vært mørke som natta eller gule som sola. Baaah, nå gleder jeg meg til fint gulv. Sier det ikke seg selv at gulv ikke skal være gult?

TV-benk: det styggeste møbelet som finnes, spør du meg. Det er noe… Amerikansk over det, jeg vet ikke? Og det spiller liksom ingen rolle om det er billig/dyrt, masseprodusert eller spesialdesignet. Jeg satser på å henge TV’en på veggen, og ha et pent konsollbord under. Men kategorien «TV-møbler», trykker jeg aldri på når jeg scroller etter møbler.


Nå håper jeg ikke noen blir fornærmet – vi er jo alle forskjellige. Og det er ikke slik at jeg påstår at dette er en fasit, og at du bør kaste ut godstolen din ASAP.

Men jeg har veldig lyst å høre! Har du en interiørtrend eller et møbel du aldri kunne sluppet inn i hjemmet ditt? 😀

162 Comments

 • Reply Thea 26. februar 2018 at 16:29

  Haha, sykt morsomt innlegg! Trodde jeg seriøst var den eneste i hele Norge som ikke hadde falt for warm blush og minty breeze 😅

  Selv vil jeg iiiiiikke pynte leiligheten min med Buddha-statuer, »pidestaller» (https://www.room21.no/no/artiklar/wire-base-404-stativ-hvit.html), plakater fra pictureit.no og slike knott-hengere (https://www.room21.no/no/artiklar/the-dots-henger-midnight-blue.html) 😇

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:33

   High five 😀 Haha! Og hjelp, sånn pidestall med plante på… Ikke fint. Mulig det blir en liten Buddha utenfor inngangsdøren, men.. Neida :p

 • Reply Mona 26. februar 2018 at 16:32

  Vi har hatt MANGE diskusjoner angående møblene våre.. og gulvtepper og gardiner (han ville ha ikke jeg). Han vil fylle veggene med alt mulig, jeg vil ha litt men også «luft». Og fargene på veggene… men vi ble enige til slutt, etter flere kompromiss 😅😅

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 18:53

   Godt å høre at dere ble enig til slutt 😀

 • Reply J. 26. februar 2018 at 16:35

  Ikke glad i noen av de tingene du nevner heller. VI har prøvd å løse tv-møbel ved å heller ha en projektor som er gjemt i bokhylla bak sofaen med alt av eletronikk der også. På den måten kan det bare være en vegg når den ikke er i bruk.

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 17:38

   Oi, interessant! 😀

 • Reply Madeleine 26. februar 2018 at 16:37

  Jeg vet ikke hvem jeg synes mest synd på av deg og Gravlyset i denne møbel- og interiørjakten, men en ting er sikkert, han kommer til å få et fint hjem takket være deg!
  Det kunne aldri falt meg inn å huse tingene du har nevnt over her.
  Kanskje litt rart, men etter å ha vokst opp og sovet i soverom som er KRITThvite nesten hele livet, så har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal ha hvitt soverom selv. Det er en helt annen verden å legge seg og våkne opp i et «mørkere» soverom. Ville ikke bytta det ut for alt i verden!!

  Lykke til med innflytning! Husk å kjøpe gravlys 😉

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 18:52

   TAKK 😀 Håper han leser denne kommentaren, hehe. Og vet du, hvitt soverom blir det ikke på oss heller! Det er vi i hvertfall heelt enig om 😀 <3

 • Reply Mari 26. februar 2018 at 16:40

  Foreldrene mine skulle lest dette og kanskje tatt noen hint 😉 På min liste over uaktuelt interiør er blant annet glassbord, tapet med blomsterprint (og dyreprint) og teppe foran toalettet (av åpenbare grunner). Ellers er det meste av shabby chic uaktuelt.

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 17:37

   Veldig enig angående shabby chic! Har hatt min dose rosa og hvitt, haha 😀 du får sende avgårde link til innlegget til mor og far, så kan jeg være den slemme budbringeren 😉

 • Reply Martine 26. februar 2018 at 16:42

  Missoni-puter/håndklær/tepper er noe som aldri kommer innenfor min dør 😉 Godt folk er forskjellige!

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 17:35

   Haha, jaaa 😀 Missoni har jo så mye fint! Stygt også, men.

 • Reply Marit 26. februar 2018 at 16:43

  Hva er glasstopper haha?
  Malerier/bilder av personer jeg ikke kjenner er no go for min del!

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 17:38

   Glassplater på toppen av bord/benker! 🙂 og ja… litt enig der, i grunn!

 • Reply Susanne 26. februar 2018 at 16:56

  Kom gjerne med et innlegg om interiør du elsker også 😀

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 17:35

   Åh, det kommer masse 😀 <3

 • Reply Alina 26. februar 2018 at 17:13

  Den industrielle stilen – fysj 😜

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 17:36

   Syns innspill av det kan være fint hvis man har «riktig» type hus. Men ellers foretrekker jeg en lunere stil 😀

 • Reply M 26. februar 2018 at 17:16

  Mannen har så lyst på stressless.. er det styggeste møblet jeg ser, og kommer alltid med dårlige unnskyldninger når han vil av å se på en.
  Disse stripete vasene alle har kommer ikke inn i mitt hus!
  Fargen lilla, engler, wallstickers med sitater, HOME-bokstaver, sort skinnsofa.. Klarer det bare ikke 🙈

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 18:53

   Enig i mye her! Den stripete vasen min er blitt satt på pause, ble såå lei :O og lykke til i kampen mot stressless 😀 <3

 • Reply Eirin 26. februar 2018 at 17:33

  Sofabord som det ikke er plass til noe mer enn en kaffekopp på.. Hva gjør man når det feires kake bursdag??

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 20:32

   Litt størrelse på sofabordet er kjekt 😀 <3

 • Reply Mari 26. februar 2018 at 17:50

  haha!
  Selv er jeg over gjennomsnittet opptatt av interiør og har problemer med alt av stygge ting som fjernkontoller, iphoner etc. som ligger rundt osv. det er jo galskap. Men – etter to år med stoffsofa og hund (det blir aldri ordentlig rent) byttet jeg til skinnsofa. Jeg er overlykkelig, så myk og god. Du har garantert bare sittet i kjipe skinnsofaer. En skinnsofa i mykt (og kanskje dyrt) matt skinn knirker ikke, den puster (ingen klam rygg) og den er så lett å vaske!! så der tar du feil 🙂 utenom den og Tv benken er jeg ening i resten. Det finnes mange pene tv møbler som er lange og lukket, så man kan putte stygge fjernkontroller og ledninger inni der:) Men – Jeg er så lei at alle har det likt hjemme. Alle handler på alt royal design, og ingenting er unikt. Alle har kaj bojesen apen og omaggio vase. Sistnevnte kan jeg spy av. haha. Grå sofa med sjeselong er også noe ALLE har. Mitt tips er å ta seg tid – kjøpe litt unike ting her og der, kanskje litt brukt, pyntegjenstander fra markeder, kanskje noe kunst fra din bestemor (kan se veldig kult ut i nytt hjem) etc. Alle har plakater fra desenio på veggene (spesielt den med kate moss). Designhjem har blitt så upersonlige. og alle har det samme. Handler litt på royal design selv også altså – men jeg passer på at hjemmet mitt reflekterer meg og ikke trend.

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 21:08

   Ååå neida, ikke bare kjipe skinnsofaer 😀 Mamma og pappa hadde en fra Eilersen – de solgte den HELDIGVIS fort, syns den var grusom til tross for at den sikkert snuste på et sekssifret tall. Og ja, apen og vasen er det mye av, haha 😀

   • Reply Mari 26. februar 2018 at 21:30

    Mente ikke at billig = kjipt. Sikkert mange kjipe skinnsofaer til aaaalt for høy pris 🙊 Får du deg hund en gang som får lov til å kommer opp i sofaen tror jeg skinnsofa blir fristende 😀 Om man er veldig opptatt av å holde det rent da.

    • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 00:04

     Hehe, det kan jeg tenke meg! <3

  • Reply Tine 27. februar 2018 at 17:19

   Så enig, haha! Virker som mange har mye av de samme tingene. Kjedelig.

  • Reply M 28. februar 2018 at 13:55

   Enig med deg! Jeg har 4 langhårskatter, tro meg, en stoffsofa blir så sinnsykt stygg og hver gang du setter deg i den blir klærne fulle av hår. Dyr=skinnsofa om man liker et rent hjem. Min er nude farget, dyp, myk og den mest behagelige sofaen jeg har sittet i. Det sier alle som kommer på besøk også. 🙂 Jeg bor i et helt nybygget hus men har en del antikke møbler som er veldig vakre, og det er kult å blande gammelt og nytt. Nytt hus og bare moderne møbler blir fort veldig «møbelkatalog». Har bl.a. antikke krystallkroner, lysestaker, bord, piedestall i marmor med løveføtter (jeg elsker jo katter). Masse grønne planter! Jeg synes et hjem skal reflektere personen/e som bor der. Våg å velge annet enn det som alle andre har! Jeg hater typiske bloggerhjem, fatter ikke at det kan være noe stas å ha prikk lik innredning som alle de andre bloggerne. Det blir så sjelløst. Aller verst er den grusomme Kate Moss plakaten, den ER så stygg og alle har den. Hvorfor vil man ha et masseprodusert bilde av en heroinist på veggen sin?? Bilder med diverse visdomsord på er også forferdelige, samt ord klistret på veggen. «Home», «Carpe diem» osv. Grøsser. Jeg har kunst, både malt/tegnet og fotokunst, som virkelig betyr noe for meg. Mest dyr og landskap med stemning. Noen av bildene har jeg selv fotografert. Jeg har valgt å sette tv’n på ett sideboard/skjenk. En smart måte å slippe kjedelige tv-benker og det blir masse fin lagringsplass i skapet. 🙂

   • Reply Mari 28. februar 2018 at 17:12

    Amen 🙌🏻 Min er i lys brunt buffalo skinn og ser litt vintage ut, elsker utrykket. Og ja, MASSE grønne planter <3 Har arvet mye kunst, det gir en helt spesiell stemning 🙂 Jeg bor også i nybygg, så kult å blande gammelt og nytt!

 • Reply Toyni 26. februar 2018 at 18:01

  Høyglans!
  Ellers har vi et mørkt brunt spisestuesett med skinn på stolene, HATER det. Men det var noe samboeren hadde kjøpt rett før vi ble sammen, så prøver å bruke det opp (snart på tide med nytt 😉 Hehe. Ellers har vi et Harry glassbord (ungkarsbord som jeg kaller det), som jeg vil hive ut. Og når ene benet falt av jubla jeg, helt til samboeren skrudde det på igjen! Hadde jeg funnet et nytt bord jeg liker som ikke koster 5000kr så hadde vi hatt nytt. Ellers er jeg veldig glad i warm blush, og har hatt lyst på soverommet i den fargen, men utsetter stadig malingen.
  Er det noe jeg absolutt IKKE vil ha inn dørene her, så er det sånn stil hvor alt er sølv. Sølvrammer, lysestaker, speil, og sånn dilldall. Orker det ikke! 💁🏻‍♀️😂

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 18:52

   Hahaha, godt han klarte å fikse bordet igjen da…… 😀 og enig med deg ang sølvet, blir for mye og for dollete!

 • Reply Eve 26. februar 2018 at 18:04

  Endelig!!! Alt du nevner er jeg sååå enig i! Ble herlig overrasket over at en blogger.. (unnskyld) tar avstand fra de tingene man ser i alle blogger-hjem! Spesielt disse plaststolene.. eller «bøttestolene».. har aldri skjønt hvordan noen kan hygge seg der i timesvis over et godt måltid 🙂 Og de plakatene… av reinhoder, planter og for eksempel Marilyn Monroe…. sier ikke mer.. Heier på deg Ida.. du er rå…. La hjemmet ditt speile personligheten din (da blir det herlig) og ikke interiørfrontens #metoo 🙂

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 18:50

   Haha! 😀 jeg HAR jo faktisk de hvite plaststolene nå, aaaldri mer!

 • Reply Julie 26. februar 2018 at 18:14

  Enig i det meste, men akkurat de stolene er jo utrolig behagelige å sitte i 😍 Gitt at det er originalen da! Sitter gjerne i den over kontorstolen anyday!

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 18:54

   Åh, jeg blir så klam av å sitte i dem jeg! Men kanskje det er jeg som har et problem, haha 😀

 • Reply Veronika 26. februar 2018 at 18:20

  Haha, enig. Jeg kan heller ikke klare å like bokhyller. Synes det blir så rotete med alle bøkene stående framme slik. Haha..

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 18:49

   Jaa, throwback til barndomshjemmet der! Vi hadde sikkert 600 bøker stående fremme, selv om ingen noen gang skulle lese dem igjen. Veldig rart 😀

 • Reply Alina 26. februar 2018 at 18:26

  Hvilken farge syns du passer sammen med dyp grønn og mørk blå ? Tenker interiørmessig. Føler det mangler en farge om du skjønner. Tenker kun på tilbehør, ikke møbler.

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 18:56

   Oi, jeg aner ikke! Er det veggene som er dyp grønn og mørk blå?

   • Reply Alina 26. februar 2018 at 18:58

    Nei kun interiørting- puter, dilldall osv. Veggene er hvite. Vil ha tilbehør i grønn, blå pluss en farge til dim jeg ikke aner.

    • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 20:33

     Hva med noen gull/messingdetaljer da? 😀

   • Reply Alina 26. februar 2018 at 21:00

    Ja, kanskje det 😀

  • Reply Camilla 27. februar 2018 at 00:08

   Sjekk ut, by.charlottes på Instagram. Utrolig flink og kreativ:-)

   • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:31

    Koselig hjem! Litt feil farger for min del men 😀 <3

 • Reply Simone 26. februar 2018 at 19:46

  Haha, åå, dette innlegget likte jeg! Koser meg skikkelig med innleggene dine, som alltid 🙂
  Selv klarer jeg ikke shabby chic stilen hvor halve interiøret består av rotting og store pynteting i sølv. Ellers er jo stressless, skinnsofa og furubord med lilla kubbelys på fat med dekorsteiner i plast- type stil noe jeg får helt frysninger av, ehe.
  Ellers synes jeg folk er spesielt lite kreative når det kommer til bilder på veggene, synes alle har de samme collagene av bilder fra desenio! Synes det blir så lite personlig. Gleder meg til å se hvordan dere får det i den nye leiligheten da!

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 20:34

   Furubord med lilla kubbelys, haha, jeg leeer! Dét er next level 😀 ja, det er mye Kate Moss på veggene rundt omkring, jeg skal prøve å finne på noe annet <3

 • Reply Bente 26. februar 2018 at 19:52

  så enig med den warm blush fargen! trodde bare jeg hang litt etter men.. den blir liksom bare ikke fin uansett

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 20:31

   Godt å høre vi er flere! 😀

 • Reply Tora 26. februar 2018 at 20:00

  Sånn vitrineskap med glass og oppstilt alkohol er det styggeste og mest harrye😂 fra ikea…gjerne med absolutt vodka flasker og div…TAKLER IKKE

 • Reply Tora 26. februar 2018 at 20:01

  Sånn vitrineskap med glass og oppstilt alkohol er det styggeste og mest harrye😂 fra ikea…gjerne med absolutt vodka flasker og div…TAKLER IKKE

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 20:30

   Hahaha! Oppstilt alkohol! Enig 😀

 • Reply LH 26. februar 2018 at 20:12

  Ikke for å fornærme, men jeg HATER marmor, haha! Det gir meg en ekkel følelse når jeg ser det, ikke spør hvorfor, jeg vet det er sært 😉

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 20:30

   Haha 😀 vi har alle våre særheter! Jeg liker noooe marmor – men virker ikke som kjæresten er spesielt interessert…

 • Reply Jorunn 26. februar 2018 at 20:31

  Høres ut som en beskrivelse av stua til en annen toppblogger

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 20:35

   Haha, hveeem??

  • Reply Alina 26. februar 2018 at 21:02

   Ja, det tenkte jeg og 😂

  • Reply Anita 26. februar 2018 at 23:20

   Haha, tenkte akkurat det samme😂 men følte dermed ikke det var på noen negativ måte🙈 skriver med navnet her, men du trenger ikke poste det.

   • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 23:56

    Fjernet navnet jeg! Innlegget var i hvertfall ikke myntet på denne personen, Hehe <3

 • Reply Ps 26. februar 2018 at 20:41

  Høy glansa lyst kjøkken -NO GO!
  Her er det kjøkken med orginale tømmer takbjelker, gammel dags preg all over og 6 plater på gassovn.
  Lunt, stort og koselig kjøkken.

  Skinn møbler, møbler i fløyel for ikke å glemme å dekorere som et alters i kirka: en lysestake på hver side i vinduet eller på bordet osv. Et hus uten STORE grønne planter skal jeg aldri bo i.

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 21:01

   Hørtes veldig koselig ut 😀

 • Reply Tuti 26. februar 2018 at 21:03

  Skinnsofa er det verste jeg vet om, grå sofaer også, føler at hele Norge har gråe sofaer. Bilder som alle andre har. Vi har bilder av plassene vi har vært på ferie, da betyr hvert bilde noe kun for oss.

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 00:03

   Grå sofa skal jeg iikke ha! Så koselig med feriebilder 😀 <3

 • Reply Kristina 26. februar 2018 at 21:05

  1. Skinnsofa – stygt og harry samtidig enten klamt eller kaldt -kommer an på årstiden! Haha.
  2. Bilderammer i gull – svir i øynene 😖

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 00:05

   Haha ja, kaldt kan det også bli 😀

 • Reply Marianne 26. februar 2018 at 21:11

  Blankt stål på stolbein og bord osv. I tillegg får jeg helt vondt innvendig av hvite store bokstaver med «home», «love» osv 😄

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:32

   Home is where the heart is <3

 • Reply JB 26. februar 2018 at 21:15

  Exn ønsket seg dobbel stressless (i skinn) lenge. Jeg protesterte i sikkert et år. Plutselig kommer jeg hjem fra ferie med familien og hva finner jeg? En dobbel stressless, i skinn og med koppholder. Så praktisk sa han. Nei sa jeg. Den dag i dag har jeg ikke stressless og en ny fornuftig samboer som skjønner at «her bestemmer jeg»

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:37

   OMG!! Så dåååårlig gjort! Haha :O Godt du har funnet deg noe bedre, sier nå jeg <3

 • Reply Sigrid Elise 26. februar 2018 at 21:18

  Hater egentlig alt av tv-bord og konsollbord. Hjemme hos foreldrene mine henger både TV og tuner på veggen, hahaha! Akkurat nå har jeg et lite sjalusiskap fra 1950 til tv-bord. Er faktisk ganske så fint 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 18:51

   Hørtes jo veldg fint ut da! 🙂

 • Reply Johanne 26. februar 2018 at 21:36

  Åh, så sinnsykt godt og høre at jeg ikke er helt alene om å HATE Warm Blush-fargen. Den er seriøst det styggeste folk kan ha på veggene sine. Er heller ikke noe fan av ruglete tapet heller… Innen møbler syns jeg sånne ubehandla trehvite møbler med kvist er helt gruuusomt, og det samme med gamle mørkebruke eikemøbler. Jeg spyr nesten av bare tanken. Sånt skal ALDRI inn i mitt hjem!

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 00:05

   Har ruglete tapet i bingen, blir gæææren :O 😀

 • Reply Bente Heidi 26. februar 2018 at 21:49

  hva med masse plakater av hester og lysegusje kubbebein på kommoden i gangen?

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 23:59

   Hmm, høres ikke ut som noe jeg kommer til å skaffe meg 😀

 • Reply Karine 26. februar 2018 at 22:02

  Haha, og jeg som akkurat har malt gangen i minty breeze, og veggen bak stua i fargen warm blush..forstår ikke hvorfor du ikke syns de er fine, jeg elsker dem!🙈 Visste dog ikke de fargene er en trend da 🤔

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 23:59

   Hehe 😀 at du liker det er vel det viktigste! <3

 • Reply Madelen 26. februar 2018 at 22:19

  Haha, dette innlegget tok jeg meg i å nikke med hodet til. Også morsomt å se forskjellen på interiørstilen til mine to favorittbloggere; deg og Marthe Borge! Godt man kan hente litt inspirasjon fra hver kilde:-D Morsomt innlegg!!

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 23:57

   😀 <3

 • Reply Lotte 26. februar 2018 at 22:32

  Jeg er ikke spesielt interessert i interiør.. men..
  Skinnsofa og skinnstoler/stresslesser.. NEI
  Kjæresten ville ha dobbel en (ser ut som den chandler og joey har i friends) men jeg har sagt nei 100 ganger fordi det er for ungkar aktig.
  Det jeg ikke synes er fint er for mye pynt generelt..
  Og samme med plaststoler som du sa og det med gulv. Det er finest med tregulv🖒
  Jeg har generelt bestemt meg for å aldri ha skinnsofa. Styggeste jeg vet om.

  • Reply Ida Wulff 26. februar 2018 at 23:56

   Hehe ja, Big no no der 😀

 • Reply Aline 26. februar 2018 at 22:38

  Kjente meg igjen i mye her…;) Er veldig interiør interessert selv og spent på hva du finner på etterhvert! Skinnsofa ja…hehe. Fikk litt småpanikk da mannen alltid har drømt om skinnsofa. Ja sa no way! Men da vi flyttet inn i hus fikk han endelig sitt «gutterom» med skinnsofa. Den er ikke så aller verst om jeg skal innrømme det…! Digg å sitte i faktisk. Men den skal aldri i livet opp i stua;) Min svakhet er missoni dessverre.. .Jeg er helt gal etter visste missoni mønstre. En ting jeg ikke klarer er Kate Moss bildet med finger under nesa…altså! Hallo.. lov meg å IKKE ha det bildet på veggen!

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 00:06

   Haha, jeg lover at Kate Moss aldri kommer på besøk!! Så deilig med gutterom da, den luksusen får ikke vi helt enda. Og jaaa, Missoni er bare helt <3

   • Reply Aline 27. februar 2018 at 07:55

    Så bra! 😉 Det sies jo at interiøret gjenspeiler personlighet…tror på den altså;) Jeg liker litt av alt (nesten alt da) og tenker at ett hjem blir mer spennende om man har litt fra «alle» stiler. Av merker elsker jeg Missoni, Flos og Gubi. Håper det jeg har kjøpt aldri får av moten;)

    • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:29

     Helt enig med deg 🙂

 • Reply Lise 26. februar 2018 at 22:52

  Jeg ELSKER dette innlegget! Personlig har jeg et hatforhold til bilder fra Ikea, og da tenker særlig på disse bildene av storbyer. Ellers kan jeg ikke fordra skilt. Og jeg er helt enig med deg angående HOME bokstaver, det er lite som er mer tacky (sorry om noen leser dette) enn de hvite bokstavene. Den marmor-trenden synes jeg heller ikke noe særlig om. Og la meg ikke glemme lyslenker i forskjellige farger. Grøss!

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:38

   Ahh, IKEA-kunst! Mamma og pappa var store på det, tidlig 2000-tall. Vi hadde et i gangen som jeg tok ned hver gang jeg skulle få venner på besøk, var så flau over det 😀

 • Reply Cecilie 26. februar 2018 at 23:58

  Når vi flyttet sammen, hadde mannen en stk syk j*vlig stygg, svær, hullete stressless som tok halve stuen. Faktisk det eneste møbelet han hadde med seg på lasset. Men han skulle på død og liv ha den. En vakker solskinnsdag lå den plutselig på gis bort hos finn.no. 11 år senere har han fortsatt kjærlighetssorg over den stolen, og er fortsatt like rystet over at jeg kunne gi den bort gratis 😂

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 18:50

   Hahahaha, jeg leeeer! High five til deg 😀

 • Reply Anonym 27. februar 2018 at 00:25

  Haha, for et morsomt innlegg!! Enig i så og si alt du skrev, med et lite unntak av nakkestøtte. Vi kjøpte sofaen vår på Bolia, og der kan du kjøpe separat nakkestøtte: https://www.bolia.com/nb-no/accessories/mobelvedlikehold/mobeltilbehor/headrests/ denne plasserer du bare bak ryggputene og du kan ta den bort/av når som helst (jeg synes den er fin da, hehe), men om kjæresten din absolutt ønsker seg nakkestøtte kan jo det være et alternativ 😀

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:31

   Haha 😀 Jeg skal si i fra! Supert at man kan ta den av da <3

 • Reply Camilla 27. februar 2018 at 00:58

  Ting med lærstropper
  Puter med lærstropper tvers over, bærbar høytaler med lærstropper, alt mulig med en påtatt lærstropp.

  Material-etterligning
  Marmor som ikke er marmor o.l. Det er trist.

  For mye speil
  Å, det er slitsomt med speil overalt.

  Kjøkkenbenk i tre
  Sykt, sykt upraktisk, og også litt «lummert» når det skal være tre og nordisk OVER ALT.

  Langhårede gulvtepper
  Veldig ekkelt og uhygienisk, selv om det er deilig å gå på.

  Sofa med sjeselong
  Praktisk og alment brukt, men egentlig finest å unngå. Heller kjøpe en flott, stor puff.

  Overbrukte designobjekter
  PH-lampe skal jeg i hvert fall ikke ha i mitt hjem.

  Åpne hyller med krukker og ting fremme på kjøkkenet
  Bare rot! Har det nå og skal ikke ha det neste gang.

  Stygge, uestetiske gulvhøytalere, veldig guttete!

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 19:12

   Oi, her var det mye bra 😀 Hehe. Ikke enig i alt meeen, sånn er det!

 • Reply Mia 27. februar 2018 at 03:36

  Skinnsofa og glassbord, er så typisk ungkars-leilighet… takler ikke kate Moss bildet! Fysj, det er det verste jeg ser. Med en gang folk har det bildet, mister jeg all inspirasjon. Liker godt den nordiske minimalistiske stilen (selv om leiligheten min på 40 kvm aldri kan bli det..), men takler ikke når det blir for gjennomført, feks folk som har 100% moderne instahome. Bare ha ting som er likt alle andre sine , fordi det er trend. Du har en veldig fin stil, så håper du viser frem 😀

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:30

   Veeldig ungkars, haha 😀 Og så hyggelig at du syns det, jeg gleder meg til å dele alt som har med interiør og innflytting å gjøre <3 Ha en fin kveld! 🙂

 • Reply Ida 27. februar 2018 at 06:40

  Hahah, det er faktisk akkurat slike plast-stoler vi har på jobben min – McDonald’s haha 🙂 Helt enig!

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 12:17

   Haha 😀 men DER funker det liksom litt bedre <3

 • Reply Christina Fredvang 27. februar 2018 at 08:18

  En tavle på kjøkkenet som lukter «småbarnsfamilie». Jeg har ikke små barn, hukommelsen er fortsatt på topp og notat appen på iPhone er perfekt 🙂 Kunne ikke falt meg inn med en stygg tavle pregende på kjøkkenet med: «kjøttkaker til middag» «Trine skal på trening» «Truls må kjøpe ost»…..Verste «møbelet» som finnes 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 12:15

   Hehe 😀 kan se litt rotete ut ja!

 • Reply Iselin 27. februar 2018 at 08:42

  Veldig enig i lista di! Er så glad for at kjæresten min og jeg har nogenlunde lik interiørsmak. En ting jeg virkelig ikke takler er sånne stooore høyttalere. For meg skal ikke sånn elektronikk synes noe særlig. Jeg liker det diskret! Spesielt høyttalere – de skal man vel helst kun høre?! Uheldigvis er han veldig interessert i lyd og store ting… Har sagt at han skal få seg en egen mancave den dagen vi er ferdig med å studere og skal flytte hjem for å etablere oss 😀

  Jeg takler heller ikke disse Desenio-bildene. Men jeg forstår hvorfor det har blitt så populært når man kan klikke hjem et ferdig innrammet bilde til en god pris. Det virker i alle fall veldig enkelt! Kjæresten min samler på kunst, så der er jeg heldig! Deilig med store, fine bilder på veggene som gjerne er litt unike. En bonus er jo at det meste han får tak i er verk som stiger (mye!) i pris 😀 det er virkelig noe å tenke på for din del også. Sjekk ut litt diverse kunstforumer på nett og gå i masse gallerier, gjerne med mye gatekunst (ja, det er faktisk mye fint, jeg var selv utrolig skeptisk).

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 19:17

   Såå enig angående høyttalere 😀 Og ja, gleder meg til å finne noe fint å ha på veggene. Selv om det helt sikkert blir vanskelig å bestemme seg! Klem til deg

 • Reply Kristin 27. februar 2018 at 09:27

  AMEN!

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 12:15

   😀

 • Reply Laura 27. februar 2018 at 10:35

  Wææ, jeg er i akkurat samme båt. Kjøpte hus sammen med samboeren min ifjor høst, og nå skal den innres… Herregud, sier jeg bare. Går ikke an å bli enig før vi har kranglet om det i minst ett døgn, helt grusomt. Heldigvis blir vi enige om ting og. Bortsett fra da han begynte å foreslå at sofaen farmoren hans har er jo SÅ behagelig (men dessverre også veldig praktisk og dermed SÅ stygg.. Se for deg individuelle seter satt sammen til én sofa???) og at han lett kan se for seg å ha en sånn.
  Ellers er jeg enig i dette med TV-møbler. Driver og ser etter noe selv for tiden, men har vel innsett at vi blir å gå for en skjenk som vi skal gjøre om slik at det blir plass til alle hans duppeditter og ting og tang. Dette har vi gjort før, og vi ble veldig fornøyde med det 🙂
  Lykke til, og gleder meg til å se resultatene av kompromissene deres, haha!

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 12:16

   Haha 😀 sofaen til farmor <3 Og gratulerer med hus!! Gleder meg til å vise frem kompromissene…

 • Reply Linda 27. februar 2018 at 10:39

  Jeg flyttet inn hos kjæresten min, OH MY GOD. Det har vært en kamp om å fase ut alle hans «mannegreier»…To reclinerstoler i skinn svære som flaggskip klarte jeg å bytte ut med en godstol i stoff, måtte inngå et kompromiss der om at den kunne snurre rundt og lenes bakover… heh…. Skal sies at da jeg var på shopping etter den stolen så holdt jeg til slutt på å gråte av fortvilelse over hvor vanskelig det var å bli enig. Og han er av den oppfatning av at alt som er trefarget matcher, enten det er eik, valnøtt eller noe annet. Jeg er stort sett enig med deg gjennom hele lista, utenom tv-bord, vi har playstation, LP-spiller og diverse annet stæsj som må stå et sted så på tross av vegghengt tv så har vi også bord, og jeg fant et helt unikt et på bruktmarked <3

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 14:11

   Uææææææ! Jeg googlet reclinerstoler, og FØLER MED DEG! Godt du ble kvitt dem, haha 😀 <3

 • Reply sara 27. februar 2018 at 12:55

  Haha, veldig enig i dette her!! Og kjenner meg spesielt godt igjen med «komfort»-sofaer og kjæresten. Tror hans største drøm er sofa med koppeholdere:):)

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 14:10

   HAHA, ler 😀 <3

 • Reply GJ 27. februar 2018 at 13:27

  Omg såå enig, ler så jeg griner! Og for å ikke glemme at jeg fortsatt er traumatisert på interiørfronten etter å ha tilbrakt ett år hos et gammelt ektapar midt i skogen i usa… Huff og huff, håper jeg aldri ser et eneste vegg til vegg gulvteppe igjen

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 14:05

   Hahaha 😀 <3 Hørtes interessant ut! Jeg driver faktisk og snuser på vegg til vegg-teppe jeg, da. Men kun til soverommet i såfall!

 • Reply Oda 27. februar 2018 at 14:31

  Haha, jeg er så enig! SÆRLIG hva sorte skinnsofaer og quotes på veggen angår… Jeg elsker å «vindusshoppe» leiligheter på Finn.no, og jeg tror 70% av annonsene er fra hjem med de kleineste sitatene på veggene sine…

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 14:35

   Whyyyyy 😀

 • Reply Sara 27. februar 2018 at 14:43

  Hahhahha dette er så bra! Skriver under på alle punktene 😉 Her planlegger vi å kjøpe ny sofa, og samboeren ønsker seg skinnsofa med innebygde høytalere (?!?!?!?!)…. Altså hva gir du meg 😂😂

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:28

   HÆ!!! Hils og si at han ikke får lov til det, jeg er på laget ditt!! Hahaha <3

 • Reply Maren 27. februar 2018 at 14:55

  Jeg og samboeren min leier en leilighet der det er hvitmalt strietapet på badet, og benkeplata på det hvite(!) baderomsmøbelet er kledd i brun kontaktplast med trestruktur. Jeg h a t e r det. Selv er er også lei av deco blue, minty breeze, warm blush, desenio, Menu Pov lysestaker og Dots-knaggene.

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:29

   Wow! Hørtes ikke ut som det ultimate hjemmespaet, nei 😀 Hehe!

 • Reply Hege 27. februar 2018 at 15:00

  Skinnsofa kan fort se veldig harry ut. Og skinn møbler generelt blir jeg så klam av å sitte på, haha :p Noe jeg ikke kan fordra når det kommer til interiør er nips naps, får helt hetta når jeg ser hjem der alle overflater er fylt med gjenstander som ikke har noe funksjon. Feks et skrivebord med så mye stæsj at det ikke er noe arbeisplass der. Eller et rom med 50 duftlys til utstilling.

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 18:50

   Enig med deg angående for mye nips!! Tenker det må være en enooorm jobb å tørke støv :O

 • Reply Camilla 27. februar 2018 at 15:29

  Ææææ skinnsofa og høyglans!!!! Får helt frysninger av å tenke på da jeg bodde hos eksen. To STORE tresetere i sort skinn og en STOR stol i sort skinn, sort høyglans kjøkken, sort/grå fliser på kjøkken og bad, hvite vegger ellers, stor flatskjerm som sto oppå en sort høyglans tv-benk. Det var ikke SNAKK om å bringe inn en grønn plante inn i huset…. :O 😛 haha

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:36

   Haha! Like greit at han er en eks… Neida, joda 😀 <3

   • Reply Camilla 27. februar 2018 at 21:23

    Hahaha jaaaa😅☺️❤️😂

 • Reply E 27. februar 2018 at 16:30

  Haha dette er så morsom. Selv har jeg en laaang liste med ting jeg aldri kommer til å ha. En ting er åpenbart stygge ting som skrift på veggen, home-skilt, skinnsofa og løper på spisebordet. Men jeg synes også det er noe irriterende med de som tror de har en kul og moderne stil med Kate Moss-bilder, Missoniputer og Missonisengetøy, altfor mye svart, gull og marmor, blush og minty breeze på veggene, og ja listen er laaang. Alt dette kan være kult hver for seg eller i små doser (synes jeg), men blir så utrolig upersonlig og lite kreativt når alle leiligheter er helt like… Altså har man ingen personlig stil? Når man skal innrede synes jeg man skal tenke på at man skal bo der i mange år og da er det greit å ikke måtte renovere og bytte ut alt av møbler hver gang trendene endres.

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:28

   Enig 😀 Gir blaffen i trender og kjøper aaakkurat det jeg syns er fint <3

 • Reply Åse 27. februar 2018 at 18:23

  Åhr, for min del tenker jeg på sånne bombay møbler!!! Generelt mørkebrune møbler syns jeg ikke er noe særlig. Heller ikke overdreven bruk av hverken sølv eller gulv, typ som stolbein, bilderammer, dilldall.. Syns heller ikke sånn løper (typ i lilla eller print med pyntesteiner seff) på bordet er så himla flott 😂 Er også sterkt imot blomstertapet, hadde følt jeg satt i et evig rot😳 Er så MANGE ting som bare er helt feil 🙈 Er igrunn veldig minimalistisk av meg – heldigvis gjelder det samboeren også 😍

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 18:48

   Godt dere er enige 😀 Og veldig enig angående mørkebrune møbler! :O

 • Reply Kristina 27. februar 2018 at 18:24

  HAHA amen, sister! Du traff meg på alle punkter.

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 18:47

   😀 <3

 • Reply Roos 27. februar 2018 at 18:43

  Barstoler til kjøkkenbenker/ kjøkkenøyer er det verste jeg vet. Ikke er de gode å sitte på heller. Missoni og Lexington håndkler er latterlig.

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 18:47

   Åh, jeg drømmer sånn om en kjøkkenøy jeg 😀 Men får dessverre ikke plass til det i denne leiligheten..

 • Reply Linn 27. februar 2018 at 20:35

  Jeg har dessverre en slik grå sofa, men det er fordi jeg fant det umulig å finne en sofa som var både fin og god å sitte i, pluss ganske rimelig!!! Jeg skulle gjerne handlet på Slettvold hvor de har fantastisk mye fint, men har ikke sjans økonomisk. Men altså, aner du hvor man kan kjøpe fin og behagelig sofa som ikke er svindyr?? Hvilke sofaer liker du? Og gjerne innlegg om interiør du ønsker deg til ny leilighet.

  • Reply Ida Wulff 28. februar 2018 at 01:13

   At Slettvoll blir for dyrt har jeg full forståelse for, vi har nemlig kommet til samme konklusjon her hjemme. I hvertfall når det gjelder sofa! Jeg er veldig glad i Soderhamn fra IKEA som jeg har nå – i hvit. Det er en dyp krype oppi-sofa, som gjester fint kan sove på også. Og til å være såpass billig så liker jeg designet godt 🙂 vi har faktisk vurdert den i den nye leiligheten også, bare i en større versjon, man kan jo bygge den så stor man vil. Ellers har vi kikket på Sofa Company (ganske fine priser der også), Ygg&Lyng (usikker på priser, men de er dyrere igjen) og Six Bond Street. Klem <3

 • Reply Monica 27. februar 2018 at 23:01

  Dette var bare slemt.

  • Reply Ida Wulff 28. februar 2018 at 01:07

   Hvordan er det slemt?

 • Reply Ida 28. februar 2018 at 01:45

  Hvordan vil du beskrive stilen din? 😁Jeg føler min stil er så sammensatt: Jeg liker det minimalistisk, med rene linjer og moderne design, men samtidig ELSKER jeg skikkelig maksimalistisk stil, med masse farger og forskjellige teksturer, farger og lys. Hvordan mikser man det uten at det ser helt feil ut?! 🙃

  For øyeblikket har vi grå sofa med TO sjeselonger (😭), fordi «det er praktisk». Alternativet for samboeren min var svart skinnsofa, så dette var et kompromiss jeg kunne leve med. Ellers enig med det meste du skriver, bortsett fra TV-benk. Typen har så mye stæsj at vi mååå ha det så har lært meg å like det!

  • Reply Ida Wulff 28. februar 2018 at 01:52

   Spør du meg så spør jeg deg, haha 😀 jeg er veeldig glad i Slettvoll, Ygg&Lyng og nettbutikken Six Bond Street. Altså kan det godt være skandinavisk, men det må på ingen måte være kaldt, hardt og minimalistisk. Jeg vil ha det lunt, mykt OG praktisk med et lite touch av glam. Gud være med meg de kommende månedene, sier jeg bare! 😀 og grå sofa med to sjeselonger hørtes faktisk bedre ut enn skinnsofa, hehe. Stor klem <3

 • Reply Anita 28. februar 2018 at 08:38

  Haha. Jeg har hatt skinnsofaen min i 10 år og den er (omtrent like) fin enda. Det er en svart tre-seter Karlstad fra IKEA. Ikke knirker den heller. 😀 Og den er veldig flott til den blå veggen i stua. Men som du sier, smaken er som baken! 😀

  Jeg drømmer om ny sofa, men mest fordi jeg gjerne skulle hatt en stor hjørnesofa som jeg ikke har plass til p.d.d! 🙂 Om vinteren har vi pledd i den da. Herregud, skinn er kaldt om vinteren! o_O

  • Reply Ida Wulff 28. februar 2018 at 08:51

   Brrr, ja det tror jeg på 😀 bare -12 hos meg akkurat nå, ønsker meg ULLSOFA akkurat i dag, Hehe <3

 • Reply T 28. februar 2018 at 08:55

  Enkeltelementer og møbler synes jeg er så avhengig av stilen ellers i et hus, samt farge og kvalitet. Noe som hadde vært helt jævlig hjemme hos meg kan jo lett se veldig bra ut hos andre.

  Men shabby chic, DET går ikke. Krystall, saueskinn og møbler som «liksom» er slitt og vintage. Gjerne kombineret med disse deilige hvite bokstavene og tre tusen lysestaker i sølv. Jeg får utslett bare ved tanken..

  • Reply Ida Wulff 28. februar 2018 at 09:07

   Veldig sant 🙂 ooog enig!

 • Reply Line 28. februar 2018 at 16:23

  Ahh, jeg som har malt stua i warm blush 🙈 men, den passer fint inn sammen med en vegg jeg har malt i grønn toner som hvertfall ingen andre har likt, og fargen passer fint med vår gule sofa 👌🏻

 • Reply Stine 28. februar 2018 at 22:39

  åå gud, er så enig med alt, men spesielt minty breeze og warm blush eller hva det heter.. syntes det ser så kjedelig ut, og tenkte på det senest i dag haha

 • Reply Gustavsen 28. februar 2018 at 23:25

  Hei! Hater egentlig blogg, men ikke din! Du skriver bra, har fin stil og ER fin.

  Jeg har aldri i mitt liv kommentert på en blogg tidligere, men vil gi deg et godt råd: IKKE kjøp noe på Six Bond Street. Jeg snakker av dyrekjøpt erfaring 🙁
  Ja, du får fin design til enda finere priser, men der stopper det også. Kvaliteten er TRAGISK dårlig (mye dårligere enn ikea) og kundeservicen er talentløs. De er kunnskapsløse og uprofesjonelle.
  Samboer og jeg kjøpte sofa, sofabord og spisestuebord med stoler til i denne butikken, og alt bortsett fra stuebordet er reklamert på i flere runder nå. Takke meg til Slettvoll, min favorittbutikk. Dyrt ja, men kvalitet som varer og DYKTIGE ansatte.
  Ps! Anbefaler også Bolia, en del skatter der også 🙂

  Min første kommentar på en blogg ever, og ksnskje den lengste du noengang har mottatt.. 😉

  • Reply Ida Wulff 5. mars 2018 at 14:47

   Hei du! Oi, så sykt kjedelig at du fikk en slik erfaring med Six Bond Street! De har jo sååå mye fint. Hm… Men skal absolutt ta med meg advarselen din i bakhodet hvis jeg ikke klarer å motstå fristelsen. Klem <3

   • Reply Aldrimerkundehos SixBondStreet 5. mai 2018 at 16:43

    SixBondStreet.no er en nettbutikk en IKKE bør handle. Elendig kundeservice når varen er levert, og er varen er totalt ubrukelig. Hvis man sjekker nettsted, så har de stengt sin side for anmeldelser.

 • Reply Anna 28. februar 2018 at 23:31

  Hater fargen warm blush, var hos tanten og onkelen min før jul og de skal male veggen bak peisen, også hadde de diskutert farger og det første han sa var jeg maler ikke veggen i mensfarge, tanten min forsto jo ingenting før hun plutselig skjønte at det var warm blush han mente.. Så nå har vi døpt det til varm mens i familien, for det er jo faktisk det det minner om eller syden diaré som onkelen min påpekte, sånn du får etter matforgiftning.. Så den fargen kommer aldri inn i mitt hus, ei heller skinnsofa, som burde brennes på et bål, uansett hvor dyr en skinnsofa er så knirker de og man blir klam, litt som med skinnbukser, som jeg forøveig heller ikke liker.. Dessverre så har det seg slik at jeg ble nødt til å ha TV bord fordi TV en min ikke fungerte på en vegg, det er liksom et hjørne der hvor den er, sp jeg tenker at så lenge møbelet er fint og jeg får skryt for løsningen så bryr jeg meg ikke.. Det jeg ikke liker av interiør er den kalde stramme stilen, svarte vegger, svart kjøkken med marmor, med innslag av gull og svarte soverom, har sovet på et svart soverom, aldri igjen, var som å våkne i en svart, jævlig boks.. Liker heller ikke Missoni, men det er fordi alle har det og jeg er så jævlig lei av å se det overalt også liker jeg ikke upersonlig interiør, interiøret skal fortelle noe om de eller den som bor i hjemmet, et hjem skal leve og puste og ha liv og litt farger, det synes jeg er det fineste.. Takler ikke det kalde interiøret som har blitt en trend, nei det får meg til å grøsse..

 • Reply Monica 1. mars 2018 at 12:32

  Hahaha åneeei, har akkurat pussa opp kjøkkenet! Hvit Høyglans og blushing peach på veggene 😂

 • Reply Henriette 2. mars 2018 at 11:52

  Ingenting skriker basic white girl mer enn det bildet av Kate Moss med bart på fingeren. Er såååååå lei av å se det på veggene til venninner. Blir flau, haha (:

 • Reply Karoline 2. mars 2018 at 16:45

  Haha, dette er som å beskrive leiligheten jeg bor i!!
  Leier ferdig møblert og her er det gul parkett, tv-benk med glasstopp (!!), glassbord og spisestoler av plast. Hei støv og fingermerker for å si det sånn :)))

  • Reply Karoline 2. mars 2018 at 16:46

   Glemte å nevne skinnsofa også.

 • Reply Rebekka 2. mars 2018 at 17:48

  Haha, spot on!:)
  Jeg for min del takler ikke de stripete kähler vasene og Kate Moss bildet, men tør ikke si det høyt fordi annenhver person jeg møter har det i hus..

 • Reply Sandra 2. mars 2018 at 22:59

  Tv-benk er noe av det verste jeg vet også! I vårt nye hus har vi tv på veggen med lydlist under. Ikke noe oppbevaring under tv-en, det er så deilig! Så lenge man ikke har noe tv-relatert å oppbevare der, så kan man legge oppbevaring til andre steder i huset tenker jeg da 😛 Så har vi dekklist (eller hva det heter) til ledningene, det er så ryddig og deilig for sjelen. Hehe.

 • Reply ThereseJ 3. mars 2018 at 19:33

  Mamma har netopp malt 2 vegger i stuen i warm blush. Va så inn.. eg klarer ikkje venne meg til fargen uansett kor mye eg ser på den😂

  • Reply Ida Wulff 5. mars 2018 at 11:32

   Hehe 😀 Du får håpe at hun går lei snart da! <3

 • Reply Birgitte 5. mars 2018 at 20:43

  Akkurat som om jeg skulle sagt det selv!
  Føy til enkle, stusselige lysekroner, dekorengler, wallstickers og gjennomsiktige gardiner.
  Men, please ta en kikk på veloursofa 😀

 • Reply Anonym 6. mars 2018 at 22:33

 • Reply Aurora 7. mars 2018 at 07:35

  Haha! Så enig! Jeg er nok forferdelig kresen da 😅 Flere ting jeg ikke takler er mosaikkfliser, puter med trykk, alt som later som det er noe det ikke er (kontaktplast med marmormønster, sånne «flise»plater, osv) kontrastvegg, panelplater, sølvlysestaker, dill dall uten funksjon, plissegardiner, lameller.. herregud listen er så lang.. men har ikke tall på hvor mange ganger jeg må klistre på et smil og nikke anerkjennende når noen nevner at de skal male en kontrastvegg. Så og si hele Norge har en kontrastvegg til de hvite veggene sine 🙈

 • Reply Oda 8. mars 2018 at 07:48

  Da jeg og samboeren kjøpte leilighet sammen var jeg fast bestemt på at vi ikke skulle ha mørke møbler inn i stuen, problemet var at samboeren nektet å ha hvite møbler i stuen. Vi endte, dessverre, opp med mørke møbler. Heldigvis har han også innsett at hvite møbler er mye penere, så nå har endelig utskiftningen startet! Det tok bare 4 år … Andre ting som ikke kommer inn i mitt hus er stressless-sofaer, de er så ufattelig stygge …

 • Reply Iselin 14. mars 2018 at 19:20

  Jeg får litt noia av at alle skal ha veggen sin i fargen «Oslo-blå» samt Kate Moss bilder, marmor bord, svarte møbler og gull detaljer. Hehe, men godt vi er forskjellige:-)

 • Reply Anonym 21. mars 2020 at 23:48

  Fy søren, dette er det mest uempatiske innlegget jeg har lest på LENGE. MYE av det du disser i dette innlegget (og kommentarfeltet) er noe av det fineste jeg har i hjemmet mitt. Ganske sårende å lese at noen synes det er DRITSTYGT! Går an å tenke over hva man poster 🙄

 • Reply Skyhunter 23. august 2023 at 04:07

  I cannot thank you enough for the wealth of knowledge and resources you’ve provided on this website. Your expertise and dedication to providing valuable insights are greatly appreciated and have made a significant impact on me. The information provided is presented in a clear and concise manner, making it easy to understand and apply. Thank you for providing such a valuable resource for learning and growth. THanks ID : CMT-TZTSLJ76EVRANER6EQ

 • Reply Top University 28. august 2023 at 04:11

  Thank you for going above and beyond in providing such valuable information on this website. Your expertise and dedication to providing valuable insights are greatly appreciated and have made a significant impact on me. I’m grateful for the well-researched content that addresses various topics comprehensively. It has become an invaluable resource for me, and I appreciate the effort put into creating such a fantastic platform. Thanks! ID : CMT-02Q6GJRMJFRGZUTNVF

 • Reply Tieka 5. februar 2024 at 04:58

  I’m really impressed along with your writing skills as neatly as
  with the structure in your weblog. Is this a paid topic or
  did you customize it your self? Anyway stay up the nice high quality writing, it’s rare to look a nice blog like
  this one today..

 • Leave a Reply