Hverdagsliv

LIVET I BINGEN, DEL 3

26. februar 2018

Reklame for EFI 


Velkommen inn på badet. Hvem er det jeg prøver å lure: doen, så klart. 3 kvadratmeter stort, det bor en hel hær med maur her inne, og sluket tillater ikke hårvask og barbering i samme seanse.

«Badet» skal ha 100% av skylden for at jeg er blitt sløv hva angår egenpleien.

Jeg har alltid vært flink til å ta vare på meg selv, uansett årstid. At kroppen skal pakkes inn i bukse, jakke og skjerf, har liksom ikke gjort at jeg tillater meg selv å forfalle. Hjemmespa har vært en av mine favoritthobbyer i alle år. Èn dag i uka, hvor jeg tar med meg Spotify og tålmodighet inn på badet, og blir der inne til håret er kuret, kroppen hårfri og huden smurt inn i noe som lukter godteri. Når jeg går grundig til verks, har jeg lett klart å tilbringe en helaften på badet.

Men etter at jeg flyttet inn i bingen, har det forandret seg. Tanken på en helaften her inne, er uutholdelig. Det er ikke her man legger et håndkle utover gulvet, tenner levende lys og rigger seg til for hjemmespa.

De siste månedene har jeg med andre ord vært sløv på å barbere leggene. Når man deler en 120 centimeter bred seng med en mann, er det ikke mulig å skjule at man har vært sløv med barberhøvelen. I det hele tatt.

Er dette… Leggen din? Ja, det er leggen min. Og den lille setningen der, var nok til at jeg lovte meg selv å step it up. Badet, eller dassen, skal ikke hindre meg i å føle meg vel. Og det skal i hvertfall ikke sørge for at jeg får kallenavnet lille kaktus her hjemme. Følelsen av nyshavede, glatte legger er fantastisk – det var godt jeg fikk en påminnelse.

Og så er det jo bare å glede seg til et ordentlig bad. Jeg teller ned dagene. Bokstavelig talt, har til og med skaffet meg en app for det.
Jeg har tipset om EFI sin barberhøvel Intuition sånn cirka 100 ganger før, så du vet jo hva jeg føler for den. My one and only, fordi den gjør barberingen til en lek OG etterlater seg silkemyke legger. Hudpleieenheten som er festet rundt barberbladene, gjør at huden får pleie mens du barberer – men trenger ikke engang bruke barberskum.

Hvis du har lyst til å teste min favoritt barberhøvel, så får du den gratis HER. Du betaler bare 39 kroner for porto.

PS. Til alle som har sensitiv hud nå på vinteren! Intuition er det snilleste du kan bruke på leggene dine. Dermatologisk testet, mildt parfymert og parabenfri. Win!

8 Comments

 • Reply E 26. februar 2018 at 21:23

  Jeg barberer meg aldri med mindre jeg skal gå i bikini eller kjole på sommeren. Godt mannen min liker meg som jeg er 😂 Gleder meg til å følge med på flytting 😍

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:32

   Hehe 😀 <3

 • Reply Marie 27. februar 2018 at 07:50

  Hei.
  Jeg bare lurte på om du fortsatt bruker hudpleie fra Dr hauschka, er du fornøyd ? Det er bare rene produkter

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 12:14

   Hei 🙂 nei, det begynner å bli en stund siden. Men veldig gode produkter!

 • Reply Kristin Haugen Granli 27. februar 2018 at 17:32

  Hahaha! Legger han seriøst merke til om du har stubber på beina? Hvor lite hår på beina har han? Eller barberer han beina sine han og? 😛 Typen har aldri kommentert at jeg har hår på beina… Nå kan det hende vi har forskjellig type hårvekst, siden du bruker haircare-produkter som gjør at alt kroppshåret ditt vokser mye raskere enn mitt over hele kroppen da, jaja, kos deg med «egenpleien» 😉

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 17:36

   FYI så har jeg vært heldig med hårveksten på beina, meeen alle legger vel merke til om de er nybarberte eller ei 😀

 • Reply silje 27. februar 2018 at 18:20

  Syns det er så dumt at alle reklamerer for EFI og hvor perfekt det er for sensitiv hud. Aldri ødelagt huden min mer under barbering en hva jeg gjorde me den høvelen. Ble knallrød og svidde lenge etterpå. Å jeg har sensitiv hud, mye bedre med vanlig høvel og skum/krem etc utenom

  • Reply Ida Wulff 27. februar 2018 at 18:49

   Uff, så kjedelig! Det hørtes vondt ut :O Da må du selvfølgelig bruke det som funker best for deg. Jeg har selv sensitiv hud om vinteren, men EFI funker gull for meg <3

  Leave a Reply