Hverdagsliv

GOODBYE FEBRUARY

28. februar 2018

 STØRSTE OPPTUR: Fikk innflyttingsdato på leiligheten, og begynte endelig å se et lite lysglimt i enden av tunellen! Og så har jeg fått jobbe med så mange spennende og morsomme kunder i februar, jeg elsker når jeg ikke merker forskjell på jobb og hobby 😀

 STØRSTE NEDTUR: For å være helt ærlig så syns jeg at februar har vært et helvete. Å bo i en iskald snøhule begynner å tære på meg på ordentlig, og denne vinteren har vært så seig at jeg blir litt motløs noen dager. I går kveld skulle jeg bare si til kjæresten min at jeg gleder meg så til et nytt hjem at jeg kan begynne å grine når jeg tenker på det, og før setningen var fullført, trillet tårene som biler nedover kinnene på meg. Litt usikker på om det var triste eller glade tårer, haha. Heldigvis er kjæresten min Snåsamannen Junior, så han kan varme meg når han er hjemme.

 BESTE KJØP: Interiørmagasiner og reiser er det eneste jeg har kjøpt – to ting som gir meg litt livsglede… Veldig fornøyd med å ha tre bookede reiser i kalenderen nå. Foreløpig skal jeg på cruise i Middelhavet i april, til Hellas med hele svigerfamilien i juli og Mexico neste februar. Mer skal det bli! Hvis jeg ikke blir veeldig hjemmekjær i den nye leiligheten, da. Noe jeg egentlig håper på 😉 Jeg drømmer om å roadtrippe i Italia i sommer.

 BESTE MINNER: Roadtrip hjem til mammaen og pappaen min. 
 MÅNEDENS FLAUSE: Vi har vel alle sklidd på isen 209 ganger hver, så jeg vet ikke om noen av skliturene mine kvalifiserer til å være flause. Men jeg gikk inn i en brøytekant i Karl Johan en dag, fordi jeg var så opptatt av å skrive SMS. Den rakk meg til knærne, så jeg «falt» liksom over den med overkroppen på en eller annen merkelig måte. Da ble jeg ganske flau. Kom meg raskt opp igjen, gikk videre og latet som jeg smilte bredt av noen gode nyheter jeg hadde fått på telefonen.

 MÅNEDENS LÆRDOM: Jeg orker ikke sladring og baksnakking. Det tror jeg mange kan si seg enig i. Men noen ganger blir man likevel dratt inn i samtaler man egentlig ikke er så interessert i å være en del av, og jatte med fordi det er det letteste. Denne måneden har jeg gjort en ekstra innsats for å si ellers takk, men jeg trenger den lille energien jeg har til andre ting. Det føles så bra, og det skal jeg fortsette med.

 MÅNEDENS MATRETT: Jeg har aldri vært glad i frokost, men han jeg bor med har bestemt at vi skal ha stoore frokoster i helgene, med masse rundstykker, eggerøre og fat med agurk, paprika og tomat. Veldig spesielt. Men vet du! Nå begynner jeg faktisk å like det. Selv om det holder med to dager i uken. Derfor blir frokost månedens matrett. 
 MEST SPILTE SANGER: 
Psycho – Post Malone feat. Ty Dolla $ign
Alone – Jessie Ware
Perfect Duet – Ed Sheeran feat. Beyoncé
Never Be The Same – Camila Cabello

 BESTE BLOGGINNLEGG: Jeg syns det var gøy å snakke om interiør – selv om fokuset fremover selvfølgelig skal være på ting jeg liker! Ellers takker jeg for støtten angående Mexico-turen jeg bestilte uten samtykke.

 MÅNEDENS SERIE: Nye sesonger av Unge Lovende, Helt Perfekt og Neste sommer 😀 Lett og morsom underholdning. Datt dessverre helt ut av Narcos etterhvert, tror det ble for mye negativitet i vintermørket.

 PLANER FOR MARS: Mars er siste hele måned jeg skal bo i bingen, så da skal jeg nok holde ut. Dagene skal fylles med en god del jobb, masse kos med venner, kjæreste og familie – og jeg skal begynne å klikke hjem interiør! Nå skal jeg stupe ned i sminkepungen og freshe opp litt, for jeg skal ut og spise middag med en venninne. Ønsker deg en fin onsdag videre 

32 Comments

 • Reply C. 28. februar 2018 at 16:27

  Hehe, det kunne vært verre. 😉 Sett denne? https://www.youtube.com/watch?v=ADOPimz3d6w

  • Reply Ida Wulff 5. mars 2018 at 14:52

   HAHAHA, stakkars!

 • Reply Andrea 28. februar 2018 at 17:22

  Mitt bidrag til kanskje en av mars mest spilte sanger: https://www.youtube.com/watch?v=EkeZlH8Qutc
  Tihi:P

  • Reply Ida Wulff 5. mars 2018 at 14:58

   HAHHAHA, jeg døøør! Den sangen er jo som skapt for meg! Bare at jeg ikke koser meg 😀

 • Reply Siri 28. februar 2018 at 17:36

  Får du ikke sett leiligheten din 1 måned før overtagelse? Jeg fikk det og DET åpnet øynene mine for å si det sånn! Også hadde jeg nettopp 1 års befaring 🙂 går så fort!!!

  Kos deg<3 du er min favoritt 😀

 • Reply Kjersti 28. februar 2018 at 17:50

  Hei! Den blå olabuksa du har på deg på bildet rett under Månedens matrett, hvor har du kjøpt den? Link? 🙂

  • Reply Ida Wulff 28. februar 2018 at 19:37

   På Urban, har ikke link. Den er fra Lee 🙂

 • Reply Sonja 28. februar 2018 at 18:42

  Hei,
  Jeg skal til Gran Canaria til helgen og lurer på om du har noen spa å anbefale? Eller andre ting å gjøre
  Setter stor pris på svar:)

  • Reply Ida Wulff 5. mars 2018 at 14:57

   Hei 🙂 Hvis du googler Ida Wulff + Gran Canaria, så finner du alle mine tips <3 Håper du koser deg!

 • Reply Madeleine 28. februar 2018 at 20:24

  Først må jeg bare le med deg av at du hilste på brøytekanten! Uff, det er så fælt, men tragikomisk. Man må titte rundt seg og se om noen fikk med seg hendelsen…
  Uansett! Jeg er så innmari enig med deg når det kommer til baksnakkingsbiten, og jeg har funnet ut at folk tar det som en god ting om man faktisk sier ifra til de – de har jo ikke akkurat noe de kan si om man melder seg ut av den type samtaler.

  Forresten, har du/dere sett White Collar? Den finner du på Netflix! Den er passende for oss reddharer som ikke er så glad i skumle serier, men den er veldig spennende. Det tar et par episoder før man blir fanget av den, men når man først har fått smaken på det så er det bare å benke seg ned!

  Og takk og pris for at vårmåneden mars er rett rundt hjørnet, det gir litt mer livsglede, for JA denne vinteren har vært den lengste! Klem 🙂 <3

 • Reply Frk.Frøken 28. februar 2018 at 23:01

  He he, morsomt det der når man faller (og gjerne slår seg skikkelig i tillegg) hvor viktig det er å komme seg raskt opp og late som om alt er bra. Så deg for meg i brøytekanten.🤣
  Liker innleggene dine så godt, Ida, særlig de som handler om livet her og nå.

  • Reply Ida Wulff 5. mars 2018 at 14:47

   Det er grusomt!!! Haha 😀 Og så hyggelig, tusen takk <3

 • Reply Josefine 28. februar 2018 at 23:46

  Jeg synes det er skikkelig hyggelig å legge meg, lese bloggen din – med så gode innlegg hver kveld! Jeg smiler for meg selv fordi du er så klok og morsom på samme tid! Tusen takk 😄

  • Reply Ida Wulff 5. mars 2018 at 14:44

   Åh <3 <3 <3 Jeg blir så GLAD! Tusen takk Josefine, stor klem til deg 😀

 • Reply Kristine 1. mars 2018 at 09:18

  Hei! Jeg lurte på om du har klart å bli kvitt flyskrekken din? 🙂 har du isåfall tips? klem<3

  • Reply Ida Wulff 5. mars 2018 at 12:37

   Nei, det har jeg dessverre ikke 🙁 <3

 • Reply Elisabeth 1. mars 2018 at 10:08

  Elsker når du har mest spilte sanger! De bliver lagt til på spotifylista med en gang, så takk for nye innput hver måned! 🙂 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. mars 2018 at 12:37

   Wooop, så gøy! 😀 <3

 • Reply Anonym 1. mars 2018 at 12:39

  Kan du vise hvordan du får så fine krøller? 🙂

  • Reply Ida Wulff 1. mars 2018 at 18:55

   Lager med glattetang 😀 <3

 • Reply mathilde 1. mars 2018 at 16:03

  Håper ikke du slutter å skrive «bingen»-innleggene på grunn av denne kommentaren, for jeg elsker dem og ler godt! Men er det ikke litt dumt hvis kjæresten din en gang skal selge leiligheten? jeg ville ikke kjøpt en leilighet med maur på badet 😀 hehe

  • Reply Ida Wulff 1. mars 2018 at 18:56

   Han eier den ikke! Og nei, jeg ville heller ikke kjøpt den, den kan umulig være godkjent å bo i :O

 • Reply Lene 1. mars 2018 at 19:44

  Hvor skal du til Hellas? 😍 så deilig å ha booket reiser, lykkefølelse

  • Reply Ida Wulff 2. mars 2018 at 11:40

   Vi skal til Rhodos 🙂 <3 ENIG!

 • Reply Åshild 2. mars 2018 at 07:57

  Så bra dere endelig har fått fastsatt dato til innflytting 😀 ellers må jeg si at bloggen din har vært skikkelig bra i det siste, gøy å lese! Ha en fin helg 🙂

  • Reply Ida Wulff 2. mars 2018 at 11:40

   Så hyggelig at du syns det 😀 Tusen takk, og god helg til deg <3

 • Reply sara 2. mars 2018 at 15:54

  hei, hvor har du kjøpt det brettet du har sjokoladen i. den som er delt i tre?

 • Reply Sigrid 3. mars 2018 at 18:30

  Hei Ida! Jeg har hengt meg helt opp i at du har vært på en japansk restaurant det siste året (haha)! Altså, kan du enten avkrefte dette eller prøve å huske hva den het?
  God heelg:):)

  • Reply Ida Wulff 3. mars 2018 at 19:19

   Hei! 🙂 Det troor jeg ikke.. Har spist asian fusion på Dinner? Og sushi på Alex Sushi? Men ellers kan jeg ikke komme på noe. God helg <3

 • Reply Sigrid 17. mars 2018 at 20:40

  Tusen takk for svar, Ida! Da er det sikkert Dinner jeg tenkte på! Slenger med at du er favorittbloggeren min! Egentlig den eneste jeg alltid bare må lese! Du er bra! God helg:)

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 10:50

   Hurraaa!:D <3

  Leave a Reply