Nybygg, hjem & interiør

EN SKIKKELIG HYGGELIG OVERRASKELSE

5. mars 2018

I går, midt i den eviglange søndagsfrokosten, ringte en god venn av meg.

Ida! Jeg har vært inne i leiligheten din! 

Hva sa du at du hadde?

Ja, jeg bare gikk forbi byggeplassen og kjente på døren, og så var den tilfeldigvis åpen. Og så fant jeg leiligheten din, og gikk rundt inne i den. 

Her sitter jeg. Med en app som teller ned dagene til jeg får gå på befaring i vår nye leilighet, og så har hun trampet inn der som en careless Beyoncé?! Den første tanken som slo meg var: flaks at du ikke fikk en kran i hodet. Den andre tanken var: er ikke det kriminelt? Den tredje tanken: OMG, jeg håper du tok bilder! 

Selvfølgelig tok det gale mennesket bilder.
Og før jeg forteller hvor glad jeg ble, la meg bare fortelle at jeg overhodet ikke syns det er greit å gjøre innbrudd. Heller ikke på en byggeplass, selv om jeg har dagdrømt om det flere ganger.

Men, ja. Du aner ikke hvor glad jeg ble, og hvor deilig det var å se ekte bilder av leiligheten vi har kjøpt! Den finnes faktisk, på ekte.

Vi sluttet å tygge rundstykker, og ble sittende og granske bildene i stedet. Leiligheten er jo ikke 100% ferdig, så jeg måtte ta på meg det blir sikkert bra når det er HELT ferdig-hatten.

Jeg kommer ikke til å legge ut de kriminelle bildene, men kort fortalt:

Gangen er stor. Så stor at jeg tenkte: der gikk det mange kvadratmeter, gitt. Men en stor gang kan gjøre noe med førsteinntrykket av leiligheten, og jeg liker faktisk tanken på å virkelig innrede gangen. Når det er sagt, så viser det seg at den fantastiske garderoben jeg drømte om, har fått hard konkurranse fra en varmtvannstank. Litt skuffende, men det ordner seg.

Stuen ser veldig fin ut. Mye vindu og lys. Kjøkkenet er fint – det var en lettelse å se at de hadde husket å dra det hele veien opp til taket. Man vet jo aldri! Og så blir det mye skapplass etter endringene jeg gjorde, på det egentlig ganske lille hestesko-kjøkkenet. Soverommene ble ikke fotografert, ikke toalettet heller. Jeg likte ikke det jeg så av badet, men sånn er det vel når man ikke liker fliser som ser ut som fliser. Kanskje det blir fint når det står ferdig.

Terrassen ser ut til å bli mitt favorittsted i hele leiligheten. stor og fin, jeg gleder meg så til å lage en lounge der ute. Så ja, det varmet hjertet til en istapp som sitter og venter i en hybel! 

7 Comments

 • Reply Anja 5. mars 2018 at 14:28

  Hei Ida!
  Synes kåpen din er så utrolig fin, og har sett mange lignende, men ingen faller helt i smak. Hvor har du kjøp den? 🙂 Kjempe fin blogg forresten <3

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:34

   Ravn Copenhagen 🙂

 • Reply Sunniva Prue 5. mars 2018 at 16:32

  Her kommer en veldig teit kommentar men den må til: Hva heter fonten du har på teksten i innleggene? Den er nydelig, haha.

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:34

   Jeg ANER dessverre ikke! 🙁

 • Reply Juli 13. mars 2018 at 17:48

  Hei søta!
  Vet ikke om du har skrevet om det tidligere, men hva skal du gjøre med den andre leiligheten du kjøpe selv før du ble i et forhold? ;*

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2018 at 11:51

   Hei 🙂 Det har jeg skrevet om, kjæresten min har kjøpt seg inn og vi flytter dit når den står ferdig i april <3

   • Reply Juli 14. mars 2018 at 20:37

    Ååh trodde dere hadde kjøpt en ny/annen leilighet 🙂 men så Spennede! Glad på dine vegne ;*

  Leave a Reply