Hverdagsliv

BARE EN VANLIG DAG

6. mars 2018

Disse bildene er ikke tatt i dag. For jeg ligger strødd utover sofaen i bingen, og ikke i en kingsize bed på byens fineste hotell. Men du vet. Noen ganger må en blogger improvisere, og i dag hadde jeg ingen fotograf. Da er det kjekt å ha de mange tusen bildene som ikke var fine nok til å brukes i første omgang 😉

Nok om dét. I dag har jeg vært hos byrået mitt, United Influencers. Der møtte jeg agenten min og en ny samarbeidspartner. Et merke jeg elsker, og heldiggrisen her skal være ambassadør for dem fremover. Jeg er så fan at jeg nesten var litt nervøs! Sånt skjer. Samtidig gikk jeg frustrert og måpende ut av møtet, fordi det viser seg at jeg har gjort noe feil nesten hele mitt voksne liv! Først og fremst pågrunn av lite kunnskap, men også grunnet villedende og feilaktig markedsføring. Det skal det bli en slutt på nå.

Heldigvis er det aldri for sent å lære, og jeg gleder meg enormt til å fortelle mer om samarbeidet Jeg er litt usikker på hva kvelden bringer, bortsett fra at jeg skal ta med meg kjæresten ut og spise indisk. Når han jobber sent, bruker jeg gjerne det som en unnskyldning. Gidder ikke lage middag når jeg ikke vet når du kommer hjem… Ellers blir det kanskje litt serietitting, vi ser på en veldig spennende serie nå. Nye serietips kommer snart! Og så er det mulig vi ruller ut yogamattene våre på stuegulvet. Ikke spør. Nytt kveldsrituale vi har begynt med i bingen, haha… 

Nok babling for meg, jeg har fastet det siste døgnet og trenger indisk nå. 

9 Comments

 • Reply Tora 6. mars 2018 at 22:22

  Tips til bra indisk resturant i oslo? 🙂

 • Reply Tuti 6. mars 2018 at 23:19

  Hva jobber kjæresten din med?

 • Reply Tina 7. mars 2018 at 07:54

  Det jeg har likt godt med deg er at du ikke skal re en sånnn proff blogger. For eksempel Camilla oihl har blitt dørgende kjedelig pga hele greia er bare business og reklame. Hverdagsblogging og hverdagsliv er det som er gøy å følge med på. Skjønner at du må ha noe inntekt men at innlegget handler om at du har vært i et møte om noe du ikke kan fortelle om er bare irriterende 🤪

 • Reply Maja 7. mars 2018 at 09:45

  Hvilke indiske restauranter anbefaler du? Og kan du lage et innlegg om favorittrestauranter?😊

 • Reply Madeleine 7. mars 2018 at 13:44

  Uæ! Så spennende. Gleder meg til å følge med på samarbeidet 😀

  Håper du har en fin uke!

  • Reply Ida Wulff 8. mars 2018 at 12:38

   Takk det samme, Madeleine <3

 • Reply Helen 8. mars 2018 at 11:39

  Takk for kjempefin blogg 🙂 Du tør å ha egne meninger og det liker jeg.

 • Reply E 8. mars 2018 at 20:52

  Funker 5:2 forstatt for deg? 😁

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 14:58

   Skriver ikke om 5:2 på bloggen <3

  Leave a Reply