Hverdagsliv

SNAPS JEG SENDER TIL KJÆRESTEN

6. mars 2018

Jeg har ikke oppdatert Snapchatten min, og kan derfor ikke relatere når folk klager over den nye oppdateringen. Likevel begynner det å bli en god stund siden jeg roet heftig ned på Snapchat, uten at det er godt å si hvorfor. Kanskje jeg bare ble lei. Jeg deler så mye av livet mitt andre steder, at Snap plutselig føltes litt overflødig. Men én ting jeg fremdeles bruker Snapchat til, er å holde kontakt med kjæresten min når vi ikke er sammen. Når han er på jobb, når jeg er bortreist, når han er bortreist – you name it.

Og siden jeg elsker oversharing, tenkte jeg at vi i dag kunne ta et dypdykk inn i gode, gamle Snapchat, og se på hva det er jeg sender (og har sendt) til kjæresten min. Hold deg fast!
1. Vi rakk så vidt å date, men hvorfor ikke bare være helt ærlig om at man syns det er noe drit. Vi hoppet over den fasen hvor man regner ut hvor lenge man skal vente med å svare på SMS, og det er jeg takknemlig for. Jeg rakk likevel å rive av meg noen øyevipper de første ukene. 2. Denne selfien sendte jeg ham da jeg satt i taxi på vei hjem etter mitt første overnattingsbesøk i bingen. Jeg hadde oppført meg helt tullete på byen kvelden før, og tenkte at slaget uansett var tapt. Takk for meg, snakkes aldri. 3. Nybakt forhold, prøvde vel å være litt søt eller noe. Åh, jeg husker følelsen av å være på ferie mens han var hjemme. 4. Og så reiste han på ferie, og jeg kombinerte snikskryt av trening med å være girlfriend in boyfriends sweater. For en klisjé. Det kan hende at jeg tok heisen ned fire ganger for å få en brukbar selfie.
5. Menn fortjener skryt når de prøver, selv om det de gjør ikke gir noen mening. Her hadde han så å si flyttet inn til meg på Tjuvholmen, og bidro så godt han kunne med husarbeidet. Da han vasket et halvfullt Voluspa i oppvaskmaskinen, tok jeg over på fulltid. 6. Se på oss, en liten påminnelse om hvor fine vi er sammen. En av våre mange fine søndager i Oslo by. 7. Sender alltid en update fra voksestudiet. Noen ganger sender jeg video av ansiktet mitt mens det rives og slites i kjelleretasjen. Jeg vil at han skal ta del i smerten. 8. En tanke som slo meg de første gangene jeg stod og brettet boksershorts.
9. Bare masse kjærlighet. 10. En som er blitt litt for varm i trøya. Som Maroon5 ville sagt: she will be loved. 11. Jeg tullet så mye med ringer en periode, at jeg til slutt måtte understreke at det bare var tull. Jeg så på ansiktet hans at han var litt usikker på om jeg var seriøs eller ikke, og gjorde det klart at: vi har vært sammen så kort tid, at om du hadde fridd til meg nå, så hadde det vært innmari harry. 12. Jeg stoler ikke på p-piller, og sikrer derfor nattesøvnen ved å ta tester når jeg føler for det. Her satt han opptatt med noe viktig, så da fikk han svaret på testen via Snapchat. Skulle jeg solgt det som kunst, hadde tittelen på bildet vært fjoh.
13. Når dere sitter og ser på en spennende serie, og du blir fanden som avbryter fordi du måtte gå crazy med jalapenos på tacoen. 14. Han fortalte meg tidlig i forholdet at noe av det mest usexy han ser, er jenter som gafler i seg makrell i tomat. Tilgi ham, jeg tror han mente mennesker generelt. I hvertfall: jeg passer på å sende en snap hver gang jeg spiser guds gave til knekkebrødet. 15. Det nest beste med å ha kjæreste: en som føler med deg når du klager over bagateller og småting. Som at det er kaldt ute. 16. Advarsel om at det er suppe til middag, i tilfelle han vil snike seg innom Mc Donalds på vei hjem, sånn i all hemmelighet. Jeg er en forståelsesfull matmoms, selv om jeg er jentete og vil spise suppe av og til.

Så der har du det! Og nå kan jeg glede meg til i kveld: du, det blogginnlegget du la ut i stad….. Can’t be tamed. Over og ut!

40 Comments

 • Reply Emilie 6. mars 2018 at 11:01

  Hahaha elsker det innlegget her

  • Reply Ida Wulff 6. mars 2018 at 17:39

   Hurra for det 😀 <3

 • Reply Alina 6. mars 2018 at 13:42

  Priceless😊Gi dama en pris 😊

  • Reply Ida Wulff 6. mars 2018 at 17:39

   Hehe 😀 <3

 • Reply Mari 6. mars 2018 at 13:47

  Mulig du har sett den allerede, men må bare tipse deg om min nye yndlingsserie: Money Heist! For øvrig supermorsomt innlegg, som alltid. Slenger meg på alle andre som sier du er et friskt pust i bloggverdenen 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. mars 2018 at 17:38

   Oooh, aldri hørt om! Og jeg ELSKER å få serietips, så tusen takk 😀 <3 Nå er vi straks ferdig med Doctor Foster, så da er tipset ditt notert. Doctor Foster er veldig spennende, hvis du ikke har sett! Stor klem

 • Reply Ragna 6. mars 2018 at 15:16

  Ååå dette var gøy og kos!

  • Reply Ida Wulff 6. mars 2018 at 17:38

   Så hyggelig at du syns det 😀 <3

 • Reply Tora 6. mars 2018 at 15:18

  Amen!

  • Reply Ida Wulff 6. mars 2018 at 17:38

   😀 <3

 • Reply Anonym 6. mars 2018 at 15:22

  Må du aldri slutte å blogge, Wulff!

  • Reply Ida Wulff 6. mars 2018 at 17:38

   <3

 • Reply Charlotte 6. mars 2018 at 15:46

  Morsomt innlegg 🙂 Jeg må si at jeg misunner deg veldig som har er ferdig med studier, og har fått til en bachelor! 🙂
  Jeg går første året nå, og det er enormt mye å gjøre! Jeg har fagbrev, og tatt en yogautdanning, og er svært praktisk av meg. Så å gå fra det til å sitte i lesesalen 90 timer i uka, og har eksamener og masse arbeidskrav var virkelig et slag i trynet! Men det er bare å se framover, og jeg skal virkelig kjempe med sverd og kniver gjennom disse tre årene.
  Har du noen gode tips for å gjøre studiehverdagen et hakk mindre jævlig, er det bare å komme med tips!
  Jeg takker Gud i hvertfall for at studietiden er kun en bitteliten fase av livet, og etter det kan jeg gjøre hva pokker jeg vil 🙂

 • Reply Anne 6. mars 2018 at 16:06

  Ida Wulff – ingen over, ingen ved siden!
  Du ruler!!

  • Reply Ida Wulff 6. mars 2018 at 17:37

   Hurraaaa! 😀

 • Reply Silje 6. mars 2018 at 16:53

  Haha jeg dør! Du er så morsom😁

  • Reply Ida Wulff 6. mars 2018 at 17:37

   😀 😀 😀 <3

 • Reply Lea 6. mars 2018 at 17:06

  Haha, har tuller med kjæresten min om ring også! Hvor lenge synes du man skal ha vært sammen før forlovelse (for at det ikke skal være harry)?

  • Reply Ida Wulff 6. mars 2018 at 17:37

   Føler ikke at jeg sitter med fasiten heller altså.. Men det har kanskje litt å si med alder også? Når man er 17 syns jeg det er harry uansett. Og jo eldre man blir, desto mindre harry blir det å smelle ring på fingeren raskt? Hehe. Vet ikke jeg! Kanskje minst ett år sammen først? 😀

 • Reply My 6. mars 2018 at 17:21

  Åååååå digger deg Ida!!! Og innlegg som dette💚
  Hva heter den type negler du har på bilde 11? Altså, hvis jeg ville ha skaffet meg tilsvarende negler, hva skulle jeg sagt til neglepersonen? (Føler det skinner gjennom at jeg aldri har fikset neglene mine hos noen før, haha. Jeg synes stort sett påsatte negler er grimme)
  Kjempefine!❤️

  • Reply Ida Wulff 6. mars 2018 at 17:36

   Haha! 😀 Jeg har ikke så god peiling selv – men er ganske sikker på at disse er mandelformet med faded french manicure!! :O <3

 • Reply Therese 6. mars 2018 at 17:27

  Hahaha, fantastisk!

  • Reply Ida Wulff 6. mars 2018 at 17:36

   😀 <3

 • Reply Susanne 6. mars 2018 at 17:52

  Haha, kjenner meg igjen i mye av det der!
  Serietips: How to get away with murder.

 • Reply B 6. mars 2018 at 18:14

  Haha! Elsker selvironien din ❤️

  • Reply Ida Wulff 8. mars 2018 at 12:39

   😀 <3

 • Reply Ingebjørg 6. mars 2018 at 20:59

  Neii lyset 😣😂 fytti.. skal ha for å prøve da!

  • Reply Ida Wulff 8. mars 2018 at 12:38

   Ikke sant?? Haha <3

 • Reply Iselin 6. mars 2018 at 21:07

  HAHAHA, love it! Du e morsom 😀 <3

  • Reply Ida Wulff 8. mars 2018 at 12:38

   😀 <3 <3 <3

 • Reply Sofia 6. mars 2018 at 21:49

  Hahaha dør! Spesielt av makrell-bildet – kjenner igjen den altså😆

  • Reply Ida Wulff 8. mars 2018 at 12:38

   Hehe 😀

 • Reply Lisbeth 7. mars 2018 at 07:44

  Ha, ha. Du må være den mest «nedpåjordenbloggeren» i hele Norge.
  Fantastisk.

  • Reply Ida Wulff 8. mars 2018 at 12:38

   😀 <3

 • Reply Oda 7. mars 2018 at 13:33

  Fantastisk skrevet, som alltid 😂👌🏻 Hvilken bok leste du (bilde 3)?

  • Reply Ida Wulff 7. mars 2018 at 13:37

   Balansekunst, veeeeldig bra bok 😀 <3

 • Reply Karoline 7. mars 2018 at 21:55

  Er det bare meg, eller kan man skimte en svaak strek på graviditetstesten?🙈

  • Reply Ida Wulff 8. mars 2018 at 12:38

   Gud, det håper jeg ikke!!! HAHA!

 • Reply Elisabeth L 9. mars 2018 at 11:12

  Du skuffer aldri, Haha! Underholdning på høyt nivå, og er så gøy når man er så avslappet i et forhold at man kan sende alt det der 😃 samme tanken slo meg da jeg faktisk sto og rullet sammen bokserne hans som papirruller for å spare plass i skuffen, Haha!

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 14:56

   Haha, så smart å rulle dem 😀 <3

  Leave a Reply