Serietips og musikk Uncategorized

PÅ TIDE MED NOEN SERIETIPS

8. mars 2018

Hei og hopp fra hjemmekontoret 😀 Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg faktisk hadde et kontor. For her ligger det jobbting strødd i hele bingen, og det oooser av veggispølser som jeg steker til lunsj. Livet på en ett-roms, grøss! Når det er sagt, så er Coop sine egne vegetarpølser en terningkast 5, dagens lille tips fra meg 😉 Og det fikk meg inn på en annen tanke: hvorfor er det så mange jenter som ytrer at de haaater pølser? Er det in å hate pølser? Og finnes det ikke verre ting i verden, som vi heller kan bruke energi på å hate? Stakkars pølser. Jeg elsker pølser, jeg. Pølse i lompe 4 lyfe.

Nå følte jeg litt på overdreven bruk av ordet pølse. Så over til noe annet: jeg lovte deg nye serietips på bloggen, og her kommer de!
En Natt er en norsk, fin og annerledes serie. Litt som Hurtigruten minutt for minutt, bare i datingversjonen. Her går vi ikke glipp av et minutt, men til og med stillheten er vakker her. Og så viser den frem det beste av Oslo – sommernettene. Du kan se den gratis på NRK.no. Det er vel egentlig bare gratis hvis du ikke har betalt NRK-lisensen, når jeg tenker meg om.

Unge Lovende er Norges svar på serien Girls, spør du meg. Så morsomt og frustrerende å se på. Alt for mye kløning og failing!! Men det er ekte og fint, med en god dose humor. Ny sesong ligger ute på NRK.no nå!

Doctor Foster begynte vi å se på her hjemme etter at Kristina anbefalte den på sin blogg. Og herreguud, for en spennende, vond og kvalm serie! Vi måtte ta flere pauser i noen av episodene, fordi vi levde oss alt for mye inn i det og ble i dårlig humør. Det sier jo litt, haha! Her er det store doser av utroskap, svik, løgn, hevn og ødelagte familier. Man sitter igjen og tenker at sånn der skal vi aldri ha det. Du kan se hele to sesonger på Netflix.

Helt Perfekt er tilbake, og sesongen kickstartet med Linn Skåber som gjest. Blir det bedre? Nei. Helt Perfekt er ikke like morsomt som sin danske storebror «Klovn», men det er ikke langt unna. Jeg ser episodene på Dplay.

Hva ser du på for tiden? Jeg vurderer Papirhuset, men sliter litt med å godta at den er spansk. Jeg syns spansk er stressende å høre på…

49 Comments

 • Reply Ingvild 8. mars 2018 at 12:37

  Du må se «Love» på Netflix!

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 15:02

   Takk for tips <3

 • Reply T 8. mars 2018 at 12:47

  Se «Dark» på Netflix. Se bort fra at den er tysk…og gi den minst tre episoder. Er ikke for alle har jeg skjønt, men jeg elsket den. Thriller/fantasi/drama ish! Kjempespennende!!!

 • Reply Eline 8. mars 2018 at 12:54

  Syns den nye serien på NRK «heimebane» (?) virker veldig bra!

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 15:01

   Den skal vi prøve 😀 <3

 • Reply Lilly 8. mars 2018 at 13:32

  Dere glemmer spansken fort😊Papirhuset er garantert noe for din smak! Utrolig bra!

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 15:01

   Takk 😀 <3

 • Reply LV 8. mars 2018 at 14:14

  ikke vurder Papirhuset for å si det sånn… kjæresten min og jeg begynte på den, ettersom serien hadde fått 8,8 på IMDb, men den serien var rett og slett dårlig. Hadde ikke noe problem med at serien var spansk, men skuespillerne var så under middelmådig som du kan få det, og hele handlingen var rett og slett klein. Vi stoppet midt i episode to for å si det sånn.
  LV

 • Reply Ingeborg 8. mars 2018 at 14:48

  Må bare få anbefale spionserien Le bureau igjen! Den ligger på nrk. Ikke vær bekymret for at den er på fransk, den er så spennende at man glemmer det fort. Fin dag til deg:)

 • Reply Isa 8. mars 2018 at 14:52

  Papirhuset er SYKT bra og du kommer ikke til å angre! Vel verdt timene. Spansken kommer du nok ikke til å henge deg oppi for mye, det er for interessant til å tenke på noe annet

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 14:59

   Godt å høre 😀

 • Reply LH 8. mars 2018 at 14:59

  Jeg føler at alle rundt meg ELSKER pølser og at jeg er sær fordi jeg hater det 😄 nå har jeg bodd på grisegård da, så jeg føler det er innafor å hate pølser.. har dessverre ingen serietips å komme med, føler jeg har sett absolutt alt.. Dick Wolf produserer en del bra serier (SVU, Chicago P.D, Chicago fire osv) men disse seriene er ikke så lett tilgjengelig på norske (lovlige) streaming-sider 😕

 • Reply Marie 8. mars 2018 at 15:50

  Nå skulle jeg kommentere serien «Money Heist» før jeg leste at du ikke ville ha det på spansk, hehe. Den er en spansk Netflixserie faktisk, og er veldig spennende. Handler kort og godt om et bankran. Jeg klarer meg fint med at de prater spansk, og jeg er ikke superfan av språket selv, så tror du skal klare deg 🙂 I verste fall går det an å ha på engelsk dub, men det ble litt teit og.

  Klem

  • Reply Marie 8. mars 2018 at 18:34

   Haha, uff pinlig, fant ut nå at «Papirhuset» er «Money Heist». Merkelig oversettelse. MEN da anbefaler jeg uansett at du ser denne serien, du klarer nok det spanske 😀 Største ulempen er at man må følge med 100% fordi man må alltid lese teksten, men kanskje greit å følge med 100 % uansett.

   Klem igjen

 • Reply L 8. mars 2018 at 16:22

  Papirhuset er å anbefale, og du kan få den dubbet på engelsk på netflix 😉 Dårlig engelsk, vel og merke.. Men en sykt spennende serie!

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 14:59

   Da er det kanskje bedre å bare se den på spansk? 😀

 • Reply MB 8. mars 2018 at 17:20

  Føler bare jeg må kommentere for å forsvare pølser. JEG ELSKER PØLSER. LEVER seriøst for pølse. I brød vel og merke.

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 14:58

   Haha 😀 Lenge leve pølser <3

 • Reply Anne 8. mars 2018 at 18:10

  Om dere ikke allerede har sett serien, så må dere se «The Americans». 5 sesonger på Netflix. Russiske spioner (spilt av amerikanske Kerri Russell og engelske Matthew Rhys / sammen i virkeligheten også) i USA. Spennende! Dyktige skuespillere!

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 14:58

   Ikke sett, takk for tips <3

 • Reply Anne 8. mars 2018 at 18:11

  Ja, og så må dere se «The Fall». V E L D I G spennende! Alle episodene er på Netflix 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 14:58

   Tusen takk for tips 😀

 • Reply Astrid 8. mars 2018 at 19:03

  30 grader i februar (tv2 sumo), This is us (Viafree) og den nye NRK-serien Heimebane.

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 14:58

   Tusen takk for tips 😀 <3 Skal nok prøve oss på Heimebane.

 • Reply Jorunn 8. mars 2018 at 21:30

  Kan virkelig anbefale Papirhuset! En av de beste seriene jeg har sett på veldig lenge. Slukte den på kort tid! (Bor riktignok i Spania og kan spansk da…) Men her har alle hørt om den og alle snakker om hvor bra den er.

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 14:57

   Ahaa, så morsomt 😀

 • Reply Heidi 8. mars 2018 at 22:42

  Hvis du/dere ikke har sett det allerede – This is us!! Herregud for en serie, anbefales virkelig 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 14:57

   Har sett den, sååå fin <3

 • Reply Julia 9. mars 2018 at 01:20

  Du MÅ se bonusfamiljen på nrk, helt fantastisk serie! Litt i samme gate som Solsidan, Side om Side osv 🙌🏻 Anbefales! 😁 Og takk for serietips! Tror vi skal prøve Doctor Foster 👍🏽

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 14:57

   Sett 😀 Veldig søt serie, digger Eddie, haha! <3

 • Reply Emilie 9. mars 2018 at 07:37

  Hei Ida😊 Jeg har nok ganske lik seriesmak som deg, liker de aller fleste seriene du anbefaler. Jeg anbefaler på det sterkeste Heimbane, dersom du ikke alt har sett de første episodene. La deg hvertfall ikke skremme av at den handler om fotball.
  Ønsker deg en god helg!

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 14:56

   Den nye på Tv2?! Den har han lyst å se, jeg er bekymret for fotballen. Men da gir vi den en sjans, takk 😀 <3

 • Reply Tina 9. mars 2018 at 13:07

  Jeg MÅ anbefale The Marvelous Mrs. Maisel! Sykt funny og underholdende serie! Ligger dog på Amazon Prime, men det koster jo bare sånn 25 kr og er absolutt verdt det! Jeg tror ikke jeg klarer å forklare bedre hva serien handler om enn anmeldelsen hos P3 her: http://p3.no/filmpolitiet/2017/12/the-marvelous-mrs-maisel-s01/ Men den er kanskje det morsomste jeg har sett på lenge! Bare så søt og vittig med morsomme karakterer, så den ferdig ganske raskt for å si det sånn 😉 Var faktisk samboern som foreslo å se den, falt i smak hos han også, tror han ble betrygget av at den har 8.8 på imdb :p Håper du tester den ut 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 14:56

   Tusen takk for tipset <3 <3 <3

 • Reply Oda 9. mars 2018 at 14:23

  Jeg binge-watcha en helt fantastisk serie på Netflix for noen uker siden: La Mante (The Mantis). En kvinnelig seriemorder sitter fengslet for åtte mord. Så dukker det opp en copycat som begynner å etterlikne mordene hun gjorde for over 20 år siden. Hun bestemmer seg for å samarbeide med politiet, på én betingelse: at de også involverer sønnen hennes, som nå jobber som politimann, i etterforskningen. Utrooolig spennende, i krysningspunktet mellom krim og familiedrama. Så hele greia på to dager, haha.

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 14:55

   Har sett den, ELSKET den til tross for at den er fransk 😀 <3

 • Reply Aline 9. mars 2018 at 20:39

  Har du sett hvite gutter? Veldig morsom norsk serie om «pappa gutter» 😉

  • Reply Ida Wulff 12. mars 2018 at 12:24

   Jaaa, elsket den 😀 <3 håper det kommer mer!

 • Reply Martine 9. mars 2018 at 21:00

  Nettopp sett Broen, Modus og en morders sinn. Lever meg inn i det. 😉 Og selvfølgelig Grenseland. <3

 • Reply Renate 9. mars 2018 at 22:08

  OUTLANDER <3 Har sett utrolig mange serier, men dette er uten tvil den aller beste jeg har sett. De fleste synes episode 1 er litt tørr så anbefaler å gi det et par episoder. Lover deg du blir hekta. 2 sesonger på netflix og 3 på viaplay. Gleder meg til sesong nr 4 til høsten 🙂

 • Reply Christine 10. mars 2018 at 22:07

  Mar de plastico på Netflix😍var i utgangspunktet skeptisk siden den er spansk men en fantastisk serie😃

 • Reply Amanda 12. mars 2018 at 16:18

  Hei, Papirhuset er den beste serien jeg har sett på lenge, også drar de den ikke mer enn nødvendig, siden det bare er 2 sesonger. Jeg er spansk, så for meg er det veldig gøy at den også er blitt populær i Norge! Hvis du ser den, må du si hva du synes om den:D

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:30

   FANTASTISK serie!!

 • Reply Anette 12. mars 2018 at 18:07

  Anbefaler på det sterkeste «The Sinner» med Jessica Biel i hovedrollen. Nervepirrende og spennende som fy! Ligger ute på NRK TV. Fort deg for å få sett de første episodene. De siste ligger fortsatt ikke ute, men kommer på fredag.

 • Reply Henriette Louise Larsen 13. mars 2018 at 19:46

  For tiden ser jeg Bonusfamilien på NRK nett-TV, svensk serie. Veldig bra! Litt drama og litt humor. Begge sesongene ligger ute 🙂
  Ellers vil jeg anbefale The bold type, The good doctor, Atypical og Alias Grace!

  Har sett Doctor Foster selv, fy søren så kvalm den serien er til tider. Måtte pause en god del ganger jeg også! Men har fått sett begge sesongene og likte den alt i alt godt. Håper dere finner noen nye, bra serier. Gleder meg til flere tips <3

  • Reply Henriette Louise Larsen 13. mars 2018 at 19:48

   Nå ser jeg at du allerede har sett Bonusfamilien, jaja 🙈 Eddie er en såå bra karakter, kjempemorsom. Likte sesong 2 veldig godt, glad det enda er 3 episoder igjen!

   • Reply Ida Wulff 14. mars 2018 at 11:50

    I gang med sesong 2 nå 😀 <3

 • Reply Anniken 25. mars 2018 at 19:56

  The Bold Type på NRK 🙂

  • Reply Ida Wulff 26. mars 2018 at 09:57

   Takk for tips 😀 <3

  Leave a Reply