Hverdagsliv

ET HELT HALVT ÅR

9. mars 2018

I går hadde vi vært kjærester i et helt halvt år, og dro til Dinner for å feire oss selv. Vi spiste crispy duck, drakk vin og snakket som vanlig i koder fordi alle restauranter i Oslo presser så mange bord inn i restaurantene sine at det hele føles som et kollektivt måltid. Haha  Men koselig var det likevel, og maten var veldig god.

Vi fikk selvfølgelig også mimret litt tilbake på halvåret vi har hatt sammen, og reflektert rundt hvordan det egentlig går med oss som par. Vi konkluderte med at vi har det veldig bra – men at vi nok aldri kommer til å få en master i hverandre. Kanskje en bachelor, og det får holde. Jeg er tross alt fra Venus og han er fra Mars.

Jeg tror vi prater over gjennomsnittet mye sammen. Om alt som er fint, men også om ting som er vanskelig, utfordrende og skummelt. Det er ingen hemmelighet at jeg syns det var dritskummelt å gå inn i et forhold. Gi et annet menneske mulighet til å påvirke hvordan jeg har det, og hva jeg føler. Men så føler jeg at vi har knekt en eller annen kode, eller i hvertfall holder på å gjøre det. Og jeg skal ikke leke selvutnevnt samlivsekspert her nå, men jeg tror jeg skjønner hvorfor det finnes så mange dårlige forhold rundt omkring. Pågrunn av latskap. At folk har en tendens til å hoppe over der hvor gjerdet er lavest. Det er lettere å gå sin vei enn å krangle ferdig. Det er lettere å sitte i stillhet enn å ta den vanskelige praten. Det er lettere å se på TV enn å se hverandre i øynene, og det er lettere å søke bekreftelse utenfor hjemmet i stedet for å finne ut av hvorfor man ikke får bekreftelser fra kjæresten sin. Måtte denne latskapen aldri komme over oss. Det ser i hvertfall lovende ut så langt!

I dag har jeg en litt rar dag. Har surret rundt i søvne og hatt mareritt i natt, og tydeligivs fått helt panikk i den 120 centimeter brede sengen. Rett og slett sendt ham på sofaen i søvne, fordi jeg holdt på å dø. Dramatisk… I dag sjekker vi inn på hotell for å få en pause, og jeg benytter anledningen til å invitere venner dit på vin og sushi. La fredagen begynne 

12 Comments

 • Reply Anonym 9. mars 2018 at 14:36

  Liten skrivefeil i innlegget: Du skriver at han er fra Venus og at han er fra Mars, regner med det skulle stå at du er fra Venus.
  Ellers masse gratulerer med et halvt år! Måtte det bli mange flere halvår

  • Reply Ida Wulff 9. mars 2018 at 14:55

   Deeet har du helt rett i, takk 😀 <3

 • Reply Line 9. mars 2018 at 17:08

  Gratulerer med 6 mnd. Dere er så fine 🙂
  Jeg ville ikke sagt latskap, men heller bevissthet og åpenhet rundt kommunikasjon. Er begge parter bevisste på den andre og hva forholdet trenger for å fungere + klarer å snakke sammen om det og finne løsninger, så tror jeg man har kommet ganske så langt. Er også i forhold hvor jeg føler vi har knekt koden og kan snakke om- og dele alt med hverandre, og om vi krangler/diskuterer så er det på en konstruktiv måte (om man kan kalle det, det) fordi vi vet vi er forskjellige mennesker som ikke alltid er enige i ting. Latskap kommer kanskje når man har begynt å gi opp litt eller ting har blitt for vanskelig. Jeg føler meg som verdens heldigste jente fordi jeg har en kjæreste som virkelig vil jobbe med meg og oss, gjør en innsats i å lytte, forstå og finne kompromisser og løsninger, samtidig som han er veldig flink til å få meg til å føle meg som en prinsesse og den eneste jenta i verden. Virker som du også har funnet din, Ida <3

 • Reply Mari 9. mars 2018 at 17:12

  Gratulerer med et halvt år! Høres ut som dere har det veldig fint sammen.

  Over til noe annet: jeg synes det blir litt vel mye kjæresteprat på bloggen din rett og slett. Savner at du blogger mer om deg selv!

  God helg 🙂

 • Reply Anonym 10. mars 2018 at 04:01

  Takk Ida vi er på Venus og Venus og Mars !! etter 28 år så ja det et håp for dere . Glemte å nevne at kjærligheten er like sterk som det første halve året

 • Reply Victoria 10. mars 2018 at 13:42

  åh, jeg kjenner meg så igjen. Jeg flyttet fra Tønsberg til Oslo for et par år siden fordi jeg var så dritt lei av hele tilværelsen. Kom til Oslo og vant OL i tinder. Var singel i 3 år og backet helt ut om en fyr ble seriøs. Så flyttet jeg til andre siden av verden og fikk meg kjæreste der, for jeg tenkte at jeg kan jo bare dumpe han når jeg drar hjem. Vel, han ble med til Norge og nå skal vi gifte oss til sommeren :))

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:31

   Å fyttiii, så koselig <3 <3 Lykke til med bryllup og alt sammen 😀 Glad på dine vegne!

 • Reply MarieB 10. mars 2018 at 13:52

  Gratulerer masse med et helt halvt år! Selv feirer vi ett år idag i Paris 😀

  • Reply Ida Wulff 12. mars 2018 at 12:23

   Oooh gratulerer så mye 😀 <3

 • Reply Kathrine 13. mars 2018 at 21:53

  Jeg har aldri kommentert bloggen din før i dag, men nå måtte jeg bare gjøre det. Det du skriver om grunnen til at det er så mange dårlige forhold er på grunn av latskap, traff meg veldig. Synes du traff spikeren på hodet!

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2018 at 11:49

   Så hyggelig at du ville stikke innom kommentarfeltet da, det gjør meg glaad 😀 <3

 • Reply najlepszy sklep 12. mars 2024 at 13:50

  Wow, wonderful blog format! How long have you been running
  a blog for? you made blogging look easy. The entire glance
  of your web site is wonderful, let alone the content material!
  You can see similar here e-commerce

 • Leave a Reply