Hverdagsliv

ENDELIG FORNØYD MED HÅRET MITT

12. mars 2018

Reklame for Good For Me


Har du hatt en fin helg? Dét har jeg. Og jeg føler meg helt som ny, etter to netter i en ordentlig, deilig hotellseng. Jeg har aldri vært særlig bevisst på søvnkvalitet, men det ordet har fått en ny betydning for meg etter at jeg flyttet inn i bingen.

Et annet ord som har fått en ny betydning er velvære. Jeg har virkelig begynt å måtte jobbe for å føle meg vel. Ikke bare fordi jeg bor på en litt lurvete hybel – for årstiden spiller en stor rolle. La oss bare være ærlige: det er fort gjort å føle seg litt dritt på denne årstiden. Mens vi på sommeren får energi av sollys, masse frisk luft og morsomme opplevelser, har vi nå hatt flere måneder med mørke ettermiddager, innesitting og et vær som går utover både hår og hud. Typisk for meg om vinteren, er tørt hår, kranglete hud og knusktørre lepper. Jeg føler meg ikke akkurat som en gudinne når leppene sprekker opp og ramler av i store flak.
Så selv om jeg gjør små ting for å føle meg fresh året rundt, er jeg ekstra nøye nå på vinteren. Med beautyrutinene, eller hva man skal si.

Dette er noen av de små tingene jeg gjør hver dag, for å føle meg freshere: 

Renser huden morgen og kveld
Smører kroppen med fuktighetskrem. Jeg smører den ikke helt inn i huden, men lar huden «drikke» opp kremen på egenhånd. Den trekker fortere inn enn den burde!
Tar vitaminer. Jeg tar Hair Luxious, D-vitamin, Beauty Bombz og Betakaroten Gold. Jeg har spist vitaminer fra Good For Me i årevis – ikke bare fordi jeg liker produktene og designet, men også fordi jeg føler meg trygg på at det er sikre produkter av høy kvalitet.
Drikker mye vann. Jeg starter hver dag med en halv liter vann, gjerne med sitron oppi.
Prøver å få nok søvn. Det er ikke alltid det går, men jeg vil gjerne ha for forsøket!Mine kjære hårvitaminer, Hair Luxious fra Good For Me, har nå fylt 1 år! Og det vil si at jeg har spist dem nesten like lenge. Selv syns jeg at håret mitt aldri har sett bedre ut. Kjæresten min er enig – men han er bare happy fordi jeg ikke er superblond lengre, hehe. Håret mitt vokser fortere når jeg spiser Hair Luxious, så nå er jeg endelig på god vei mot det som er mitt hair goal. Og mitt hair goal er altså at min naturlige hårfarge skal være dominerende. Jeg kommer alltid til å ville ha litt lyse striper i tuppene, men drømmen er å slippe å gå til frisøren hver eneste måned. Mot slutten av sommeren tenker jeg vi er der 😀

Men tilbake til håret mitt per dags dato. Bortsett fra at det kan bli tørt av kulden og trenger en god del pleie, syns jeg selv at det ser utrolig bra ut nå. Det er sterkt og glansfullt, og holder volum. Det til tross for at jeg er vill med glattetangen.

Hvor raskt man ser resultater av å bruke Hair Luxious varierer fra person til person. Jeg får mange spørsmål om det, og sitter selvsagt ikke på noen fasit. Men selv syns jeg at jeg merket effekten etter en måned. Da fikk etterveksten fart på seg, og jeg røytet merkbart mindre. Etter å ha brukt vitaminene i nesten ett år, vil det si at ganske mange centimeter av håret mitt har vokst ut mens jeg har brukt Hair Luxious. Så jeg tenker at det må være derfor det er sterkere og mer glansfullt. For det er viktig å påpeke at Hair Luxious ikke reparerer lokkene du allerede har på hodet – men det sørger for at det nye håret som kommer ut er sterkere og flottere. Ikke noe hokuspokus, bare innmari gode vitaminer.

En annen ting som er greit å vite, er at produktet må brukes over tid for optimal effekt. Dette er ingen mirakelkur som gir deg prinsessehår på én måned. Jeg tror dessverre ikke den mirakelkuren finnes. Men er man flink til å pleie håret sitt over tid, vil man selvfølgelig få resultater deretter 😀 Det har i hvertfall funket for meg Du kan lese alt om Hair Luxious og kjøpe hårets beste venn HER 

PS. Fikk akkurat en veldig god nyhet fra Good For Me! Og det er at de har utviklet en sterkere formula, og tilført mer biotin i Hair Luxious. Good news for oss som vil at håret skal bli så flott som det kan bli!

18 Comments

 • Reply Adrienne 12. mars 2018 at 15:04

  Hvilken bodylotion bruker du?

  • Reply Ida Wulff 12. mars 2018 at 15:06

   Blåbærkrem fra Eminence, du ser den såviidt på nest nederste bilde 🙂 <3

 • Reply Line 12. mars 2018 at 16:22

  Tips til tørre lepper og hud er Squalene Oil fra The Ordinary 🙂

 • Reply Guro 12. mars 2018 at 17:11

  Jeg føler også veldig på dette med gusten hud om dagen, føler all fuktighet er borte. Har du tips til noen gode ansiktsmasker som gir fuktighet? Evt kremer og rens til ansikt?

  • Reply Ida Wulff 12. mars 2018 at 20:42

   Jeg er heeeelfrelst Nurture Me-serien fra Ole Henriksen akkurat nå, rensen er fantastisk og ansiktskremen er enda råere <3 massemasse fukt, og lukter godteri :O

 • Reply Ina 12. mars 2018 at 18:56

  Hei, Ida 🙂 hvor bestiller du kremen fra Eminence?

  • Reply Ida Wulff 12. mars 2018 at 20:11

   Hei 🙂 Jeg fant den kun hos Lyko! De brukte den på meg på Artesia Spa, men nektet å selge den :O Makan

 • Reply Therese 12. mars 2018 at 20:51

  Kjære Ida:) Jeg savner litt hverdagslige bilder fra deg… Når bloggen blir for polert blir den raskt kjedeligere synes jeg.. Tekstene dine er FANTASTISKE, men bildene virker så stylet om du skjønner? Kan vi ikke bare se mer av slik ting er, ikke så oppstilt perfekt? Plis? 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. mars 2018 at 15:35

   I hear ya 😀

 • Reply Tina 12. mars 2018 at 21:24

  Jeg venter på min første boks med både Hair Luxious og Betakaroten Gold 😀 Gleder meg til å starte med begge deler 🙂 Jeg har brukt HairCare, men ble så kvalm av de og skal nå prøve med de fra Good For Me 🙂

 • Reply Kaja 13. mars 2018 at 01:52

  Dette er så bullshit Ida.
  Hvorfor merke reklame dårlig, med lys grå skrift mellom overskrift og bilde? Jeg måtte bla opp igjen for å lete etter «reklame» det er ikke noe man umiddelbart legger merke til.

  Men hva gjør man ikke for penger…

 • Reply Anna 13. mars 2018 at 14:36

  Anbefaler heller sugarbearhair, fikk det anbefalt av frisøren min og jeg er frelst, håret mitt har ikke vært finere enn det er nå, jeg brukte hårvitaminene du bruker nå, men er sjukt mer fornøyd med bamsene, det fungerer hundre ganger bedre, håret får glans, blir silkemykt, vokser bedre og ser sunnere ut, evig takknemlig for at frisøren min tipset om det..

 • Reply Charlotte 13. mars 2018 at 16:40

  Hah, jeg tror jeg smører huden/ansiktet typ 2/3 ganger i året 😂 Har veldig tørr hud basically også. Har veldig lyst til å begynne med rensing og smøring, har brukt Ole Henriksen en gang eller to tidligere, men jeg vet liksom ikke hva jeg skal føle/kjenne etter? 😜 Føler man liksom at huden får fukt, eller hvordan jeg skal si det… Har fått sånne «røde linjer» rundt nesa, så tenker kanskje 27 år er alderen jeg bør starte å ta vare på huden min 😊

  • Reply Ida Wulff 14. mars 2018 at 11:53

   Charlotte da!! 😀 Hehe. I vår alder bør man smøre huden hveeer dag – er i hvertfall jeg opplært til å tro :O Ja, man føler at huden får fukt ved at den blir myk og ikke har tørre områder <3

 • Reply Tiril 25. mars 2018 at 19:06

  Hei! Vet du brukte HairCare før, så hvorfor gikk du over til disse hår-vitaminene? 🙂

 • Reply en som er smartere en deg og ikke bryr seg kun om penger 15. mai 2019 at 09:44

  hva er problemet? er du ikke fornøyd med håret ditt? det blir ikke bedre av tabletter din dumrian. vitaminene som liksom skal være i de tablettene fins i helt vanlig mat du får i deg ved å ha et sunt og variert kosthold.

 • Reply en som er smartere en deg og ikke bryr seg kun om penger 15. mai 2019 at 09:45

  hva er problemet? er du ikke fornøyd med håret ditt? det blir ikke bedre av tabletter din dumrian. vitaminene som liksom skal være i de tablettene fins i helt vanlig mat du får i deg ved å ha et sunt og variert kosthold.

 • Reply Philip Burns 25. mars 2024 at 04:21

  Make the most of your social presence with these

 • Leave a Reply