Hverdagsliv

LA OSS SNAKKE OM UNDERLIVET

16. mars 2018

Reklame for DeoDoc


Husker du jeg fortalte at jeg hadde vært i et møte med et merke jeg elsker, men at jeg gikk ut fra møtet og følte at jeg hadde levd en løgn hele mitt voksne liv? For å være litt mer spesifikk: jeg følte at underlivet mitt har levd en løgn.Jeg møtte Dr. Hedieh Asadi og Hasti Asadi, to helt  damer som jobber med å bryte tabuer og øke kunnskapen rundt kvinners underliv. Sammen har de skapt merket DeoDoc, som spesialiserer seg på produkter til underlivet. Eller tissen, som jeg liker å si. DeoDoc består av en hel rekke produkter, som er utviklet av leger og er trygge å bruke. Du får blant annet intimdeo, intimservietter, intimsåpe og shavingprodukter.

Tilbake til denne løgnen jeg har levd. Hedieh og Hasti lærte meg mer om kvinners underliv, enn jeg har lært i hele mitt 27 år lange liv. Noen av tingene jeg lærte, burde jeg kanskje visst. Andre feil jeg har gjort, gir jeg industrien skylden for. Selv om dette er et sponset innlegg, så håper jeg du vil ta deg tid til å lese hvert et ord. Det handler nemlig ikke bare om å vise frem de sykt søte produktene til DeoDoc, men også om å lære noe viktig.Så, dette lærte jeg av DeoDoc:

Svettekjertlene i underlivet er nøyaktig de samme som svettekjertlene vi har under armene. Det ante jeg virkelig ikke. Da Caroline Berg Eriksen tipset leserne sine om DeoDoc, var det mange som kommenterte at det er helt unødvendig med deodorant til underlivet. Og da tenker jeg: det er helt unødvendig med deodorant under armene også, men vi bruker det for å forhindre at vi svetter og lukter svette. Det varierer fra menneske til menneske hvor mye man svetter under armene, og på samme måte varierer det i underlivene våre. Så, om man har lyst å bruke deo begge steder, bare for å føle seg ekstra fresh – hvorfor ikke? Om noe, så tenker jeg at det jo er fantastisk at det kommer et slikt produkt på markedet, slik at man har valgmuligheten.

Grunnen til at jeg får nupper og inngrodde hår når jeg barberer meg nedentil, er at jeg bruker feil høvel og barberer i feil retning. Man skal først og fremst barbere i hårets retning, altså nedover mot tærne. Dessuten bør man bruke en høvel som er ment for menn, og man bør bruke lotion både før og etter barbering – hvis man ikke er av den heldige rasen, som tåler absolutt alt.

Jeg har brukt underlivssåpe med feil pH-verdi hele mitt voksne liv. Det til tross for at jeg har kjøpt den som markedsfører seg som den eneste intimsåpen med riktig pH-verdi! Jeg føler meg så lurt. Men nå har jeg lært: vi skal ikke vaske oss inni tissen. Der inne er pH-verdien 3,5 – og er det folk flest tror at vi skal ha på intimsåpen vår. Men ettersom vi ikke skal vaske oss på innsiden (selve vaginaen er nemlig selvrensene), blir pH-verdi 3,5 helt feil. DeoDoc-jentene har ikke bare laget en intimsåpe med riktig pH-verdi, de har også fått andre produsenter til å endre deres pH-verdi.Var det noe nytt for deg her? At jeg har gjort noe feil når jeg barberer meg nedentil var ikke en stor overraskelse, men de to andre punktene var jeg helt uviten om.

Det er heldigvis aldri for sent å lære! Nå er jeg rustet med riktige produkter – og jeg har store planer om å informere alle jeg møter på min vei, hehe. Dette er intimdeoen fra DeoDoc, altså en deodorant du kan bruke i underlivet. Denne har jeg allerede hatt i flere år, men jeg så på den som en dings jeg skulle ha i veska når jeg gikk på byen. I tilfelle jeg ikke skulle hjem til meg selv igjen. Nå har jeg lært at det faktisk er en deodorant – og at man ikke er helt på bærtur, om man faktisk vil ha en deodorant til tissen. Det finnes en til menn også – den kaller jeg bare ballespray. Da jeg flyttet inn i bingen, fant jeg en sånn under vasken på badet. Han ble flau, og fortalte meg at han hadde fått den av en venninne som selger produktet i nettbutikken sin. Jeg bare: slapp av, jeg har sånn jeg og. Deosprayen skal forresten bare sprayes på huden, for det er der svettekjertlene sitter. En grei huskeregel: svettekjertlene sitter der hvor du har hårsekker.Intimsåpen fra DeoDoc ser slik ut, og den har jeg bare brukt i et par måneder. Men jeg kan love deg at jeg aldri skal bytte den ut. Den kommer i to dufter: Honolulu Breeze og Stockholm Summer. Jeg har brukt Honolulu Breeze frem til nå, men nå er jeg frelst, forelsket og fortapt i Stockholm Summer. Den lukter så nydelig og rent, og jeg bruker den både i underlivet og under armene. Det finnes en egen for menn også, men min mening er at begge kjønn fint kan bruke denne.Her har du intimserviettene fra DeoDoc. Dem tok jeg i for første gang da jeg møtte Hedieh og Hasti, så jeg har ingen lengre erfaring med dem. Men jeg elsker intimservietter, og har det gjerne i vesken hvis jeg skal på byen, på festival eller ut og reise. På lengre flyturer er jeg helt avhengig av intimservietter. Intimservietter og tannbørste, hehe! Det som utmerket seg med disse intimserviettene, bortsett fra at de dufter fantastisk, er at de har mye fukt. De tørker ikke ut etter tjue sekunder ute av pakken, og det er viktig hvis man skal føle seg ren etter bruk.Sist men ikke minst, et shaving kit som har gitt meg nytt håp. Håp om at jeg kanskje kan slutte å vokse meg, og heller gå tilbake til å barbere meg nedentil. For slik som det er i dag, ville jeg ikke barbert meg om jeg fikk betalt for det en gang. Det blir så vondt og nuppete! Men hvis disse tre produktene faktisk funker, og jeg kan barbere meg hjemme uten å få nupper og inngrodde hår… Da er jeg ikke i tvil om hva jeg vil gjøre. Det er nærmest gratis, fritt for smerte og mye mindre kleint. Krysser fingrene, venter på at håret mitt skal gro, og gleder meg som en unge til å teste disse tre. Serien består av en olje som mykgjør hårene før barbering, en barberingskrem og en aftershave balm som man bruker etter barbering. Åh, la dette funke! Kommer selvfølgelig med en oppdatering.
Ettersom jeg lærte så mye nytt, syns både DeoDoc-jentene og jeg at det kunne være morsomt om jeg inviterte mine venninner på en jentekveld. For å gi dem goodiebags, presentere og fortelle om produktene. Så da jeg bodde på hotell i helgen, inviterte jeg «hjem» til meg.

Vi spiste sushi, åpnet goodiebags fra DeoDoc og Lyko, hadde underlivsquiz og pratet faktisk om underliv hele kvelden. Tabuer, usikkerheter, produkter, barbering, sex, lukt – you name it. Det var veldig fint med åpenheten, og endte med å bli en hysterisk morsom kveld. Nå er vi en hel jentegjeng som kommer til å sprade rundt og dufte av Honolulu Breeze og Stockholm Summer 😉 Vi skal snakke mer om DeoDoc og underliv senere – det håper jeg at du som leser også syns er gøy og lærerikt.

Du får kjøpt DeoDoc sine produkter hos Vita her, Lyko her og Apotek 1 her. Vita og Apotek 1 har dem også i fysiske butikker. Jeg var innom en Vita-butikk i går av helt andre grunner, og så at de hadde tilbud på DeoDoc-produktene. Så vet du det!

Og helt på tampen, hvis du skulle lure: produktene er allergivennlige selv om de lukter godt, 100% trygge å bruke – faktisk har en professor i gynekologi med 50 års erfaring hjulpet til med å utvikle produktene. Det gjør i hvertfall at jeg føler meg trygg. Og så er det så klart en bonus med det fine designet, som pynter opp på badehyllen 😀

Hvis du skulle ha flere spørsmål om produktene, så fyr løs i kommentarfeltet. Det jeg ikke kan svare på, svarer Hedieh og Hasti gjerne på 

107 Comments

 • Reply Marie 16. mars 2018 at 18:40

  Nei, nei, nei. Nei. Uff.

 • Reply Carina 16. mars 2018 at 18:47

  Ida! Fra en nuppet kvinde til en anden –

  Jeg bruger en barberskum fra et mærke, der hedder Shabena. Den hedder Shavesafe og er en LIFEsaver, om man barberer sig på tissen 😉 Farvel til røde knopper og indgroede hår.
  Den er vidst dansk, så om den findes i Norge vet jeg ikke. Men kanske du kan finde den på næste ferie i det danske 🙂

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 12:29

   Takk for tips! 🙂 nå skal jeg først teste DeoDoc sitt shaving kit og se om det kan funke for meg <3

 • Reply Marte 16. mars 2018 at 18:54

  Forvirret! Det er vel partiet mellom de ytre og indre kjønnsleppene eventuell vond lukt kommer fra?

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2018 at 16:08

   Sendte spm ditt til DeoDoc, dette svarte de: Du har helt rätt. Dålig lukt kan uppträda i partiet mellan yttre och inre blygdläppar då det även finns svettkörtlar här, samt då det är instängt. Svettkörtlar tömmer sig i hårsäckar, så överallt där man har hår kan en odör uppträda. Detta inkluderar även ljumskar och yttre blygdläppar.

   Det man ska vara uppmärksam över är när en flytning luktar illa. Då ska DeoDocs produkter inte användas, utan då rekommenderas ett besök hos gynekologen.

 • Reply Tina Ask 16. mars 2018 at 18:59

  Jeg kjenner jeg er litt skreptist til en deo for underlivet. Jeg ser poenget ditt med deo under armene, men fremdeles skeptisk. Jeg brukte faktisk før å spyle vann inn i skjeden, fordi jeg trodde jeg ble mer ren da. Dette også er feil og skal ikke gjøres. Da jeg er skeptisk og redd for underlivet mitt, vasker jeg det kun med varmt/lunket vann. 🙂 Dersom jeg skal bort, og ikke er så møkkete at jeg trenger en dusj, bruker jeg baby servietter nedentil. 😛

  Jeg er jo en som liker å prøve nye ting, selv om jeg er skeptisk. Så du skal nok ikke se bort ifra at jeg kanskje kjøper meg en deo til underlivet for å prøve det. Dette er vel kun grunnet deg, da jeg føler du er reell og forteller sanneheten om det du skriver om. 🙂 Sponset eller ei. 🙂

 • Reply Emily 16. mars 2018 at 19:15

  Endelig et produkt jeg kan kjøpe meg tenkte jeg helt til jeg leste ingredienser lista på intimdeoen… og det er aluminum i den…… Hvis du Ikke visste det så er det mange helserisikoer knyttet til deoer med aluminum. Bare google. Etter at jeg så en dokumentar at aluminum øker risikoen til å bli dement turte Ikke jeg å bruke deo med dette lengre. Husker til å med at hun I frustrerte fruer Ikke ville ha deo med aluminum da hun hadde kreft, det var med i serien liksom…..

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2018 at 16:10

   Hei Emily 🙂 Jeg sendte kommentaren din til DeoDoc, og dette skriver de:

   Då vi är läkare som har utvecklat DeoDocs produkter har säkra produkter varit det viktigaste kravet för oss. Vi vill hjälpa, inte bidra till något dåligt (det finns tillräckligt med dåliga och felaktiga produkter på marknaden.)

   Självfallet har många vetenskapliga studier analyserats av vårt expertteam, innan valet föll på användningen av aluminiumsalt.

   Vi har tittat på FDA och EUs rekommendationer och så här skriver KTF: https://www.kohf.se/vill-du-veta-mer/deodoranter-antiperspiranter/

   Det har gjorts studier på aluminium sedan 60 år tillbaka och vi är därmed mycket säkra på vårt val av aktiv svetthämmande ingrediens.

   Aluminium är ett grundämne som dessutom finns naturligt i maten som vi äter, det är många som glömmer denna fakta. Vi har dessutom valt att halvera aluminiumhalten i våra produkter i jämförelse med ”vanliga” antiperspiranter som används under armarna. Hade aluminium varit farligt – då hade det självklart varit förbjudet att ha denna ingrediens på marknaden.

 • Reply Anna 16. mars 2018 at 19:55

  Skal man ikke vaske seg inni tissen? Bare med vann? Av og til føler jeg det lukter pga utflod osv selv om jeg har dusjet noen timer før, hva gjør man da?

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 12:29

   Innsiden er selvrensende, og utflod er helt normalt 🙂 men hvis utfloden er illeluktende så ville jeg oppsøkt lege! Klem

 • Reply Silje 16. mars 2018 at 20:15

  Nei Ida …
  *skuffa*

 • Reply Astrid 16. mars 2018 at 20:29

  Hva skal PH-verdien være? 🙂

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 12:27

   5 🙂

 • Reply Lise Marie 16. mars 2018 at 20:38

  NÅ er jeg skuffa altså. Jeg tror ikke en gang på at DU tror på underlivs-deo. Jeg mister respekt for deg.

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2018 at 16:07

   Det var da voldsomt!

 • Reply Kristina 16. mars 2018 at 21:19

  Kjipt at Caroline fikk så mye pes for dette når det faktisk er produkter av kvalitet.. Bra du også setter lys på det! Flere av mine venninner har slitt mye med vond lukt nedentil, og denne deoen har reddet mange fra å være så usikre på seg selv pga vond lukt!
  Er så glad i bloggen din, tekstene dine og bildene! Har et håp om at du blir enda mer aktiv på snap, instagram og blogg!

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2018 at 16:06

   Så bra at den har hjulpet dem da 😀 <3 Og tusen takk for fine ord! Snap er nok litt dødt for meg, men skal prøve å bli flinkere med Insta. Klem!

 • Reply Cecilie 16. mars 2018 at 22:00

  Dette er rett og slett for dumt.

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 14:01

   Skulle ønske du ville utdype! Jeg ser helt ærlig ikke hva som er dumt her. God helg <3

 • Reply Elisabeth 16. mars 2018 at 22:30

  Digger innlegg som dette 😀 Føles ikke som et betalt innlegg, men heller et genuint tips fra deg om produkter du står for 🙂 Jeg måtte rett inn på vita.no for å sjekke prisen, og wow (!), de var mye billigere enn hva jeg hadde sett for meg 🙂 Tommel opp 😀

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 13:14

   Hei Elisabeth <3 det ER virkelig et genuint tips og noe jeg står for, så det er hyggelig å høre <3 stor klem og god helg 😀

 • Reply E 16. mars 2018 at 22:35

  Neiii Ida, jeg skjønner du er gira på annonseinntekter nå når dere skal kjøpe møbler osv. Men trenger man virkelig parfyme til underlivet!? Fikk du ikke med deg alt styret når fotballfrue anbefalte denne? Come on…

 • Reply Marie 16. mars 2018 at 22:46

  Tusen takk for tips!! Dette skal testes ut

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 09:47

   Håper du vil like produktene 😀 <3

 • Reply Line 16. mars 2018 at 22:50

  Neeei, ikke dette totalt unødvendige og tullete produktet! 🙁 Skjønner at nå som du er i UI-stallen at du må reklamere for visse produkter, men hvor går grensen? Jeg synes du er den beste og morsomste bloggeren, men nå tror jeg du må begynne å tenke over hva du faktisk markedsfører. Vær så snill og gå tilbake til den «normale» og oppriktige Ida 🙂

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 13:18

   Dette er overhodet ikke noe UI har tvunget meg til, DeoDoc har vært en av mine drømmesamarbeidspartnere. Jeg føler at det DeoDoc representerer og jobber for, er noe som passer fint til min blogg og flere av temaene jeg skriver om til vanlig. Men takk for tilbakemelding uansett 🙂 klem

  • Reply Hege 17. mars 2018 at 15:10

   Hvorfor er det unødvendig og tullete? Mener du det samme om deodorant til armhulen også?

   Hva med de som plages med underlivsvette, og sjenerende fukt og lukt, er de teite som ønsker å bruke noe som kan hjelpe de å føle seg litt bedre? Er det tullete at dette blir normalisert og mindre tabu? Jeg elsker DeoDoc, ja til åpenhet rundt underlivshygiene 💕💕

   • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 23:42

    Helt enig med deg, Hege <3

 • Reply Marie 16. mars 2018 at 23:26

  Huff, håper du fikk godt betalt.

  Lukter jeg nye møbler, og dobbelt opp med skap?

  Takk for meg!

 • Reply Madelen 16. mars 2018 at 23:52

  Grunnen til at man mister respekt er reklamer som dette. Så du ikke stormen rundt CBE sin intimspray? Sorry. Men dette blir for meg veldig lite den troverdige Ida som jeg alltid har likt. Men liker deg enda, altså. Bare synes dette var litt unødvendig. Hygiene får man av regelmessig kroppsvask 🙂

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 09:47

   Jeg har skrevet om stormen rundt Caroline Berg Eriksen i et av avsnittene 🙂 og jeg elsker virkelig disse produktene, så det er jo synd å høre. Kan skjønne at intimdeo skaper reaksjoner fordi det er noe nytt – men det er faktisk ikke mer unødvendig enn deo under armene. Og begge deler er jo helt valgfritt. Og hvis man uansett har bestemt seg for å hate intimdeoen.. Er det ikke flott med intimservietter, intimsåpe osv som _faktisk_ har riktig pH-verdi? Selv er jeg nå heller sint på store, kjente brands som selger såpe med feil pH-verdi og fronter det som «den eneste riktige». Ha en fin lørdag! 🙂 klem

 • Reply LOLL 17. mars 2018 at 00:06

  Nei, nei, og bare NEI. Nå orker jeg ikke å følge deg mer Ida. Hade!

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 13:13

   Du er velkommen tilbake anytime <3

 • Reply Sunniva 17. mars 2018 at 10:17

  Jeg brukte intimdeo spray for noen år siden, som jeg kjøpte på Boots når jeg bodde i England. En venninne brukte den samme og hun endte med å få sopp i underlivet og skjennepreken av legen sin, som sa man aldri skal bruke deo i underlivet, så har vært skeptisk til sånne produkter siden. Vet du hvordan disse produktene er mtp dette? Jeg vil gjerne lukte Honolulu Breeze, men vil ikke ha sopp 🙁

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 13:12

   Uffda! Man skal ikke spraye INN i vagina, denne skal sprayes utenpå, altså der hvor du har hårvekst. Og pH-verdien er riktig i alle DeoDoc sine produkter, så det er jeg ikke bekymret over et sekund 🙂 Honolulu lukter så innmari godt! Selv om jeg akkurat nå er hektet på Stockholm Summer. Klem

  • Reply Pernille 17. mars 2018 at 16:18

   Jeg fikk soppinfeksjon av deodoranten. Sprayet den på områdene slik som det står beskrevet på innpakningen. Ville virkelig ikke anbefalt noen å bruke det produktet, det var faktisk helt grusomt.

   • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 11:32

    Hvordan vet du med sikkerhet at det var den som ga deg sopp?

   • Reply Pernille 27. mars 2018 at 17:04

    Skjønner godt at du stiller deg kritisk når du er talsperson for merket og fornøyd med produktet, for soppinfeksjon kan jo forårsakes av så mangt. Spottet deodoranten på en blogg, og prøvde den i god tro. Det er en selvfølge, i hvertfall for meg, at dersom jeg prøver et nytt produkt som gir meg sterke bivirkninger (være så hud, hår, underliv) at jeg konkluderer med at det er det nye produktet som er problemet. Dette fikk jeg også bekreftet av gynekolog, da parfymen i produktet vil kunne skape infeksjoner i underlivet. Skjønner at du er fornøyd med produktet og det er fint for deg, jeg vil bare dele min opplevelse av produktet da det ble svært dyrt og smertefullt.

 • Reply i 17. mars 2018 at 11:15

  Problemet mitt med denne reklamen er at det kommer _enda_ et produkt som vi kvinner «må» ha… Men det er jo jobben til dere bloggere, så her er det kanskje jeg som er på bærtur.

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 13:16

   Overhodet ikke noe man MÅ ha. Man må heller ikke ha deo under armene, eller selvbruning for den saks skyld. Men jeg syns det er gøy å fortelle om produkter som oppriktig gjør at JEG føler meg fresh 🙂 det får være opp til du som leser om du ønsker å teste produktet eller ikke. God helg! <3

 • Reply K 17. mars 2018 at 11:49

  Lukter underlivet ditt såpass at du trenger deo altså?

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 13:09

   Er så heldig at jeg aldri har vært plaget av det. Dessuten er ikke dette en spray som skal dekke over en vond lukt, det er en deo. Er man plaget av vond lukt så bør man gå til legen 🙂

   • Reply C. 17. mars 2018 at 17:14

    Det får være opp til enhver om dette er noe man vil bruke, men deo er jo noe som brukes for å unngå vond lukt enten ved at den inneholder alkohol som dreper bakterier eller ved at den gjør at man ikke svetter. Med mindre denne fungerer annerledes enn en deo til armhulene.
    Utover det vil jeg si meg enig med «I» ovenfor her om at det føyer seg til listen over ting kvinner «burde» gjøre. Hvorfor er det et «samfunnskrav» at for at en kvinne skal kunne føle seg vel må hun være hårløs de fleste områder, ha unaturlig tykt hår på hodet (les: extensions), ha unaturlig lange øyenvipper (les: vippeextensions), ha mer eller mindre unaturlige bryn (napping, voksing, farging etc), glatte/krølle håret, ha lange og nylakkerte negler, en unaturlig brunfarge uansett årstid, etc etc. The list goes on. Sier ikke at det gjelder alle at man må gjøre alt dette for å føle seg vel, men at reklamer, retusjerte blader og blogger kan få dagens ungdom til å føle på et enormt forventningspress når det kommer til utseende. Og ikke minst kjøpepress. Har noen blogger faktisk regnet på alt det man reklamerer med av frisør/manikyr/voksing, dyre hudpleieprodukter, selvbruning, nye klær/sko osv. faktisk vil utgjøre av budsjettet til en ungdom eller student. Det er jo oppskriften på luksusfellen for de som ikke har en tilsvarende inntekt.. Vet forsåvidt at du nevnte dette kort i et innlegg tidligere, så creds for det! 🙂
    Setter virkelig pris på de humoristiske innleggene du har på denne bloggen(!!), men utover det hadde jeg ropt hurra om du kunne slå et slag for «det naturlige» litt oftere. 🙂 Begynner av og til å lure på om man burde slutte å lese blogger også, kanskje de føyer seg inn i kategorien av sosiale medier som egentlig gjør folk mindre lykkelig når man bruker dem: https://edition.cnn.com/2017/05/19/health/instagram-worst-social-network-app-young-people-mental-health/index.html Utenom paraplyinnlegg, haha, love them 😉

   • Reply Elisabeth 17. mars 2018 at 18:55

    Men du skriver at deoen til underlivet er like nødvendig som det er nødvendig å bruke deodorant under armene. Deodorant bruker vi som du skriver selv «for å forhindre at vi svetter og lukter svette». Hvis sprayen ikke er noe skal dekke over vond lukt (svettelukt), hva er den til da?

    • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 23:40

     Jeg bruker heller ikke deo for å dekke over vond lukt? 🙂

 • Reply Maria 17. mars 2018 at 13:57

  Hahah, elsker hvordan du svarer folk og er på Ida! Du er så morsom, respektfull, ærlig og bare KUL!!! Digger deg og ærligheten din og åpenheten din! You´re my favourite!! Håper du aldri slutter å blogge 😛 Haha! Ha en nyyyyydelig helg, flotte du <3

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 14:01

   Ååå takk for så mange fine ord, Maria! <333 nyydelig helg til deg også 😀 <3 stor klem

 • Reply Oda 17. mars 2018 at 14:22

  Når mamma (som er lege) leste om dette produktet bare smilte hun og fortalte om at intimdeo var populært når hun var ung også! Dette er jo ikke et nytt produkt, intimdeo og spray har vært på markedet lenge. Det fine med dette produktet, er at det har rett pH-verdi, og det er supert! Jeg digger slike produkter som får meg til å føle meg bra både utenpå og innom klærne! Jeg liker hvor reflektert innlegget ditt er, klapp på skuldra! Klem <3

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2018 at 16:05

   Aah, trodde faktisk det var noe ganske nytt jeg 😀 Men så kult da. Klem tilbake, og tusen takk <3

 • Reply Helene 17. mars 2018 at 14:29

  Hei Ida!
  Må si jeg var litt spent på kommentarene du kom til å få på dette innlegget, og som jeg forutså var det noen kritikere ute og gikk her ja.

  Derfor føler jeg for å skrive en kommentar, noe jeg sjeldent gjør. JEG likte innlegget godt, synes du skriver det på en nøktern måte, der du redegjør for det kritikken av produktet ofte går på. Synes det virker som fine (og trygge) produkter jeg skal gå til innkjøp av!

  Takk for at du tørr å stå for dette, til tross for stormen rundt CBE. Må også si at jeg generelt har mye mer tillit til deg – så jeg håper du tenker på det når du anbefaler noe, at det du skriver alltid er 100% oppriktig. (Hvilket jeg tror du gjør!)

  Stor klem til deg fra meg 🙂

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 11:31

   Hei Helene <3 så hyggelig å høre at du likte innlegget. Og ja, det er litt småfrustrerende å få kommentarer på troverdighet, respekt etc., når jeg føler jeg er så nøye på hva jeg velger å skrive om. Meeen, det får man vel tåle 🙂 fin uke og stor klem til deg<3

 • Reply Ingvild 17. mars 2018 at 14:32

  Herlighet, så mye skepsis og negative kommentarer(!). Jeg sier meg helt enig med Elisabeth, og takker for et genuint tips. Helt tull at de store kjedene markedsfører feil PH-verdi, så absolutt flott at du kan markedsføre noe riktig!

  Mvh markedsføringsstudent som elsker bloggen din!

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 23:43

   Takk, Ingvild <3 <3 stor klem

 • Reply Elise 17. mars 2018 at 14:41

  Jeg har denne intimsprayen også, hahaa! Hadde faktisk glemt.. Så takk for påminnelsen, skal rote den frem igjen 😀 Og er så enig, er en deo folkens, man bruker den ikke for å maskere en rar lukt som ikke skal være der. Jeg tok det foresten som en selvfølge at man skal spraye den «utenpå» tissen på en måte, og syns den er gull om man skal ut, være hjemmefra lenge og gjerne går med syntetisk stringtruse og stramme bukser/strømpebukser 🙂

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 11:27

   Helt enig med deg 🙂 <3

 • Reply Kristiane 17. mars 2018 at 16:16

  Hvis det lukter vondt fra underlivet så oppsøk lege. Ofte er det ubalanse i pH-verdien. Da er den viktigste bakterien lactobacillus og ikke deo med lukt av Honolulu breez. Vaginadeo er ikke et produkt kvinner trenger. Hvis man sjeneres med mye svette eller dårlig lukt i underliv, gå til legen! Det bør være budskapet ditt. For meg virker du kjøpt og betalt for tiden. Reklame for blivakker.no på kvinnedagen og vaginadoe nå…

 • Reply Mh-Ingrid 17. mars 2018 at 18:04

  Snakk om å skape et behov i markedet. Nei takk til deo i underlivet. Kvinner skammer seg for mye angående der nede uansett. At vi skal barbere oss er egentlig en tullete kulturell norm. Her skal det altså skapes flere dyre normer og tjenes penger på andres usikkerhet. Og så skal det forkles som noe som åpner opp et tabu og paradoksalt skaper nye krav. De som ikke går med deo i underlivet er skitne liksom…Og at det lukter litt kvinne – trodde det var det menn likte jeg. Det har de da gjort siden tidenes morgen….skjønner du har blitt frelst på dette, og syns det er noe dritt at de har klart det. For det er en kynisk og genial idé for å tjene penger spør du meg.

 • Reply Anonym 17. mars 2018 at 18:34

  Men altså, det er jo en viss forskjell på deo til under armene vs deo til skrittet ditt.
  Jeg bruker deo under armene, for hvis ikke lukter det lett svette. Er dette bare meg? Hehe
  Skrittet derimot har jeg aldri hatt problem med. Og takk gud for det. Vil tro de færreste trenger slike produkt. Men kjekt å ha? Sikkert.

 • Reply Anonym 17. mars 2018 at 19:49

  Til dere som er kritiske til dette produktet: Jeg pleier vanligvis ikke å dele så personlig informasjon men nå gjør jeg det, for å vise at dere ikke trenger å være kritiske, jeg har de siste årene måttet katerisere, ønsker ikke å gå inn på hvorfor her, men det skyldes alvorlig sykdom, uansett, en dag jeg var innom Ahus så jeg nettopp disse produktene hos legen jeg besøkte, jeg spurte hva det var for noe og ble positivt overbevist om at dette ønsker jeg å bruke selv, så jeg fikk med en haug med produkter fra legen på Ahus for å teste hjemme og jeg er så fornøyd. Nå kjøper jeg produktene selv og for meg er det en glede å ha med disse, gjerne intimserviettene har reddet meg ganger, så det at dere kritiske røster sier at dette bare er tull, det er det ikke, nåe leger på et sykehus kan anbefale disse, så kan jeg love dere at disse produktene ikke er tull og tøys, dette er produkter som faktisk fungerer og for oss som kateriserer er det gull verdt.

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 23:34

   <3 <3

 • Reply Marianne 17. mars 2018 at 20:17

  Når jeg leste CBE sitt innlegg om underlivsdeoen tenkte jeg bare «herregud, det er det dummeste jeg har hørt om i mitt liv, det skal jeg aldri kjøpe». Kanskje fordi jeg sjelden leser hennes blogg eller er interessert i hva hun anbefaler. Du har, på den andre siden, blitt min favorittblogger de siste månedene, og jeg har virkelig begynt å stole på hva du skriver om, kjent meg igjen i det du skriver og så videre. Rett og slett sett opp til deg! Jeg burde kanskje ikke blitt overrasket over at jeg etter å ha lest ditt innlegg, faktisk tanker i hodet om at jeg kanskje burde kjøpt meg en slik deo likevel.. Vel, jeg er kanskje ikke såå overrasket, men jeg er sykt trist. Jeg er en voksen, 25 år gammel kvinne som aldri har tenkt over hvordan det lukter der nede. Før nå. Hva skjer da med de usikre jentene på 16-17? Denne type produkter er ikke nødvendig! Og gjør ingenting positivt, annet at det fjerner en duft vi faktisk ikke trenger å tenke over. Det er så trist at vi skal bli «prakket» på å kjøpe ennå flere produkter som vi absolutt mååå ha.. Som du selv skrev om i innlegget ang skjønnhetsbehandlinger etc… Jeg er virkelig så skuffet, over både deg som skriver dette innlegget og vet hva som kommer til å skje med leserne dine, og meg selv som lar meg påvirke av noe så dumt, så enkelt.

  • Reply Rennis 18. mars 2018 at 13:12

   Amen!!!

  • Reply Marie 18. mars 2018 at 19:56

   Helt enig i dette! Ikke nødvendig å reklamere for disse produktene. De som eventuelt faktisk trenger det bør få det anbefalt av lege, ikke på en blogg.

   • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 11:34

    Anbefalt av lege? Produktet er ikke et legemiddel eller noe som skal dekke over f.eks illeluktende underliv. Det er en deo 🙂

 • Reply Stella 17. mars 2018 at 21:33

  Øy.. Ida! Bloggen er blitt ræva. Du kan så j**** mye bedre enn dette

 • Reply Anita 17. mars 2018 at 22:08

  Nei, nei, nei! Ikke du også… Dette er av de dummeste produktene jeg har sett reklame for på en blogg, sammen med Melange sticks og Atkins barer.

 • Reply Line 17. mars 2018 at 22:39

  Slenger meg på Maria!! Digger måten du forholder deg til kommentaren! 😄
  Selger disse produktene på jobb, mange som elsker disse, meg inkludert. Like godt intimsåpa, men har valgt bort deoen.
  Heier på deg, og heier på deodoc 😄

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 23:39

   Heia heia <3 <3 😀

 • Reply Anonym 17. mars 2018 at 23:36

  Her om dagen gikk kjæresten min og jeg forbi der du har kjøpt deg leilighet og han fortalte meg at han jobber litt der om dagen. Jeg la sammen 2 og 2 (siden jeg er en fast leser) og sa med en gang: jeg vet om en som har kjøpt seg leilighet der! Han er elektriker og sa at leilighetene var ganske små og kjedelige:( Håper det bare er han som er sær!

  • Reply Ida Wulff 17. mars 2018 at 23:38

   Vi vet jo størrelsen på leiligheten vår, så den er nok ikke mindre enn de kvm vi har kjøpt 😀 og kjedelig er vel alle nybygg, før man flytter inn og setter sitt eget preg på det? Får håpe det blir bra!

 • Reply Ylva Cerine 17. mars 2018 at 23:37

  Jeg kommenterer _aldri_, men du er min absolutte favorittblogger, jeg elsker måten du skriver på, både innlegg og som respons i kommentarfeltet. Du er troverdig, ærlig og dyktig. Fortsett slik.
  Stå på og god helg <3

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2018 at 16:03

   Såå hyggelig! <3 Tusen takk 😀 Håper du har en fin helg, stoor klem!

 • Reply Silje 18. mars 2018 at 00:01

  Jeg digger vanligvis deg og bloggen din fordi den skiller seg ut i fra alle de andre. Men når dette innlegget kom må jeg innrømme at jeg ble litt skuffet 🙁 Føler du mister litt troverdigheten.

 • Reply Kenza 18. mars 2018 at 00:16

  Da jeg leste dette på CBE sin blogg tenkte jeg herregud for noe tull. Men når jeg leser dette innlegget så er jeg overrasket med all denne informasjonen. Har lært mye nytt, og nå vil jeg faktisk teste det ut selv. Takk! <3

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2018 at 10:00

   Det var hyggelig å høre <3 <3

 • Reply Astrid 18. mars 2018 at 00:38

  Hei! Jeg lurer på hva ph-verdi egentlig skal være siden du har skrevet om det?

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 10:49

   5 der du vasker deg med såpe 🙂

 • Reply K 18. mars 2018 at 10:41

  🙄🙄🙄

 • Reply Jane 18. mars 2018 at 10:47

  TAKK for tipset! 🙂 Jeg er dessverre en av dem som føler det alltid lukter nedentil (TMI), så jeg løp på butikken, og fikk tak i både såpen og deoen (mer hadde de ikke), barberte i vei, vasket i vei og sprayet i vei. Nå sitter jeg her luktfri, og er ganske så fornøyd. Og jeg kan jo ikke tenke annet enn at deodoc må ha noe av æren her.
  Så om noen blir støtt av dette, for nei, de har et problemfritt underliv, skal du vite at det er mange av oss som faktisk drar nytte av dette tipset.
  Takk for en herlig og ærlig blogg! 🙂

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 11:35

   TMI er mellomnavnet mitt, så ikke tenk på det Jane 😀 <3 så gøy at du fikk tak i produktene og likte dem. Og helt enig i det du skriver!

 • Reply LH 18. mars 2018 at 10:49

  Lurer på om jeg skal vurdere dette før trening, jeg svetter så sinnsykt mye (over alt) når jeg trener, og blir skikkelig paranoid av det! Mest sannsynlig så lukter det jo ikke, men dette kan sikkert hjelpe meg litt med den følelsen av at jeg lukter etter trening 😊

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2018 at 16:02

   Verdt å teste, tenker jeg 😀 <3

 • Reply Henriette 18. mars 2018 at 14:03

  Kan folk slutte å skrive at dette er et unødvendig produkt som man ikke trenger og at deo ikke skal brukes i underlivet bla bla? Flertallet har jo tydeligvis missforstått konseptet med dette produktet veldig. Den skal jo ikke sprayes i selve skjeden eller innimellom kjønnsleppene, den skal sprayes på huden rundt blant annet huden i lysken/mellom lårene hvor det kan bli klamt og man svetter på samme måte som under armene. Den er ikke ment for å fjerne vond lukt fra selve skjeden og den har ingenting med selve «tissen» å gjøre sånn sett. Alle forstår vel at man må dra til legen om man er plaget med vond lukt fra underlivet som ikke har noe med svette å gjøre! Jeg testet dette produktet etter Caroline tipset om det og det er virkelig et av de beste produktene jeg har prøvd! Jeg føler meg så mye freshere etter jeg begynte å bruke den, og har tipset flere venninner om den! Så synes det er supert at du tipser om det Ida 🙂 det er bare synd at så mange missforstår produktet!

  Klem fra meg <3

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 11:28

   Tusen takk for dette! <3

 • Reply Veronika 18. mars 2018 at 14:12

  Jeg fatter ikke hvorfor folk er så negative til dette innlegget. Men tror det handler om tabu rundt underlivet og skrekken for lukt. Virker som mange har et behov for opplyse med store typer at man ikke har et lukt problem, selv om ingen spurte…

  Takk for et informativt innlegg. Jeg har faktisk visst at man ikke skal vaske innsiden av vagina. Men det er bra at du nevner, jeg har ikke klart å overbevise mine venninner dersom temaet har kommet opp.

  Men har faktisk syntes jeg det har vært sjenerende at man kan bli svett i skrittet i løpet av dagen. Så dette var interessant og et godt
  alternativ til talkum.

  Det er faktisk første gang jeg har lest om dette, og med tanke på at alle har hørt om «svette baller» så er jeg glad for at noen slår slag for underlivet. Som fortsatt er tabubelagt. Det beviser mange av kommentarene her.

  Hilsen noen som aldri har lest bloggen, men googlet sprayen:-)

 • Reply Katinka 18. mars 2018 at 14:16

  Kanskje litt småpirk….men du er jo også opptatt av detaljer Ida. 50 års erfaring med gynekologi? Hvordan får man det? Først skal man bli lege, det tar 7 år, så skal man bli gynekolog…det tar i hvert fall 5…og etter dette skal man skaffe seg 50 års erfaring i feltet? Sykehusleger må i alle fall gå av når de er 70(nylig endret til 72).Dette regnestykket går ikke opp. Personene må uansett være urgammel, og dette ikke alltid en fordel hva gjelder oppdatert kunnskap…I am just saying. Ellers har jeg ikke vært plaget med vond lukt fra mitt eget eller andres underliv. Og var jeg det….ville jeg gått til legen og fått medisin. Ellers liker jeg bloggen din veldig godt, men dette innlegget var tullete synes jeg. I hvert fall fra mitt ståsted…

  • Reply Team DeoDoc 20. mars 2018 at 22:26

   Hej Katinka!

   Du har räknat helt rätt angående åren det tar för att bli läkare och specialist. Vi jobbar tillsammans med en professor inom gynekologi, Dr Gunvor, och hon har 50 års klinisk erfarenhet. Här kan du läsa mer om DeoDoc och Dr Gunvor: https://deodoc.com/about-deodoc/
   Dr Gunvor är 72 år och jobbar fortfarande kliniskt och driver samtidigt två läkemedelsföretag – en riktigt power lady!

   Med vänliga hälsningar!
   Dr Hedieh Asadi, leg läkare
   Grundare DeoDoc

   • Reply Katinka 22. mars 2018 at 20:05

    Takk for svar! Da blir det 40 års erfaring som gynekolog da 😉.

 • Reply Kristin 18. mars 2018 at 19:09

  Å herregud. Hva ER det med folk og denne deoen? Nei, man må ikke stinke nedentil for å bruke den, nei man skal ikke spraye seg inni tissen, og ja man svetter på tissen. Et eksempel er at jenter ofte sitter med beina i kors. Det blir klamt der nede liksom? Skjønner liksom ikke greia med at dette er så forferdelig.
  Kommer til å fortsette å lese selv om du lukter Stockholm under skjørtet 😀

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 11:25

   High five til deg <3

 • Reply Therese 18. mars 2018 at 20:00

  Dette ble for dumt. Synd du og må selge deg sånn. Skuffet og blir nok en stund til jeg leder bloggen din igjen

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 11:32

   Du er velkommen tilbake når du måtte ønske 🙂

 • Reply Kine 18. mars 2018 at 21:24

  Takk for meg.

 • Reply Elina 18. mars 2018 at 22:48

  Ahh, når skal verden slutte å utvikles i denne retningen…. Kan ikke folk bare ta seg en dusj daglig og være fornøyde med det? Å spraye seg nedentil er bare tull i mine øyne. Å bruke deodorant er litt annerledes fordi det også påvirker andre å lukte, og for det andre – selvom det er samme svettekjertler så er det jo ingen tvil om at underlivet er et mye mer sensitivt område totalt sett enn det armhulene er.

  For meg er det rart å skulle fraråde folk til å vaske seg inni tissen fordi det ikke er bra, men likevel tukle det til med å spraye den i stedet. Jeg gjør personlig ingen av delene, men er det rart at folk, og spesielt jenter, blir i overkant selvbevisste når det kommer til underliv? Om det ikke var nok greier så skal man begynne å spraye kjønnsleppene sine, sikkert gjerne da for å please en partner…

 • Reply Christin 19. mars 2018 at 10:48

  Topp med tips om et litt tabu tema ja! Det er udigg og svette i underlivet og jeg vil absolutt prøve ut dette! Bare et spm; Vet du hvordan det er å bruke produktene når man er gravid? Er jo flere produkter man skal holde seg unna, så greit å være sikker.

 • Reply Hanne 19. mars 2018 at 12:07

  Haha, folk er så jævlig dumme!!
  Selv føler jeg at jeg veldig ofte blir klam i skrittet (det er vel en av ulempene med å ha bollemus, haha), og må si jeg blir glad av dette produktet! Venter pdd på at det skal komme i posten så jeg får prøvd. Kan ikke forstå at folk er så forbanna negative, men det er flott hvis de er fornøyde med underlivslukten sin. Blir helt matt av at man ikke ser forskjell på en svett og klam dåse enn en sykdom inne i skjeden. Skjønner bare ikke hvordan det kan være negativt å føle seg vel.

  Jeg digger deg, Ida. Stå på!

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 12:26

   Og nå digger jeg deg også! Takk Hanne <3 og jeg håper du blir fornøyd 😀

 • Reply Helene 20. mars 2018 at 12:16

  Jeg tror mange i kommentarfeltet her er skeptisk fordi de ikke trenger det.. Noen trenger ikke deo under armene på trening heller, men f.eks jeg trenger det. Er svett og lukter svette etter 5 min om jeg ikke bruker deo, dette gjelder desverre underlivet mitt også. Jeg velger derfor også å bruke intimdeo, jeg har ikke noe i mot at det lukter litt, men det er så jævlig deilig å slippe å tenke på svettelukten, fukten og alt annet.

  Bare fordi DU ikke trenger det eller vil bruke det betyr det ikke at ANDRE skal la være når det hjelper dem eller får dem til å føle seg vel. Verden handler dessverre ikke om deg, alle produkter er ikke laget til deg, det finnes FAKTISK andre mennesker her i verden som har en annerledes kropp enn deg som reagerer annerledes på ting du kanskje ikke reagerer på. Virker jo som om enkelte tror de er det eneste mennesket som finnes. La folk gjør som de vil selv, slutt med denne unødvendige shamingen for alt mulig. Det er en uting, slutt.

  Stå på, Ida, heier på deg alltid! Takk for innlegget, veldig bra skrevet.

  • Reply Ida Wulff 20. mars 2018 at 12:33

   Åh, så godt skrevet!!! Heia deg, Helene <3

 • Reply Anonym 20. mars 2018 at 17:51

  Hei, jeg vil bare med en konstruktiv kommentar, det er ingenting personlig mot deg.
  Så du debatten på NRK på kvinnedagen?
  Det som er dumt, er at du har veldig mange unge lesere – som du nå anbefaler: intimdeo, intimsåpe, intimservietter, intimbarberingsolje, intimbarberingskrem og aftershavebalm.
  Jeg syntes det er dumt du skal tjene penger på unges jenter usikkerhet – som nå kanskje tror de må ha 6 produkter til deres underliv for å være «normal» og ikke «lukte vondt» der nede.
  Det er ikke normalt å ha 6 produkter til underlivet jeg har ikke en eneste én og det fungerer altså helt fint.

 • Reply Benedicte 20. mars 2018 at 18:25

  Kan ikke bare se som har et behov for å prøve dette gjøre det, og så kan de som ikke ser poenget med la være? De som mener det ikke er noe behov for dette er antakelig ikke plaget med denne problematikken, og det er jo fint for dem altså! Jeg takker for et supert tips og skal definitivt prøve! Du er favorittbloggeren min ass, digger måten du håndterer BÅDE ris og ros!

  • Reply Ida Wulff 24. mars 2018 at 09:44

   <3 <3 <3

 • Reply Marianne 21. mars 2018 at 22:29

  Hvor er skjorta di fra? veldig lekker 🙂

  • Reply Ida Wulff 21. mars 2018 at 22:42

   Kjole fra Nelly 🙂

 • Reply Juju 22. mars 2018 at 19:59

  Hahahahahahah ler av alle kommentarene! Kan ikke folk velge selv om de vil kjøpe eller ikke? Hahah off. Ikke rart det er krig i verden gitt, når man kan has å sterke meninger om en deo

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 20:00

   Hehe 😀 <3

 • Reply Yaminah 5. februar 2024 at 04:18

  Greetings from Florida! I’m bored to death at work
  so I decided to check out your site on my iphone during lunch break.

  I enjoy the knowledge you provide here and can’t wait to take
  a look when I get home. I’m surprised at how quick your blog loaded on my
  mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
  Anyways, great site!

 • Leave a Reply