Nybygg, hjem & interiør

EN SNEAK PEEK PÅ VÅRT NYE HJEM

18. mars 2018

Tidligere i uken, da jeg satt og gråt krokodilletårer ned i en smågodtpose, bestemte kjæresten min at helgen, den skal vi bruke med familie. Da tørket tårene fort, for det var visst akkurat det jeg trengte. Så i går leide vi bil igjen, og la ut på roadtrip. Roadtrip er så hyggelig, jeg elsker det. Full frihet, i forhold til å måtte kjøres hit og dit, passe på togtider og så videre. Kjenner at jeg slapper av på en helt annen måte når jeg har egne hjul å rulle på.

Lørdag morgen kjørte vi til Fredrikstad for å kose oss med hans foreldre og besteforeldre. Da kvelden kom, tok vi fergen over til Horten, og kjørte videre til min familie. Det er blitt så mye møbelsnakk og møbelkataloger at jeg snart har sett meg blind på det. I morgen trykker vi bestill på både sofa og utemøbler, og vi vil selvfølgelig høre alle sine meninger, hehe.

I dag skjedde det et mirakel. Vi skulle ut og gå tur på Tjøme, og kjørte forbi byggeplassen på veien. Og gjett hva – døra var åpen! Så vi listet oss på tå inn i leiligheten vår. Det var helt sjukt å tråkke inn der. Og veldig, veldig gøy. Livredd for å få kjeft så klart, men vi møtte ikke på en sjel.

Se her, da. Her bor vi – veldig snart, i hvertfall.
Et lykkelig øyeblikk 

Jeg elsker sofakroken allerede, selv om det ikke står noen sofa der enda. De store vinduene slipper inn så mye lys – og jeg er lettet over at gulvet er lysere enn jeg trodde. Som du ser er veggene hvite. Det er de i hele leiligheten, men en god del skal males. Vi har bare bestemt oss for å vente, slik at vi kan male noen prøver på veggene og se hvordan fargene reagerer på lyset i leiligheten gjennom en hel dag.

Superfornøyd med det meste jeg så i dag, selv om det ble en veldig kjapp visitt. Jeg var jo mest opptatt av å knipse bilder samtidig som jeg pisket papsen rundt med målebåndet. Mål her, mål der – nei, der! Og her! Haha.

Vi er fremdeles hjemme i Tønsberg. Etter tur på Tjøme, tok vi med oss mamma og pappa ut på lunsj. Og nå ligger alle i matkoma og halvsover her… Så da benytter jeg så klart hviletiden til å hoppe inn på bloggen og vise litt av det nye hjemmet.

Hva tror du? Dette blir vel bra? Der hvor vi står på bildet skal vi ha stooor, fin sofa som jeg gleder meg til å bestille i morgen 😀

32 Comments

 • Reply Charlotte 18. mars 2018 at 16:25

  Uæ, nå angrer jeg dypt på at jeg ikke la inn bud på en leilighet i Fredrikstad med nøyaktige(nesten, hvertfall) samme vinduer 😩 Så tommel opp! 😊

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2018 at 19:03

   Det kommer heelt sikkert flere muligheter, bygges jo så mye nå! 🙂 <3

 • Reply Julie 18. mars 2018 at 16:58

  Hei! Så fint det blir😀 har et spørsmål, vi har kjøpt et hus med med ca samme hjørne som på bildet, og har vurdert sofa samme sted som dere. Men vi har ikke funnet ut hvordan vi skal gjøre det med tv-en, tenker dere å ha tv-en midt på gulvet eller står sofaen andre vei slik tv-en står inntil veggen? 🙂

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2018 at 19:05

   Gratulerer så mye med hus 😀 hvis vi skal ha TV i stua (ikke bestemt enda) så blir den ikke rett foran sofaen. Den må eventuelt ha en arm så den kan vris, hvis det blir dumt. Men det finner vi nok ikke ut av før vi har flyttet inn! Masse lykke til med huset 😀

 • Reply Johanne 18. mars 2018 at 19:31

  Hvor bestiller dere utemøbler fra? Jeg leter desperat etter noe som kan passe inn på verandaen i leiligheten vi flytter inn i, i løpet av juni. Er SÅ gira på å følge flytteprosessen deres!

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2018 at 21:33

   Oooh, så gøy med ny leilighet for deg og! 😀 Gratulerer så mye! Vi ville ha noe annet enn de typiske rottingmøblene, så vi bestiller Bris modulsofa fra Ygg&Lyng i sort. Og for å være på den sikre siden: jeg får rabatt på utemøblene fordi jeg skal vise dem frem på bloggen. Så #annonse 😀 Hehe. Vi bestiller gjennom Palma på Skøyen. Lykke til med verandaen og leiligheten ellers <3

 • Reply AA 18. mars 2018 at 19:45

  Dette blir så gøy å følge med på!

  • Reply Ida Wulff 18. mars 2018 at 21:30

   Håper det!! 😀

 • Reply Marte 18. mars 2018 at 21:44

  Hei Ida!

  Dette blir veldig bra. Og for en kjekkas til kjæreste du har. Vi lever på 38 kvm på Løren, og kan gå hverandre litt på nervene iblant nå. Haha. Hvor leier dere bil? 😀

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 01:45

   Hei 😀 jaaa, håper det! Hehe, du har min fulle forståelse, selv om du faaktisk har noen flere kvm enn meg! Heldig <3 vi leier bil på nabobil eller gjennom Avis (man får rabatt hvis man er medlem i OBOS). Klem

 • Reply Martine 18. mars 2018 at 22:04

  Åh, det kommer nok til å blir superbra! Så deilig med såå store vinduer og lys. 🙂 Gleder meg til å følge med videre «inn» <3

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 10:49

   Jaaa, jeg gleder meg til å vise frem! 😀 <3

 • Reply LiJeSto 18. mars 2018 at 22:48

  Heihei. Det er så herlig med slike store vinduer. Dere blir helt sikkert å trives der 🙂
  Lykke til med å finne de rette møblene:)

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 01:45

   Tusen takk 🙂 🙂 <3

 • Reply Madelen 18. mars 2018 at 23:54

  Jeg elsker den reisen jeg har vært vitne til siden bloggen ble opprettet. Jeg husker jeg tenkte du var litt »barbie», men det inntrykket forsvant fort – og jeg har på n måte vokst litt med deg. Du har gått fra å være hun som elsket friheten med singellivet, fester og venner til nå fast forhold der felles leilighet (og giftermål og barn) står for dør. Dere er å bra for hverandre!! Og på denne vei har du opprettholdt bloggen og også fått en bachelorgrad. Du er den blogger som inspirerer meg mest, og jeg blir alltid så glad når du svarer her i kommentarfeltet! Ha en fin uke <3

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 10:48

   Åh, nå ble jeg glad! <3 takk for at du følger! Håper det blir gøy å følge med videre også. Stor klem til deg, og god uke 😀 <3 <3

 • Reply Tina Ask 19. mars 2018 at 00:35

  Jeg er sikker på at det kommer til å bli et nydelig hjem! ♥️

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 01:43

   Hurra, håper på det 😀 <3

 • Reply Annie 19. mars 2018 at 12:56

  Åh dette unner jeg deg etter en periode i bingen! 😀 Haha, det er ikke bare bare å hoppe fra tjuvholmen til unkarsleilighet kan jeg tenke meg! Meg og mannen deler 39kvm sjæl, og det kan være en stor utfording til tider, selv om leiligheten vår ser ganske fin ut. Gleder meg til den dagen vi har fått spart sammen nok så vi også kan kjøpe noe større! For en deilig tanke 😀 Ønsker dere lykke til i den nye «bingen» haha (den kan vel ikke kalles det..) Og håper/gleder meg til du skal dele interiør 😀 <3

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 13:45

   Taaakk, så hyggelig 😀 <3 syns faktisk ikke størrelsen på bingen er det verste, er verre med standarden. Så du er heldig som har en FIN binge! Men ja, større plass er jo veldig deilig det også. Føler ikke vi kan kalle den nye leiligheten for bingen – den kommer jo til å føles som et palass til tross for at den bare er 75 kvm. Kanskje "palasset" blir deg nye kallenavnet?! Haha. Gleder meg til å dele alt og vise frem 😀 Stor klem <3

 • Reply Anita 19. mars 2018 at 16:25

  Gleder meg til å se hvordan dere skal innrede 😀
  tror forøvrig du har misforstått begrepet «krokodilletårer»..eller er det jeg som tolker teksten din feil? :p

  • Reply Ida Wulff 19. mars 2018 at 18:29

   Måtte Google, og JA du har rett 😀 haha! Trodde det var masse, store tårer…. ooops! Men takk for ny kunnskap.

 • Reply Møbelspesialisten 19. mars 2018 at 22:32

  Her kommer verdens kjipeste tips fra en som jobber med møbelreklamasjoner. Vær forsiktig med og sette sofa og andre stoff møbler i direkte sollys da de kan falme, og da er du ikke dekket av garantien..

  • Reply Ida Wulff 20. mars 2018 at 00:27

   Hei 😀 vi har ikke noe annet sted å sette sofaen enn her i solsteiken – hva er din anbefaling? Vi skal selvfølgelig ha solskjerming, men man kan jo ikke ha den nede hele dagen heller :O

 • Reply Mia 20. mars 2018 at 16:05

  Lurer på hva du tenker om at alle som leser her nå vet at leilighetskomplekset står åpent, og at alle kan gå inn å se? :O
  Selv om dere ikke har flyttet inn er det jo deres leilighet, og jeg ville fått litt noia av å tenke at masse ukjente mennesker kan vandre inn og ut som de vil…
  gleder meg til å se hvordan dere får det når dere flytter inn, ser veldig fint ut på bildene! <3

  • Reply Ida Wulff 20. mars 2018 at 16:10

   Vi hadde bare flaks som kom oss inn, hvis folk er så nysgjerrige at de vil prøve, så får de bare kjøre på :p hehe. Gleder meg til å vise frem 😀 <3

 • Reply O 20. mars 2018 at 19:19

  Kunne du hatt en spørsmålsrunde snart?😍 du blogger så bra nå!!
  Lurte på om foreldrene til kjæresten din og deg har møttes? Er selv i et forhold, vært sammen en god stund faktisk, men foreldrene våres har ikke møttes. Blir liksom ikke helt naturlig når man er eldre og bor for seg selv, enn da man var yngre og ble kjørt til kjæresten sin osv hvis du skjønner?? Føler alle andre venninner har et skikkelig bra forhold med familiene sine der de er på hytteturer osvosv, wææ jeg blir stressa av det. Kunne du skrevet litt om dine tanker rundt det, i og med at dere også møttes i litt senere alder? 😀
  Jeg får vel be dem på middag alle sammen i skrivende stund, så de ikke plutselig møtes første gangen i bryllup eller dåp, hahaha…
  ønsker deg en fin dag <3

  • Reply Ida Wulff 21. mars 2018 at 08:30

   Ønsket er notert 😀 <3 vet du, vi har faktisk akkurat begynt å snakke om det for alvor her hjemme. At det er noe vi må få til snart! Som du sier, kjekt å få til et par møter FØR de store begivenhetene 😀 og herregud, hvor galt kan det gå! Fin dag til deg også :*

 • Reply Elin 20. mars 2018 at 21:22

  Hei! Så herlig at du flytter hjem til Tønsberg, jeg selv elsker Tønsberg by. Det høres ut som du skal flytte inn i på foyntaket siden McDonalds er i underetasjen? Jeg har alltid lurt på hvordan de leilighetene oppleves med støy og innsyn, hva er din opplevelse?

  • Reply Ida Wulff 21. mars 2018 at 08:28

   Hei! 🙂 Tønsberg er best <3 det må du nesten spørre meg om igjen når jeg har bodd der litt! Men har fått vinduer med ekstra lydisolasjon og aircondition, så det sier kanskje litt om støyen 😀

 • Reply Marianne 20. mars 2018 at 22:58

  Hei du!
  Så gøy med en titt i deres nye hjem😃
  Du hadde så fine sko på bilde, hvor er de fra?

  • Reply Ida Wulff 21. mars 2018 at 00:38

   De er fra Acne 😀

  Leave a Reply