Uncategorized

TANKER PÅ EN MANDAG

19. mars 2018

Helgen gjorde meg så godt. Henge med familien, sove i en ordentlig seng, puste inn Tønsberg-lufta, se den nye leiligheten vår for første gang… Da vi kjørte hjemover mot Oslo søndag kveld, følte jeg meg som meg selv igjen. Lykkelig og takknemlig – som jeg pleier å være.

Gift ved første blikk på TV Norge er søren meg yndlingsprogrammet mitt. Haha! Ikke bare for underholdningsverdien, men jeg syns eksperimentet og forskningen som presenteres er veldig interessant. Jeg har alltid tenkt at hvis jeg havner i et forhold, så har jeg lyst til å gå i parterapi helt fra starten av. Sånn før det eventuelt blir problemer og trøbbel i paradis. Men så havner man i et forhold hvor alt er fint, og det virker plutselig unødvendig. Hmm.. Kanskje det er noe å vurdere? Hadde jo vært litt gøy!

 Jeg søkte meg inn på masterstudier her om dagen. Aner ikke om jeg har lyst, jeg fikk bare et behov for å i hvertfall ha søkt. Jeg er usikker på om jeg skal studere til høsten i det hele tatt – et deltidsstudie hadde kanskje vært det beste for meg akkurat nå.

Herregud, så mye hat (og kjærlighet) jeg fikk for å skrive om intimdeoen fra DeoDoc. Om folk vil bruke intimdeo eller ei, får være opp til dem. Men når folk skriver til meg at de ikke tror på at jeg bruker den slags engang og hva gjør man ikke for penger – så kan jeg bare informere om at DeoDoc har vært en drømme-samarbeidspartner for meg siden jeg kjøpte min første intimdeo på Nelly.com for to år siden. Bildebevis her til de som måtte tvile. JA, jeg tar det tungt når jeg blir beskyldt for å lyve. For jeg er et ærlig menneske, punktum.

Jeg var hos frisøren i dag og freshet opp. Hver gang kjæresten min går forbi meg i leiligheten, gir han meg komplimenter for håret. Sånn helt overdrevent, jeg har da bare stripet etterveksten. Jeg overanalyserer, og lurer på om det betyr at jeg egentlig ikke er så fin. Livet!

Kan man gå til sak mot kommunen for offentlig ydmykelse og drapsforsøk? Jeg holder på å dø hver dag! Og når jeg ikke dør, så «dør» jeg av skam. Og ja, jeg snakker om isen jeg sklir rundt på. For å komme til t-banen må jeg ned en lang bakke. Her om dagen begynte jeg å skli på toppen – jeg stod som en surfer ned halve bakken, før farten ble for stor og jeg måtte hive meg ned på rumpa for å klare å stoppe. Ingen rundt meg lo eller spurte om det gikk bra, de bare så på meg. Sånn er folk på Vinderen, da.

Nå skal vi ta tidlig kveld her i bingen. Til og med jeg har en krevende arbeidsdag foran meg i morgen, så godnatt til folk og fe. Vi snakkes i morgen!

25 Comments

 • Reply Mh-Ingrid 19. mars 2018 at 22:36

  Kult! Skulle likt å vite hva du søkte på 😀satser på at våren er rett rundt hjørnet. Ha en super uke 😊

  • Reply Ida Wulff 20. mars 2018 at 11:31

   Ja, la oss krysse fingrene for det 😀 Super uke til deg også <3 <3

 • Reply Tina 19. mars 2018 at 23:02

  Jeg syntes det er kjempebra at du har søkt deg inn på masterstudier. 😀

  Jeg så flere av kommentarene på innlegget ditt om Deo Doc, og syntes folk var litt slemme egentlig. Jeg forstår at folk er skeptiske, men det var noen som kunne spart seg for kommentarene sine! Jeg er veldig glad i bloggen din, og har alltid vel lest deg siden du startet bloggen din på blogg.no. 🙂 Jeg syntes det du skriver om er gode saker, og dette med å snakke om vaginaen er som du sier er litt tabu. Jeg syntes produktene hørtes kjempespennende og kjøpte meg faktisk en intim deo i dag på Vita, de hadde jo salg på alt fra Deo Doc! 😀 Jeg angret på at jeg ikke kjøpte meg meg intimsåpe også, så skal ned igjen i morgen for den også, hehe. 🙂

  Du skal være litt glad for at kjæresten din legger merke til at du har gjort en forandring, min legger ikke merke til slikt. Det eneste han legger merke til, er om jeg har puttet litt mer sminke i ansiktet, enn hva jeg pleier å ha. Da er han litt ufyselig for å være ærlig, da han ikke syntes dette med masse sminke er pent, og slenger rett ut hva han mener. Han er jo god som etterpå sier at han syntes jeg er penere uten sminke da. 🙂

  Jeg støtter deg i å gå til sak mot kommunen. Moss sine gater prøver gjentatte ganger å drepe meg også.

  Jeg ønsker deg en god kveld videre, Ida. Stå på med dine flotte innlegg! <3

  • Reply Ida Wulff 20. mars 2018 at 11:31

   Hei Tina 😀 Så gøy at du tester ut produkter fra DeoDoc, håper du vil like dem <3 Intimsåpen er helt gull, det er godt å vite at man bruker riktig pH-verdi. Og over til sminken! Deilig å ha kjærester som liker oss best uten masse sminke, er det ikke? 😀 Håper du får en fiin dag, stor klem til deg <3

   • Reply Tina 20. mars 2018 at 22:37

    Jeg elsker deoen 😀 Testet den i dag. Fikk tak i intimsåpen i dag også, som jeg skal teste ut i morgen, gleder meg som et lite barn! 😀

    Du har rett i at det er deilig med slike kjærester, Ida. 🙂

    Håper du hadde en fin dag i dag, klem <3

    • Reply Ida Wulff 21. mars 2018 at 08:25

     Yeeeey, så bra at du likte den! 😀 får håpe du blir like fornøyd med såpen. Ønsker deg en fin onsdag <3 klem tilbake!

 • Reply Martine 19. mars 2018 at 23:53

  Jeg med på å gå til sak mot kommunen 😉 Haha! Er seriøst livsfarlig ute! Og forresten, du er fin <3

  • Reply Ida Wulff 20. mars 2018 at 11:29

   Jaaa, er helt grusomt. Føler jeg krabber rundt hvor enn jeg går, haha! Og tusen takk, så hyggelig <3

 • Reply Kristin 19. mars 2018 at 23:55

  Om man faktisk faller og slår seg slik at man får store utgifter av det har man rett på erstatning fra eier av fortauet. Det er som regel huseier der fortauet er som er ansvarlig for fortauet og dermed strøing og fjerning av is, snø, istapper fra taket osv. Om det ikke er langs et hus er det kommunen sitt.

  • Reply Ida Wulff 20. mars 2018 at 11:29

   Nyttig å vite i disse dager!

 • Reply Karoline 20. mars 2018 at 09:02

  Jeg synes det er en kjempegod idé å gå i parterapi fra starten av, fordi man får verktøy man vil trenge senere ut i forholdet. Man har ihvertfall ingenting å tape på det så jeg er veldig positiv til parterapi 🙂

  • Reply Ida Wulff 20. mars 2018 at 11:28

   Ikke sant? 😀

 • Reply Sara 20. mars 2018 at 12:55

  Hvilket sted er bildene fra? Det måltidet så helt nyydelig ut haha <3

  • Reply Ida Wulff 20. mars 2018 at 13:19

   Dette er på Munchies 😀 <3

 • Reply S 20. mars 2018 at 18:18

  Bloggen din blir bare bedre og bedre, fine Ida! ❤️

  • Reply Ida Wulff 20. mars 2018 at 20:28

   Hurra, så gøy at du syns det 😀 <3 Takk!

 • Reply - A 20. mars 2018 at 22:16

  Ida, det finnes en fantastisk oppfinnelse som gjør det uproblematisk å bevege seg ute på islagte fortau. Kanskje tidene er moden for å unne seg et av livets aller mest vidunderlige oppfinnelser? BRODDER – er et liv før og etter. Interessant at så mange unge og gamle velger å gå rundt som trippende pingviner, når det finnes et så feiende flott fantastisk produkt. Lenge leve fornuften med frihet fra sosial kontroll 🙂

  • Reply Ida Wulff 21. mars 2018 at 08:26

   For der meste går jeg i sko som jeg tror er for store og klumpete til å bruke brodder…? Er jo så opptatt av å holde varmen også 😀 men vet du, brodder skal jeg faktisk begynne å bruke, for dette orker jeg ikke mer!!

 • Reply Marit 21. mars 2018 at 09:34

  Jeg ramlet innom bloggen din helt tilfeldig, og jeg liker den veldig godt. Den er så herlig uhøytidelig! Du er åpen og ærlig, og uformell. Samtidig velskrevet, varier og med fine bilder.
  Liker veldig godt at du tar opp tema som for mange er flaut, skam og tabu! Du er flink til å svare på kommentarene, også disse Pirkerne :p
  Gleder meg til å følge innkjøp og innflytningsprosessen, og ønsker deg lykke til i møbeljakten 🙂

  • Reply Ida Wulff 21. mars 2018 at 09:49

   Nå ble jeg glad! Så koselig 😀 og velkommen skal du være <3 gleder meg veldig til å dele flytteprosessen og alt som har med interiør å gjøre! Håper du får en fin dag, stor klem

 • Reply Linda 21. mars 2018 at 13:03

  Jeg begynte å rødme av å lese punkt nr 6.. Flau på dine vegne, haha.. Ha en fin dag 😀

  • Reply Ida Wulff 21. mars 2018 at 16:12

   Du også 😀 <3

 • Reply Anonym 21. mars 2018 at 16:52

  Hva slags masterstudie har du søkt? 🙂

  • Reply Ida Wulff 21. mars 2018 at 22:14

   Det har jeg ikke så lyst å dele 🙂

 • Reply Anonym 22. mars 2018 at 09:21

  Linken funker ikke!! ✨

 • Leave a Reply