Hverdagsliv

DA JEG VAR SINGEL

22. mars 2018

… Følte jeg at folk var veldig opptatt av å fortelle meg at: uff, du finner sikkert noen snart du også. Det til tross for at jeg var veldig tydelig på at jeg stortrivdes alene, og at jeg ikke ønsker noen i livet mitt akkurat nå. Det var på kanten til frustrerende å føle at andre syntes synd på meg, fordi jeg ikke hadde en kjæreste. Medlidenhet for en livssituasjon som jeg var overlykkelig over å være i. Og hver eneste gang jeg svarte at: du, jeg er faktisk veldig happy, fikk jeg blikk som sa: jeg hører du sier det, men jeg tror deg ikke. Alle vil jo finne den rette. 

Men alle vil ikke finne den rette. I hvertfall ikke akkurat . Min innstilling var litt mer: åh, jeg håper ikke han dukker opp nå, han kan vente i et par år. Jeg har aldri vært en mannehater som ser frem til å pensjonere meg med mine 12 katter og lystette gardiner. Men i mitt siste år som singel, følte jeg at jeg blomstret og var ung og fri på ekte, for aller første gang i mitt liv. Hvem vil vel leve et liv uten å ha opplevd dét? Den faktiske følelsen av å være sterk og lykkelig på egenhånd, er noe jeg unner alle å være innom.

Som singel opplevde jeg at alle rundt meg lot sivilstatus definere identitet, hvem vi er her på jorden. Og at mange mennesker, selv om de ikke sier det direkte, faktisk mener at man ikke er komplett, vellykket, hel – hvis man lever alene. Enten det er frivillig eller ei.

Jeg syns nå det er trist. At livet skal handle om å finne den rette. Gruble, lete, jakte, prøve, faile, prøve, kanskje lykkes. All den tiden du bruker på å være besatt av å finne noen, kunne du brukt på å finne lykken i deg selv. Til syvende og sist, så er du helt alene i denne verden. Å trives alene er den sterkeste, fineste og mest verdifulle rustningen du kan ha. Du burde ha med deg den rustningen i sekken, selv når du går inn i et forhold. For livet kommer til å tulle med deg mange ganger. Vil du være avhengig av et annet menneske for å takle den driten som livet kommer til å slenge på skuldrene dine?
Følte bare for å slå et slag for alle single i dag, hehe. Fikk litt for mye tid alene med morgenkaffen min, og tankene rullet avgårde, her jeg sitter og er blitt redusert til halvparten av en enhet.

Fun fact: dette tror jeg faktisk er første gang jeg legger ut et bilde av kun høyre del av ansiktet mitt. Jeg liker virkelig kun den venstre siden min – men akkurat på det øverste bildet så jo ikke høyre så verst ut heller. Jesus… Livet som kvinne i 2018.

Nå skal jeg skynde meg å klikke hjem et par møbler jeg endelig har fått tillatelse til å kjøpe. Sånn før han kommer trampende hjem fra jobb med second thoughts og planker til å bygge møbler sjæl. Snakkes! 

74 Comments

 • Reply Lilly 22. mars 2018 at 11:48

  Tror du har veldig rett i det med verdien i å være singel og selvstendig i noen år som voksen. Jeg møtte min som 14-åring (er 23 i dag) og vi er lykkelige og så sikker (som man kan bli) på at det er oss resten av livet. MEN, dersom det skulle ta slutt en gang tror jeg at jeg kommer til bli veldig redd. Jeg har jo vært i dette forholdet siden jeg var et BARN og jeg vet jo egentlig ikke hvem jeg er som voksne meg uten han ved min side, og DET er skummelt å tenke på. Likevel kunne jeg ikke byttet ut disse årene med noe annet.

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:29

   Den ser jeg! Håper dere holder sammen livet ut, hørtes utrolig fint ut <3 <3 <3

 • Reply Stine 22. mars 2018 at 12:15

  Takk, takk og takk!!! Jeg er så enig med deg, og jeg nyter selv tilværelsen som singel til det fulle! Jeg har kjøpt meg leilighet som er under bygging, og har fast jobb på sykehuset. Føler så mange rundt meg med samboer og barn er stressa og oppgitt, og håper jeg kan slå meg til ro snart. Derimot blir jeg selv stressa av tanken på at en annen person skal begynne å oppta store deler av hverdagen og livet mitt. Heldigvis er jeg bare 23, og ingen planer om å etablere meg på mange år enda 🙂 hehe

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:28

   Så gøøy 😀 Grattis med leilighet! De som er stressa og oppgitt kan ta seg en bolle <3

 • Reply M.L. 22. mars 2018 at 12:51

  Dette innlegget made my day <3

  "Å trives alene er den sterkeste, fineste og mest verdifulle rustningen du kan ha". – Dette skal jeg virkelig ta med meg videre på min vei 🙂

  Takk Ida! <3

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:27

   Ååå <3 Og takk til deg!

 • Reply Amalie 22. mars 2018 at 12:52

  Flott at du setter lys på dette! Jeg har ganske nettopp blitt singel etter 6 år, men jeg har virkelig aldri vært lykkeligere 😀 Og det selv om de 6 årene har vært superflotte. Vi er fortsatt gode venner (men bare venner) og har funnet ut at det var riktig for oss. Og ja, jeg mener virkelig at jeg aldri før har følt meg så lykkelig og FRI som nå 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:27

   Så fiint 😀 <3 Nyyyt våren og sommeren som singel! Hvis det ikke plutselig skulle skje et "uhell". Hehe <3

 • Reply Mari 22. mars 2018 at 13:09

  PREACH!!! dette er så viktig!

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:26

   😀 <3

 • Reply Bloggjenta89 22. mars 2018 at 13:28

  Kjære, Ida! Jeg er veldig fan av deg og bloggen din. Du får meg til å teste OHwipes, blåbærbodylotion, fuelbox og inspirerer meg på mange måter 🙂 Kjenner meg igjen i mye av det du skriver spesielt om forhold. Gleder meg allerede til neste innlegg! Kan du lage et innlegg typ i sminkepungen snart?

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:26

   Så hyggelig å høre 😀 Og ønsket ditt er notert <3 PS. Likte du OH wipes og blåbærlotion? Jeg er avhengig, haha!

   • Reply BLOGGJENTA89 22. mars 2018 at 22:53

    På pakke nr. 2 med lilla OH wipes og skal straks hente ut en pakke gratis med ClubVita poeng, så fornøyd 🙂 Har såvidt rukket å teste blåbærlotion, men synes den kommer mer til sin rett på brune bein og armer til sommeren! Føles veldig dyr og deilig ut 🙂

    • Reply Ida Wulff 23. mars 2018 at 09:40

     JA, vet du! Den kremen ble veeldig fort tom, selv om jeg brukte den forsiktig. Så tror ikke jeg gidder å kjøpe ny før sommeren 🙂 <3

   • Reply Bloggjenta89 23. mars 2018 at 11:39

    Har du prøvd OH kroppsskrubben? Det har vært min favoritt i mange år 🙂

    • Reply Ida Wulff 23. mars 2018 at 11:57

     Har/hadde den lysegrønn etikett? 😀

 • Reply Caroline 22. mars 2018 at 13:43

  Jeg er så enig med deg! Etter 2 år som singel har jeg nok ikke helt funnet frem til den indre roen som du snakker om her. Jeg kjenner på det jaget ganske ofte. Spesielt det ytre presset og maset fra andre irriterer meg. Jeg er glad for at jeg har fått tid til å bli godt kjent med meg selv. Det har gjort meg sterkere og mer bevisst på at mine følelser er mitt ansvar. Jeg vil ikke gå inn i en relasjon med en forventning om at det i seg selv, skal gjøre meg lykkelig. At vi har slike forventinger tror jeg er årsaken til at mange relasjoner ikke fungerer over tid. På mange måter er også samfunnet tilrettelagt for tosomhet, feks. med tanke på bolig, økonomi og lignende. Innlegget ditt fikk meg til å tenke på denne videoen: https://www.youtube.com/watch?v=6kUoTS3Yo4g

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:26

   For en fantastisk video!! Måtte se den to ganger. Og helt enig med deg i det du skriver 🙂 Stor klem <3

  • Reply Bloggjenta89 23. mars 2018 at 13:00

   Var en type før på flaske som het Loofah skrubb med grønn etikett. Den som finnes nå har akkurat skiftet farge.
   https://www.blush.no/product/951871/kroppspleie/annet/peeling-skrubb/ole-henriksen-transform-rub-n-buff#

   • Reply Ida Wulff 23. mars 2018 at 13:02

    ÅÅ! Men hvis jeg husker riktig så har OH helt fantastiske skrubber. Jeg har så vidt giddet å skrubbe meg siden jeg flyttet inn i bingen, men nå skal jeg faktisk kjøpe meg en ny skrubb. Takk for påminnelsen! 😀

 • Reply Camilla 22. mars 2018 at 14:09

  Så fint innlegg. Jeg er selv 27 år, singel og føler at alle rundt meg hele tiden skal grave, spørre og lage en greie rundt sivilstatusen min.
  Jeg trives sååå godt i mitt eget selskap, gjøre tingene jeg vil når jeg vil og ikke trenge å forholde meg til noen andre enn meg selv. Jeg er ganske sikker på at jeg ønsker en partner på sikt, men ikke før jeg føler selv at det er riktig og noen jeg ønsker å satse på. Min følelse er at altfor mange stresser og jobber for å finne sin bedre halvdel at det bare blir en halvdel. Jeg nekter å ta til takke med noen bare fordi vedkommende er helt ok, snill og grei. Det er så mange snille og flotte mennesker der ute at det holder ikke for meg. Jeg ønsker latter, lidenskap, ærlighet og en genuin lyst på hverandre. Og det komiske oppi det hele er at de fleste venninnene mine er ganske misunnelig på hvordan jeg har valgt å leve på. De sitter i forhold fordi det trygt å hele ok, men ser at jeg er lykkelig alene og jeg har en enorm frihet til å gjøre som jeg vil- og det er akkurat slik jeg ønsker å ha det. Jeg har mye kjærlighet å gå til en potensiell partner når den tid kommer, men frem til det skal jeg kose meg med familie, venner, kolleger og ikke minst meg selv 🙂 Takk for at du slår et slag for oss single.

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:20

   Dette var SÅ herlig å lese 😀 Helt enig med deg i at man ikke bør ta til takke. Lenge leve latter og lidenskap i tillegg til alt det andre <3

 • Reply isabelle 22. mars 2018 at 14:38

  Tusen takk for det innlegget Ida! Dette var akkurat det jeg trengte 🙂 hilsen ei som ble dumpet i november av en kjæreste over 3 år, og dumpet igjen i går av den første jeg tillot meg selv og stole på og få følelser for. Nå er det faktisk nok og lenge leve singellivet nå.

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:17

   Neeei, stakkars! Det var leit å høre 🙁 <3 Og spesielt at du ble avvist når du endelig turte å åpne deg igjen. Håper du finner gleden i singellivet og deg selv, før du eventuelt hiiiver deg utpå igjen. Masse klemmer <3

 • Reply Anne 22. mars 2018 at 14:43

  Amen! Skulle bare ønske jeg kunne vite at feks om ett eller to år så var han der, da tror jeg at jeg hadde klart å nyte livet som singel nå litt bedre og slappet litt mer av mtp hele kjærestehysteriet og alle forventningene rundt det!

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:16

   Skjønner tanken veldig godt, og har egentlig ikke noe bra å svare. Jeg var så innstilt på at jeg kanskje skulle få barn alene engang, men jeg slappet kanskje litt FOR mye av, hehe :p klem!

 • Reply Marte 22. mars 2018 at 14:49

  Amen to that! Endelig noen som tar en for laget for oss som elsker å være singel 😀

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:14

   😀 <3

 • Reply sigrun 22. mars 2018 at 16:29

  Takk Ida, dette var veldig godt å høre! Jeg er og forblir evig singel, og har det så alt for fint med det. Jeg synes det er veldig godt at du (selv om du har funnet mannen i ditt liv), FORTSATT mener at det å klare seg alene er en god ting, og at selv om du og så mange andre har funnet den rette, betyr det ikke at det er det rette for alle andre. Man er forskjellige, og jeg har veldig godt av å klare meg selv akkurat nå. Skulle det dukke opp tidenes kar, barn og hus, eller om jeg blir jeg ender opp med 12 katter gjenstår å se, men noe tap vil det ikke være uansett resultat 🙂 Ha en fin torsdag videre Ida 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:14

   Så lenge man har det fint, så er man heldig. Om det er alene eller sammen med noen <3 Stor klem til deg, og fin torsdag videre til deg også 😀

 • Reply Andrea 22. mars 2018 at 16:38

  Først må jeg bares si: HAHA, du ser da virkelig like bra ut på høyre side som på venstre, selv om jeg veldig godt kjenner til følelsen av at en side er finere enn den andre!
  Takk for at du skriver så sykt bra og setter ord på ting jeg ikke helt klarer sjæl, ref å kunne trives alene og hele den regla der. Digger deg og bloggen din, kommenterer alt for sjeldent, men i dag måtte jeg bare gjøre det fordi dette innlegget traff meg så sinnsykt. God klem<3

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:13

   Åh, hurra 😀 Takk for så fine ord. Og veldig hyggelig at du likte innlegget. Klem tilbake til deg <3 <3

 • Reply Karoline 22. mars 2018 at 16:40

  Tusen takk, denne trengte jeg i dag❤️❤️

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:13

   <3 <3 <3 Stor klem!

 • Reply Thea 22. mars 2018 at 17:16

  Takk! Jeg er så enig! Kjenner det igjen så alt for godt at folk rundt meg tenker at man MÅ finne en person å være sammen med. Særlig når man er rundt midten av 20 årene, og folk føler presset at man må finne en partner.

  Jeg ble sammen med kjæresten min for over 5 år siden, og jeg er så takknemlig for at jeg ikke var på «utkikk» da jeg møtte han, men at jeg valgte å gå inn i et forhold med han fordi jeg virkelig likte HAN, ikke fordi jeg ville ha en person å være sammen med.

  Jeg er så enig i det du sier. Folk burde ikke stresse så mye med å finne en partner, for da tror jeg at de kanskje finner den første, men ikke den beste personen de kan leve livet sitt med.

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:13

   Veldig viktig poeng!! At sjansen er stor for å ende opp med noe RÆL hvis man er desp. Kos med deg og kjæresten din da <3 <3

 • Reply Maria 22. mars 2018 at 17:17

  Takk for dette innlegget – det er akkurat slik jeg føler det!! Singel, og glad for å være det. Så klart håper jeg at jeg finner en mann en gang i fremtiden, men jeg trives godt i eget selskap og å kunne styre livet mitt helt fritt!
  De som har kjæreste glemmer nok litt hvor godt det er å være singel. Og jeg tror også det er mange som bare «holder ut» med kjæresten sin fordi de er redd for å være singel – og det er det jeg ABSOLUTT ikke vil. Jeg vil ikke bare være sammen med noen for å være sammen med noen – jeg vil at det skal føles helt riktig. Det er mulig jeg har litt for høye «krav» og at dette vil endre seg med tiden, men for øyeblikket synes jeg livet er greit som singel; alene, men ikke ensom 😀

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:12

   Ja, det er nok som du sier mange som holder ut bare fordi de er redd for å være alene. Men å være alene er jo TOPP 😀 Stor klem

 • Reply Aurora 22. mars 2018 at 18:35

  For er flott innlegg! Jeg føler akkurat det samme som singel! Ingen som klarer å tro at jeg har det bra «alene». Jeg tenker veldig likt som du tenkte før du fikk kjæreste, når det skjer så skjer det 🙂 slik det alltid har skjedd for meg før. Blir sliten av å se på venninner som virkelig jakter og er på tinder hver kveld i håpet om å endelig finne han de alltid har ventet på. Jeg gidder ikke å vente, nyter heller livet og setter pris på det stedet jeg er nå 👸🏼 Det viktigste forholdet du har er det du har med deg selv, skal tross alt leve hele livet med deg selv 💃🏻

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 19:11

   Godt å høre, Aurora! Veldig enig med det du skriver <3

 • Reply Alina 22. mars 2018 at 19:32

  Takk ❤️🌸 Noen ganger får man følelsen av å være mindre verdt fordi man ikke har en partner.

  • Reply Ida Wulff 22. mars 2018 at 23:15

   Og det er man IKKE <3

 • Reply Birthe 22. mars 2018 at 19:34

  Aaaamen!
  Tusen takk for dette innlegget, Ida, jeg kjenner meg veldig igjen i den tankegangen du hadde som singel.
  Jeg avsluttet et tre år langt forhold i August og jeg har aldri vært lykkeligere i mitt liv enn hva jeg er nå- som singel, ung og «fri og frank» 🙂 Digger at du skriver om dette.

  Forresten, din høyre side er minst like pen som din venstre <3

  • Reply Ida Wulff 23. mars 2018 at 09:55

   Så godt å høre!! <3 Og jo, tusen takk! Hehe 😀

 • Reply LH 22. mars 2018 at 19:38

  Like nydelig fra begge vinkler 🙂

  Syns det er mye fornuftig i dette innlegget, jeg ELSKER å være alene, jeg blir til og med spurt hvordan jeg klarer å være alene.. Jeg tenker at det beste er å være trygg på seg selv og sine verdier, før man skal dele livet med et annet menneske. Det er så uvurderlig å klare seg alene, vite at man takler livet selv om man ikke vet hva som venter rundt neste sving. Jeg vil selvsagt ikke være singel for alltid, men jeg vil ikke være den som gikk fra å bo hjemme, til å bo i kollektiv, til å bo med en kjæreste. Jeg syns det er kjempe deilig å være skikkelig ego, haha =)

 • Reply Katinka 22. mars 2018 at 19:59

  For et fint innlegg! Jeg er så enig med deg! Synes det er på samme måte når det gjelder å få barn. Man må få barn. Ellers er man ikke komplett…og regnes ikke med. Så idiotisk! Akkurat som man blir et bedre menneske eller mere interresant av å få barn. Det kjedeligste jeg vet, er folk som ikke har noen annet å snakke om enn barna sine. De mater alle rundt seg med de mest bisarre detaljer om disse barna…som man kanskje heller aldri har møtt. Heia single! Heia de som velger å ikke få barn! Vi trenger alle varianter i arken. 😊

  • Reply Ida Wulff 23. mars 2018 at 09:57

   Åh, ja! Det blir vel det neste folk begynner å mase om. Nå har jeg jo lyst på barn en gang, men fælt for de som IKKE vil ha barn å bli sett på som aliens. Helt enig i at vi trenger alle varianter i arken 🙂 <3

 • Reply Cathrine 22. mars 2018 at 20:16

  Helt enig med deg! Jeg har valgt å være singel, få barn og oppdra alene! Jeg sier ikke at jeg kommer være singel for alltid, men jeg trives med meg selv og setter ikke livet og hva jeg vil på «pause» for å være to i alt jeg gjør!

  • Reply Ida Wulff 23. mars 2018 at 09:55

   Fantastisk <3 <3 <3

 • Reply Sylvia 23. mars 2018 at 00:40

  HAHAHA! Åh herregud! Samtalen som går igjen med samboeren min siden vi kjøpte hus sammen for et år siden:
  Jeg: «Se så fint dette bordet/benken/hundesengen/utemøbelet(!)». Han: «Så dyrt! Jeg kjøper bare planker og lager det jeg.» Har fortsatt ikke et eneste møbel laget av han! Og fortsatt ikke kjøpt lignende heller, for «han kan jo lage det selv». :-I

  • Reply Ida Wulff 23. mars 2018 at 09:40

   HAHAHA <3 Man må jo bare elske det!

 • Reply Elise Jamissen 23. mars 2018 at 02:41

  Folk er alltid sånn «noe nytt som skjeeer?» også kanskje jeg sier noe som skjer da, men så kommer kjapt oppfølgingsspørsmålet: men har du møtt noen? Og jeg bare…MEN FAEN DA! Det kan jo være en million andre spennende ting som skjer! Jeg er overhodet ikke interessert i å lete etter noen, tanken gjør meg småkvalm! Skjer det så skjer det, og da er det naturlig og riktig. Nå er jeg på ferie alene i Hong Kong, fordi det var det jeg hadde lyst til for meg sjæl! 😀

  • Reply Ida Wulff 23. mars 2018 at 09:40

   Du er kul!!! <3

 • Reply Kristine 23. mars 2018 at 05:03

  Du er fantastisk! Og du skriver så bra. Virkelig en reflektert ung dame!

  • Reply Ida Wulff 23. mars 2018 at 09:24

   Åh, takk, så hyggelig av deg! <3

 • Reply Ine 23. mars 2018 at 13:14

  Elsker dette innlegget!! Ble nylig singel etter 3år i et forhold. Jeg mistet meg selv i dette forholdet og forstod ikke det før han gjorde det slutt med meg. For hvordan skulle jeg leve livet uten han? Han har vært livet mitt i 3år nå!

  MEN, sånn skal det jo ikke være! Man skal ikke være avhengig av en annen person for å være lykkelig.
  Så nå skal jeg dyrke kjærligheten til meg selv, og finne min egen lykke. Jeg har innsett at jeg elsker meg selv mer enn jeg elsker han.
  Så tusen takk for disse innleggene!!! Det får meg til å forstå at jeg faktisk kan klare meg helt fint alene også <3 s

 • Reply Silje 23. mars 2018 at 15:52

  Åh, det der var deilig skrevet! Akkuratt slik jeg føler det, men du fikk satt ord på det! THANK YOU <3

  • Reply Ida Wulff 24. mars 2018 at 09:42

   <3 <3 <3

 • Reply Anna 23. mars 2018 at 16:07

  Åh så fint innlegg, kjenner meg så godt igjen! Sitter her på innspurten av en bachelor i økonomi, og skriver bacheloroppgave alene, så er mer å nok å tenke på for tiden! Så kommer alle venninnene og maser, og spør om det er noen nye tinder matcher, som om det er det eneste som betyr noe….

  • Reply Ida Wulff 24. mars 2018 at 09:43

   Husker jeg tenkte på slutten av bacheloren: altså, en kjæreste nå hadde jo vært direkte plagsomt! Hehe. Ønsker deg masse lykke til med innspurten <3

 • Reply Julie 23. mars 2018 at 19:20

  Hei Ida! Har du noen tips å komme med når man går igjennom et brudd? Et ganske tøft brudd hvor eksen min behandlet meg veldig dårlig og blitt psyket ned over lang tid.. Vanskelig å se lyset i enden når følelsene fortsatt er der uansett hva som har skjedd. Takk for svar! Det er så koselig å se deg så lykkelig med kjæresten din, virker som dere har det veldig fint sammen 🙂

 • Reply Marie 23. mars 2018 at 22:04

  OMG TUSEN TAKK TRENGTE Å LESE DETTE AKK NÅ!!!!!!! Fy faen er så lei av venner som synes det fryktelig synd at jeg ikke har funnet noen. Får lyst til å bare fuck deg:-)

  • Reply Ida Wulff 24. mars 2018 at 09:40

   Føler deg 100%! <3

 • Reply Tuva 23. mars 2018 at 23:01

  Amen!! Må bare si at du stråååler, og har alltid gjort det. Stor klem fra en som aldri kommenterer<3

  • Reply Ida Wulff 24. mars 2018 at 09:40

   SÅ hyggelig 😀 Tusen takk, Tuva <3 Håper du får en kjempefin helg :*

 • Reply June 23. mars 2018 at 23:50

  Amen to that! Er singel og kunne ikke hatt det bedre alene akkurat nå. 🙂 Morsomt hvordan de rundt meg som er så opptatt av sivilstatusen min, hva er greia med det?? En paraply fra meg: Når du blir tagget i typ jakten på kjærligheten på facebook og andre relaterte greier (ukentlig), blir så irritert.

  • Reply Ida Wulff 24. mars 2018 at 09:44

   Dét er en veldig fin paraply. Og så frekt å tagge folk i sånt!! :O

 • Reply Torill Aasen 24. mars 2018 at 00:33

  Så utrolig nydelig og ikkeegoistisk sagt…..så reflekterende og omsorgsfullt ……….så ikke:us and them❤️
  Du er så …….omsorgsfull

  • Reply Ida Wulff 24. mars 2018 at 09:39

   <3 <3 <3

 • Reply M 28. mars 2018 at 23:43

  Du er min real life Carrie Bradshaw, og jeg elsker det! Med det mener jeg den fantastiske skrivinga di, sivilastatusen til Carrie var jo alltid bare håpløs…

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:24

   Største komplimentet 😀 <3

 • Reply Sara Eline 2. april 2018 at 12:40

  Hei
  Jeg ble dumpa i september og har slitt en del i ettertid. Jeg trodde virkelig det var oss to, men sånn ble det ikke. Jeg har endelig begynt å glede meg over ting igjen og ser at det finnes et lys. Fikk melding av han om at han har møtt en ny. Selvfølgelige gjør han ingenting galt, det vet jeg. Allikevell føles det så dritt og som om alt jeg har kommet meg over er tilbake. Har du noen gang opplevd dette? Skjønner ikke hvordan jeg skal komme meg gjennom dette. Vi bor i tillegg i nærheten av hverandre og jeg er så redd for at jeg skal møte de på butikken for eksempel

  -Sara

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:14

   Åh nei, nå fikk jeg vondt av deg 🙁 <3 Virkelig. Jeg har ikke noen tilsvarende erfaring, men føler likevel at jeg kan kjenne den klumpen/kvalmen du må ha i magen over det. Mitt eneste, overfladiske tips er å være fresh as f*** hver gang du går på butikken hvor du risikerer å møte på dem. Ingenting er som å møte exen med ny dame, når man selv står der i joggebukse og dott på hodet. SJUKT overfladisk, jeg vet, men det kan gi en liten følelse av seier å bare vise frem hvor bra man har det. Hva angår resten, så bare tillat deg å møte bunnen, for derifra kan det i hvertfall ikke bli verre. Og det føles trygt og godt å jobbe seg opp derifra. Skulle ønske jeg kunne gi deg noe mer nyttig enn en internett-klem <3 <3

 • Reply Ralston 5. februar 2024 at 05:41

  Hello there! I just would like to give you a big thumbs up for
  your excellent info you have got here on this post. I am returning to your website for more soon.

 • Leave a Reply