Hverdagsliv

HVA ER OBOS FOR DEG?

22. mars 2018

Reklame for OBOS


I 2013 lærte jeg hva OBOS var fornoe. Jeg kjeftet på mamma og pappa for at de ikke hadde meldt meg inn da jeg ble født, og tok ansvar for å melde inn både lillebror og meg selv. Som OBOS-medlem har man nemlig et stort ess i ermet når man skal ut og kjøpe seg bolig. Hvis boligen selges med OBOS forkjøpsrett, kan du som medlem kuppe hele budrunden og «ta over» det vinnende budet. Jo lengre du har vært medlem, desto sterkere stiller du. For 200 kroner i året, ser jeg ingen grunn til å ikke være medlem.

Hvis du ikke kjenner til OBOS i det hele tatt, så kan jeg fortelle deg at det er Norges største boligbyggelag, som er eid av sine cirka 434 000 medlemmer. Som medlem får du mange fordeler, og en av dem er denne forkjøpsretten. Men OBOS er så mye mer enn det! Først det siste året, har jeg oppdaget alle fordelene jeg kan få ut av mitt medlemskap. Jeg har blant annet leid bil hos Avis med 30% rabatt, sett teater og gått på show i Oslo til rabatterte priser, og overnattet på Choice-hoteller med 15% rabatt. For ikke å snakke om at jeg klarte å kapre Eminem-billetter fordi jeg er OBOS-medlem! Noen ganger får man nemlig forkjøpsrett på den slags også, og kan kjøpe billetter i fred og ro på OBOS sine forhåndssalg 😀 Du kan se alle medlemsfordelene her.
Du er kanskje medlem du også? I såfall må du følge med nå! For OBOS har nemlig en kampanje gående, hvor de vil vite: Hva er OBOS for deg?

Send inn en kort film hvor du forteller hva du forbinder med OBOS, så blir du med i trekningen av 50 000 kroner. Du må være OBOS-medlem for å kunne delta, og sende inn bidraget i løpet av mars 🙂 

Her eksisterer ikke rett og galt, hva OBOS er for deg, er det bare du som vet. En liten video som er filmet med telefonen er mer enn bra nok, dette kan du gjøre på din helt egen måte. Les mer om kampanjen og hvordan du deltar HER!

Og så har jeg selvfølgelig laget et lite bidrag jeg også:

Det beste bidraget vinner altså 50 000 kr, og flere av filmene kan bli trukket ut til å være med i OBOS sine reklamefilmer. Håper flere vil prøve seg 😀 50 000 kroner er jo et helt fantastisk bidrag til boligsparingen. Lykke til! 

7 Comments

 • Reply Ulrikke 23. mars 2018 at 18:11

  Hei Ida! Dette er helt out of topic, men lurte på om du fortsatt har den solo-genseren og om du evt kunne selge den? Finnes ingen steder lenger :/

  • Reply Ida Wulff 24. mars 2018 at 09:42

   Hei 🙂 Jeg aner dessverre ikke hvor jeg har gjort av den, livet mitt er litt kjeller- og lagerbod akkurat nå!

 • Reply Anita 23. mars 2018 at 19:23

  Veldig irriterende med det øverste reklamebanneret som følger med når man scroller nedover… skjønner du skal tjene penger, men makan til hvor pågående reklamen skal være da:-(

  • Reply Ida Wulff 24. mars 2018 at 09:42

   Hva er det reklame for? Jeg ser den ikke her hos meg :/

   • Reply Anita 24. mars 2018 at 15:36

    I dag er det H&M, husker ikke hva det var i går. Er den under headeren som skifter hver gang man går inn på siden.

   • Reply H 24. mars 2018 at 19:43

    Get inspired bl.a., men må vel være noe med programmeringen til selve reklamebanneret? Syyykt irriterende at reklamen «følger med», klarer nesten ikke lese om jeg leser fra mobil fordi den dekker halve skjermen.

 • Reply Dunia 4. juli 2024 at 20:38

  You can certainly see your enthusiasm in the work you write.
  The world hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe.
  At all times go after your heart.

 • Leave a Reply