Hverdagsliv

VINTERHUD + SOL = SOLKREM

27. mars 2018

Reklame for Cliniderm


Midt oppi all planleggingen av nytt hjem, har jeg nesten klart å glemme at jeg snart reiser på ferie. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å reise på cruise i Middelhavet! Det skal bli deilig med et lite avbrekk fra Norge, og det er helt perfekt at det blir på tampen av ventetiden. Når jeg kommer hjem, får jeg nøkkel til den nye leiligheten. Om jeg bare kunne beskrive lykkefølelsen med ord. Det skal i hvertfall bli godt å kjenne litt skikkelig varme mot huden!

I dag har jeg vært ute og shoppet til den kommende ferien. Jeg har det meste jeg trenger, men det ble et par nye sommerkjoler, en vårjakke og en solhatt. Solkrem har jeg også fått i hus! Jeg er litt usikker på hva slags vær jeg kommer til å møte på de forskjellige stoppene, så i kofferten skal både vår- og sommerantrekk. Solkremen får jeg i hvertfall bruk for på alle destinasjoner. Nå er jo huden ekstra utsatt, etter flere måneder med vinter og lite sol. Det tar jeg på alvor.
Jeg velger som vanlig solkrem fra Cliniderm, det eneste solkrem-merket jeg har brukt de fem siste årene. Jeg oppdaget Cliniderm for første gang da jeg var på familieferie og snyltet solkrem av mor og far – som de fleste sikkert gjør? Hehe. Jeg falt i hvertfall pladask da jeg kjente hvor lett den var å smøre inn, og at jeg ikke fikk fet hud eller nupper av den. Når man har smurt seg inn med Cliniderm, ser huden så fuktig og glødende ut, uten å bli klissen. Og dét elsker jeg. Jeg smører meg så mange ganger om dagen når jeg er på ferie, at jeg ikke orker solkremer som gjør meg klissen og fettete.
Her ser du mine tre favoritter, som jeg alltid har i hus.

Cliniderm Ultra Light Sun Milk SPF 30 bruker jeg på kroppen. Som navnet tilsier, er den ultra light, og den er i tillegg vannresistent.

Light & Mattifying Sun Face Gel Cream SPF 25 er hands down det beste solbeskyttelse-produktet jeg noen gang har vært borti. Føles som hudpleie samtidig som den beksytter mot sol. Denne bruker jeg ikke bare på ferie, men også hjemme i Norge hvis jeg virkelig skal ut i sola.

Mattifying Sun Face Fluid SPF 50+ har jeg helst i ansiktet når jeg er på ferie i varmere strøk. Den er en lett solkrem som etterlater huden matt, altså blir du ikke blank og klissete av den. I tillegg innehlder den en aktiv ingrediens som motvirker forekomsten av kviser, og den tetter ikke porene. Hipp hurra! Jeg har aldri fått dårlig hud av Cliniderm sine produkter.
Ellers har jeg vært så heldig å få tilsendt to nyheter fra Cliniderm, som jeg gleder meg til å teste og ta i bruk. 

Cliniderm Clear And Cool SPF 30 har jeg altså aldri testet, men det tenker jeg å gjøre på cruise. Jeg er jo veldig glad i konsistensen på de «gamle» solkremene til Cliniderm, og har en eller annen forestilling om at jeg  smøre meg i hvit krem for å unngå å bli solbrent. Men jeg skal helt klart gi den en sjanse 😀

Lip Protection Sun Gloss Pink Pearl SPF 25 er jeg allerede godt i gang med å bruke som hverdags-lipgloss, for den er så FIN! Leppene er et område mange glemmer å beskytte mot solen, men det betyr ikke at de er mindre viktig. Denne lipglossen gir solbeskyttelse samtidig som du får rosa, glossy lepper. Den er ekstra vannresistent, uparfymert og uten alkohold. Jeg elsker den allerede, og har lagt den i sminkepungen. Har den forresten på meg på bildene i dette innlegget!Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig det er med solbeskyttelse – og ansiktet spesielt, som eksponeres for sol uavhengig om vi har klær på eller ei. Jeg legger meg aldri ned og soler ansiktet direkte. I tillegg til solkrem bruker jeg solbriller og solhatt. Jeg smører heller ansiktet med selvbruning en gang i uken, enn å sole det. Dette ansiktet skal jeg ha resten av livet, og derfor vil jeg skåne det så mye som mulig. Nei takk til solskader, pigmentflekker og mer rynker enn nødvendig 😀

Innså nettopp at jeg nå er solkrem-hønemor både på privaten og her på bloggen. Maser på andre mennesker om at de også må smøre seg, både her og der. Men det er jo så viktig! Hudkreft er ikke en myte, selv om det virker som om mange tror det.

Du finner Cliniderm hos Apotek 1, her kan du bestille på nett også.

Er du flink til å smøre deg? Bruker du kun solkrem på ferie, eller her hjemme også? 

50 Comments

 • Reply Eline 27. mars 2018 at 16:21

  Takk for tips- alltid på jakt etter god solkrem. Selv liker jeg også Riemann P20, men den flekker sånn på klærne😶 og du, nydelig jakke! Hvor er den fra?

  • Reply Ida Wulff 28. mars 2018 at 13:25

   Yey 🙂 jakken er fra Zara! <3

 • Reply AN 27. mars 2018 at 16:25

  Hei Ida! Hvor er skoene dine fra? De var nydelige!

  • Reply Ida Wulff 28. mars 2018 at 13:24

   De er fra Acne 🙂 <3

 • Reply Line 27. mars 2018 at 17:34

  Så fin kåpe 🙂 hvor er den fra?

  • Reply Ida Wulff 28. mars 2018 at 13:22

   Den er fra Zara 🙂

 • Reply J. 27. mars 2018 at 18:03

  Det er viktig å ha på seg solkrem uansett om det er sol ute eller ikke. Det er en grunn til at norge er på topp av hudkreft i verden. Mange tror de kun skal ha på solkrem når de utsetter seg direkte for sol eller de er i varme strøk.

  Viktig med solkrem hver dag. Dessuten virker det som folk missforstår hva solfaktor gjør, spf 50 beskytter deg ikke mer enn 30, en det beskytter deg _lengre_. Så de fleste har bare godt av å bruke 50 i annsiktet hver dag hele året så man slipper å smøre seg flere ganger dagen.

  • Reply Ida Wulff 28. mars 2018 at 13:26

   Veldig viktig poeng!!

  • Reply M 28. mars 2018 at 18:10

   Der tar du feil! SPF sier noe om hvor mange prosent av UV strålingen som blir blokkert og har ikke noe med hvor lenge den virker å gjøre. Alle solkremer må påsmøres annenhver time og hver gang man har badet for å gi full beskyttelse. Dessuten er det veldig viktig å bruke nok, de fleste tar altfor lite.

   • Reply J. 4. april 2018 at 18:57

    «SPF (sun protection factor) is a relative measure of how long a sunscreen will protect you from ultraviolet (UV) B rays. The chief cause of reddening and sunburn, UVB rays tend to damage the epidermis, skin’s outer layers, where the most common (and least dangerous) forms of skin cancer occur. Those cancers are linked to sun-accumulation over the years. Another type of skin cancer, melanoma, is thought to be caused by brief, intense exposures, such as a blistering sunburn.
    Assuming you use it correctly, if you’d burn after 20 minutes in the sun, an SPF 30 sunscreen protects for about 10 hours. But intensity and wavelength distribution of UVB rays vary throughout the day and by location. And that calculation does not apply to UVA rays.»

    https://www.consumerreports.org/cro/magazine/2015/05/what-does-spf-stand-for/index.htm

 • Reply Lena 27. mars 2018 at 18:17

  Fiiin jakke! Hvor er den fra?

  • Reply Ida Wulff 28. mars 2018 at 13:23

   Zara :-))

 • Reply Synnøve Horn 27. mars 2018 at 19:41

  Hvor er den fine kåpen din fra? <3

  • Reply Ida Wulff 28. mars 2018 at 13:21

   Den er fra Zara 🙂

 • Reply Karoline 27. mars 2018 at 20:53

  Hvor er jakka fra? Sååå fin

  • Reply Ida Wulff 28. mars 2018 at 13:20

   Zara 🙂 <3

 • Reply Guro 27. mars 2018 at 20:57

  Så fine solbriller, hvor er de fra? 😻

  • Reply Ida Wulff 28. mars 2018 at 13:19

   Céline 😀

 • Reply Lina 27. mars 2018 at 21:04

  Hei! Kan du skrive et innlegg om hvilken selvbruning du bruker til ansiktet? Jeg brukte den du anbefalte fra Clarins i sommer, men føler den er for brun/oransje nå til vinterblek hud

  • Reply Ida Wulff 28. mars 2018 at 13:23

   Jeg bruker fremdeles den jeg anbefalte i sommer 🙂 smører halsen også, så kontrasten ikke blir så stor. Klem

 • Reply Kristine 27. mars 2018 at 21:15

  Så sykt mye reklame på bloggen din for tiden:/ UI-lønna må dekkes av noe, men mange reklameinnlegg i uken er liksom ikke din greie:(

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:28

   Hei Kristine 🙂 Hva er det som ikke er min greie? Cliniderm har jeg «reklamert» for i mange år, også før jeg fikk et samarbeid med dem.

 • Reply Andrea 27. mars 2018 at 22:28

  Takk for tips! 😀
  Hvilken selvbruning bruker du i ansiktet? Huden min er såå sensitiv så har ikke turt å prøve det enda.

  • Reply Ida Wulff 28. mars 2018 at 13:20

   I det siste har jeg brukt Clarins sin gel, den er veldig god – men utsolgt nesten over alt :O jeg kjøper den hos Vita Exclusive <3

 • Reply Marie 27. mars 2018 at 23:01

  Jeg brukte solkremen til ansiktet med faktor 50 nå i syden. Første gang jeg har brukt Cliniderm – men er svært fornøyd! 🙂 Går som regel for faktor 30, men siden jeg er gravid er jeg livredd for varige pigmentflekker, så da ble det 50 da! Litt mindre brun i ansiktet enn jeg bruker å være, men trøster meg med at jeg slapp unna stygge flekker og at jeg blir mindre rosin som gammel, haha 😉

  • Reply Ida Wulff 28. mars 2018 at 13:24

   Så gøy å høre at du er fornøyd med Cliniderm 😀 <3 og gratulerer så mye med kul på magen!!! <3

   • Reply Marie 28. mars 2018 at 16:57

    Tusen takk!! 😀

 • Reply Johanne 27. mars 2018 at 23:32

  Jeg skal på ferie i mai (teller altså ned dagene her) og er virkelig på utkikk etter en solkrem som ikke er klissete. Det er det EKLESTE jeg vet! Si i fra hvordan den sprayen er på konsistens, er nemlig superfan av spray, så lenge den ikke er klissete og fet haha

  • Reply Ida Wulff 28. mars 2018 at 13:25

   Jaaa will do, håper den er god 😀 <3

 • Reply M 28. mars 2018 at 01:33

  Hvorfor gir du Cliniderm reklame, men ikke leserne dine rabatt? Still krav! Hilsen rabattpolitiet 😀 (solkrem er jo megadyrt og så!)

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:27

   Jobber alltid med saken 😀

 • Reply B 28. mars 2018 at 10:55

  Yassss til solkrem!!! Det. Er. Så. Viktig.

  • Reply Ida Wulff 28. mars 2018 at 13:18

   Yeees 😀 team solkrem!

 • Reply Sofi 28. mars 2018 at 11:06

  Hvor er den kåpen fra?😍 Den var virkelig fin på deg! Har lett etter en slik kåpe i all evighet

  • Reply Ida Wulff 28. mars 2018 at 13:17

   Den er fra Zara! Vil tro de fortsatt har den i butikk 🙂 <3

 • Reply A 28. mars 2018 at 11:14

  Fine Ida <3
  Jeg er nøye på å bruke solkrem. Smører jeg ikke ansiktet godt kommer pigmentflekkene. Det er visst noe som kommer med mammahormonene.

  • Reply Ida Wulff 28. mars 2018 at 13:17

   Godt å høre 🙂 ja, om huden bare kunne være 8 år gammel for evig. Det hadde vært noe!

 • Reply Ann 28. mars 2018 at 19:24

  Hei Ida 🙂

  Ikke relevant til innlegget, men jeg lurer på en ting – hva tenker du om eksponering av barn i sosiale medier?

  Du virker så fornuftig og er jo åpen om at du vil ha barn en dag, så syns det hadde vært interessant å høre om ditt syn på det. 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:27

   Hei 😀 Jeg har faktisk ikke gjort meg opp en mening om det enda – hva angår BILDER. Det jeg er helt sikker på, er at jeg syns det er skrekkelig å dele barns personlighet/flauser/karakterer/krangler/utbrudd you name it.

 • Reply Zahra 28. mars 2018 at 19:32

  Hva heter modellen på solbrillene?:)

 • Reply Hege 29. mars 2018 at 09:42

  Tommel opp for at du har fokus på sunt solvett ☀️☀️ Riktig beskyttelse er så viktig. Visste du forresten at vi har hver vår «solkvote»? Det vil si antall timer man kan eksponere huden for sol, før cellene har fått nok og tar skade.. Det er individuelt fra person til person, feks en lyshudet person har færrest timer og tåler minst. Så for de som reiser flere ganger i året til varmere strøk, tar solarium og i tillegg er dårlig på å beskytte seg, kan den kvota allerede være oppbrukt innen fylte 30 🙄

 • Reply Christine 30. mars 2018 at 11:31

  Hei Ida! Elsker denne solkremen, men finner ikke lipglossen du bruker?…

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:23

   Kanskje den er utsolgt :O Da ville jeg gått innom et apotek 😀

 • Reply lixil 30. mars 2018 at 18:50

  Alltid solkrem! Viktig for huden til a gamlemor (les: meg. Les: 28).

  Kan jeg komme med et ønskeinnlegg? Kunne du ha skrevet et innlegg med tips til ting å gjøre på date? Jeg er heeelt ute av gamet etter mange år i forhold, men er litt redd for å gå i fellen om å alltid dra hjem til en av oss, spise osv. Noen tips? 😀

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:37

   Ønsket er notert 😀 <3 <3

 • Reply Henrikke 31. mars 2018 at 13:46

  Supert innlegg! Jeg trenger selv en god solkrem til ansiktet da jeg ALLTID blir rød eller reagerer på «dårligere solkremer». Vet du om Mattifying Sun Face Fluid SPF 50+ er mild for huden? De bestilles rett hjem dersom de er litt allergivennlige 😀

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:23

   Hei 😀 Alle solkremene fra Cliniderm er kjempesnille mot huden og allergivennlige. Ville ikke vært bekymret for det. Gå evt innom et apotek og få rådgivning der <3

   • Reply Henrikke 29. juni 2018 at 23:23

    Hei igjen Ida!
    Nå har jeg prøvd diverse Cliniderm produkter og er strålende fornøyd!
    Men ville høre om du har opplevde at oljen, clear and cool, farget av på bikini og håndkleder? Jeg har hatt den med på ferie og min nye hvite bikini ble gul etter første bad samt flere gule flekker på andre bikinier og håndkleder. Kan ha vært på grunn av klor men vil høre om du har hatt lignende erfaringer 😁

    • Reply Ida Wulff 23. juli 2018 at 11:02

     Hei! 🙂 Jeg har fått noen flekker på bikini denne turen, men ikke forrige gang jeg brukte clear and cool. Så jeg vet virkelig ikke hva det skyldes :O

  Leave a Reply