Hverdagsliv

20% PÅ SPOTLIGHT WHITENING

31. mars 2018

Reklame for Spotlight


Jeg hadde aaldri trodd at jeg skulle nevne ordet tannbleking på bloggen min igjen. I det hele tatt, så hadde jeg ikke trodd at jeg kom til å bruke hjemmetannbleking noen gang igjen. Det er blitt skrevet så mange artikler og gjort så mange tester av tannbleking på det norske markedet, og etter alt det negative som kom frem, så bare ga jeg opp litt.

Men så fikk jeg høre om Spotlight, og bestemte meg for å gi det en sjanse.

Spotlight minnet ved første øyekast mye om Crest White Strips som jeg har kjøpt et par ganger i USA. Men det er en grunn til at White Strips ikke er lov i Norge. De er forbanna sterke – og ja, jeg fikk kritthvite tenner. Men til slutt kjentes det også ut som om noen slo meg i tennene med en hammer. Mitt råd til ungdommen: stay in school og aldri rot deg borti hjemmetannbleking fra USA.

Over til det som faktisk er lovlig i Norge og funker: Spotlight Whitening. Det er et innovativt tannblekingssystem som er designet og utformet av to irske tannlege-søstre. De utviklet Spotlight fordi de var frustrerte over mangelen på effektive produkter, som ofte gir seg ut for å være et alternativ til tannbleking hos tannlege. Og la oss bare være ærlig – dem er det mange av. Crest White Strips som man gjerne kjøper fra USA, er effektive fordi de inneholder ekstremt mye hydrogenperoksid. Dette gjør at de virker mye dypere enn det vi egentlig trenger. For det som ofte misfarger tennene våre (rødvin, kaffe, snus og så videre) trekker kun ned i de 5 første lagene i tennene våre, og derfor trenger vi ikke så mye hydrogenperoksid for å bli kvitt denne misfargingen. Spotlight Whitening inneholder kun 0,05% hydrogenperoksid – den doseringen som er lovlig i Norge.

En boks med Spotlight Whitening inneholder 14 sett med strips, og du skal ha dem på én time om dagen i 14 dager. Jeg er nå på dag 5, og er storfornøyd. Jeg har tatt før-bilde, og gleder meg til å ta et etter-bilde. Først og fremst ble jeg bare lettet over at det ikke gjorde vondt. Jeg var klar for å kjenne hammerslag på tennene igjen, men smerten uteble. Superenkelt å bruke er det også. Føler meg litt klissete på tennene når jeg fjerner stripsene, men det forsvinner på et blunk når man pusser over med Spotlight Whitening tannkrem.
Slik ser stripsene ut. Du river enkelt opp pakken, og plasserer den lengste remsen på tennene oppe, og den korteste nede. Stripsende er selvklebende, og sitter godt på tennene. De sitter faktisk mye bedre på tennene enn andre strips jeg har testet. Tidligere har jeg følt at jeg sikler mye og at de sklir litt rundt i munnen. Men Spotlight sitter som limt.
Så er det bare å sette på én times nedtelling, og finne på et eller annet. Jeg ville kanskje ikke gått på butikken med strips i munnen – men ta deg en dusj, se en serie, lag mat eller støvsug. Det er ikke sånn at man må sitte stille på kanten av badekaret (…) og vente på at klokka skal ringe 😉
Når timen er gått, pusser du over tennene med tannkremen fra Spotlight Whitening, og så er du ferdig. Gjenta dette i 14 dager, og smiiiil 😀

Jeg gleder meg til å se resultatet etter 14 dager. Jeg snuser, drikker sikkert fem kopper kaffe hver dag, og er glad i rødvin. Så tennene mine er ikke lengre så hvite som de en gang var. Men heldigvis kan det nå fikses på en skånsom og varig måte. Ikke at jeg har tenkt til å slutte med kaffe og rødvin, men det er vel innafor å innta det med sugerør?

Spotlight Whitening har nå lansert nettbutikk, og du får kjøpt produktene HER.

Ny nettbutikk feires med rabatter, så frem til 6. april får du 20% rabatt ved bruk av rabattkode «spotlight20» 

25 Comments

 • Reply m 1. april 2018 at 09:44

  Du må vise før og etterbilde da 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:24

   Ja 😀

 • Reply Ida 1. april 2018 at 10:12

  Jeg kunne godt tenkt meg å se før-og etter bildene før jeg eventuelt kjøper. Håper du får til en rabattkode da også❤️

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:24

   Det er notert <3

 • Reply Adam 1. april 2018 at 10:36

  Fantastiske fine tenner!

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:21

   😀

 • Reply Annette 1. april 2018 at 16:19

  Hei! Siden det er godt over grensen på 350kr, så lurer jeg på om man må betale toll på det? Og når man har tatt 14 dager med stripsene, holder bleikingen seg litt da? Vet det kommer ann påmat og drikke, men noen tannbleikinger fungerer mer som sminke («vaskes» bort)

 • Reply Anonym 1. april 2018 at 16:39

  Enda mer reklame:( Hvorfor godkjenner du ikke kommentarer som poengterer det åpenbare med at du har økt reklameinnleggene betraktelig de siste månedene?

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:21

   Hei! Jeg godkjenner alle kommentarer, tar bare litt tid fordi jeg svarer på alle 🙂

 • Reply Mh-Ingrid 1. april 2018 at 20:56

  Kan du ikke skrive mer spontane innlegg? Føler det blir litt mye reklame og «planlagt» for tiden (eller, føler det ble mer etter du begynte på den nye plattformen). Liker skriblinga di aller best! Reklame er ok men blir bare litt (veldig) mye…er ikke innpå for å lese reklame, men fordi du skriver himla bra. God påske 😊

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:20

   Hei Ingrid 🙂 Jeg er helt enig med deg! Jeg har fått så mange kule tilbud fra spennende annonsører at jeg har hatt vanskelig for å si nei – og da blir det problematisk når man ikke rekker å skape godt innhold mellom annonsene. Det gir meg hodebry, så slik skal det ikke fortsette. Håper du har hatt en fin påske <3

 • Reply Mariann 1. april 2018 at 22:29

  Nå synes jeg det er hyppig med reklame på bloggen din, litt vel mye…

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:19

   Vet du, jeg er enig med deg. Spesielt når jeg ikke rekker å produsere godt innhold i mellom. Tar det til meg, og skal bli bedre 🙂 Ha en fin dag <3

 • Reply RS 1. april 2018 at 22:52

  Har en serie jeg vil anbefale?det nye dynastiet. En del er.som det gamle,navn of sånne ting. Er fylt med.drama,litt svik,ja litt av d meste. Jeg måtte ha noen episoder,men så ble jeg litt hekya😀

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:18

   Åååå, så glad jeg blir når jeg får serietips! 😀 TUSEN takk, Dynastiet er notert <3

 • Reply Marie 2. april 2018 at 10:57

  Hei
  Så har for noen uker siden at du prøver hudpleie fra Ole H, har du veldig tørr hud eller kombo hud ?
  Er du fornøyd med produktene ?

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:18

   Hei 😀 Jeg ELSKER Ole Henriksen, og endte opp med å bytte ut det jeg egentlig brukte, og kjøpte OH over hele linja. Den rosa serien er fantastisk. Jeg har ganske vanlig hud, men litt tørr om vinteren. Klem

 • Reply Malin 2. april 2018 at 11:04

  Hei, Ida 💗 fikk lyst til å prøve disse, men ble usikker på om jeg får toll og momsregning på kjøpet? Ser ut på nettsiden som om de sendes fra Irland. Og vet du hvor lang leveringstiden er? Klem

  • Reply Ida Wulff 4. april 2018 at 11:43

   Hei <3 Jeg har sendt avgårde en mail for å finne ut av dette. Oppdaterer her når jeg har fått svar :* Klem tilbake!

   • Reply Julie 10. mai 2018 at 11:16

    Har du fått svar? 🙂

    • Reply Ida Wulff 10. mai 2018 at 20:10

     Nei, jeg har dessverre ikke det 🙁 Skal purre!!

 • Reply Mari 2. april 2018 at 15:05

  Hei Ida! vurderer å prøve produktet, men er skeptisk da jeg tidligere har kjøpt SmileLab og ikke hatt noen særlig effekt av det, og dette virker jo å være tilnærmet samme produkt. Og såvidt jeg ser, har du ikke skrevet at du faktisk opplever å få hvitere tenner av å bruke dette produktet? Hvorfor ventet du ikke med å reklamere for produktet til etter du hadde fullført hele behandlingen for å se om det duger? ettersom rabattkoden kun varer til 6. april rekker man jo ikke å høre om du faktisk har noen effekt før rabattkoden går ut… Ikke meningen å være krass, men som student må jeg være litt kritisk til hva jeg bruker penger på. Håper du kan svare før 6. april, så jeg kanskje kan få benyttet meg av rabattkoden hvis du er fornøyd og virkelig kan gå god for det! Forøvrig mye bra innhold på bloggen om dagen, og du må ha en fin uke videre 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:10

   Hei Mari 🙂 Skjønner godt at du er skeptisk, det var jeg selv også. Jeg har aldri testet SmileLab, men googlet det nå, og det ser ikke ut som om det inneholder hydrogenperoksid? Det er stoffet som bleker, så uten det vil det ikke bleke tennene dine. Hva angår dato så postet jeg i henhold til avtale med annonsøren, og for å rekke å gi rabattkoden før den gikk ut. Skulle gjerne ha brukt produktet i 14 dager først, men det rakk jeg dessverre ikke. Jeg syns selv at jeg så forskjell på tennene etter 3 behandlinger, men at det fremdeles er forbedringspotensiale. Spør meg gjerne igjen om en stund, så kan jeg gi deg en helhetlig tilbakemelding 😀 Fin uke til deg også, stor klem <3

 • Reply Iselin 2. april 2018 at 20:15

  Hei! jeg har hørt at man ikke skal drikke kaffe/cola eller annet lignende under tannblekning, og en måned etter, siden tennene er svakere enn vanlig når man bleker dem, og vil da bli fortere misfarget igjen… stemmer dette?

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 11:05

   Hei Iselin 🙂 Det er godt mulig. Jeg drikker, men med sugerør. Klem

  Leave a Reply