Hverdagsliv

I APRIL SKAL JEG…

3. april 2018

… Kaste, selge og kvitte meg med så mye drit! Eller ting, som andre kanskje ville kalt det. Jeg kickstartet i dag, og kastet et teppe, to støvete pynteputer og plast-orkidéene til samboeren min. Like greit å gjøre det mens han er på jobb, hehe. Jeg gleder meg til å kvitte meg med masse gammelt, og få følelsen av en ny start. Tenk at denne måneden skjer det. Nytt hjem!

 … På befaring av leilighet. Nå har jeg jo drept litt av spenningen ved å snike meg inn i leiligheten på forhånd, men det er uansett en milepæl i denne lange ventetiden. Jeg har heller ikke sett kjøkken og bad 100% ferdig, så det blir gøy. Håper jeg får hjelm på hodet.

 … Reise på ferie. Kanskje ikke den beste timingen, men jeg skal på cruise i Middelhavet mens snøen smelter seg ferdig her hjemme. Og når jeg kommer hjem… Ja, da har jeg bare timer på å pakke før det nye hjemmet skal inntas. Selv om jeg aller helst skulle vært hjemme og hatt full kontroll over flytteeskene, så gleder jeg meg veldig til tur. Sove i en deilig seng, spise all inclusive og kjenne ekte sol på skuldrene.

 … Ha overtakelse av leilighet! Det blir så fantastisk at jeg er redd hjertet mitt kommer til å stanse. Det er nok takket være bingen at jeg er så ekstatisk, jeg har virkelig levd som en skitten huleboer det siste halve året.

 … Bruke alt for mye penger på møbler og interiør. En god del er allerede kjøpt, men mye gjenstår også. Jeg har innfunnet meg med at alt ikke kan være av aller dyreste slaget, og finner faktisk glede i å researche meg frem til billigere alternativer.

 … Male! Gud være med meg, håper jeg får hjelp. Både til å velge ut farger og til selve malingen. Alle veggene i leiligheten er hvite, og det får de ikke lov til å være lenge. Nybygg er ikke helt min cup of tea, så jeg skal gjøre mitt beste for å gi leiligheten litt goood stemning.

 … Melde meg på trening i Tønsberg. Åh, som jeg har savnet treningen min der. Kroppen min er helt på bånn nå, jeg eier ikke styrke eller kondisjon. Så nå kan det bare gå én vei, og jeg gleder meg til å kjenne at jeg blir sterkere.

 … Se sesong 2 av Papirhuset/Money Heist på Netflix. For den kommer vel nå i april, noen som vet helt sikkert?! Jeg har unngått Papirhuset  lenge, men begynte å se den i påsken og ble helt hektet.

 … Innvie familiens nye båt! Pappa vil ikke ha noe navn på den, men jeg slår et slag for Den Sorte Dame. Båten er hvit, og ikke noen svær yacht i det hele tatt. Men både lillebror og samboer er store Kaptein Sabeltann-fans, så jeg tenker hvorfor ikke la dem cruise rundt i Sabeltann sin skute. 

 … Begi meg ut på prosjekt-eie-færre-ting. Og da spesielt hva angår klær. Jeg vil ikke ha fjorten forskjellige kosedresser i alle regnbuens farger. Jeg vil ha to av god kvalitet. Jeg vil ikke ha 19 billigkjoler som gir meg statisk hår og tar plass i skapet, jeg vil heller ha 5 dyre kjoler som jeg elsker. Og så videre. Flytting er en fin mulighet til slike opprydninger.

 … Fokusere på å skape godt og ekte innhold på bloggen. I mars har det vært for dårlig. Jeg har også failet fullstendig hva angår det som er aller viktigst for meg: godkjenne og svare på alle kommentarer. Så der blir det full skjerpings.

 … Begynne å planlegge sommeren. Jeg har ikke lyst til å reise så mye utenlands, vil helst kose meg i sommerbyen min og bruke hele budsjettet på interiør. Men selv om man skal være mest i Norge, så betyr det jo ikke at ikke ting må planlegges! Med vennlig hilsen planleggern.
Ingen tvil om at april blir en fantastisk måned, på alle måter 😀 Gleder meg selvfølgelig veldig til å si farvel til T-banen og alle de sure folka på Vinderen også, hehe.

29 Comments

 • Reply B 3. april 2018 at 12:49

  I april kommer også sesong 2 av Good Behavior <3

  • Reply Ida Wulff 4. april 2018 at 10:15

   SÅ gøy! 😀 gleder meg! <3

 • Reply Lilly 3. april 2018 at 13:20

  For en fantastisk måned det blir for dere!
  Trooor det bare er de to (?) siste episodene av sesong 1 som slippes av Papirhuset. Netflix Norge la ikke ut hele sesongen nemlig.
  Glad du fikk ut fingeren og så den 😀

  • Reply Ida Wulff 4. april 2018 at 11:40

   Åh! Håper så det er hele Sesong2 som kommer 😀 Da er helgen satt, haha!

 • Reply AA 3. april 2018 at 14:29

  Gleder meg på dine vegner på alt som april bringer med seg!

  • Reply Ida Wulff 4. april 2018 at 10:16

   Takk <3 <3 <3

 • Reply Anonym 3. april 2018 at 19:00

  Vil du anbefale å kjøpe i Tønsberg eller i Oslo?

  • Reply Ida Wulff 4. april 2018 at 00:58

   Skulle jeg kjøpt i Oslo ville jeg sittet litt på benken akkurat nå. I Tønsberg føler jeg meg trygg på prisstigning 🙂

 • Reply JB 3. april 2018 at 19:49

  Tips til «kvitte seg med overflødig dritt-prosjektet»: Boken magisk opprydding av Marie Kondo! Hjalp meg i massevis da jeg flyttet fra stor fin leilighet til liten loftshybel, kan sikkert funke like bra andre veien også ☺️

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 23:22

   Oi, den har jeg faktisk 😀 men ikke lest den, så den skal jeg finne frem <3

 • Reply I 3. april 2018 at 20:33

  Plis del fine «rimelige» møbler som du finner, trenger litt inspo!

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 23:21

   Det skal jeg gjøre 🙂 <3

 • Reply Amalie 3. april 2018 at 21:20

  Åhh sånne her innlegg er så gøye! Masse lykke til med flytting!

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 23:21

   Tuusen takk! <3 klem 😀

 • Reply J 3. april 2018 at 21:24

  Ekstra spennende å følge med på bloggen din nå, håper det blir masse interiørprat fremover! Samboeren, kiden og jeg flytter inn i en splitter ny leilighet 1.juli, og vil ha masse tips og inspirasjon! 🙂 Gleder meg til å se hvordan dere får det!

  • Reply Ida Wulff 4. april 2018 at 10:20

   Så gøøøy! 😀 skal dele så mye jeg makter. Og masse lykke til med deres nye leilighet <3

 • Reply My 3. april 2018 at 21:30

  ÅH elsker at også du har sett på Papirhuset😍 sesong 2 kommer allerde nå på fredag, 6 april! Wiiiiio😎😎😎😎

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 23:21

   Herreguuud, lykkerus!! 😀 kommer hele sesongen tro?! <3

 • Reply Marie 3. april 2018 at 23:04

  Hei Ida!

  Ville bare tipse deg om Burn Fast Bootcamp (BFBC) i Tønsberg! Supert sted å trene, og man trener i en stor gruppe, samtidig som man blir fulgt opp hele veien.

  Anbefales! 🙂

  • Reply Ida Wulff 3. april 2018 at 23:20

   Hei 😀 det pleide å være mitt andre hjem, gleder meg som en unge til å returnere <3 <3 kanskje vi sees!

 • Reply M 4. april 2018 at 10:39

  Hei Ida! Først må jeg bare si at jeg digger bloggen din. Den er min absolutte favoritt 😀

  Lurer på en ting – stemmer det at du prøvde ut Green Peel behandling? Isåfall, er det noe du kan anbefale? Føler jeg har prøvd så mye forskjellig for å bli kvitt kviser og uren hud, og Green Peel behandling har jeg forstått at er ganske dyrt, så lurer på om det er verdt det!

  • Reply Ida Wulff 4. april 2018 at 11:40

   Hei! 😀 Tusen takk, så hyggelig <3 Ja, det stemmer at jeg har testet denne. Men kun én gang – og så kjøpte jeg hudpleieserien. Jeg tror på at det har effekt hvis man går regelmessig til hudpleieren i tillegg til å bruke produktene. Men for meg så gjorde det ikke såå mye for å være helt ærlig.

 • Reply Anonym 4. april 2018 at 21:42

  Kan du utdype? Jeg trodde prisstigning var sikkert i Oslo også i og med at det er en så stor by?

  • Reply Ida Wulff 5. april 2018 at 12:28

   Markedet i Oslo har hatt en dårlig periode nå, personlig så hadde jeg ikke turt å kjøpe i et ustabilt marked. Men det er nå meg 🙂

 • Reply Anonym 5. april 2018 at 06:26

  Meld deg inn i Active Family 😉

 • Reply Anne 5. april 2018 at 13:29

  Så koslig innlegg. Kan du lage deg tise og selge klærne dine når du skal kvitte deg med di? Syns du har så mye pene klær ❤️❤️❤️

  • Reply Ida Wulff 5. april 2018 at 13:39

   Har Tise, men har en liten pause fra det nå <3

 • Reply Ane 13. april 2018 at 17:36

  Hei! Prosjekt eie færre ting er jeg godt i gang med, det føles så godt! Ble litt nysgjerrig; hvor finner du kosedresser av god kvalitet som er fine i fasongen? Føler det blir «knær» og nupper på alle kosedresser fra kjedebutikker, men synes det er vanskelig å finne fine utenom.. hmm.

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 19:29

   Hei 😀 Jeg har tre sett Nike Vintage Gym som jeg er veldig fornøyd med, har kjøpt dem hos Nelly og Getinspired. Klem <3

  Leave a Reply