Hverdagsliv

FARGEHJELP OG DRAPSFORSØK

5. april 2018

Quote fra samboeren: det ser ut til at de fleste av leserne dine har malt veggene sine i ClearBlue? 

Ja, det hadde vært noe. Male graviditetstester på veggene! Haha. TUSEN takk for alle innspill i kommentarfeltet på forrige innlegg. Jeg har fått så mange nye favorittfarger at hodet mitt snart sprenger. Så man kan vel si at det ikke var til hjelp, men til inspirasjon 😀 Gleder meg så til å male, innrede og alt som hører med – og selvfølgelig til å dele det her på bloggen. Ut i fra kommentarfeltet på forrige innlegg skjønner jeg at vi er mange i samme båt, og hva er vel bedre enn det.
I dag har jeg alt og ingenting på hjertet, så la meg bare bable litt. Tenk at det faktisk ble vinter igjen. Her hos meg har det i hvertfall snødd som pokker. Og nå pøsregner det. Jeg elsker jo regn, men snøen gjør meg i mindre godt humør. Så nå håper jeg bare regnet vinner over snøen, så det kan lukte asfalt og gress ute snart. Det skal liksom være 5. april i dag!

Ellers holdt samboeren min på å drepe meg i går. Neida. Men vi stod sammen på kjøkkenet og lagde mat. Distré som han er, skrudde han på feil kokeplate. På full varme, så klart. Vi har ikke tålmodighet på hybelkjøkkenet. Så plasserte han en ildfast form på platen som var skrudd på ved en feil, og gikk sin vei mens jeg ble stående og kutte salat. Tror du ikke den ildfaste formen eksploderer?!  I et og et halvt sekund var jeg sikker på at jeg ble utsatt for et terrorangrep hjemme hos meg selv, det fløy porselen til alle kanter. Takk og lov for at jeg ikke stod rett over den, og for at jeg ikke fikk noe i øynene. Kjøkkenet er 2 kvadratmeter stort, så det er hva jeg kaller griseflaks. Komisk nok så ble jeg så satt ut at jeg begynte å gråte, men det skjulte jeg med å trampe rundt som en gorilla med støvsugeren. Tapper kvinne Nå skal jeg tvinge meg selv på butikken – hvorfor er jeg så dum at jeg alltid venter til det tidspunktet hvor alle andre skal på butikken?! Og så på et sted hvor majoriteten tror de er borgemestere… Raser rundt med handlevognene sine i unna vei, her kommer jeg-stil, som om deres middag haster mye mer enn alle andres. I dag skal jeg lage ovnsbakt torsk og søtpotetmos.

Værsågod for interessante opplysninger, snakkes snart igjen 

23 Comments

 • Reply Rubi 5. april 2018 at 16:04

  Er det bare jeg som har dårlig humor eller er alle innleggene dine morsomme. Jeg ler høyt hver gang. Digger deg Ida. Håper jeg møter deg på gata en gang. Tror jeg vil le bare av å se deg. Neida haha klem <3

  • Reply Ida Wulff 6. april 2018 at 11:17

   HAHA! Please ikke le av meg hvis du ser meg på gata! <3 <3 Eller jo, men bare si i fra at det er du som er Rubi først, så jeg ikke tror jeg har dopapir hengende ut av buksa eller noe!

 • Reply Kristin G 5. april 2018 at 18:07

  Elsker disse type innleggene!!!

  • Reply Ida Wulff 6. april 2018 at 11:17

   Yey! 🙂 Det er hyggelig <3

 • Reply E 5. april 2018 at 21:03

  Så fin du er på håret for tiden!

  • Reply Ida Wulff 6. april 2018 at 11:16

   Tuusen takk 😀

 • Reply Hanna 5. april 2018 at 22:37

  Åh, jeg DIGGER sånne innlegg, Ida! 😄 Du skriver så bra!
  Godt det gikk bra med deg i ildfast-form-eksplosjonen! 😳

  • Reply Ida Wulff 6. april 2018 at 11:16

   Hurraaa 😀 😀 <3 <3 Ønsker deg en fin helg!

 • Reply E 6. april 2018 at 07:45

  Uff, godt du overlevde! Har tenkt på din irritasjon over illeluktende mat på tog i det siste. Har fått min første ordentlige voksenjobb og må dessverre pendle. Altså, antallet mennesker som synes det er en god idé å spise illeluktende mat på tog er urovekkende stort. Når jeg i tillegg er morgenkvalm (ikke gravid, blir bare kvalm når jeg har sovet for lite) så er det virkelig ikke en god start på dagen…

  • Reply Ida Wulff 6. april 2018 at 11:13

   OMG, husker hvor sjukt jeg irriterte meg over dette selv, da jeg pendlet. Så du har min dypeste medfølelse <3

 • Reply Guro 6. april 2018 at 09:32

  Digger deg!!

  • Reply Ida Wulff 6. april 2018 at 11:13

   <3 <3 <3

 • Reply Charlotte 6. april 2018 at 10:47

  Ønsker meg noen paraplyer snart! 😃

  • Reply Ida Wulff 6. april 2018 at 11:12

   Det er notert 😀 <3 God helg!

 • Reply Helene 6. april 2018 at 11:06

  Jeg har et spørsmål som ikke har noen sammenheng med innlegget, haha. Men bruker du fremdeles banana bright cream fra Ole Henriksen, og er du fornøyd? Jeg vurderer å kjøpe den, men er så lei av å bruke penger på produkt som ikke er så bra 🙂

  Synest forresten bloggen din allerede har tatt seg opp siden mars!! hurra! Liker bloggen din best når du bare skravler 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. april 2018 at 11:11

   Jeg bruker den hver dag 😀 Og så har jeg kjøpt meg den rosa ansiktskremen, nurture me. Hittil den beste kremen jeg har brukt <3 Men obs obs, banankremen er ikke en concealer, det er en øyekrem! Var en del som misforstod det. Og tusen takk, det syns jeg er veldig hyggelig å høre 😀 <3 Håper du får en fin helg!

 • Reply mh-Ingrid 6. april 2018 at 14:32

  Åå herlig! Publiser flere sånne innlegg, de er best 😀 Godt det gikk bra med deg! <3

 • Reply Anna 6. april 2018 at 19:25

  Nydelige og morsomme Ida!
  Jeg vil også ha samme kåpe som deg! Finner man den på nett?

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:47

   Det aner jeg ikke, den heter i hvertfall curly lamb coat og er fra Ravn Copenhagen 🙂 <3

   • Reply Anna 10. april 2018 at 22:46

    Er ikke det den svarte? For jeg mente egentlig den beige kåpen du hadde på deg i innlegget 😉 Stor kos!

    • Reply Ida Wulff 11. april 2018 at 14:14

     ÅJA! Den er fra Zara, er ikke så lenge siden jeg kjøpte den 😀

 • Reply Camilla 8. april 2018 at 23:15

  Takk for at fikk meg til å bryte ut i hysterisk latter, her jeg ligger i en sykehusseng, med to romkamerater som sover. For du skriver så godt at jeg ser for meg hele scenarioet. Har også vært med på at en ildfastform eldploderte så vet hvor høyt smellet er 😉 Godt ingen ble skadd. Og igjen, takk for at du fikk frem latteren min på en ellers lang dag på sykehuset <3

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 18:55

   Haha, ååå <3 Håper det går bra med deg, Camilla <3

  Leave a Reply