Serietips og musikk

SERIETIPS TIL HELGEN

6. april 2018

Det er fredag, og da må vi ha noen serietips på banen. De siste månedene er jeg blitt en skikkelig serieslave igjen. Når jeg har en spennende serie å følge med på, er det som om dagene går fortere. Og det er jo i utgangspunktet negativt – men nå som jeg føler at jeg sitter på en benk og venter på livet mitt, er det midt i blinken ♥ Godfølelsen over å slenge seg på sofaen med syv episoder på én kveld var ikke helt den samme da jeg egentlig burde lest til eksamen, eller egentlig burde skrevet et avsnitt på bacheloroppgaven.  Snakk om serietitting med høy puls, haha!

Okei, la oss kjøre i gang med disse tipsene.  The Sinner er en av de bedre seriene jeg har sett på lenge. En helt vanlig husmor er på stranda med mannen og sønnen sin, da hun plutselig reiser seg opp og knivstikker en mann med kniven som hun bruker til å skrelle epler. Ingen vet hvorfor, ikke hun selv engang. Jeg skal ikke avsløre så mye mer, enn at det selvfølgelig er en forklaring. Og til alle som er pyser sånn som meg: den er ikke så skummel som den ser ut som 😀 Du kan se serien på NRK.no.

Papirhuset (også kalt Money Heist) har jeg unngått  lenge, til tross for at mange har tipset meg om at jeg burde se den. Litt fordi den er spansk, litt fordi… Den bare fristet ikke. Men så holdt jeg pusten en kveld, og bare bestemte meg. Ekte viljestyrke! Haha. Etter ti minutter var jeg solgt, veldig spennende og underholdende. Handler om en gjeng kriminelle som blir samlet for å rane det spanske myntverket, i regi av intelligent professor. Du kan se alt på Netflix – og by the way så ser jeg den med engelsk dubbing. Funker helt greit.

Good Behavior er tilbake med sesong 2! Jeg digget første sesong, hvor vi møtte Letty, en svindler som rotet seg borti en leiemorder. Nå er begge sesongene tilgjengelig på Sumo, hipp hurra. Jeg har ikke begynt på den andre sesongen, for samboeren min har ikke sett sesong 1. Såå, what to do. Jeg ser av prinsipp ikke på TV på dagtid…

Gift ved første blikk er det beste som har skjedd norsk TV! Haha. Så underholdende, og samtidig så lærerikt. Kort fortalt møter vi par som gifter seg første gang de møtes – etter at de er blitt matchet av en rekke fagfolk. Jeg tror på kjærlighet som vokser, ikke blendende forelskelse ved første møte. Så dette programmet bare digger jeg! Du kan se alt på TV Norge eller Dplay.

Så, hvilken serie er årsaken til at jeg kun har to falske øyevipper igjen på venstre øye? Det var Papirhuset, det 😉

Goood helg!

21 Comments

 • Reply Maria 6. april 2018 at 11:43

  Det er så mange som anbefaler The Sinner uten å sjekke at de første episodene ikke lengre er tilgjengelig på NRK 🙁

  • Reply Ida Wulff 6. april 2018 at 11:52

   Nei, jeg er fullt klar over det men kan ikke anbefale ulovlige metoder. Folk får være kreative, det måtte jeg være selv også, da de to første episodene var borte 🙂

 • Reply Elise 6. april 2018 at 13:56

  Vet ikke om du liker sci-fi serier og serier med artificial intelligence, men anbefaler å sjekke ut Westworld og Humans om du ikke har sett de!

 • Reply Johanna 6. april 2018 at 13:59

  Ida, du må se Jessica Jones!

 • Reply E 6. april 2018 at 21:26

  Jeg vet ikke om du vet, men Vedbjørn og Annabell fra første sesong(hvis du har fulgt med så lenge) av Gift ved første blikk har fått BARN!!! Og vært gift i 4 år, blir helt varm inni meg. Synes altså det er så utrolig fantastisk!!

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 19:08

   ER DET SANT 😀 Favorittparet <3 <3 <3

 • Reply L 6. april 2018 at 23:01

  Har du sett sesong 2 av This is Us?😁

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 19:04

   Neei, takk for påminnelse 😀

 • Reply Elisabeth L 7. april 2018 at 01:04

  Elsker disse serietipsene! Så på Dr. Foster og både jeg og kjæresten ble hekta, tror vi ble ferdig med begge sesongene i løpet av 3 dager! Tror vi skal starte på The Sinner, høres spennende ut 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 19:10

   Åh, ja 😀 De er like spennende de to!!

 • Reply Camilla 7. april 2018 at 01:50

  Anbefaler UnReal på Tv 2 sumo 🙂 God helg!

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 19:07

   Den er kul 😀 Håper du hadde en fin helg <3

 • Reply Caroline Simonsen 7. april 2018 at 11:37

  Har du sett The Bold Type? Skapt for å slukes. Anbefales 🙂
  God helg!

  • Reply Ida Wulff 7. april 2018 at 17:11

   Prøvde, meeen syns det virket litt fjåsete 😀 god helg til deg også <3

 • Reply Linn 7. april 2018 at 23:32

  Tuuusen takk for tips om money Heist!!!Så sykt addictive! Nettopp ferdig med begge sesongene og lurer bare på; vet du om det er en sesong 3??

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 18:56

   Jeg ANER ikke, men jeg håååper virkelig det 😀 hadde vært gøy å følge alle ranerne i tiden etterpå. La oss krysse fingrene <3

 • Reply Kamilla 9. april 2018 at 12:08

  Åååh, Gift ved første blikk <3 Er enig med deg om at kjærligheten vokser med tid, det virker dog som at deltakerne kanskje ikke har hatt denne innstillingen denne sesongen.. Mye puteTV, og mye frustrasjon i stua her når vi sitter og ser på det.. Haha 🙂 Utrolig bra underholdning, da.

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 18:54

   Ja, skal ikke nevne navn, men MAKAN altså! 😀 Haha <3

 • Reply Susanne Ormerod 9. april 2018 at 19:23

  Ååå takk for tipset om papirhuset! startet på lørdag og snart sett ferdig første sesong. Sykt spennende! Gleder meg til sesong 2 😀

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:46

   Herlig! 😀 Jeg ogsååå <3

 • Reply Silje 11. april 2018 at 00:49

  Anbefaler Heimebane på NRK! Jeg har egentlig null interesse for fotball, men serien er likevel spennende og bra

 • Leave a Reply