Hverdagsliv

EN HELG MED LITT AV ALT

8. april 2018

Hei, har du hatt en fin helg? 

Det har jeg. Selv om jeg føler meg helt rar og utenfor min egen kropp. Jeg vet ikke om det er fordi jeg står ovenfor store forandringer i livssituasjon, eller om kroppen min bare er sliten etter en aktiv helg. For en som blir andpusten av å drikke et glass vann, er det blitt gått i overkant mange skritt. Både i skogen og på interiør-shopping, hehe. Jeg er så lei av å være i dårlig form nå, men det kan vi snakke om en annen dag.

Men ja, helgen. På fredag gikk jeg opp til Vettakollen. Jeg kaller det toppen av Oslo, selv om jeg ikke er sikker på at det stemmer. Det var rævtungt, den turen har aldri vært så tung før! Resten av kvelden lagde vi mat her hjemme, og så på del 2 av Papirhuset. Fortsatt spennende, selv om det begynte å bli litt langtekkelig.

Lørdagen kickstartet hos banken hvor vi signerte boliglånet vårt. Gleder meg til å ha minus i nettbanken igjen, begynner å bli en stund siden sist. Fineste minuset i hele verden, for det betyr at man eier sin egen bolig 😀 Etter møtet hos banken, dro vi ut på fem timer interiørshopping. Og alt vi ente opp med var ett sett sengetøy og en vase. At det går an… To meninger tar lengre tid enn én, det er helt sikkert.

I dag skal vi faktisk begynne å pakke kjøkkenutstyr i esker. Ikke fordi vi skal ha det med oss, men fordi det meste skal gis bort. Galematias her gleder seg til å ha matchende stekepanner og kjeler, haha.
Ellers har samboeren og jeg vært kjærester i syv måneder i dag, så vi skal ut og spise som vi alltid gjør den åttende. Hipp hurra for kjærligheten!

Ønsker deg en fin søndag videre, vi snakkes snart igjen 

11 Comments

 • Reply Aline 8. april 2018 at 19:59

  Så flinke dere er til å feire kjærligheten! 🙂 Det er viktig! Hvilken vase endte du opp med? 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 18:55

   Ikke sant 😀 <3 Jeg kjøpte rumpevasen fra Jonathan Adler, tror den blir nyydelig til tulipaner <3

 • Reply Tanya Natalie 9. april 2018 at 07:41

  Hoi Ida! Du. Ang det malespørsmålet ditt på soverommet. Jeg har nettopp kjøpt hus, og pusset opp soverommet. Jeg ville ha en mørk farge der, den dypeste blåfargen jeg kunne finne. Sånn langt nedi dypet blåfarge. Og den fant jeg! Sjekk ut Blåfjord! Den er en av de nyeste til Fargerike , fra fargepaletten “natthimmel“, og er derfor ikke å se i mange hjem foreløpig. Utrolig lekker. Jeg har beholdt det hvite taket, og skal ha profilerte lister på gulvet. Med gardiner som går opp til taket og store hotellputer tror jeg det blir en fulltreffer. Så sjekk ut den fargen! God mandag 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 19:00

   GRATULERER med hus!! 😀 Og tusen takk for tips <3 Nydelig farge!! Tror nesten dette var det første tipset som ikke var Jotun, hehe! Klem til deg

 • Reply Helene 9. april 2018 at 15:24

  Hei Ida! Jeg har et spørsmål som jeg håper du kunne svart meg på 🙂 du har gått på høyskolen kristiania, jeg bare ønsker å lure på hvordan du opplevde miljøet på skolen? Hvordan var fadderuken? Vurderer en bachelor i informasjonsteknologi, klar over at det er et annet miljø enn markedsføring. Men håper du kan gi meg noe svar på hvordan det vil være å gå på HK :))

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 18:52

   Hei 🙂 Jeg involverte meg veldig lite i det sosiale på skolen, men har inntrykk av at det er et godt miljø også på tvers av klasser og linjer. Møter man opp, så blir man inkludert! Det er i hvertfall mitt inntrykk. Klem

 • Reply Bloggleser93 9. april 2018 at 16:13

  Hva slags sengetøy og vase gikk du for?

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 18:52

   Sengetøy fra Bellas Hus og en vase fra Jonathan Adler 🙂

 • Reply Thea 9. april 2018 at 16:53

  Hei fine Ida 🙂 Hva er planene dine til høsten, har du tenkt til å studere igjen?

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 18:51

   Hei! 🙂 Det har jeg ikke bestemt enda, men har søkt en haug med studier for sikkerhets skyld.

 • Reply Julie 13. april 2018 at 19:56

  Hvilket merke er det på solbrillene? 🙂

 • Leave a Reply