Hverdagsliv

JEG VIL SE UT SOM MEG SELV

9. april 2018

Jeg begynte med vippeextensions da hun som la vippene mine var gravid. I dag er sønnen hennes åtte år gammel. På de åtte årene har jeg ikke sett mitt eget ansikt uten falske vipper en eneste gang. Før nå i helgen, da jeg rev av meg alle sammen mens jeg så på en spennende serie. Å rive av seg vippeextensions er en dyr, men svært tilfredsstillende hobby.

Her er mitt naturlige ansikt, uten vipper – ja, egentlig uten noe som helst annet enn litt lett hudsminke. Jeg har sagt at jeg aldri kommer til å slutte med falske vipper, men til min store overraskelse så føltes det bedre enn forventet. Jeg følte meg ikke stygg. Det var befriende. Å gni seg i øynene. Vaske ansiktet som en villmann uten å ta hensyn. Få sminken helt inn i øyenkroken. Og som kjæresten min sa med iver i stemmen: hei, nå ser jeg øynene dine!

Hadde jeg ikke hatt en vippetime i dag, så hadde jeg kanskje avbestilt den. Men det rakk jeg jo ikke fordi det har vært helg. Så jeg dro, og ba om forandringer. I stedet for å sette 7 lange øyevipper på hver vipp (som jeg pleier), ba jeg om 1 øyevipp på hver vipp – og litt kortere. Resultatet ble veldig naturlig. Nå ser jeg ut som en som har vært heldig med sine naturlige vipper, og har på et strøk magisk mascara.

Men jeg klarer ikke å gi slipp på følelsen av å være fri fra falske vipper. Jeg tror ikke det blir så lenge før jeg bare lar det fare. Når det skjer, så kommer jeg nok ikke til å bruke mascara heller. For naturlige vipper med mascara er mindre pent. Syns jeg. Det minner meg om edderkoppbein. 
2018. Du er nesten mer spesiell hvis du ikke har falske øyevipper. Hvis du ikke har ansiktet fullt av fillers. Det er blitt så vanlig. Den typiske Paradise Hotel-looken med flaggermus-vipper og sugelepper, akkompagnert av mørkebrune streker under kinnbeina og hvitt glitter på neseryggen. Jeg kaller det bare Paradise Hotel-looken i mangel av et bedre ord. Et bedre ord for å beskrive hvordan jeg føler at 95% av alle jenter ser ut i dag. Alle er like, og ingen ser ut som seg selv. Massevis av naturlig pene, vakre jenter, som av en eller annen grunn føler at de må følge samme oppskrift når de stuper kråke ned i sminkepungen, eller når de tramper inn på en skjønnhetssalong.

Jeg får mer og mer lyst til å se ut som meg selv. Kanskje det er alderen. Til høsten fyller jeg 28, og jeg føler bare ikke det gjør seg med en balkong av falske vipper på hvert øye. Og så er jeg glad jeg aldri har gjort permanente forandringer på utseendet mitt. For med årene har jeg også begynt å tenke: takk og lov for at jeg ikke lot meg styre av kompleksene og høvlet nesa mi ned et hakk. For den dagen jeg får en datter med min nese, hvordan skal jeg overbevise henne om at hun er vakker – men at nesa ikke var bra nok for meg? 

Vet ikke hvor jeg ville med dette altså, jeg tenker bare mye på utseendet om dagen. Prøver å få håret tilbake til sin naturlige farge, har kuttet ut de spisse, lange geléneglene – og nå er vippene på heftig nedtrapping.

Noen andre som har kuttet ut eller trappet ned på noe av pyntingen? Eller som har lyst? Jeg er så lei, jeg. 

158 Comments

 • Reply Lea 9. april 2018 at 18:50

  JAAAA, hurraaaaaa!! SÅ glad blir jeg over å dette budskapet. <3

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:42

   Hurra 😀 <3

 • Reply Mira 9. april 2018 at 19:00

  Jeg er 23 år (snart 24) og har faktisk aldri havnet i den såkalte «skjønnhetsbølgen». Tror det er kombinasjonen av at jeg har vært student så lenge og nå er ferdig, men kun jobber deltid. Rett og slett at økonomien ikke har strukket til. Det koster jo faktisk en formue å fikse hår, vipper, negler og generelt fjeset månedlig.

  Så ja. Har aldri farget eller stripet håret. Aldri prøvd vippeextensions, hatt falske negler, tatt restylane eller prøvd botox, gjort noen permanente endringer i fjeset. Jeg er faktisk 100% naturlig og er skikkelig stolt av det.

  Selv om jeg selvfølgelig har tenkt fra tid til annen; at jeg ser rar ut og vil se ut som alle andre. Men vil jeg egentlig se ut som ALLE ANDRE? Nei, naturlig er finest and so am I <3

  Takk for et fint innlegg!

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:46

   Formue, ja!! Herregud så dyrt det er. Vær deg selv du, sikker på at du er kjempefin uten alt det krimskramset <3

   • Reply Mira 10. april 2018 at 17:52

    <3 <3

 • Reply Christina 9. april 2018 at 19:06

  Hurra! 👏 Fantastisk vakker både med og uten vippeextensions, men holder en knapp på uten. 🙌 Vi jenter trenger å lære oss og være glad i oss selv litt mer naturlig. 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:42

   <3 <3 <3

 • Reply Karoline 9. april 2018 at 19:09

  Så fin du er uten vipper, naturlig skjønnhet! Go naturlig🙌🏻

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:42

   Taakk, så hyggelig <3

 • Reply Janicke 9. april 2018 at 19:13

  Du er så bra, Ida!!🙌 Håper flere følger etter deg. Dette skjønnhetshysteriet er gått altfor langt, jeg er også lei. Hvorfor kan ikke folk bare se ut som seg selv, og være fornøyd med det.
  Jeg synes det er helt latterlig hvor opptatt folk er av utseende, og hvor mye tid, energi og penger som legges ned i det. Det finnes viktigere ting å bry seg om.

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:42

   Det har du helt rett i. Men såå bare falt jeg oppi gryta likevel :O Håper jeg kommer meg ut, hehe…

 • Reply Ida 9. april 2018 at 19:14

  Jeg sluttet med vipper for 2 år siden, aldri angret.. såå deilig å gå uten sminke på søndager og gni se i øynene. Hvor er den superfine hårbøylen fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:41

   Altså.. Å gi seg i øynene for første gang på 8 år, kan ikke beskrive følelsen!! Haha 😀 Hårbøylen er kjøpt hos Daisy på Vinderen, det har ikke noe merke på seg. Klem <3

 • Reply A 9. april 2018 at 19:20

  Kjære Ida. Du er enda vakrere uten alt dette. Jeg har aldri tatt slike vipper (jeg er snart 26). Jeg er opptatt av hvordan jeg ser ut, men sminke holder for meg. Elsker følelsen av å gå uten sminke i helgen feks. Rart hvordan samfunnet har blitt så ekstremt utseendefokusert, når mange liker det naturlig. Sender en god klem <3

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:40

   Klem tilbake <3 <3

 • Reply Mia 9. april 2018 at 19:24

  👏🏼👏🏼 Supert at du heller mer og mer for det naturlige! Naturlig er flott og så bra med store influensere som mener det samme

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:39

   Yey 😀 <3

 • Reply Kristina 9. april 2018 at 19:28

  Du er så naturlig vakker Ida <3 Og hjelp så enig jeg er med deg angående den Paradise Hotel-looken du snakker om! Blir helt satt ut av de unge for tiden (haha NÅ høres jeg gammel ut!)..

  Hvor er forresten de fine hårbåndene du har brukt i det siste fra?

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:40

   Hehe, begynner å føle meg litt oldis sjæl 😀 Hårbåndet er kjøpt hos Daisy på Vinderen, det har ikke noe merke. Klem <3

 • Reply Anita 9. april 2018 at 19:29

  Jeg har begynt å bruke mindre og mindre mascara, og trives med det. 😀 Har aldri hatt vippeextensions da. Har trappet ned selv om jeg har tilnærmet gjennomsiktige vipper, så det er litt overgang kan man si. Må liksom venne seg til «å se ut som sitt naturlige jeg» og ikke slik man forventer at man skal se ut.

  Men du – hvis naturlige vipper med mascara ser ut som edderkopp-bein – da har man lagt mascaraen feil! Haha. Evt. brukt feil eller for mye mascara. 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:45

   Jeg er jo helt uviten om mascara etter så mange år med falske vipper, så tar gjerne i mot tips 😀

 • Reply Ingrid 9. april 2018 at 19:35

  Så oppfriskande! Eg har hatt det på sama måte, det er vel ein sjølvsikkerhet som kjem med åra. Ein blir trøtt av det overfladiske og prioriteringane endrar seg. Det var befriande å vaske seg i ansiktet etter extentions. Naturlig er det finaste! Bra innlegg.

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:39

   Tusen takk <3

 • Reply Kamilla 9. april 2018 at 19:39

  And this is why I love you, Ida! <3 Jeg har I det siste blitt så innmari lei av å ha på meg foundation.. Så har trappet ned på det. Har hatt vippeextentions EN gang, og aldri igjen. Følte det ble så stivt, og mine egne vipper så ut som en ribba kylling etterpå.. Jeg er heldig som har veldig lange vipper selv, men er avhengig av volummascara for å ikke få disse edderkoppbeina (morsomt at du skrev det, er det samme jeg og søstrene mine har kalt det i alle år). Synes det naturlige er absolutt penest, men blir litt kritisk til eget utseende når fyldige lepper er det nye normale, og har lenge tenkt på å fylle på – er nå jeg ekstremt glad for at jeg ikke har gjort det heller! 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:44

   <3 <3 <3 Og for hva det er verdt – jeg har fylt på lepper mange ganger (har ingenting nå) og det ble SÅ sjeldent pent. Vellykket kanskje 3 av 10 ganger, så ikke verdt å begynne å tukle med. Klem til deg

 • Reply Jade 9. april 2018 at 19:44

  Du trenger i alle fall ikke vipper og full make-up, du er kjempefin uten 🙂 Nå har vel ikke du akkurat hatt sånn kjempe-fake look heller da, men den Paradise-looken du beskriver bør man ha kvitta seg med i god tid før man runder tretti synes jeg 🙂 Det er bare når man er veldig ung at man kan se ut som man er lagd av plastikk og fremdeles være søt, ha,ha. Det er jo flere bloggere/ andre kjente fjes som også har begynt å vise sitt naturlige ansikt, tommel opp for det. Det kan kanskje være med på å få andre til å slappe av litt med «pyntinga»

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:42

   Ja, det håper jeg 😀

 • Reply Nicoline 9. april 2018 at 19:49

  Bra innlegg! Jeg har aldri skjønt hvorfor alle skal følge den samme oppskriften utseendemessig heller. Føler det har tatt helt av nå, og at mange ser ut som parodier av seg selv. Kudos til deg for å tenke annerledes😀

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:43

   😀 <3

 • Reply k 9. april 2018 at 19:51

  Etter altfor mye penger brukt og en følelse av at jeg gikk rundt fake, som jeg ikke trivdes med, valgte jeg å fjerne vippeextensions i påsken. Gikk ut derfra og følte meg så stygg, men nå – to uker senere er jeg så himla fornøyd. Føler blikket er mer våkent, sparer penger og føler at jeg begrenser skjønnhetshysteriet på egne vegne. Tok vippebøy og farget de og resultatet ble vilt bra!

  Btw, du er helt ærlig mye penere uten – naturlig skjønnhet.

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:43

   Så herlig at du er fornøyd <3 Det håper jeg også at jeg blir en dag, heeelt uten vipper 😀

 • Reply Anne 9. april 2018 at 19:53

  Du er fin, og jeg er så glad du bruker plattformen din til å mene noe om dette <3

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:38

   <3 !!

 • Reply Anna 9. april 2018 at 19:54

  Hei Ida 😊
  Jeg husker selv da jeg hadde vipper at jeg syntes at maskara var dritstygt. Etter et par år klarte jeg endelig å slutte med vipper selv. Maskara skulle jeg hvertfall ikke gå med 😂 men nå, 4 mnd etter, føler jeg meg smashing med maskara ❤️ Men jeg vet akkurat hva du mener! You will get there 😊

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:38

   Hei 😀 Haha, vi får håpe det da! Tar vel bare litt tid <3

 • Reply Mari 9. april 2018 at 19:56

  Fine flotte Ida <3 du er gull, er det RART du er århundrets blogger a HÆ? nei, vett i hodet, nydelig utstårling, humor og beina godt planta på jorda! Kan liksom ikke få sagt takk nok ganger til deg ass, hurra!!

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:39

   FOR mange fine ord, ork itj! <3 <3

 • Reply Pernille 9. april 2018 at 19:59

  Hurra!!! Syns alle er SÅ mye finere uten falske øyevipper, også så mye mindre stress det er! Ble glad av å lese dette 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:38

   😀 <3

 • Reply Anette 9. april 2018 at 20:13

  😁👏

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:37

   😀 <3

 • Reply Toyni 9. april 2018 at 20:21

  Hadde vipper i en uke før jeg fikk helt noia over at jeg ikke kunne gni meg i øynene. Så tok de av igjen 😂 aldri hatt negler, for det fikser jeg ikke- har dog alltid hatt et yrke hvor negler er veldig upraktisk også. I tillegg orker jeg ikke bruke tid på masse sminke og stæsj. Øver meg på å gå uten maskara nå, som nesten er det eneste jeg bruker 😂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:38

   Det må da være herlig og befriende 😀 <3

 • Reply C. 9. april 2018 at 20:21

  JA! Du ser nydelig ut Ida! Og takk for at du setter spørsmålstegn ved utseendehysteriet som hersker i samfunnet. Er det ikke egentlig ganske trist at store selskaper tjener seg styrtrike på våre usikkerheter og at de spiller på dette i utallige reklamer. For det naturlige er jo så FINT! 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:37

   Enig med deg <3 Måtte det naturlige seire en vakker dag!

 • Reply Anonym 9. april 2018 at 20:22

  Før sminka jeg meg HVER DAG. Etter hver begynte jeg å kutte ned på det mer etter mer. Nå går jeg aldri med sminke med mindre jeg skal noe spesielt. Å dra på jobb eller skole å kunne gni seg i øyene av frustrasjon er virkelig en fryd! Haha

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:37

   Kan vi starte en egen fanklubb for å gni seg i øynene! Så himla fantastisk, haha 😀 *ikke gjort det på 8 år*

 • Reply G // IkkeStress 9. april 2018 at 20:23

  Så bra og fornuftig innlegg, spesielt det siste avsnittet om hvilke inntrykk en sender til neste generasjon. Jeg har heldigvis aldri brukt noen av elementene i «Paradise-Hotel-looken» (:’D) og er glad for det, men trist at så mange tror dét er fasiten på å være vakker… en relativt naturlig look er som oftest finest 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:36

   Enig <3

 • Reply Anonym 9. april 2018 at 20:27

  Nydelig du er😍

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:35

   <3 <3 <3

 • Reply Signe 9. april 2018 at 20:29

  Å, Ida, blir så stolt av deg! Du er et så fantastisk bra forbilde for oss jenter, uansett alder. Så klok og vakker, og setter ord på saker mange ikke våger. Du formulerer deg så himla bra og jeg venter fortsatt på at du skal skrive en bok, eventuelt samle dine verk mellom to permer. Det er og har vært en sann fryd å følge deg gjennom så mange år (glemmer ikke tiden da du og Ulrikke Lund kjempet om tronen i blogg-Norge), og jeg blir så stolt av å se deg vokse opp og bli, om mulig enda vakrere og klokere. Tusen takk for alt du deler og lykke til med leiligheten og kjærligheten 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:36

   Det var alt for mange fine ord!! Tusen takk, og ikke minst for at du har fulgt meg så lenge. Det gjør meg veldig, veldig glad <3 Stor klem til deg

 • Reply Elisabeth 9. april 2018 at 20:30

  Takk for ærlig og fint innlegg! Håper mange slår seg på denne trenden! 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:35

   <3

 • Reply Laura 9. april 2018 at 20:30

  Hurra for naturlig skjønnhet, du er vakker! Veldig godt og fint poeng med det å få barn og overbevise de om at de er bra nok som det er, men at det ikke holdt for en selv <3 Takk!

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:35

   Og takk til deg <3

 • Reply Anonym 9. april 2018 at 20:32

  Omg! Hvor er hårbåndet fra?

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:30

   Daisy på Vinderen 😀

 • Reply Malin 9. april 2018 at 20:35

  Du er ikke den eneste som er lei! Jeg er helt lik deg, har latt håret bli mer naturlig, men har fortsatt vipper. Og det er i all hovedsak fordi jeg jobber med kundeservice på en flyplass og starter på jobb kl 05, og det er så deilig å føle seg fresh så tidlig! Ironisk nok så føler jeg meg aldri så ufresh som de dagene før jeg har ny vippetime…

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:34

   Skjønner utrolig godt at det hjelper mye å ha vipper da! Og ja, guri… Dagene før vippetime. Lås meg inne 😀 Haha!

 • Reply Amanda 9. april 2018 at 20:36

  Jeg har satt på vipper i 5 år og nå i mars bestemte jeg meg for å ha en pause. Etter 1 mnd med vippeserum angrer jeg ikke et sekund! Det er som kjæresten din sier, plutselig seg man øynene. Og det er så vanvittig deilig å kunne gni seg i øynene. Den første uken hatet jeg å være uten vipper, følte meg naken og stygg. Nå elsker jeg følelsen og hvordan det får meg til å se ut. Føler meg yngre og det er så deilig. Hilsen ei på 25 som er lei av at alt skal være falsk og at alle ser helt like ut.

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:34

   High five for det <3

 • Reply Therese 9. april 2018 at 20:37

  Ida, HVOR er det fine hårbåndet fra?? Så naturlig vakker du er 💕

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:30

   Takk, så hyggelig <3 Det er kjøpt hos Daisy på Vinderen, det har ikke noe merke. Klem :*

 • Reply Celine 9. april 2018 at 20:39

  Du har så utrolig fin hud! Hva slags produkter og hva slags hudrutine har du?:) Heldigvis klart å holde meg unna alt av «unaturlige» ting, men noe som alltid er flott er fresh hud 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:33

   Ja, en fresh hud vil man jo alltid ha uansett, det skal ingen kunne ta fra oss 😀 Jeg bruker den rosa serien fra Ole Henriksen – og det blå serumet om natten 🙂 Klem

 • Reply Aurora 9. april 2018 at 20:39

  Du er jo så fin uten vipper og sminke! ser yngre og freshere ut 🙂 Jeg orker ikke noe som «ikke hører hjemme» på vipper eller negler, får en intens lyst til å røske det av..! Du er flott både med og uten 🙂 Men enig i det at det er så mange som ser helt like ut, blir litt forvirret av det jeg, hehe.

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:29

   Det må man jo ta som et kompliment når man har tippet over på 30-siden, hehe 😀

 • Reply Guro 9. april 2018 at 20:39

  Dette er noe av det beste og mest befriende jeg har lest på lenge! Jeg er en av de som ikke har fulgt strømmen, aldri hatt løsvipper, falske negler, tatt selvbruning, tatt fillers osv, og selv om jeg faktisk føler meg fin uten, så føler jeg nesten at det er unormalt å være normal, og det er en merkelig følelse. Jeg har virkelig ikke noe til overs for paradise hotel looken, og syns det er synd å se at pene jenter føler et behov for å tukle med utseende på den måten. Håper flere følger ditt eksempel og trapper ned på pyntingen fremover! 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:27

   Ja, helt sjukt at det er blitt urnormalt å være normal, men det er faktisk helt sant. Klem <3

 • Reply Celina 9. april 2018 at 20:43

  Nydelige Ida! <3

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:26

   <3

 • Reply Birte 9. april 2018 at 20:48

  Har gått fra fikk sminke (ofte flere lag) til dagkrem med bb krem. Trodde aldri det skulle skje, men så deilig!! Og jeg er faktisk blitt mer fornøyd med meg selv og mindre selvkritisk. Om det er alderen eller noe annet er jeg usikker på, men det er utrolig deilig 😊😊

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:26

   Så herlig, Birte <3

 • Reply Lise 9. april 2018 at 20:49

  Du er så herlig, Ida! Jeg starta aldri på extensions/fillers/utseende-kjøret da det ble populært, og det er jeg på sett og vis glad for, samtidig synes jeg det er litt vanskelig å leve opp til den standarden når det er så utrolig vanlig. Det er vanskelig å se «vanlig» ut når alle andre bruker hundrevis av kr i måneden på sånt og ser helt perfekte ut, hvis du skjønner? Nå bor ikke jeg i Oslo, jeg tror det hadde vært vanskelig å holde seg unna det kjøret om jeg gjorde, og det er jo litt.. synd.

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:26

   Skjønner veldig godt hva du mener. Føler jeg kommer til å se ut som en gråmus hvis jeg drar på fest uten lange vipper og pene negler. Men igjen… Da får man vel sette på en remse her og en remse der når man skal på fest, da. Slitsomt med alt krimskramset i hverdagen :O

 • Reply Linda 9. april 2018 at 20:57

  SÅÅ sjukt enig med deg, Ida!! You go girl <3

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:25

   <3

 • Reply Caisa 9. april 2018 at 21:00

  Åh, Ida – dette gjorde meg bare så glad. Vi TRENGER denne motbølgen, særlig i Norge. Det er faktisk viktig at bloggere som deg tar et skritt frem og tør å si seg lei av hysteriet. Tør å gi en hyllest til vårt naturlige utseende. Vi trenger å høre at det er like fint med både krøller som rett hår, med lange vipper som korte vipper, med lys vinterhud som gyllen og solbrun hud, med smale lepper som fyldige lepper. Det kan kanskje virke patetisk at vi skal «trenge» å høre dette. Men det er kanskje ikke så rart likevel, når store deler av samfunnet konstant formidler at det er slik vi burde se ut. Da trenger vi noen som bremser litt. Det betyr på ingen måte at man ikke kan ta vare på seg selv og sminke seg litt ekstra en kveld, men det betyr at vipper, extentions, fillers og «betakarotenhud» ikke behøver å være nødvendig for å skulle føle seg helt normal.

  Kjæresten min (fra italia) sier det samme som deg; «alle norske jenter ser jo helt prikk like ut – jeg skjønner ikke hvorfor de vil det?». Etter å ha blitt oppmerksom på nettopp dette selv, innser jeg at han har helt rett. Fysj, så kjedelig 😉

  Takk for et bra og viktig innlegg, Ida! Digger deg.

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:25

   Helt enig med deg. Og ja, noen ganger så trenger man faktisk å høre det man allerede vet. Italieneren skjønte det før oss gitt! Takk for fine ord <3

 • Reply Camilla 9. april 2018 at 21:02

  Se ut som deg selv, du er jo like pen uten løsvipper og masse sminke- syns jeg 🙂
  Det å skrive master ga meg en naturlig sminke-detox 😉 Gidder liksom ikke bruke tid på å sminke seg, når man sitter og skriver så mye for meg selv uansett. Så jeg sminker kun huden lett når jeg har avtaler og bruker en børste med gel på bryna, thats it! Det beste er å slippe å fjerne mascara, hehe. Men det er en vanesak, før syns jeg øynene mine så så små ut uten mascara.

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:24

   Så hyggelig at du syns det <3 Og JAA, savner å sitte alene ved spisebordet og skrive oppgave, hehe <3

 • Reply Charlotte 9. april 2018 at 21:04

  Jeg må bare si at jeg ELSKER dette innlegget! Personlig har jeg hatt vippe extensions i 2 mnd selv, sommeren 2016, og elsket å slippe å ta på mascara og generelt sminke meg om morningen. Jeg har selv omtrent ikke øyevipper, og de er lyse, så jeg ser vel ganske dø ut uten mascara, rett og slett. Vippene mine var kun stubber igjen når jeg tok av vippene, og det tok flere måneder å gro ut igjen til den minimale lengden de opprinnelig hadde. Selvom jeg likte hvordan det så ut, følte jeg at det var fake og at det ikke var meg. Jeg har heller aldri hatt hår extensions eller gjort noe som helst med kropp/ansikt. Når jeg har sett jenter i Oslo de siste årene som har hatt det du kaller «paradise looken», så synes jeg det er så synd, fordi det er jo så søte og pene jenter, som alle tror de må ha dette utseende for å passe inn. Det er trist! Håper å se at flere gjør som deg og går litt mer tilbake til å bare være seg selv, og se ut som seg selv, rett og slett!

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:23

   <3 <3 <3

 • Reply Mie 9. april 2018 at 21:21

  Fantastisk!!!! DU er et godt forbilde!!!

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:23

   <3

 • Reply Camilla 9. april 2018 at 21:26

  Å fine, vakre Ida! Du er jo bare så pen! Jeg føler meg nesten unormal nå om dagen. Jeg har ingenting som er «falskt», men jeg trives best sånn. Føler meg som en drag queen når jeg først dupper ansiktet ned i sminkevesken før vors f.eks. Nei, jeg syns det naturlige er penest og du trenger virkelig ingen falske vipper ❤ en fin kveld til deg!

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:22

   Hehe 😀 Kan tenke meg at kontrasten føles stor til fest når man holder det ganske naturlig til vanlig. Heia det litt mer naturlige <3 Håper du har hatt en fin kveld :*

 • Reply frida 9. april 2018 at 21:37

  Helt enig med deg! Synd at unge jenter føler de må fikse på så mye for at de skal føle seg bra ute blant folk. For meg oser det usikkerhet av en jente med masse contouring, løsvipper, løsnegler, fake tan mm. De jentene jeg tenker er skikkelig pene er ofte de som ser naturlige ut.

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:22

   Word <3

 • Reply Maria 9. april 2018 at 21:47

  har du ikke restylane a? da er det jo ikke deg selv :S

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:21

   Nei, det har jeg ikke 🙂

 • Reply Christina 9. april 2018 at 21:56

  Jeg har kuttet ut extension, hårfarge, vippeextension og unataurlige negler. Og ALDRI FØLT MEG MER VAKKER! Altså, hårfargen min er jo flott! Og jeg som i alle år har trodd den var kjedelig og kommunegrå. Endelig tror jeg på at vi er født med den fargen som kler oss best. Sol og sommer gir meg naturlige striper, jeg kan bade i saltvann OG dukke under uten å bekymre meg over hairextension eller dyre vipper. Jeg håper alle en dag skjønner at skjønnhet kommer av å være lykkelig❤️ Klisje, men sant! Og du er ikke lykkelig før du liker deg selv slik du faktisk her. Klem!

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:21

   Så utrolig fint å lese <3 Heia deg! Og veldig sant som du sier, at skjønnhet kommer av å være lykkelig. Klem tilbake :*

 • Reply Marianne 9. april 2018 at 22:02

  Så naturlig pen du er 🙂 Jeg syns faktisk mange får et mer våkent blikk uten vippeextension, speiselt volumvipper. Jeg syns det ser veldig rart ut med nesten en kilo løsvipper på hvert øye, men det er vel det som er «in» nå. Jeg blir 30 år til sommeren, og jeg har aldri brukt så liten tid på badet/frisøren/skjønnehetssalonger som nå. Føler jeg må nyte de siste årene hvor jeg ung og har fin hud (som ikke trenger å dekkes til) før rynkene, det gråe håret og de blå ringene kommer 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:20

   Tusen takk <3 Og ja, jeg er enig. Jeg har nok sett meg litt blind på mine egne vipper. Var jo ikke vits å bruke øyenskygge en gang, fordi vippene dekket til hele øyelokket. Jaja, no more! Håper jeg 🙂

 • Reply Marthe 9. april 2018 at 22:04

  Det poenget med barn er så spot on. Håper fornuften seirer hos de fleste 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:20

   Yes <3

 • Reply Vibeke 9. april 2018 at 22:14

  Har også trappet ned betraktelig etter jul! Har ikke brukt sminke på flere uker nå, kun litt solpudder/ eller blush. Tenkte å prøve å finne meg en god bb-cream eller en foundation som er lett og behagelig å ha på seg uten at man føler at man har en maske på seg. Bare for å få litt glans i ansiktet:) har du noen tips?

  Det var foresten samboeren min som fikk meg til å gå uten eller gidde meg selvtilliten til det:D og jeg føler meg mye finere og freshere/naturlig uten:)

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:19

   Hei 🙂 Har dessverre ingen tips til god bb-cream eller lett foundation. Mine (Chanel og Armani) har sterk dekkevne – så jeg bruker bare ekstremt lite av dem når jeg ønsker lett hudsminke. Og ja – samboeren har nok hatt en liten finger med i spillet her også, hehe. Stor klem <3

 • Reply Susanne 9. april 2018 at 22:41

  Jeg blir 27 til sommeren, har aldri brukt noen form for falske vipper, har nesten sluttet å bruke hudsminke (akkurat det savner jeg, men synes det er så deilig å gnikke og klø seg i ansiktet uten å få masse sminke på fingrene + at jeg synes det alltid blir så stygt utover dagen). Jeg har heller aldri satt på negler eller noe sånt.

  Skjønner at du synes det er deilig å få det av:)

  Hver sommer tar jeg derimot vippebøy med farge +farging og forming av bryn i salong. Så kan jeg føle meg litt ekstra fin når vi er på båten om sommeren:)

  Ønsker deg en fin kveld:)

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:18

   Det hørtes jo ut som et veldig fint alternativ med vippebøy 🙂 Deilig å føle seg litt ekstra fresh om sommeren! Og takk det samme <3

 • Reply Marte 9. april 2018 at 22:52

  Åååhh, dette innlegget likte jeg! Og du ser aldeles nyyyyydelig ut Ida! 😍 Wow, du er sååå vakker!
  Jeg var spent på om det ville komme et slikt innlegg som dette fra deg. Jeg leser kun din blogg fast, men har jo fått med meg bloggdramaet i det siste. Du har nok gjort deg opp noen tanker om det du også. Det behøøøver vi ikke ta her. 😉
  Jeg har ikke vippeextensions, det har jeg aldri hatt. Botox tas i sinnarynken en gang iblant. Jeg har silikonproteser, men det angrer jeg ikke på. Brynene fikser jeg selv, selv om jeg har vurdert microblading. Jeg våger ikke…

  Du er såååå vakker!

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:18

   Så hyggelig <3 Og nei, deeet dramaet driter vi langt i her, hehe. Silikonproteser endrer jo strengt talt ikke på utseendet på samme måte som en nese eventuelt gjør, jeg er så absolutt åpen for å mikse og trikse med puppene etter at jeg har fått barn. Klem til deg <3

 • Reply V 9. april 2018 at 22:55

  Falske vipper ser ut som edderkoppbein og et rotete fuglereir – ikke mascara lagt pent på naturlige vipper. Ikke slutt med absolutt all jålerier som føles bra da. Greit med nedtrapping, men ingenting er som følelsen av litt oppfreshing en gang i ny og ned. Anbefaler deg L’Oréal telescopic mascara, den er definitivt den beste for volum og lengde. Brukt den sammenhengende i 12 år 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:16

   Takk for tips, kanskje jeg bare har brukt feil mascara 😉

 • Reply Anonym 9. april 2018 at 23:05

  hvor er bøylen fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:16

   Kjøpt hos Daisy på Vinderen, den har ikke noe merke 🙂

   • Reply Ina 10. april 2018 at 10:43

    Jeg tror merket er ZusannaG 🙂

  • Reply Ina 12. april 2018 at 11:40

   Hei,
   ser at kommentaren min ikke har blitt godkjent, men merket på hårbøylene er Zuzanna G 🙂

 • Reply Nina 9. april 2018 at 23:23

  Jeg var og en heftig tilhenger av vippeextensions, det var så deilig å rulle ut av senga uten og egentlig tenke på å ha på seg et ansikt.
  Men jeg slet med at de ikke ville sitte på så lenge, så etter to uker så jeg mer ut som en skamklipt påfugl enn noe annet, haha!

  Og etter to år uten extensions, begynner jeg eeendelig å få tilbake mine egne vipper. De var så korte og stive, og etter de hadde vokst litt så falt de bare av – ikke engang vippeserum kunne redde det.

  Men det er minst like deilig å ha innsett at jeg kan fint rulle ut av senga nå og uten å legge inn ekstra tid for å få på ansiktet 🙂
  Spare tid OG penger, for en luksus! Skulle ønske jeg hadde samme tankegang for et par år siden.. 😉

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:29

   Oi, det høres jo ut som du gikk til noen som virkelig ikke kunne jobben sin :O Eventuelt at du tålte vippene veldig dårlig. Så kjedelig 🙁 Men ja, luksus å spare både tid og penger kan jeg tenke meg <3

 • Reply Elena 9. april 2018 at 23:46

  Så pen Ida!

  Jeg har aldri gjort falske vipper, extensions, fillers, vippebøy, tatoverte bryn, botox, silikon, tannbleking, ingenting. Har heller ikke farget håret på 10 år. :-O Omg, jeg høres ut som den grå musa da. Haha. Er så vidt jeg orker å ta på mascara før jobb. 😛 Tenker at ingen bryr seg om jeg har mascara eller ikke. Ingen som ser på meg uansett. Og kjæresten er ikke opptatt av sånn. Så har vel aldri hatt behov for det. 🙂 MEN! Jeg lar Brow Rehab forme øyenbrynene mine da. Fordi pene øyenbryn er digg å se på!

  Men liker at flere og flere (inkludert deg) trapper ned og går tilbake til det naturlige. Fordi naturlig er faktisk finest. <3

 • Reply Ina 9. april 2018 at 23:47

  Beste jeg har lest på lenge! Du er virkelig et forbilde, Ida 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. april 2018 at 23:48

   😀 <3

 • Reply Ina 9. april 2018 at 23:49

  Beste jeg har lest på lenge! Du er virkelig et forbilde, Ida! 🙂
  Håper dette blir en trend.. Alle EE klin like ja, og det ser virkelig rart ut og er trist.

 • Reply Elisabeth 9. april 2018 at 23:53

  Herregud, så fin du er uten! Men det synes jeg om alle. Jeg går sjeldent med sminke selv og har egentlig aldri gjort det, med mindre jeg skal ut. Merker jo at det er jeg som er ‘unormal’, men er rett og slett for lat til å stå opp før, for å sminke meg. Som kanskje er til huden min sin fordel 🙏

 • Reply Frida 10. april 2018 at 00:03

  Jeg synes du ser helt nydelig ut! Og så fin hud du har! Kunne du delt hudpleierutinen din? 🙂

  • Reply Ida Wulff 10. april 2018 at 10:23

   Så hyggelig! <3 akkurat nå bruker jeg den rosa hudpleieserien til Ole Henriksen, Nurture Me. Går muligens over til den oransje når det blir mildere i været 🙂 klem

 • Reply Mammatil2 10. april 2018 at 00:17

  Hei fine Ida. Så deilig å lese. Også så hærlig det finnes bloggere som vil fronte noe annet en skjønnhetshysteri, word! Seff gøy å stelle seg til fest å gøy, men dagens unge ser ut som de skal på nyttårsfest til hverdags! Postet en kommentar til deg for litt siden, angående livet i Oslo for 10 år siden… da var hairextensions litt sånn hysj hysj… mye har skjedd siden da, håper det snur tilbake til den litt mer naturlige greia.

 • Reply Ano 10. april 2018 at 00:22

  Veldig fint innlegg – og du ser fantastisk ut uten vippeextensions!

  Fylte akkurat 30 og har tenkt mye på utseende den siste tiden. Er dessverre ingen naturlig vakker person og kunne ha fikset på utrolig mye! Men har aldri hatt råd og har foreldre som ikke vil støtte annet enn «naturlig skjønnhet».

  En ting jeg tror mange glemmer i disse «paradise hotel-look»-dager er det ikke alle som har råd til de dyreste hudkremene, hudpleiertimer + peeling, personlige trenere, botox, brystimplantat, brynsløft, relystan, vippe- og hårextensions, brynsforming (for å dra den enda lengre: fettsuging, rumpeimplantat, nesekirurgi, cellulittbehandlinger osv osv osv). Det skaper faktisk en ganske stor skille i samfunnet, hvor den øvrige klassen har ofte muligheten til å klatre enda høyere og avstanden blir større og tydeligere sammenlignet med den «nedre» klassen som ikke har råd. Dette synes jeg er veldig tydelig som bosatt på Majorstua.

  Heldigvis har jeg kommet litt videre og er mer fornøyd med å være uperfekt enn før. Men har vært noen år hvor man har kjent på denne urettferdigheten over at naturlige vakre mennesker gjør alle disse inngrepene, mens mange av de som virkelig kanskje trenger det mer ikke har muligheten. Men verden vil alltid være urettferdig og man kan bare jobbe med seg selv 🙂 Men vil uansett gi deg en applaus for dette innlegget! Alle har godt av mer naturlige og varierte forbilder og mindre skjønnhetspress på den neste generasjonen.

  (Beklager langt innlegg! Hadde visst mye på hjertet om dette temaet, hehe)

 • Reply Anonym 10. april 2018 at 02:53

  Dette en noen av de fineste bildene jeg har sett av deg! Så naturlig vakker 😊

  • Reply Ida Wulff 10. april 2018 at 10:23

   Tusen takk <3 <3

 • Reply Anonym 10. april 2018 at 03:55

  Supert at du føler deg vell uten alt det ekstra, og det er en veldig fin ting at du også oppfordrer til det naturlige på bloggen din, og viser unge jenter at det er greit å gå mot strømmen. Men, jeg mener at det å referere til denne «paradise looken» blir litt feil. Jeg tenker det at om føler seg vel med denne såkalte «paradise looken» så skal man få lov til det. For jeg mener at man ikke trenger å skille seg ut på akkurat denne fronten, og det er det som er så fint med oss mennesker, alle er unike, på hver sin måte. Om man synes det er fint med lange vipper, mye sminke og fillers, så er det greit. Det betyr ikke nødvendigvis at man vil være som alle andre. Hvis det skulle vært det ytre som gjorde den viktige forskjellen på mennesker hadde det vært en kjedelig verden. Det er variasjonen i personligheter som teller, og alle må få ha akkurat deres egen stil, om det er denne «paradise looken» som «alle» har eller om det er en «egen» stil. Poenget mitt er at det er supert at noen elsker følelsen av å være naturlig, og supert at noen elsker å ha lange vipper, men begge deler er greit, og begge kan være gode forbilder.

 • Reply Lise Marie 10. april 2018 at 08:26

  SÅ mye finere uten sminke! Og i alle fall uten vippeextensions, som er det absolutt verste jeg ser! Jeg har til gode å se et at dette ser naturlig ut på noen, så nå er jeg spent på å se de nye vippene dine. 😉 Jeg er dog uenig i at det har blitt SÅ normalt med vippeextensions, fillers etc. I min gjeng/omgangskrets er det heller uvanlig å i det hele tatt bruke sminke. (Til nød litt mascara bare til hverdags) Så det kommer nok helt an på hva slags folk man henger med. 🙂

 • Reply Martine - En blogg om Oslo 10. april 2018 at 08:47

  Om du mener mascara ser ut som edderkoppben har du brukt feil mascara (eventuelt har de du ser på brukt feil mascara). Min ride or die er Loreal Volume Million Lashes So couture (hva SKJER med langt navn!!) Den er virkelig helt fantastisk. I mine øyne er det falske vipper som ser ut som nettopp det.

  Jeg er 23 år (snart 24) og har aldri farget håret, satt på vipper eller negler, gjort noe plastisk kirurgi eller noe. Det er jeg veldig glad for den dag i dag. Jeg ser hvor lett det er å utvide med å gå videre med noe som er permanent. Man blir fort blind på egne forandringer.

  Jeg er selv rødhåret og har lyse øyevipper, og alt jeg gjør fast er å farge vipper og bryn (hjemme- Kolokrem er best!). Det er nok luksus til at man føler seg fresh og ikke minst er det billig! Synes bestemoren min sa det så fint her om dagen: Jeg er så glad du ikke har sånne øyevipper som alle jenter har for tiden. Hun ene på tv klarte såvidt å åpne øynene sine! Hurra for det naturlige!

  • Reply Ida Wulff 10. april 2018 at 10:22

   Haha, bestemoren din <3 og tusen takk for mascaratips, det er notert!

 • Reply Hilde 10. april 2018 at 09:03

  Love it! <3

  • Reply Ida Wulff 10. april 2018 at 10:22

   <3

 • Reply Marit 10. april 2018 at 10:00

  Amen!
  Jeg er helt enig med deg – det er en merkelig verden vi lever i når det er mere vanlig å fikse på utseende sitt enn ikke å gjøre det. Og alt er blitt så ekstremt, hvor skal dette ende liksom?

  Man trenger ikke velge enten eller, men alt til sin tid. Jeg synes det naturlige, freshe er det fineste i hverdagen, mens til helg, fest el spesielle anledninger er det jo fint og moro å kunne sminke seg og kle seg opp og føle seg litt ekstra fin. For om man har kunstige vipper, hår og et påmalt ansikt til enhver tid mister man jo litt av den «ekstra-fin-følelsen». Jatakk, begge deler 😉

  Det er trist at unge jenter i dag føler de må gjemme seg bak alt dette for å føle seg pen og bra nok! Derfor er det så utrolig flott og ikke minst viktig, at du Ida, publiserer nettopp slike innlegg som dette!! Du viser at et ansikt uten alt ekstrautstyret er mer enn fint nok – faktisk er du en utrolig søt og pen jente uten all extras 🙂 Godt jobba altså – ikke uten grunn at du er en av mine favoritter <3

 • Reply Kristin 10. april 2018 at 10:30

  Såååå fin! <3

 • Reply Skogfrue 10. april 2018 at 10:39

  Åh, så godt å lese! Jeg er en av de få som aldri lærte meg å klistre på løsøyevipper engang, og jeg har ikke vært i en salong på 8 år. Vi trenger noe annet enn Paradise Hotel nå, så TAKK!! 🙂

 • Reply M 10. april 2018 at 10:53

  Helt enig! Jeg føler meg faktisk litt «uvanlig» som ikke har gjort noen ting, og det er så deilig!! Aldri gjort noe med verken hår, øyevipper, ingen tatovering heller! SÅ DIGG!

  Veldig glad for at det finnes slike som deg der ute som kan fortelle den yngre generasjonen om hva som virkelig er penest! Go natural! Likte også veldig godt tanken din om at din egen datter kanskje vokser opp til din nese, for ja, hva skal man egentlig si da? (Du har jo en flott nese forresten).

 • Reply Kristina 10. april 2018 at 11:09

  Bestilte time til vipper i juni.. men har avbestilt den. Hadde vipper en gang og det var så irriterende og ikke kunne gni seg i øynene. Har også begynt å like den naturlige looken mer, så bruker sminke 2 ganger i mnd eller mindre.. er så deilig å la huden puste og få super ren hud! Er 21 år og føler alle rundt meg kjører looken du beskriver og fyller på alt som er, npr de er naturlige pene fra før.. Takk for dette innlegget, vi trenger flere bloggere som deg. Du fremmer det naturlige på en fin måte, du var og vil alltid forbli min favorittblogger! Ida for president <3 stor klem

 • Reply malin 10. april 2018 at 12:08

  Utrolig bra skrevet, er veldig enig med deg. Derimot synes jeg det er pent med litt mascara istedet for falske vipper. Smak og behag! Du er vakker både uansett!:-)

 • Reply cathrine 10. april 2018 at 12:14

  Du er pen både med og uten, men kanskje ekstra pen uten <3 min mening da! 🙂

 • Reply Nora 10. april 2018 at 12:17

  Så deilig å bare være seg selv og selvsikker uten å ty til alle mulige midler for å se bra ut. Selv har jeg operert nesen da jeg var veldig plaget med å vise meg selv i profil. Det gikk rett og slett ut over livskvaliten. Nå tenker jeg aldri på det lenger og «stråler» derimot av selvtillit. Så for min del var det definitivt verdt det. Psyken og humøret ble 1000 ganger bedre. (ja for det kunne trist nok være vanskelig å få ut av døra enkelte dager) jeg forstår deg ellers godt i ting man såklart bekymrer seg om i det du nevner angående barn og gener. Men det får man deale med den dagen det kommer hvis det kommer.Ellers bruker jeg lite sminke, har aldri hatt løsvipper, extensions, eller løsnegler. Vi jenter må heie på hverandre, støtte hverandre og løfte hverandre opp!<3

 • Reply Beate 10. april 2018 at 12:39

  Jeg syns jenter med særpreg er så vakre! Mange vakre jenter mister mye av skjønnheten sin når de i stedet prøver å se ut som alle andre. Min mening da… Gøy å se deg uten vippene! Du er nydelig!

 • Reply Kamilla 10. april 2018 at 13:52

  Takk! Slike innlegg er viktig <3

 • Reply Nadia 10. april 2018 at 16:00

  YAY! Jeg ser at dette med å gå tilbake til en mer naturlig look går igjen hos flere toppbloggere i senere tid – jubelen står i taket! Du ser nydelig ut, både med og uten alt stæsjet. Jeg synes det er helt innafor å ville pynte og sminke seg, men jeg heier også på å føle at man kan gå utfor døren helt au naturale også, om man føler for det. Mer av dette!

 • Reply Silje 10. april 2018 at 16:44

  Fantastisk innlegg! Jeg håper at vi ser starten på en naturlig trend nå. Det er vilt at vi bruker så mye penger på så kortsiktige ting som skjønnhetsbehandlinger og moteklær. Feks har jeg spart 12 000,- i året etter at jeg sluttet å farge håret! Det er to ferieturer, det.

 • Reply Kristina 10. april 2018 at 17:12

  Jeg har selv gått fra å være brunette til det naturlige, kommunegrå håret med litt striper i! Geleneglene har jeg også kutta ut. Synes det er herlig at «det naturlige» er i vinden om dagen 🙂

  Du er superfin uten vipper og med en mer naturlig hårfarge!

  Klem <3

 • Reply Ingvild 10. april 2018 at 17:15

  Vet du, nå har jeg hatt 5 uker uten maskara (riktignok 1gang på fest, but still). Orket ikke mer, og følte jeg bare mistet flere og flere.. litt lett foundation, solpudder og litt fyll i øyebrynene holder nå. Så deilig!!

 • Reply Sara 10. april 2018 at 20:59

  Du er jo like fin uten sminke og extensions 😊

 • Reply cecilie 10. april 2018 at 21:06

  Har ikke noenting, verken øyne, hår eller lepper. Akkurat sett en million episoder med paradise og føler med ganske ufullstendig. Støgt lys på jobb og jobber med masse pene folk. Så fant jeg det her. Tusen takk <3 Du er flott uten noenting, btw. Skal drite en lang marsj i eyeliner imorra jeg og.

  • Reply Ida Wulff 12. april 2018 at 10:42

   Ååå <3 <3 Ja, driiit i! Stor klem til deg!

 • Reply stine 10. april 2018 at 21:34

  Jeg skal ærlig innrømme at jeg ble litt pissed av dette innlegget jeg. Det sier egentlig veldig mye om hvilken verden dere bloggere lever i (og jeg trodde du var en av dem som skilte seg ut). For det faktisk ikke sånn at «95%» av jenter har dette, det er nok ikke engang snakk om 5% i denne aldersgruppen!! Godt mulig 95% av dine venner, men det sier mer om hvor påvirket mennesker blir av hverandre. Det sier også mye at du mener at maskara på naturlige vipper er stygt. Det er det kanskje på vipper som har hatt ekstentions i 8 år, for da har du selv ødelagt både volum, bøy og lengde ved å ha på tunge falske vipper. Det er derimot veldig pent på mine naturlige vipper, som også er fyldige fordi jeg har tatt vare på dem.

  Det virker som at du tror du skiller deg ut ved å velge det «naturlige» (ved å ta 1. punkt pr vippe), når det du egentlig gjør er å fortsette å påvirke i negativ retning. Dette synes jeg bare var trist, ta et standpunkt!

 • Reply Kristin 10. april 2018 at 22:31

  Elsker dette innlegget! Synes det er så deilig å gå med lite eller ingen sminke, men elsker å sminke full glam når jeg skal noe spesielt! For meg og mange andre regnes sminke som en hobby, men ikke et must i hverdagen. Man må finne sin egen balansegang 🙂

  Må bare anbefale deg Maybelline sin «lash sensational mascara», den er min favoritt! Har hørt mange si det samme. Jeg pleier å legge den i «sikk sakk-bevegelser» innerst ved vipperoten først for å få volum og deretter bygge på lengden. Eneste mascaraen jeg har som gir både volum og lengde, OG som ikke drysser utover dagen. Dra av litt produkt fra kosten når mascaraen er full, så klumper det seg ikke så lett. Den finnes også i vannfast! Ellers vil jeg anbefale å farge vippene, profesjonelt eller hjemme. Jeg gjør det selv med Kolokrem (som jeg ser andre har nevnt) eller Reflectocil 🙂 Ha en fin uke videre, Ida!

 • Reply Ida 11. april 2018 at 07:28

  Jeg blir litt oppgitt av at du alltid må mene så sterkt om ting. Så fint at du vil gjøre forandringer og være mer naturlig, men må du rope så høyt hva du mener om alt annet? Personlig syns jeg ikke at påsatte vipper er fint i det hele tatt, men jeg sier ikke det høyt for det. (Gjør et unntak her nå). Jeg har venninner som sverer til det, og det er helt greit for meg. Selv bruker jeg mascara i moderate mengder og det er det, men når man leser på bloggen din at det ikke ser bra ut i det hele tatt, så må jeg bare begynne å lure på hva hensikten din er? Your way is the only way?

  Ønsker deg en fin dag.

  Hilsen Ida

  • Reply Ida Wulff 11. april 2018 at 14:14

   Det må vel gå an å dele meningen sin, uten det betyr at man tror man sitter på fasiten? Dette er min personlige blogg, ikke en nasjonal avis :/ Fin dag til deg og!

 • Reply Tonje 11. april 2018 at 17:17

  Jepp Ida, fylte 28 år i Januar, ble plutselig der at jeg sluttet å ta på maskaraen hver dag på jobb. Jeg er fri! Ingen løs negler, ingen løsvipper og har kommet så langt at etterveksten er 6cm nedpå ørene, iik ja, og mamma klager som en gal. Vil du ikke være blond? Vil du ikke se litt ordentlig ut? Kjære alle barbi dukker der ute, jeg vil se ut som meg sjæl jeg og. Amen!

  • Reply Ida Wulff 12. april 2018 at 10:41

   Så herlig 😀 <3

 • Reply Elisabeth 12. april 2018 at 10:50

  Hei Ida! Takk for et fint innlegg😊 jeg lurer på om du kan poste litt fler bilder av de nye vippene? Jeg har hatt volumevipper i mange år, og må trappe ned nå. Har du classic-vipper nå? Bruker du serum? Hvor ofte må du fylle på nå?
  Takk for svar😊 Klem til deg!

 • Reply Lene 13. april 2018 at 13:00

  Du ser yngre og søtere ut uten falske vipper 🙂

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 19:30

   Takk 😀

 • Reply Lailan 13. april 2018 at 20:38

  Det er akkurat disse innleggene som gjør at jeg alltid klikker meg inn. Bare TENK at du, som et av Norges mest kjente bloggere, ikke minst et av de vakreste; bruker din sterke stemme til å påvirke mennesker i riktig retning. Du har en STOR påvirkningskraft på både unge og mulig eldre jenter/damer, og bruker den så SINNSYKT fornuftig. Jeg har så enormt med respekt for damer som deg. Jeg håper det alltid kommer flere slike innlegg, hvor du kan belyse viktigheten av å finne det vakre i seg selv, uten å være så oppslukt i Paradise Hotel-looken, eller trenden, som alle blindt hiver seg på. Ida, du er BRA! 😀

 • Reply MARIT 21. april 2018 at 21:49

  AMEN!

 • Leave a Reply