Hverdagsliv

DENNE UKEN HAR JEG GLEDET MEG TIL

10. april 2018

Goood dag Her er det pakking på gang. Legger som vanlig masse ting i kofferten som jeg vet at jeg ikke kommer til å bruke, men så føles det trygt å ha med fire ekstra kjoler likevel. 

Denne uken har jeg grugledet meg til, for det skal skje så mye spennende. På toppen av listen står befaring av leiligheten som er i morgen – og senere i uken reiser jeg på ferie! Hva passer vel bedre enn å reise bort ei litta uke, når man egentlig burde stått hjemme med det usynlige skjegget sitt langt ned i flytteeskene? Jeg får puste med magen og stole på at samboeren min har full kontroll. Han kan knuse vaser bare ved å kikke på dem, men det skal jeg prøve å ikke tenke på når jeg er på ferie…

To do listen denne uken er 100 meter lang, men jeg føler meg allerede roligere etter å ha pakket kofferten i god tid. Nå er den full av hvite og lyseblå sommerklær – jeg gleder meg til å gå lettere kledd. Og hvis du spotter Monday Swimwear i kofferten min og har vært nysgjerrig på dette badetøyet som har tatt Instagram med storm, så kan jeg komme deg i forkjøpet og fortelle deg at: de sitter veldig fint, og modellene er supre. Men! Kvaliteten hører til i søppelbøtta, mine ble nuppete og nærmest slitt ut før sin første vask. Bare av å bade og ligge rett ut på en solseng. Det er for dårlig når én del koster rundt en tusenlapp. Såå, da sparte du de pengene, hvis du hadde tenkt å unne deg Monday Swimwear til sommeren. Nå skal jeg bruke mine til det går hull i dem, og så havner de der de hører hjemme. I søpla, altså 😉
Forresten, veldig fint å høre at vi er så mange som deler samme mening om dagens standard-utseende. Tror ikke engang jeg innså det før jeg skrev det, at jeg har gjort en haug med små ting for å passe inn i det som er vanlig i dag. Lange vipper, lange negler… Jeg er i det minste glad jeg aldri har gjort meg avhengig av sminketrenden contouring, for deeen er noe for seg sjæl. Klart jeg har prøvd meg et par ganger, men jeg ble egentlig bare seende ut som Askepott etter en lang dag med feiebrettet.

Nå skal klærne i kofferten dampes, og så skal jeg ut og kjøpe alt som kjøpes kan på to do-listen min. Ønsker deg en FIN dag ♥

26 Comments

 • Reply MoKath 10. april 2018 at 13:35

  Riktig god ferie. Kos deg.

 • Reply Katinka 10. april 2018 at 16:28

  Egentlig kommenterer jeg forrige innlegg. Når det gjelder utseende har det virkelig skjedd et raskt generasjons skifte.Jeg r endel eldre enn deg. Passert 40. Likevel er det ikke så lenge siden jeg var ung ( på din alder). Jeg er og har alltid vært over middels opptatt av utseende og klær. Likevel er det for meg helt uaktuelt med plastikk, botox, falske vipper etc etc. Jeg er enig med Anne Lindmo når hun beskriver løsvipper og synes også det er hysterisk morsomt. Det er så rart og trist, at det amerikanske kommer hit. Håper det er en trend som snur. God tur! 😊

 • Reply Astrid 10. april 2018 at 21:03

  Kjære Ida!
  Rakk ikke kommentere på gårsdagens innlegg – men det fortjener en kommentar selv om du alt har fått mange:
  Tusen takk for et nydelig innlegg! Du er så herlig og jordnær, og jeg er så glad du også prater om dette! Jeg har nesten følt meg unormal som ikke klarer å ta meg råd til falske vipper, og har tenkt mye på unge jenter som tror dette er noe «alle» gjør. Jeg heier på deg, og på det naturlig vakre! Stå på videre 😘

 • Reply Henriette 10. april 2018 at 23:53

  Den blå toppen har jeg kjøpt inn til sommergarderoben og! Den er så fiiin. <3

  • Reply Ida Wulff 12. april 2018 at 10:42

   Jaaa, digger den 😀

 • Reply Kine 11. april 2018 at 13:44

  Hei 😊 Super misunnelig på tur! Men lite spørsmål, hvor er de hårbøylene fra?

  • Reply Ida Wulff 12. april 2018 at 10:41

   Hei 😀 Kjøpt hos Daisy på Vinderen, de har ikke noe merke.

  • Reply Henriette 12. april 2018 at 22:13

   De er fra Zuzanna G 🙂 søk på det, så finner du de rundt om kring

 • Reply Helene 11. april 2018 at 17:48

  Åh vet ikke om kommentaren min kom med eller ikke så prøver på nytt:-) Hele livet har jeg hatet nesen min og kort fortalt følt meg som en MANN med den. Samme hvor mye jeg har sminket meg så ble det liksom alltid litt transe. Nå er den altså høvlet ned og jeg skal leve resten av livet med min feminine nese!:-)<3 livet er noen ganger for kort til å gruble. Alt man vil er jo bare å være lykkelig eller hva? Maskara eller ei

 • Reply Helene 12. april 2018 at 16:54

  Hvordan unngår du at hatten blir ødelagt i kofferten?

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 19:30

   Bærer den i hånda!

 • Reply JS 12. april 2018 at 16:57

  Hvor er hatten din kjøpt ? På leting etter en lik. Evt tips til hvor en kan kjøpe noe tilsvarende? God tur!

  • Reply Ida Wulff 13. april 2018 at 01:14

   Den er fra Zara 😀

 • Reply Ingfrid 14. april 2018 at 09:51

  Hvor er den blå toppen fra? 😁

  • Reply Ida Wulff 19. april 2018 at 11:37

   Nelly 😀

 • Reply Kristin 15. april 2018 at 21:56

  Hvor er den blå toppen fra? Ser fin ut! 🙂

  • Reply Ida Wulff 17. april 2018 at 14:34

   Den er kjøpt på Nelly 😀

 • Reply Silje 16. april 2018 at 15:18

  Hei.
  Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg har lyst til å fjerne noen føflekker i ansiktet som jeg ikke er så glad i/skjemmer meg over. Les en gang at du hadde gjort det. Hvor gjorde du det? Ble du fornøyd og hvordan ble arrene?

  • Reply Ida Wulff 17. april 2018 at 14:33

   Hei 🙂 Jeg har bare fjernet én i pannen, men den kom tilbake bare uten farge. Husker ikke hvordan det ble gjort, men det var hos fastlegen min. Har dessverre ingen gode råd her!

 • Reply Lance 18. februar 2024 at 03:43

  Does your site have a contact page? I’m having trouble locating it
  but, I’d like to shoot you an e-mail. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great website and I look forward to seeing it improve over time.

 • Reply Elvin 18. februar 2024 at 04:42

  Just wish to say your article is as astonishing. The clearness to your put up is just spectacular and that i could
  assume you are knowledgeable in this subject. Well along with your permission allow me to clutch your feed
  to keep up to date with imminent post. Thanks a million and please keep up the rewarding work.

 • Reply Hedy 18. februar 2024 at 04:43

  Aw, this was an extremely nice post. Taking a few minutes and actual effort
  to produce a top notch article… but what can I say… I put
  things off a whole lot and don’t manage to get anything
  done.

 • Reply Kristilyn 18. februar 2024 at 05:52

  These are in fact wonderful ideas in regarding blogging.
  You have touched some nice things here. Any way keep up wrinting.

 • Reply Desire 20. februar 2024 at 05:50

  Yesterday, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a
  40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad
  is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 • Reply Cathrine 23. februar 2024 at 05:34

  Hi, i feel that i noticed you visited my site thus i got here to return the prefer?.I
  am attempting to find issues to improve my website!I guess its good enough to use
  some of your concepts!!

 • Reply Shiloh Whitehouse 25. mars 2024 at 13:35

  What’s up, everything is going perfectly here and ofcourse everyone is sharing information, that’s actually fine, keep up writing.

 • Leave a Reply