Nybygg, hjem & interiør

BEFARING, SKOPOSER OG BLÅ TEIP

11. april 2018

Befaring, check! Jeg kommer til å drømme om blå teip og blå skoposer i mange dager, haha. Befaringen varte i nesten to timer, og var veldig gøy å være med på. Heldigvis stilte entrepenøren med en takstmann som var innmari nøye – så tips nummer én for alle som kjøper nybygg er å ha med en slik. Det er så mye det utrente øyet ikke ser eller vet, så det var rett og slett betryggende. Ellers gikk vi rundt selv også, og bemerket ting som ikke stemte med tilvalg, for ikke å snakke om små merker i vegger og karmer. Dem var det mange av, men slik blir det vel når arbeidere holder på. Heldigvis blir det rettet opp før vi flytter inn!
Dagens store skuffelser var at bestikkskuffen i oppvaskmaskinen manglet (haha, jeg har gledet meg så sykt til en sånn skuff. Trampet inn på tilvalgsmøte og sa hei, jeg heter Ida og jeg skal ha bestikkskuff i oppvaskmaskinen min) og at den spesialtilpassede garderoben min ikke gikk helt opp til taket. Altsåååå. Jeg håper virkelig de får ordnet opp i det, ellers kunne jeg jo gått på Ikea, i stedet for å bruke 50.000 kroner på noe så kjedelig som et skap.

Ellers er jeg fremdeles veldig fornøyd med terrassen. Den ser enda større ut i virkeligheten, har masse sol (som folk flest liker, jeg gjør ikke det) og har sjøgløtt som vi kan skrive med store bokstaver i en fremtidig boligannonse 😉 Og gangen! Av alle ting liker jeg gangen. Den har hele 7 dører og et walk in, men den føles i hvertfall romslig. Og dét har jeg ikke hatt siden jeg bodde i barndomshjemmet.
Det var deilig å gå ut fra befaringen med en god følelse. Så lenge feil og mangler blir rettet opp, så blir dette en innertier. Og så skjønte jeg jo at det haster med den malingen, for leiligheten er hvitt som en sjukehus. Men det ordner seg, gøy blir det også.

2 uker til innflytting, hipp hurra 

26 Comments

 • Reply Mia 11. april 2018 at 15:40

  Gratulerer! Gleder meg til å følge med på innredning og fargevalg😄

  • Reply Ida Wulff 12. april 2018 at 10:41

   Hurra, gleder meg så til å vise frem 😀

 • Reply Hannah 11. april 2018 at 16:12

  Misunnelig! 😀 så gøy å lese om alt som har med leiligheten å gjøre. Innredning, fargevalg og flytteprosessen i seg selv! Hvordan fikk du med deg kjæresten til Tønsberg når han er fra Fredrikstad? Min type er fra sarpsborg og jeg vil tilbake til Drammen.. skriv gjerne et innlegg om det 🙂 veldig glad i bloggen din, og spesielt paraply innleggene;)

 • Reply Helene 11. april 2018 at 17:44

  Hola i vårsola<3 Måtte bare kommentere angående ditt innlegg om naturlig skjønnhet. Haha okei dette er min historie skjønner du: jente på 28, hadde seriøst tidenes største nese. -følte jeg selv vel og merke. Altså uansett hvordan jeg var kledd eller hadde håret så følte jeg meg så MASKULIN. Det plagde meg helt flaut mye selvom alle hele tiden fortalte meg hvor pen jeg var. Egentlig var jeg dødsredd for å operere meg. Er generelt redd for alt som har med sykehus å gjøre. Men så tenkte jeg "hvorfor skal jeg gå et helt liv uten å nyte å ha det feminine ansiktet jeg alltid har drømt om?!" Og vips var valget tatt. Såå sånnsett er jeg både eing og uenig med deg denne gangen Ida:-) Livet er noen ganger for kort til å tenke for mye. Tilslutt vil man bare være lykkelig om man har løsvipper eller ei. Høvlet nese eller ei i mitt tilfelle;-)<3

  • Reply Ida Wulff 12. april 2018 at 10:40

   Forstår deg utrolig godt, Helene <3 Stor klem til deg

 • Reply C 11. april 2018 at 17:44

  Har du redigert tennene dine hvitere på dette bildet, eller er Spotlight såå bra at det er behandlingen? Kjøpte det etter anbefaling fra deg. Er på tredje dagen og har ikke fått merkbar forskjell (enda)

  • Reply Ida Wulff 12. april 2018 at 10:40

   Hei 🙂 Tennene er ikke redigert, men selve bildet er gjort lysere. Håper du blir fornøyd med Spotlight, jeg er skikkelig happy med det!

 • Reply Anine 11. april 2018 at 17:59

  Så spennende! Gleder meg til å se hvordan det blir når dere har flyttet inn og fått på plass alt! 😀

  • Reply Ida Wulff 12. april 2018 at 10:39

   Jeg ogsåå 😀

 • Reply Emma 11. april 2018 at 22:18

  Så fint! Hva går alle dørene i gangen til?🙈 😊

  • Reply Ida Wulff 12. april 2018 at 10:39

   Ytterdør, soverom, gjesterom, bad, gjestetoalett, bod OG dør inn til stue :O

 • Reply Iselin 12. april 2018 at 12:08

  Elsker innleggene din om leilighet og interiør! Kan du ikke lage et innlegg om hvilken interiør du liker? I motsetning til innlegget du laget om interiør du ikke taklet?:-)

 • Reply Kristina 12. april 2018 at 12:50

  Så utrolig gøy. Vi er i startfasen nå med å bygge. Velger et kataloghus, men allikevel mange valg å ta…endringer osv. Kan jeg spørre hvilket gulv dere har valgt? Det var veldig fint 🙂

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 19:33

   Åh, så spennende <3 Gulvet heter Eik Markant Vanilla 1-stavs 145 mm, beklager sent svar!

 • Reply Nora 12. april 2018 at 13:00

  Leiligheten blir nok super, og så fint gulv! Hvor er det fra og hvilken type er det?

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 19:34

   Gulvet heter Eik Markant Vanilla 1-stavs 145 mm, det var standard i leiligheten 🙂

 • Reply Anonym 12. april 2018 at 14:11

  Hei! Synes det er så spennende å lese om innredning av leiligheten, ettersom jeg holder på det samme selv og henter derfor masse inspo! En ting jeg lurte på er hvordan dere inngår kompromiss sammen? Merker jeg synes det er veldig vanskelig å fire på ting når jeg har en idè om akkurat hvordan jeg vil ha det, hehe..

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 19:34

   Hei 😀 Her går det nesten bare på pris, nesten aldri på hvordan noe ser ut. Så da må jeg finne noe like fint som er billigere, for å klare å gå med på det 😀

 • Reply Nina 13. april 2018 at 15:54

  Hei Ida! Synes du har så fin blogg 🙂 tror ikke jeg har kommentert her før, men har lest litt her og der siden du jobbet på Posten i Tønsberg! 😀 Så gøy at du fortsatt blogger.

  Jeg lurer på om du husker hva innlegget het hvor du snakket om at venninner ikke burde snakke om å slanke seg eller hvor tykke de er i sosiale settinger ettersom det faktisk ikke er så veldig interessant. Har lett litt, men finner ikke igjen innlegget..:) Det er nok hvertfall ett år siden du postet det vil jeg tro. Vil gjerne lese det igjen, var så bra!

  Ha en fin dag :)))

 • Reply Nina 13. april 2018 at 15:54

  Hei Ida! Synes du har så fin blogg 🙂 tror ikke jeg har kommentert her før, men har lest litt her og der siden du jobbet på Posten i Tønsberg! 😀 Så gøy at du fortsatt blogger.

  Jeg lurer på om du husker hva innlegget het hvor du snakket om at venninner ikke burde snakke om å slanke seg eller hvor tykke de er i sosiale settinger ettersom det faktisk ikke er så veldig interessant. Har lett litt, men finner ikke igjen innlegget..:) Det er nok hvertfall ett år siden du postet det vil jeg tro. Vil gjerne lese det igjen, var så bra!

  Ha en fin dag :)))

 • Reply Marianne 14. april 2018 at 23:44

  Bestikkskuff er livet!!! <3 så skjønner godt du sa ifra!! 😉

  • Reply Ida Wulff 19. april 2018 at 11:37

   Ikke sant vel! 😀 <3

 • Reply Henriette 15. april 2018 at 13:55

  Hei!
  Bare lurer på om du har snapchat vi lesere kan følge deg på? 🙂

  Super fan av bloggen din 🙌🏼

  • Reply Ida Wulff 17. april 2018 at 14:34

   Hei 🙂 Jeg bruker ikke Snapchat lengre, men IG story. Heter Idawu på Instagram. Klem <3

 • Reply Marte 15. april 2018 at 15:55

  Omg, gleder meg til å følge med på innredning! 😀
  Fint outfit, selv med blå sko. 😉

  • Reply Ida Wulff 17. april 2018 at 14:35

   Hehe, TAKK 😀 Føler jeg må skaffe meg et par blå sko nå… <3

  Leave a Reply