Reise

EN SNARVISITT I MARSEILLE

16. april 2018

Reklame: jeg er på reise i samarbeid med Royal Caribbean


Nå har jeg vært irritert på meg selv i fire timer fordi veska mi er åpen på alle bildene fra denne dagen, men la gå da. I dag la skipet til i Marseille i Frankrike. Vi tok en tur inn til havnen, spiste en is, ble driti på av en måke (seriøst, den dreit midt på kafébordet vårt så det sprutet på både Kristina og meg) og tuslet litt rundt og så på livet. Ikke en veldig spennende destinasjon det heller – og nå tror du kanskje jeg er negativ til cruiset, men det er jeg ikke. At en destinasjon ikke er så spennende betyr bare mer tid på skipet, og dét er positivt.

Med andre ord så bar det fort tilbake til Symphony Of The Seas, hver sin solseng og mat fra taco-boden hvor vi er blitt stamgjester. Der kan man velge mellom tacolefser, burritos og nachos (man kan selvfølgelig få alle tre hvis man vil), og så heller de mengder med flytende cheddar over det hele. Jeg døøør. Og så ligger jeg der på solsenga, og tenker at hvem pokker har tid til å slanke seg. Mat er livet. 
Bildet av isen er tatt rett før måkefar klattet ned på bordet vårt. Hva er oddsen?! Jeg har hørt at det bringer lykke å bli bæsjet på av en fugl. Vet ikke helt om jeg tror på det. Eneste konsekvensen for oss, var at det ble bråstopp på is-spising og kaffedrikking, haha.

Nå skal vi få på oss fillene og gå ut og spise igjen! På Symphony Of The Seas er det mange restauranter å velge mellom, men som på alle skip har vi et fast bord til et fast tidspunkt, hvor vi kan velge tre-retters fritt fra menyen uten å betale noe ekstra. Det er  luksus. Og jeg som aldri spiser dessert ellers, slår meg helt løs her. I går hadde jeg gulrotkake med hvit sjokolade på toppen, håper den finnes på menyen i kveld også… 

29 Comments

 • Reply Monique 16. april 2018 at 20:35

  Så fin du er Ida! Hvor er toppen din fra forresten? <3 Cruise er fantastisk! Gleder meg til å se bilder fra båten

  • Reply Ida Wulff 17. april 2018 at 14:32

   Tusen takk, så hyggelig <3 Toppen er kjøpt på Nelly, mener merket heter Nor. Og ja, cruise er SÅ deilig 😀 <3 Skal vise frem skipet snart. Stor klem

 • Reply Tina 16. april 2018 at 22:36

  Hadde vært fint med litt bilder av dette skipet også! Som for eksempel den magiske nachosen med ost 😀

  • Reply Ida Wulff 17. april 2018 at 14:30

   Tok bilder av nachosen i dag, bare for deg 😀 Hehe. Og masse bilder av skipet kommer! Klem

 • Reply Adam 16. april 2018 at 23:14

  Fina bilder! Vad använder du för kamera?

  • Reply Ida Wulff 17. april 2018 at 14:30

   Takk 😀 Jeg bruker Canon 6 D.

 • Reply Marie 16. april 2018 at 23:17

  Dødsfine sko!! Hvor er de fra?😍

  • Reply Ida Wulff 17. april 2018 at 14:30

   Vagabond 😀 <3

 • Reply Christina 16. april 2018 at 23:24

  Litt misunnelig på dere nå kjenner jeg. Nyt ferien 😀
  Hvor er skjørtet ditt fra? Superfint!

  • Reply Ida Wulff 17. april 2018 at 14:30

   Tusen takk 😀 Skjørtet er fra Samsøe! <3

 • Reply Henriette 16. april 2018 at 23:28

  Vakrere enn de fleste du 😍

  • Reply Ida Wulff 17. april 2018 at 14:29

   Nei, giii deg a! Hehe <3

 • Reply C 17. april 2018 at 07:47

  Så utrolig deilig med ferie. Selv om stedene dere er innom ikke er så spennende så tenker jeg at det gir dere enda bedre tid å slappe av med god samvittighet.
  Det med fuglebæsj, jeg er overbevist om at det er noe med det at det bringer lykke 🙂
  for mange år siden, da min venninne og jeg fløy rundt, festet, flørtet og var frie og single, vi skulle ihverfall ikke ha kjæreste på en god stund. Så møtte min vennine en gutt som hun skulle ut på date med. Akkurat det var jo ikke så spesielt vi datet masse, men det pleide å bli med det. Par minutter etter at de møttes så ble de bombadert med fuglebæsj. Hun syntes det var sååå flaut, de mått raskt inn åg tørke dette av seg, men de fikk en fin kveld. Da hun kom hjem og fortalte om dette så sa jeg, bare vent, du kommer til å gifte deg med ham. Og i dag 15 år senere har de vært gift i 12 år og har to barn sammen <3.
  Ha en fin ferie dere, nyt det, klem

  • Reply Ida Wulff 17. april 2018 at 14:29

   Haha, åååå, for en fin historie 😀 Kanskje det er noe i det likevel da 😉 Man kan jo håpe! Og tusen takk, stor klem tilbake <3

 • Reply Caroline 17. april 2018 at 08:48

  Hvor er skoene og skjørtet fra? fint!

  • Reply Ida Wulff 17. april 2018 at 14:29

   Skoene er fra Vagabond og skjørtet er fra Samsøe 🙂 Klem

 • Reply Marie 17. april 2018 at 09:06

  Hei ida!
  Hvor er skoene dine fra? var sykt fine!

  • Reply Ida Wulff 17. april 2018 at 14:28

   Skoene er fra Vagabond <3

 • Reply Kristina 17. april 2018 at 10:14

  Disse skoene lignet veldig på mine svarte fra Vagabond, kan jeg spørre hvor du har kjøpt disse? Har aldri sett dem i denne fargen 😍

  • Reply Ida Wulff 17. april 2018 at 14:28

   Det er dem! 🙂 Så goode å gå i! Jeg kjøpte dem i en skobutikk på Grensen (Oslo), men husker ikke hva den heter. Ligger over veien for Gina og Bik Bok. Klem <3

 • Reply Camilla 17. april 2018 at 10:40

  Så digg med sol, håper du nyter ferien! Hvor er skoene fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 17. april 2018 at 14:28

   Veldig deilig og etterlengtet 😀 Skoene er fra Vagabond <3

 • Reply Elisabeth L 17. april 2018 at 15:44

  Vi planlegger nå samme tur så gleder meg til det kommer flere bilder og tips 🙂 men kanskje heller den ruta uten Palma, var det mye å gjøre der syns du? får så reisefeber av å lese dette, Hihi!

  • Reply Ida Wulff 19. april 2018 at 11:36

   Så gøy! 🙂 jeg ville ikke nølt med å droppe Palma, skulle jeg gjort det om igjen hadde jeg heller blitt på skipet den dagen. Masse mer bilder og tips kommer etter endt ferie <3 det kommer også en rabattkode på cruise. Klem til deg 😀

   • Reply Elisabeth L 21. april 2018 at 09:19

    Yeeey så gøy, da venter vi litt med å bestille 😃

 • Reply i 18. april 2018 at 09:15

  Her om dagen fikk måkebæsj I ANSIKTET da jeg satt og drakk øl i Istanbul der jeg bor, så krysser fingrene for at det bringer med seg litt hell og lykke, ikke bare irritasjon… Ha det fint videre på cruise, det ser deilig ut!

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 19:26

   Hahaha Å NEI!!! Stakkars! Men jeg håper det bringer deg masse lykke <3

 • Reply Kristine 6. mai 2018 at 16:14

  Hei! Ser det er mange som har spurt om disse skoene, men jeg bare lurer på om de så grå som de ser ut som på bildet? Har lett etter de og finner bare fargene; sort, beige, toffee og rosa. Takk for svar! Kristine.

  • Reply Ida Wulff 8. mai 2018 at 09:26

   De er beige 🙂 Ikke grå i virkeligheten!

  Leave a Reply